Επαναλαμβανόμενα τμήματα

Σεμινάριο υποχρεωτικής κατάρτισης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων

Πιστοποιημένα προγράμματα υποχρεωτικής κατάρτισης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων
Το πρόγραμμα απευθύνεται, σε οιονδήποτε έρχεται σε επαφή με  τρόφιμα με οποιονδήποτε τρόπο. Το άτομο αυτό χαρακτηρίζεται ως “απλός χειριστής τροφίμων”.

Σκοπός του προγράμματος, είναι να εκπαιδεύσει τον καταρτιζόμενο σε θέματα στοιχειώδους υγιεινής των τροφίμων.

Διαβάστε Περισσότερα..

 μπορείτε να παρακολουθείσετε το πρόγραμμα δια ζώσης ή με εξ' αποστ'ασεως μέσω σύχρονης πλατφόρμας τηλεεκπαίδευσης!

Η κεραλοιφή είναι μια κρέμα φτιαγμένη με 100% αγνά υλικά ,είναι γνωστή από την αρχαιότητα για τις ιδιότητές της. Είναι κατάλληλη για σχεδόν όλες τις δερματικές παθήσεις χωρίς να δημιουργεί παρενέργειες.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να μάθει ο εκπαιδευόμενος να φτιάχνει κεραλοιφή. Να γνωρίσει τα μελισσοκομικά προϊόντα και τα οφέλη τους στον άνθρωπο, παράλληλα, θα μάθει να φτιάχνει τα δικά του εκχυλίσματα βοτάνων και θα μάθει τις χρήσεις τους

Απευθύνεται: Σε  όσους επιθυμούν να μάθουν να φτιάχνουν τη δική τους κεραλοιφή αλλα και σε όσους ασχολούνται με την μελισσοκομεία θλεουν να επεξεργαστούν τα μελισσοκομιά προϊόντα.

Διαβάστε Περισσότερα..

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ksira domisi aponomi 2

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

 δευτερεύουσα επικεφαλίδα 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies