Το  «KEK ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ», που εδρεύει στο Ηράκλειο, Αρχιμήδους 1 είναι Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων που συλλέγει και επεξεργάζεται στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του.

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για το  «KEK ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» και για το λόγο αυτό αιτούμαστε την συγκατάθεσή σας για την διατήρηση στο αρχείο μας των δεδομένων που συλλέγουμε από εσάς κατά τη διαδικασία πρόσληψης νέου προσωπικού. Τα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς είναι το βιογραφικό σας σημείωμα.

Σκοπός της διατήρησης των δεδομένων αυτών είναι η αξιολόγηση των υποψήφιων εκπαιδευτών, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιλογή του νέου διδακτικού προσωπικού.

Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για δέκα χρόνια. Για τα προσωπικά σας δεδομένα, σας παρέχεται το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία και φορητότητας μετά από σχετικό σας αίτημα στο «KEK ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το «KEK ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» θα βρείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του «KEK ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ».

 

Ακολουθεί αυτοματοποιημένο μήνυμα - Παρακαλώ μην απαντάτε σε αυτό το email. Χρησιμοποιείστε το info@katartisi.gr

Το ΚΕΚ Τεχνικές σχολές επιμελητηρίου Ηρακλείου σας ενημερώνει ότι η υποβολή της αίτησης σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Παρακαλούμε μεριμνήστε και για την έγκαιρη καταβολή των διδάκτρων αν το σεμινάριο που επιλέξατε το προβλέπει.

Σημείωση: η αίτηση δεν αποτελεί δέσμευση της θέσης. Για να κατοχυρώσετε την θέση σας στο σεμινάριο παρακαλούμε προχωρήστε με την αποπληρωμή.

Τρόποι πληρωμής:

Η καταβολή των διδάκτρων μπορεί να γίνει

 • είτε στη γραμματεία του ΚΕΚ (μετρητά/πιστωτική/χρεωστική κάρτα) στην Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Αλικαρνασσός
 • είτε μέσω τραπέζης στα παρακάτω στοιχεία:
  • ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
   ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
   ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 1100043-3
   ΙΒΑΝ: GR 6708700970000000011000433
 • είτε online με την χρήση της υπηρεσίας Viva Payments (Πατώντας το κουμπί πληρωμής στο σεμινάριο που επιλέξατε)

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ως αιτιολογία αφήστε το ονοματεπώνυμό σας και το τίτλο του σεμιναρίου.

Πολιτική Ακυρώσεων

 • Ακύρωση 7 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος, επιστροφή 70% του ποσού.
 • Ακύρωση 3 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος, επιστροφή 50% του ποσού.


Ευχαριστούμε

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τι δεδομένα συλλέγουμε

Συλλέγουμε δεδομένα για εσάς, τα οποία αφορούν την παροχή υπηρεσιών μας, την εγγραφή στις διαδικτυακές μας υπηρεσίες, τη χρήση του ιστοτόπου μας, ή ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Εφ’ όσον επιλέξετε να εγγραφείτε σε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή να συμμετέχετε στις εξετάσεις πιστοποίησης του οργανισμού μας για την απόκτηση οποιουδήποτε πιστοποιητικού δεξιοτήτων, συλλέγουμε τις ακόλουθες πληροφορίες σας οι οποίες απαιτούνται για την πιστοποίηση σας:

 • Όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό & κινητό τηλέφωνο, email.
 • Επάγγελμα, εταιρία όπου εργάζεσθε, άδεια εργασίας, δεδομένα εργασιακής κατάστασης, στοιχεία εργοδότριας εταιρίας.
 • Ονοματεπώνυμο πατρός, & μητρός, Ημερομηνία γέννησης, φύλο.
 • Στοιχεία ταυτοποίησης (πχ. Α.Δ.Τ., Άδεια Οδήγησης, Διαβατήριο, Ατομικό Βιβλιάριο Υγείας, Πιστοποιητικό Ταυτοπροσωπείας)
 • Οικονομικά & Τραπεζικά στοιχεία (Α.Φ.Μ., αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών κλπ).
 • Δεδομένα υγείας, όπως ενδεχομένως: ειδικές απαιτήσεις- κινητικές δυσκολίες, διανοητικές δυσκολίες, προβλήματα όρασης ή άλλες αναγκαίες πληροφορίες.

Εφόσον επιθυμείτε να υποβάλλετε Αίτηση Εγγραφής στο Σύστημα Αιτήσεων για το κοινό Μητρώο Εκπαιδευτών του ΚΕΚ των Τεχνικών  Σχολών Επιμελητηρίου Ηρακλείου & της Σχολής Δια Βίου Μάθησης του ΤΕΙ Κρήτης, θα ζητήσουμε να μας παραθέσετε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα σας, τα οποία είναι απαραίτητα για την εγγραφή σας:

 • Όνομα, επώνυμο, ονοματεπώνυμο πατρός, & μητρός,
 • Ημερομηνία γέννησης, φύλο,
 • Α.Δ.Τ. ή Διαβατηρίου,
 • Υπηκοότητα,
 • Διεύθυνση κατοικίας, σταθερό & κινητό τηλέφωνο, email.
 • Οικονομικά στοιχεία & Στοιχεία κοινωνικής ασφάλισης (Α.Φ.Μ. & ΔΟΥ, Συνεργαζόμενη Τράπεζα, Ασφαλιστικός Φορέας, χρονολογία πρώτης ασφάλισης, Α.Μ. ΙΚΑ, ΑΜΚΑ).
 • Στοιχεία σπουδών και κατάρτισης (Χώρα σπουδών, Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, Σχολη & Τμήμα, Τίτλος  Πτυχίου, βαθμός, στοιχεια αναγνώρισης τίτλου σπουδών, επιπλέον τίτλοι σπουδών)
 • Στοιχεία Εργασίας (επάγγελμα, σχέση εργασίας, θέση ευθύνης, δ/νση & στοιχεία επικοινωνίας εργοδότριας εταιρίας, στοιχεία εργασιακής εμπειρίας)
 • Στοιχεία τεκμηρίωσης προσόντων και αντικειμένων εξειδίκευσης.

Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για την υλοποίηση των δραστηριοτήτων του φορέα μας (κατά μόνας ή σε συνεργασία με τρίτους φορείς και ιδρύματα) και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς εσάς, την πώληση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, την επεξεργασία των διδάκτρων και των πληρωμών, τον χειρισμό των δικτυακών μας τόπων και εφαρμογών, την ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών και τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία.

Πώς κοινοποιούμε τα δεδομένα σας

Τα δεδομένα που συλλέγουμε δεν τα μοιραζόμαστε με νομικά ή φυσικά πρόσωπα παρά μόνο όταν αυτό είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας σύμβασης παροχής υπηρεσιών ή προκειμένου να ληφθούν μέτρα κατ' αίτηση και για λογαριασμό σας πριν από τη σύναψη σύμβασης, ή κατόπιν της συγκατάθεσης σας.  Δεν πωλούμε ούτε γνωστοποιούμε τα δεδομένα σας σε τρίτους κατά τρόπο που να τους επιτρέπει να προωθούν τα δικά τους προϊόντα ή υπηρεσίες απευθείας σε εσάς. Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σε ρυθμιστικές αρχές, δικαστήρια και κυβερνητικούς φορείς, στις περιπτώσεις όπου κρίνουμε ότι αυτό θα επιτρεπόταν ή θα επιβαλλόταν από τον νόμο ή από ρυθμιστική ή νομική διαδικασίας ή προκειμένου να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα, τα δικαιώματα ή την ιδιοκτησία μας ή άλλων. Ο πλήρης κατάλογος των αποδεκτών στους οποίους κοινοποιούμε τα δεδομένα σας είναι διαθέσιμος κατόπιν αιτήματός σας στη διεύθυνση που υπάρχει στο τέλος της παρούσας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, για παράδειγμα όταν διενεργούμε δοκιμασίες πιστοποιήσεων, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε Προσωπικά Δεδομένα σας, ως εκτελούντες την Επεξεργασία, για λογαριασμό άλλων φορέων εκπαίδευσης (πχ. ACTA, i-Skills, Cambridge University). Στις περιπτώσεις αυτές, τηρούμε τα δεδομένα σας για τους σκοπούς της παροχής των υπηρεσιών μας προς εσάς και για να επικοινωνούμε στο μέλλον μαζί σας και κοινοποιούμε τα δεδομένα σας στους εκάστοτε Υπεύθυνους Επεξεργασίας (πχ. ACTA, i-Skills, Cambridge University) για τη διενέργεια της πιστοποίησής σας.

Οι επιλογές σας σε θέματα μάρκετινγκ

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για να προωθήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε εσάς. Σεβόμαστε τις επιλογές σας σχετικά με τον τρόπο που επιθυμείτε να επικοινωνούμε μαζί σας για θέματα μάρκετινγκ.

Ειδικότερα σχετικά με τα μηνύματα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου που χρησιμοποιούνται για την άμεση προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών παρόμοιων με ήδη παρασχεθέντων από εμάς υπηρεσιών, ο Φορέας μας τηρεί τους κανόνες ιδιωτικότητας σχετικά με την Προστασία Δεδοµένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τοµέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006), ο οποίος υπερισχύει του Γενικού Κανονισμού ΕΕ 679/2016 ως ειδικότερος. Δυνάμει της ανωτέρω διάταξης θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επαφής ηλεκτρονικού ταχυδροµείου που αποκτήθηκαν νοµίµως, στο πλαίσιο της πώλησης προϊόντων ή υπηρεσιών ή άλλης συναλλαγής μαζί σας, για την απευθείας προώθηση παρόµοιων προϊόντων ή υπηρεσιών μας ή για την εξυπηρέτηση παρόµοιων σκοπών. Εάν διαφωνείτε με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας για το σκοπό αυτό έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε ρητά τη διαφωνία σας σχετικά με τη συλλογή και χρησιµοποίηση των στοιχείων ηλεκτρονικής επικοινωνίας σας, επισκεπτόμενοι τη διεύθυνση https://katartisi.us5.list-manage.com/unsubscribe?u=558027878da00dec1468b1877&id=3d92fed6df&e=[UNIQID]&c=bd1fdbc389[UNIQID]&c=bd1fdbc389.

Διατήρηση των δεδομένων σας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας αποκλειστικά για το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους τα συλλέξαμε, συμπεριλαμβανομένης της εκπλήρωσης οποιασδήποτε έννομης υποχρέωσής μας και σύμφωνα με την εσωτερική πολιτική και συναφείς διαδικασίες του Φορέα μας.

Αν ο σκοπός της επεξεργασίας είναι η διαφήμιση θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για όσο χρόνο έχουμε τη συγκατάθεσή σας. Εφόσον αποφασίσετε ν’ ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας τα δεδομένα σας θα διαγραφούν, εκτός εάν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας και για άλλο σκοπό επεξεργασίας. Σε τέτοια περίπτωση θα διακόπτεται η διαφήμιση αλλά τα δεδομένα σας θα διατηρούνται από τον Φορέα μας μέχρι την ολοκλήρωση του εκάστοτε σκοπού.

Διεθνείς διαβιβάσεις

Ο Φορέας μας δεν πραγματοποιεί διαβιβάσεις δεδομένων εκτός του ΕΟΧ. Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και μόνο κατόπιν δικής σας επιθυμίας ή νομικής υποχρέωσης ενδέχεται να διαβιβάσουμε Προσωπικά Δεδομένα σας σε φορείς Υπουργείων ή σε εξουσιοδοτημένα εξεταστικά κέντρα. Καμία άλλη διαβίβαση Προσωπικών Δεδομένων σας δεν θα πραγματοποιηθεί χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση και συγκατάθεση σας.

Προστασία

Ο Φορέας μας διαφυλάττει την εμπιστευτικότητας των δεδομένων σας στα οποία έχει πρόσβαση μόνο το εξουσιοδοτημένο προσωπικό μας, οι συνεργάτες μας και οι κατά περίπτωση αρμόδιοι φορείς (Δημόσιοι ή Ιδιωτικοί). Το προσωπικό μας δεσμεύεται με ρήτρες εμπιστευτικότητας και ο Φορέας μας αναλαμβάνει την υποχρέωση να διαφυλάττει τα Προσωπικά Δεδομένα σας από φυσικές ή ψηφιακές παραβιάσεις που θα έθεταν σε κίνδυνο το απόρρητο σας. 

Ο Φορέας μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διαφύλαξη και την εξασφάλιση της ακεραιότητας, της διαθεσιμότητας και της εμπιστευτικότητας των προσωπικών σας δεδομένων και διασφαλίζει ότι κάθε επεξεργασία γίνεται με βάση τις αρχές της κείμενης νομοθεσίας και με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα σας. Σε περίπτωση παραβίασης των Προσωπικών Δεδομένων σας θα σας ενημερώσουμε προς τούτο αμελλητί αν η σχετική παραβίαση ενδέχεται να θέσει σε οποιονδήποτε κίνδυνο τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας.

Τα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα να ενημερώνεστε για το καθεστώς επεξεργασίας των δεδομένων σας, καθώς και να έχετε περιθώριο πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής ή εκδήλωσης αντιρρήσεων, κατόπιν αιτήματος και δωρεάν, σε ό,τι αφορά τη χρήση των δεδομένων σας, στον βαθμό που απαιτείται από τη νομοθεσία.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και να ασκείτε τα δικαιώματα σας σε περίπτωση μη συμμόρφωσης από εμάς ή σε κάθε άλλη περίπτωση δικαιούστε να προβείτε σε καταγγελία.

Αλλαγές

Η παρούσα πολιτική ενδέχεται να τροποποιείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ή για την επίτευξη βέλτιστων πρακτικών. Από την πλευρά μας θα ανακοινώνουμε κάθε αλλαγή στην πολιτική απορρήτου μας, ώστε να διασφαλίζουμε πως είστε ενήμεροι για τυχόν αλλαγές. Η πλέον πρόσφατη έκδοση της Πολιτικής απορρήτου θα βρίσκεται πάντα στην ιστοσελίδα της επιχείρησής μας www.katartisi.gr

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά 2810302730 είτε μέσω του ιστοτόπου της εταιρίας μας www.katartisi.gr .

 

Το  «KEK ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ», που εδρεύει στο Ηράκλειο, Κορωναίου 9 είναι Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων που συλλέγει και επεξεργάζεται στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του.

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για το  «KEK ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» και για το λόγο αυτό αιτούμαστε την συγκατάθεσή σας για την διατήρηση στο αρχείο μας των δεδομένων που συλλέγουμε από εσάς κατά τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνει το ΚΕΚ. Τα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς είναι τα στοιχεία που αναφέρονται στις φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος του κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος (όνομα, επώνυμο, Πατρώνυμο, Διεύθυνση, Πόλη, Τ.Κ, τηλέφωνο, κινητό, email,Α.Δ.Τ, ).

Σκοπός της διατήρησης των δεδομένων αυτών είναι η έγκαιρη ενημέρωσή σας σχετικά με τις λεπτομέρειες του εκπαιδευτικού προγράμματος για το οποίο εκδηλώσατε ενδιαφέρον.

Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για δέκα χρόνια. Για τα προσωπικά σας δεδομένα, σας παρέχεται το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία και φορητότητας μετά από σχετικό σας αίτημα στο «KEK ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το «KEK ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» θα βρείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του «KEK ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ».

 

"ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου"

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

www.katartisi.gr και http://elearn.katartisi.gr

Ισχύουν από τον Μάιο 2018

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ή ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ.

1. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η ιστοσελίδα παρέχεται από την εταιρεία «ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου» (εφεξής το ΚΕΚ) και διατίθεται μόνο σε νομικά πρόσωπα και φυσικά πρόσωπα άνω των 16 ετών που μπορούν να συνάψουν νομικά δεσμευτικές συμφωνίες στα πλαίσια της ισχύουσας νομοθεσίας. Εάν δεν καλύπτετε τις προϋποθέσεις, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα.

2. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Το ΚΕΚ έχει το δικαίωμα να αναθεωρεί και να ενημερώνει τους παρόντες Όρους χρήσης οποιαδήποτε στιγμή.  Η από μέρους σας συνέχιση της χρήσης της Ιστοσελίδας μετά από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε αλλαγής σε αυτούς τους Όρους χρήσης σημαίνει ότι αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές. Κάθε στοιχείο της Ιστοσελίδας μπορεί να τροποποιηθεί, να συμπληρωθεί, να διαγραφεί ή να ενημερωθεί χωρίς προειδοποίηση, κατά την απόλυτη κρίση του ΚΕΚ. 

3. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΚΕΚ διέπει τη χρήση των πληροφοριών που συλλέγονται ή παρέχονται από εσάς στην Ιστοσελίδα. Για να λάβετε γνώση της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΚΕΚ πατήστε το σχετικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα.

4. ΑΔΕΙΑ – ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, διαγραμμάτων, εικόνων, υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές, ευρωπαϊκές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Ως εκ τούτου, η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, λήψη, μετάφραση και τροποποίηση κάθε μέρους της ιστοσελίδας απαγορεύεται ρητά και με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την προηγούμενη ρητή έγγραφη Συναίνεση του ΚΕΚ. Τα εγγεγραμμένα σήματα και ονόματα που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ιστοσελίδα είναι σήματα κατατεθέντα και προστατεύονται από τις προαναφερόμενες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατ’ εξαίρεση, επιμέρους τμήματα του περιεχομένου της ιστοσελίδας μπορεί να αποθηκευτούν ή να αντιγραφούν σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, αυστηρά για προσωπική χρήση χωρίς την πρόθεση για εμπορική εκμετάλλευση. Σε περίπτωση αποθήκευσης ή αντιγραφής περιεχομένου από την ιστοσελίδα θα πρέπει να αναφέρεται ως πηγή προέλευσης, αν και αυτό σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται την παραχώρηση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Ορισμένα στοιχεία που περιέχονται στην ιστοσελίδα και προέρχονται από άλλους φορείς, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των φορέων προέλευσης.

5. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Πλέον των άλλων περιορισμών που ορίζονται στους παρόντες Όρους χρήσης, συμφωνείτε με τα ακόλουθα:

(α) Δεν θα προβαίνετε σε απόκρυψη της προέλευσης πληροφοριών που μεταδίδονται μέσω της Ιστοσελίδας

(β) Δεν θα παρέχετε ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες μέσω της Ιστοσελίδας

(γ) Δεν θα συνδέεστε και δεν θα χρησιμοποιείτε υπηρεσίες, πληροφορίες, εφαρμογές κλπ που διατίθεται μέσω της Ιστοσελίδας με τρόπο που δεν επιτρέπεται ρητά από το ΚΕΚ

(d) Δεν θα εισάγετε/φορτώνετε στην ιστοσελίδα στοιχεία που περιέχουν ιούς, Trojan horses, worms, time bombs ή άλλες ρουτίνες προγραμματισμού υπολογιστών που έχουν σκοπό την πρόκληση ζημιών, την παρεμβολή, την υποκλοπή ή την κατάληψη οποιουδήποτε συστήματος, της Ιστοσελίδας ή των Πληροφοριών ή που παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων.

6. ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

α) Εξωτερικές συνδέσεις. Η Ιστοσελίδα ενδέχεται να περιέχει συνδέσεις προς ιστοσελίδες και πόρους τρίτων (συνδεδεμένες τοποθεσίες). Οι συνδεδεμένες αυτές τοποθεσίες παρέχονται μόνο για την ευκολία σας και όχι ως τοποθεσίες, των οποίων το περιεχόμενο φέρει την έγκριση του ΚΕΚ. Το ΚΕΚ δεν παρέχει υποσχέσεις ή εγγυήσεις όσον αφορά την ορθότητα, την ακρίβεια, την απόδοση ή την ποιότητα οποιουδήποτε περιεχομένου, λογισμικού, υπηρεσίας ή εφαρμογής υπάρχει σε οποιαδήποτε συνδεδεμένη τοποθεσία. Το ΚΕΚ δεν είναι υπεύθυνη για τη διαθεσιμότητα των συνδεδεμένων τοποθεσιών ή του περιεχομένου ή των δραστηριοτήτων αυτών των τοποθεσιών. Εάν αποφασίσετε την είσοδο σε συνδεδεμένες τοποθεσίες, αυτό γίνεται με δική σας ευθύνη και δικό σας κίνδυνο. Επιπλέον, η χρήση των συνδεδεμένων τοποθεσιών υπόκειται στις πολιτικές, τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν, συμπεριλαμβανόμενης, αλλά όχι περιοριστικά, της πολιτικής απορρήτου της συνδεδεμένης τοποθεσίας.

(β) Εσωτερικές συνδέσεις. Η σύνδεση προς οποιαδήποτε σελίδα της Ιστοσελίδας άλλη εκτός από την www.katartisi.gr και http://elearn.katartisi.gr μέσω σύνδεσης απλού κειμένου απαγορεύεται αυστηρά εάν δεν υπάρχει ξεχωριστό συμφωνητικό σύνδεσης με του ΚΕΚ. Κάθε ιστοσελίδα ή άλλη συσκευή που παρέχει σύνδεση προς την τοποθεσία www.katartisi.gr και http://elearn.katartisi.gr ή οποιαδήποτε σελίδα είναι διαθέσιμη εντός αυτής, δεν επιτρέπεται (α) να αναπαράγει το Περιεχόμενο, (β) να χρησιμοποιεί περιβάλλον προγράμματος περιήγησης ή περιθωρίου γύρω από το Περιεχόμενο, (γ) να υπονοεί με οποιονδήποτε τρόπο ότι το ΚΕΚ την εγκρίνει, (δ) να παρερμηνεύει οποιαδήποτε κατάσταση, συμπεριλαμβανόμενης της σχέσης της με το ΚΕΚ, (ε) να παρουσιάζει ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του ΚΕΚ, και (στ) να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε λογότυπο ή σήμα του ΚΕΚ χωρίς προηγούμενη ρητή γραπτή άδεια του ΚΕΚ.

7. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Συμφωνείτε ότι το ΚΕΚ, κατά την απόλυτη κρίση της, δικαιούται να τερματίσει ή να αναστείλει τη χρήση της ιστοσελίδας, του περιεχομένου ή/και των πληροφοριών από εσάς οποιαδήποτε στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο, ή και χωρίς αιτιολογία, ακόμη και αν η πρόσβαση και η χρήση συνεχίσει να επιτρέπεται σε άλλους.  Με την εν λόγω αναστολή ή τον τερματισμό της χρήσης, υποχρεούστε (α) να διακόψετε αμέσως τη χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών, και (β) να καταστρέψετε οποιοδήποτε αντίγραφο τμήματος του περιεχομένου έχετε δημιουργήσει. Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα, τις Πληροφορίες ή τις Υπηρεσίες μετά από τον τερματισμό, την αναστολή ή τη διακοπή κατά τα ανωτέρω, συνιστά πράξη παράνομης εισόδου.  Επιπλέον, συμφωνείτε ότι το ΚΕΚ δεν ευθύνεται έναντι υμών ή έναντι οποιουδήποτε τρίτου για οποιονδήποτε τερματισμό ή αναστολή της πρόσβασής σας στην ιστοσελίδα, τις Πληροφορίες ή/και τις Υπηρεσίες.

8. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ

Το ΚΕΚ καταβάλλει τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες της και το περιεχόμενο της στο σύνολό του είναι ακριβείς, σαφείς, έγκυρες, πλήρεις, σωστές και διαθέσιμες.

Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στο κοινό εξ αφορμής αυτής της χρήσης των ιστοσελίδων www.katartisi.gr και http://elearn.katartisi.gr.

9. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ

Ο επισκέπτης των ιστοσελίδων www.katartisi.gr και http://elearn.katartisi.gr υποχρεούται να συμμορφωθεί με τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες. Επιπλέον, ο ενδιαφερόμενος οφείλει να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου του Δικτύου. Ο επισκέπτης αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιασδήποτε μορφής ζημία που προκλήθηκε στην ιστοσελίδα από τον επισκέπτη λόγω ακατάλληλων ενεργειών του. Σε περίπτωση άσκησης οποιαδήποτε αγωγής, αξίωσης, διοικητικής ή δικαστικής κατά της ιστοσελίδας, λόγω οποιασδήποτε μορφής παράβαση του, ο τελευταίος αναλαμβάνει την υποχρέωση αφενός να παρέμβει στη σχετική δικαστική διαδικασία και αφετέρου να αποζημιώσει την ιστοσελίδα στην περίπτωση που υποχρεωθεί σε καταβολή αποζημίωσης ή άλλης.

10. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Η παρούσα σύμβαση χρήσης διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού και Διεθνούς Δικαίου, καθώς και τις οδηγίες και Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου. Ερμηνεύεται βάσει των κανόνων καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών. Στην περίπτωση που κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές προκύπτουσες από την παρούσα είναι τα Δικαστήρια Λάρισας.

Αν διαπιστώσετε οποιαδήποτε προβλήματα στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το ΚΕΚ στο τηλ. 2810302730 ή στο email: info@katartisi.gr.

Αποκτήστε με μια ετήσια συνδρομή απεριόριστη πρόσβαση στα εκπαιδευτικά προγράμματα των τεχνικών σχολών. Τώρα μπορείτε να εγγραφείτε για μια ετήσια συνδρομή η οποία σας δίνει απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα σεμινάρια που υλοποιούνται στις Τεχνικές Σχολές, με τη χρήση της κάρτας “katartisi plus”.

logo loyalty 4

100+ διαθέσιμα σεμινάρια. Απεριόριστη πρόσβαση. Ετήσια διάρκεια.

Κάντε στον εαυτό σας, στους φίλους σας, ή στους υπαλλήλους σας, ένα μοναδικό δώρο ζωής.

Απεριόριστη πρόσβαση σε εκπαιδευτικά προγράμματα

Πιστοποίησης υπολογιστών, κηπουρικής και κηποτεχνίας, Βασικές δεξιότητες Barista, Βασικές Γνώσεις χειρισμού Η-Υ και Εφαρμογών, Επεξεργασία εικόνας με το Photoshop, τρισδιάστατης εκτύπωσης, κεραμικής, κατασκευής κοσμήματος και πολλά άλλα

Ξένων Γλωσσών για ενήλικες

Ρώσικα, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Τουρκικά, Κινέζικα.

Επιχειρησιακών λειτουργιών

Εργαλεία social media marketing, Διαχείριση παραπόνων πελατών, εξαγωγές αγροτικών προϊόντων, ηλεκτρονικό εμπόριο, Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, και πολλά άλλα

Γενικότερου Ενδιαφέροντος,

Οικιακό εργαστήριο παρασκευής σαπουνιού, Εισαγωγή στην φυσική αρωματοποιία, Εργαστήριο Κεραμικής για αρχάριους, και πολλά άλλα

Μόλις με 450€

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ katartisi PLUS ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!

** Συχνές ερωτήσεις / απαντήσεις

Η επίδειξη της κάρτας αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή σε κάθε σεμινάριο
Η ετήσια κάρτα συνδρομής είναι αυστηρά προσωπική και περιλαμβάνει τα σεμινάρια που υλοποιούνται από τις Τεχνικές Σχολές, περίπου 130 ετησίως.
*Από την προσφορά εξαιρούνται τα σεμινάρια Ηλεκτροσυγκολλητών, Οδηγών Μεταφορέων, Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων, GDPR, και Security.*

Για τις επιχειρήσεις παρέχεται η δυνατότητα Εταιρικής Κάρτας την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε εργαζόμενος χωρίς ονομαστικό περιορισμό.

Ποια είναι τα βήματα για να αποκτήσω την κάρτα;

Πρώτο βήμα: θα πρέπει να συμπληρωθεί το ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης έκδοσης ετήσιας κάρτας μέλους που μπορείτε να βρείτε εδώ https://apps.katartisi.gr/loyalty-entry.

Δεύτερο βήμα: θα πρέπει να γίνει η πληρωμή του ποσού των 450 € είτε με επιτόπου επίσκεψη στη γραμματεία των Τεχνικών Σχολών, είτε με μετρητά, είτε με κάρτα, είτε ηλεκτρονικά με τα στοιχεία που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τρίτο βήμα: θα γίνει η επιβεβαίωση της πληρωμής από τη γραμματεία των Τεχνικών σχολών (εντός μιας εργάσιμης ημέρας) και θα ενημερωθείτε ηλεκτρονικά στο email που έχετε δηλώσει ότι η κάρτα ενεργοποιήθηκε. Στο εξής μπορείτε να δηλώνετε όποιο σεμινάριο επιθυμείτε κάνοντας χρήση του ΑΦΜ σας στην ηλεκτρονική αίτηση του αντίστοιχου σεμιναρίου η οποία αυτόματα θα ενημερώνει τα στοιχεία σας και θα σας εγγράφει στο σεμινάριο χωρίς καμία άλλη υποχρέωση. Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στην είσοδο και ενός οποιουδήποτε νομιμοποιητικού εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων ταυτότητα, άδεια οδήγησης κτλ

 

Βελτίωση Προσωπικών Ικανοτήτων

 

Ξένες Γλώσσες

 

Επιχειρησιακές λειτουργίες

 

Γενικότερου Ενδιαφέροντος

 

Συχνές Ερωτήσεις / Απαντήσεις

Ποια σεμινάρια μπορώ να παρακολουθήσω;
Από την προσφορά εξαιρούνται τα σεμινάρια Ηλεκτροσυγκολλητών, Οδηγών μεταφορέων, Εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων, GDPR, και Security.

Η κάρτα μέλους περιλαμβάνει και το κόστος εξέτασης ή επανεξέτασης στα σεμινάρια που οδηγούν σε πιστοποίηση;

Το κόστος τυχών παραβόλων εξέτασης και εξέταστρων πιστοποίησης, που αποδίδονται σε άλλους φορείς δεν καλύπτεται από την προσφορά η οποία αφορά μόνο στο εκάστοτε εκπαιδευτικό πρόγραμμα που παρέχεται από τις Τεχνικές Σχολές

Ποιοι μπορούν να την αποκτήσουν;
Κάθε πολίτης με ηλικία 18+

Πόση διάρκεια έχει;
Η διάρκεια είναι ετήσια και ξεκινά από την ημέρα απόκτησης.

Μπορώ να δώσω την κάρτα μου σε άλλον;
Οι κάρτες μέλους είναι αυστηρά προσωπικές

Υπάρχει εταιρική κάρτα;

Υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς εταιρικής κάρτας από επιχείρηση με έκπτωση 20% με προϋπόθεση την ταυτόχρονη εγγραφή τριών υπαλλήλων και άνω.

Είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας για τη συμμετοχή στο σεμινάριο;
Για την δωρεάν συμμετοχή σε κάθε σεμινάριο, ο κάτοχος της κάρτας θα πρέπει υποχρεωτικά να επιδείξει την κάρτα του κατά την είσοδο στο σεμινάριο και παράλληλα να διαθέτει ένα νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας, ταυτότητα, άδεια οδήγησης κτλ

 

 

"ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου "

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Ισχύει από τον Μάιο 2018

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες στους Ιστοχώρους www.katartisi.gr και http://elearn.katartisi.gr («Ιστοχώρος»), για να συλλέξουμε πληροφορίες που μας βοηθούν να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Στη συγκεκριμένη Πολιτική Cookies, αναφερόμαστε σε αυτές τις τεχνολογίες, οι οποίες περιλαμβάνουν cookies, pixels και gifs, από κοινού «Cookies». Η παρούσα πολιτική εξηγεί τα διαφορετικών ειδών cookies που χρησιμοποιούνται στον Ιστοχώρο και τον τρόπο ελέγχου τους. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτή την πολιτική για cookies οποτεδήποτε. Να ελέγχετε στην κορυφή της παρούσας σελίδας για να δείτε από πότε ισχύει η παρούσα Πολιτική Cookies. Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Cookies θα ισχύσουν από τη στιγμή που η αναθεωρημένη Πολιτική Cookies καταστεί διαθέσιμη στον Ιστοχώρο. Συναινώντας στην χρήση των Cookies μπορείτε να απολαύσετε πληρέστερα την περιήγηση στον ιστοχώρο. Ευελπιστούμε ότι η παρούσα πολιτική σας βοηθά να κατανοήσετε και να αισθάνεστε πιο ασφαλείς, σχετικά με την χρήση από μέρους μας των cookies. Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω απορίες, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@katartisi.gr

2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ COOKIE

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία εγκαθίστανται στον υπολογιστή σας, στο tablet σας, στο κινητό σας και γενικά στη συσκευή με την οποία περιηγείστε στους Ιστοχώρους www.katartisi.gr και http://elearn.katartisi.gr. Χρησιμοποιούνται ευρέως προκειμένου να κάνουν τις ιστοσελίδες να λειτουργούν καλύτερα και πιο αποτελεσματικά. Μπορούν να το κάνουν αυτό, επειδή οι ιστοσελίδες μπορούν να διαβάζουν και να γράφουν τα αρχεία αυτά, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να σας αναγνωρίζουν και να θυμούνται σημαντικές πληροφορίες, οι οποίες θα καθιστούν τη χρήση του διαδικτύου πιο εύκολη για εσάς (π.χ. απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις του χρήστη).

3. ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ COOKIE ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Σας παραθέτουμε μια λίστα με διαφορετικών ειδών Cookies που μπορεί να χρησιμοποιούμε στον Ιστοχώρο.

Ουσιώδη Cookies. Αυτά τα cookies είναι σημαντικά για την ιστοσελίδα μας, ώστε να σας δίνουμε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε σε αυτήν και να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητές της. Χωρίς αυτά τα απολύτως απαραίτητα Cookies, μπορεί να μην είμαστε σε θέση να παρέχουμε συγκεκριμένες υπηρεσίες ή λειτουργίες και η ιστοσελίδα μας δε θα λειτουργεί τόσο ομαλά για εσάς όσο θα επιθυμούσαμε.

Cookies Απόδοσης. Τα Cookies απόδοσης τα οποία μερικές φορές αποκαλούνται Cookies ανάλυσης (analytics), συλλέγουν πληροφορίες που αφορούν στη χρήση του συγκεκριμένου Ιστοχώρου από εσάς και μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον τρόπο λειτουργίας του. Για παράδειγμα, τα Cookies απόδοσης μας δείχνουν ποιες είναι πιο συχνά επισκέψιμες σελίδες στην ιστοσελίδα, μας επιτρέπει να βλέπουμε τα συνολικά μοντέλα χρήσης στον Ιστοχώρο, μας βοηθά να καταγράφουμε οποιεσδήποτε δυσκολίες αντιμετωπίζετε με τον Ιστοχώρο.

Cookies Λειτουργικότητας. Σε μερικές περιπτώσεις, μπορεί να χρησιμοποιούμε Cookies λειτουργικότητας. Τα Cookies Λειτουργικότητας μας επιτρέπουν να θυμόμαστε τις επιλογές που κάνετε στον Ιστοχώρο μας και να παρέχουμε πιο εμπλουτισμένες/ ενισχυμένες και πιο εξατομικευμένες/α λειτουργίες/ χαρακτηριστικά. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μας βοηθούν να βελτιώσουμε την επίσκεψή σας στον Ιστοχώρο μας.

Flash Cookies. Μπορεί, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, να χρησιμοποιούμε τον AdobeFlash Player προκειμένου να προβάλουμε συγκεκριμένο περιεχόμενο, όπως video clips ή animation. Για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας ως χρήστη, Τοπικά Κοινά Αντικείμενα (Local Shared Objects) (ευρέως γνωστά ως «Flash Cookies») χρησιμοποιούνται για την παροχή λειτουργιών όπως η απομνημόνευση των ρυθμίσεών σας και προτιμήσεων. Τα Flash Cookies αποθηκεύονται στη συσκευή σας, αλλά διαχειρίζονται μέσω μιας διεπαφής (interface) διαφορετικής από αυτήν που παρέχεται από το δικό σας πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς τα Flash Cookies σε επίπεδο προγράμματος περιήγησης, με τον ίδιο τρόπο που θα διαχειριζόσουν τα cookies. Αντιθέτως, μπορείς να έχεις πρόσβαση στα εργαλεία διαχείρισης του προγράμματος Flash, απευθείας από την ιστοσελίδα του Adobe. Η ιστοσελίδα Adobe παρέχει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πως να διαγράψετε ή απενεργοποιήσετε τα Flash Cookies - δείτε http://www.adobe.com/security/flashplayer για περαιτέρω πληροφορίες. Πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν δεν ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε ή απορρίψετε τα Flash cookies για τον παρόντα Ιστοχώρο, μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες λειτουργίες, όπως σε περιεχόμενα βίντεο ή σε υπηρεσίες στις οποίες απαιτείται η υπογραφή σας.

4. ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ COOKIES ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΜΑΣ

Σε μερικές περιπτώσεις, μπορεί να συνεργαζόμαστε με τρίτα μέρη, ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες στον Ιστοχώρο μας. Διαφημιστές τρίτων μερών και άλλες επιχειρήσεις μπορεί να χρησιμοποιούν τα δικά τους Cookies για να συλλέξουν πληροφορίες που αφορούν στις δραστηριότητές σας στον Ιστοχώρο μας και/ή στις διαφημίσεις τις οποίες έχετε επιλέξει. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να χρησιμοποιηθούν από αυτούς, ώστε να παρέχουν διαφημίσεις που πιστεύουν ότι μπορεί πολύ πιθανόν να άπτονται του ενδιαφέροντός σας, με βάση το περιεχόμενο που έχετε δει. Οι διαφημιστές τρίτων μερών μπορεί να χρησιμοποιήσουν επίσης τις πληροφορίες αυτές, για να μετρήσουν την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεών τους. Δεν ελέγχουμε αυτά τα Cookies και για να απενεργοποιήσετε ή απορρίψετε Cookies τρίτων μερών, παρακαλώ όπως απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του αντίστοιχου τρίτου μέρους. Μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον έλεγχο των Cookies στο τμήμα 5 κατωτέρω.

5. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΑ COOKIES

Μπορείτε να μην επιτρέψετε ή να αρνηθείτε την αποδοχή των Cookies από τον παρόντα Ιστοχώρο οποιαδήποτε στιγμή είτε μη ενεργοποιώντας τη σχετική ρύθμιση στον περιηγητή σας, ή ενεργοποιώντας τη ρύθμιση στον περιηγητή σας, που σας επιτρέπει να τα απορρίψετε. Μπορείτε να αρνηθείτε την αποδοχή των Flash Cookies από τον παρόντα Ιστοχώρο χρησιμοποιώντας τα εργαλεία διαχείρισης του Adobe Flash στην ιστοσελίδα www.adobe.com/security/ flashplayer. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να απενεργοποιήσετε τα cookies,αν έχετε ενεργοποιήσει αυτά, μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα του παροχέα στον περιηγητή διαδικτύου, μέσω του παραθύρου βοήθειας. Μπορεί να θέλετε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org/manage-cookies/ index.html για πληροφορίες σχετικά με τους πιο συχνά χρησιμοποιούμενους περιηγητές. Παρακαλώ λάβετε υπόψιν ότι εάν τα cookies δεν ενεργοποιηθούν ή απενεργοποιηθούν, είναι πιθανόν όλες οι λειτουργίες του Ιστοχώρου να μην λειτουργούν σύμφωνα με τον τρόπο που προορίζονται.

 

"ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου" ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Ιστοσελίδες

www.katartisi.gr και http://web.katartisi.gr

Ισχύει από τον Μάϊο 2022

Στο «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου» , θέτουμε ως προτεραιότητα την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, ως μέρος της φιλοσοφίας μας. Γνωρίζουμε ότι η εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Δεδομένων σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς και προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο διαφανείς στον τρόπο με τον οποίο σας εξυπηρετούμε. Ο Οργανισμός «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου» είναι  πλήρως συμμορφωμένος με τον Γενικό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (GDPR). Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στοχεύει να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον τρόπο συλλογής, χρήσης, διαμοιρασμού και προστασίας των προσωπικών σας πληροφοριών.

Η συλλογή, χρήση και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων σας εκ μέρους μας βασίζεται στην παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς, στην συμμόρφωσή μας προς την εφαρμοστέα νομοθεσία και κάποιες φορές στη συγκατάθεσή σας η στο έννομο συμφέρον μας.

Εφαρμόζοντας κατάλληλα τεχνικά μέτρα ασφαλείας δεδομένων και υιοθετώντας εσωτερικές διαδικασίες διαχείρισης, καθώς και φυσικά μέτρα προστασίας ενισχύουμε την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Συνεχώς εξελίσσουμε τα συστήματα και τις διαδικασίες μας ώστε να διαθέτουμε ανά πάσα στιγμή το προσδοκώμενο περιβάλλον διαφάνειας, εμπιστευτικότητας και ασφάλειας.

 1. Πολιτική Απορρήτου

«Προσωπικά δεδομένα» είναι κάθε πληροφορία που συγκεντρώνεται,  καταγράφεται ή αποθηκεύεται σε μορφή που μπορεί να επιτρέψει την άμεση (πχ επίθετο) ή έμμεση (πχ τηλεφωνικός αριθμός) ταυτοποίησή σας με ένα φυσικό πρόσωπο.

Συνιστούμε να διαβάσετε το παρόν κείμενο, το οποίο περιγράφει την πολιτική απορρήτου, πριν μας παραδώσετε αυτήν την πληροφορία.

Η «Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πελάτη» αποτελεί μέρος των όρων και προϋποθέσεων που διέπουν τις υπηρεσίες μας. Με την αποδοχή αυτών των όρων και προϋποθέσεων, αποδέχεστε ρητά τις διατάξεις αυτές.

 1. Πεδίο Εφαρμογής

Στο «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου», εμείς γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η προστασία του απορρήτου των πελατών μας και προσπαθούμε να είμαστε σαφείς σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, κοινοποιούμε, μεταφέρουμε και αποθηκεύουμε τα προσωπικά δεδομένα σας. Η παρούσα Πολιτική απορρήτου αποτελεί μια σύνοψη των πρακτικών που ακολουθούμε σε σχέση με τα δεδομένα αυτά.

Η Πολιτική απορρήτου ισχύει ενδεικτικά και όχι περιοριστικά για κάθε Υπηρεσία ή λειτουργία που παρέχεται από εμάς και αναφέρεται στην Πολιτική απορρήτου, για τον διαδικτυακό τόπο του «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου» [www.katartisi.gr], για τις τυχόν προωθητικές ενέργειες  (συνολικά αναφερόμενες ως οι «Υπηρεσίες» μας).

Η Πολιτική απορρήτου ισχύει για τη χρήση εκ μέρους σας των Υπηρεσιών μας με η χωρίς τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων.

Είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά την Πολιτική απορρήτου διότι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τις πρακτικές που περιγράφουμε στην Πολιτική απορρήτου. Αν δεν συμφωνείτε με τις πρακτικές που περιγράφονται στην Πολιτική απορρήτου, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας.

Το «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου» δε φέρει ευθύνη για δεδομένα τα οποία συλλέγονται από εταιρείες και ιστότοπους που δεν εμπίπτουν στον έλεγχο του ή δε συνεργάζονται με αυτό. Επίσης κατά την περιήγηση στον ιστότοπό μας, τυχόν υπερσύνδεσμοι που σας μεταφέρουν σε άλλους ιστότοπους διαφεύγουν του ελέγχου του «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου» και για το λόγο αυτό δε μπορούμε να εγγυηθούμε την προστασία των δεδομένων σας από αυτούς ούτε φέρουμε ευθύνη για τυχόν δική τους μη – συμμόρφωση.

 1. Στοιχεία Υπεύθυνου Επεξεργασίας

Υπεύθυνος Επεξεργασίας είναι ο Φορέας με την επωνυμία ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, οδός Αρχιμήδους 1 και Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2810302730 .

 1. Συλλογή Δεδομένων

Οι πιθανοί τρόποι συλλογής πληροφοριών περιλαμβάνουν:

 • την απευθείας συλλογή πληροφοριών από εσάς, τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία σε ένα από τα καταστήματα μας, τη συλλογή πληροφοριών κατά τις επισκέψεις σας στις δικτυακές μας τοποθεσίες, την προβολή του online περιεχομένου μας ή τη χρήση άλλων υπηρεσιών μας.
 • Πληροφορίες από τρίτους: Μπορεί να συλλέξουμε πληροφορίες από άλλες πηγές, μεταξύ των οποίων και εμπορικά διαθέσιμες πηγές η από δημόσιες πηγές (πηγές ανοιχτές προς το κοινό όπως, για παράδειγμα, τηλεφωνικός κατάλογος, διαδίκτυο, δημόσιοι κατάλογοι μελών επαγγελµατικών ενώσεων, σωµατείων, συλλόγων, επαγγελµατικών κλάδων), σύμφωνα με όσα επιτρέπονται από το νόμο. Παραδείγματα των πληροφοριών που μπορεί να συλλέξουμε από άλλες πηγές είναι το Ονοματεπώνυμο και η Διεύθυνση email σας.
 • Μπορεί να συνδυάσουμε όλες τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει για εσάς και από εσάς, προκειμένου να βελτιώσουμε τη μεταξύ μας επικοινωνία και να αναπτύξουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Ενδέχεται επίσης να λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς από υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης τρίτων όταν επιλέγετε να συνδεθείτε με αυτές τις υπηρεσίες.
 • Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παρέχετε ορισμένους τύπους πληροφοριών, αλλά αν το κάνετε ίσως επηρεαστεί η δυνατότητά σας να χρησιμοποιήσετε ορισμένες Υπηρεσίες.
 • Το «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου» δεν επεξεργάζεται Προσωπικά Δεδομένα που αφορούν άτομα ηλικίας μικρότερη των 15 ετών. Είμαστε ευγνώμονες για κάθε ενέργειά σας που διασφαλίζει ότι τα παιδιά σας δεν μας στέλνουν προσωπικά δεδομένα χωρίς την συγκατάθεσή σας (ιδιαίτερα μέσω του διαδικτύου). Αν παρόλα αυτά, μας αποσταλεί τέτοιου είδους πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 2810302735 για να προγραμματίσουμε τη διαγραφή αυτής της πληροφορίας.
 1. Σκοπός επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων Σας

Τα στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς περιορίζονται στα απαραίτητα για την εκτέλεση της συμφωνημένης επεξεργασίας.

 • Το «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου» συλλέγει τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την εγγραφή σας σε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή σεμινάριο και για την έκδοση του νόμιμου αποδεικτικού πληρωμής. Αυτά τα ΠΔ θα μπορούσαν να είναι:
  • Στοιχεία επικοινωνίας (Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο κινητό, Τηλέφωνο Σταθερό, E-mail, Διεύθυνση, Πόλη, Ταχυδρομικός Κώδικας)
  • Προσωπικά Στοιχεία (ΑΔΤ, ΑΦΜ, Όνομα πατρός, Άνεργος ή μη , Φοιτητής ή όχι, Φύλο, Αριθμός Διαβατηρίου)
 • Το «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου» μπορεί να συλλέξει τα απαραίτητα στοιχεία από εσάς για την υποβολή αίτησης για εξετάσεις από πιστοποιημένο φορέα ή για την υποβολή αίτησης σε κάποιο επιδοτούμενο πρόγραμμα, κατόπιν σχετικού αιτήματός σας. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα Προσωπικά Δεδομένα που απαιτούνται καθορίζονται από τους εκάστοτε φορείς και το «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου» δεν  συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο στον καθορισμό των Προσωπικών Δεδομένων που θα τύχουν επεξεργασίας, ούτε στον καθορισμό του τρόπου και του σκοπού της επεξεργασίας αυτής. Τέτοια ΠΔ θα μπορούσαν να είναι:
  • Στοιχεία επικοινωνίας (Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο κινητό, Τηλέφωνο Σταθερό, E-mail, Διεύθυνση, Πόλη, Ταχυδρομικός Κώδικας)
  • Προσωπικά Στοιχεία (ΑΔΤ, Ημ. Γέννησης, Επίπεδο εκπαίδευσης, Παρούσα εργασία, Όνομα πατρός, Όνομα μητρός, Φύλο, Αριθμός Διαβατηρίου, Τόπος γέννησης, Ημ. έκδοσης ΑΔΤ ή Διαβατηρίου)
  • Δεδομένα υγείας όπως λ.χ. ενδεχόμενα κινητικά προβλήματα ή προβλήματα Όρασης, ακοής κλπ. Οι πληροφορίες αυτές συλλέγονται με τη συγκατάθεσή σας προκειμένου να διευκολύνουν την πρόσβαση σας στους χώρους διενέργειας των πιστοποιήσεων και τη ρύθμιση των οπτικοακουστικών μέσων εξέτασης σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
 • Σε περίπτωση που θα αιτηθείτε τη συμμετοχή σας σε επιδοτούμενο πρόγραμμα ΛΑΕΚ, ενδέχεται να ζητήσουμε από εσάς επιπλέον πληροφορίες, όπως   ενδεικτικά: ΑΔΤ, Ημ. Γέννησης, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Όνομα πατρός, Όνομα μητρός, εκπαιδευτικό επίπεδο, εργασιακή κατάσταση, (Εργαζόμενος, άνεργος, Φοιτητής), Α.Μ. ΙΚΑ, Τόπο γέννησης, Α.Μ. ΙΚΑ Εργοδότη, Άδεια εργασίας για αλλοδαπούς, Αποδεικτικό ΑΦΜ, Δεδομένα ασφαλιστικής ικανότητας ΙΚΑ καθώς και Τραπεζικά & Οικονομικά στοιχεία (πχ. Αριθμό τραπεζικού λογαριασμού ή IBAN).

5.3.1 Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενημερωθείτε προσωπικά για επερχόμενο επιδοτούμενο πρόγραμμα ΛΑΕΚ, VOUCHER, ενδέχεται να σας ζητήσουμε τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, email και κινητό) ώστε να σας ενημερώσουμε αποκλειστικά και μόνο για το πρόγραμμα το οποίο έχετε αιτηθεί να ενημερωθείτε και μόνο κατόπιν σχετικής σας αιτήσεως.

 • Tο «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου» συλλέγει τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, email και κινητό) για τη δημιουργία προφίλ σε περίπτωση που επιθυμείτε την παρακολούθηση κάποιου προγράμματος με τηλεκατάρτιση.

5.4.1 Το «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου»  για την υλοποίηση των αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων τηλεκατάρτισης πραγματοποιεί μαγνητοσκόπηση των μαθημάτων μέσω εκπαιδευτικής πλατφόρμας BBB (bigbluebutton) τα οποία αναρτώνται και διατηρούνται για διάστημα 30 ημερών στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης https://web.katartisi.gr (moodle) σε ειδικό χώρο του μαθήματος στον οποίο έχουν πρόσβαση μόνο οι μαθητές και ο καθηγητής του προγράμματος.

 • Εάν εκπροσωπείτε επιχείρηση η οποία συμβάλλεται με το «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου» για την παροχή Υπηρεσιών εκπαίδευσης και Πιστοποίησης των εργαζομένων σας, την οποία χρηματοδοτεί η επιχείρησή σας, θα ζητήσουμε από εσάς να μας χορηγήσετε:
  • Στοιχεία ταυτοποίησης και επικοινωνίας σας, όπως πχ. Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο Σταθερό, Διεύθυνση, Πόλη, Ταχυδρομικός Κώδικας, Α.Δ.Τ./ διαβατηρίου & Α.Φ.Μ. καθώς και
  • κάποια δεδομένα της εργασιακής σας κατάστασης, όπως επαγγελματική σας ιδιότητα και η σχέση σας με την χρηματοδοτούσα Εταιρία.
 • Εφόσον επιθυμείτε να υποβάλλετε Αίτηση Εγγραφής στο Σύστημα Αιτήσεων για το κοινό Μητρώο Εκπαιδευτών του ΚΕΚ των Τεχνικών Σχολών Επιμελητηρίου Ηρακλείου & της Σχολής Δια Βίου Μάθησης του ΤΕΙ Κρήτης, θα ζητήσουμε να μας παραθέσετε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα σας, τα οποία είναι απαραίτητα για την εγγραφή σας:
  • Όνομα, επώνυμο, ονοματεπώνυμο πατρός, & μητρός,
  • Ημερομηνία γέννησης, φύλο,
  • Α.Δ.Τ. ή Διαβατηρίου,
  • Υπηκοότητα,
  • Διεύθυνση κατοικίας, σταθερό & κινητό τηλέφωνο, email.
  • Οικονομικά στοιχεία & Στοιχεία κοινωνικής ασφάλισης (Α.Φ.Μ. & ΔΟΥ, Συνεργαζόμενη Τράπεζα, Ασφαλιστικός Φορέας, χρονολογία πρώτης ασφάλισης, Α.Μ. ΙΚΑ, ΑΜΚΑ).
  • Στοιχεία σπουδών και κατάρτισης (Χώρα σπουδών, Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, Σχολη & Τμήμα, Τίτλος Πτυχίου, βαθμός, στοιχεια αναγνώρισης τίτλου σπουδών, επιπλέον τίτλοι σπουδών)
  • Στοιχεία Εργασίας (επάγγελμα, σχέση εργασίας, θέση ευθύνης, δ/νση & στοιχεία επικοινωνίας εργοδότριας εταιρίας, στοιχεία εργασιακής εμπειρίας)
  • Στοιχεία τεκμηρίωσης προσόντων και αντικειμένων εξειδίκευσης.
 • Εάν είστε Προμηθευτής μας, θα συλλέξουμε και θα επεξεργαστούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας που είναι αναγκαία για την προμήθεια των εμπορευμάτων ή των υπηρεσιών σας, τη διαχείριση της μεταξύ μας σύμβασης και την πληρωμή των υπηρεσιών σας.
 1. Οι επιλογές σας σε θέματα μάρκετινγκ

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για να προωθήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε εσάς. Σεβόμαστε τις επιλογές σας σχετικά με τον τρόπο που επιθυμείτε να επικοινωνούμε μαζί σας για θέματα μάρκετινγκ.

Ειδικότερα σχετικά με τα μηνύματα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου που χρησιμοποιούνται για την άμεση προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών παρόμοιων με ήδη παρασχεθέντων από εμάς υπηρεσιών, ο Φορέας μας τηρεί τους κανόνες ιδιωτικότητας σχετικά με την Προστασία Δεδοµένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τοµέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006), ο οποίος υπερισχύει του Γενικού Κανονισμού ΕΕ 679/2016 ως ειδικότερος. Δυνάμει της ανωτέρω διάταξης θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επαφής ηλεκτρονικού ταχυδροµείου που αποκτήθηκαν νοµίµως, στο πλαίσιο της πώλησης προϊόντων ή υπηρεσιών ή άλλης συναλλαγής μαζί σας, για την απευθείας προώθηση παρόµοιων προϊόντων ή υπηρεσιών μας ή για την εξυπηρέτηση παρόµοιων σκοπών. Εάν διαφωνείτε με τη χρήση των στοιχείων επικοινωνίας σας για το σκοπό αυτό έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε ρητά τη διαφωνία σας σχετικά με τη συλλογή και χρησιµοποίηση των στοιχείων ηλεκτρονικής επικοινωνίας σας, επισκεπτόμενοι τη διεύθυνση:  https://katartisi.us5.list-manage.com/unsubscribe?u=558027878da00dec1468b1877&id=3d92fed6df&e=[UNIQID]&c=bd1fdbc389.

 1. Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας - Νόμιμη βάση επεξεργασίας

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για την υλοποίηση των δραστηριοτήτων του φορέα μας (κατά μόνας ή σε συνεργασία με τρίτους φορείς και ιδρύματα) και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς εσάς, την πώληση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, την επεξεργασία των διδάκτρων και των πληρωμών, τον χειρισμό των δικτυακών μας τόπων και εφαρμογών, την ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών και τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία.

 1. Όροι Πρόσβασης Τρίτων προς τα Προσωπικά Δεδομένα σας

Τα στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς δεν μεταβιβάζονται πωλούνται εκμισθώνονται ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο γνωστοποιούνται σε μη εξουσιοδοτημένους τρίτους χωρίς τη δική σας ενημέρωση και σχετική έγκριση.

Οι αποδέκτες ή τρίτοι στους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα είναι κατά κύριο λόγο οι ακόλουθοι:

 • Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία, παρέχουμε πρόσβαση των προσωπικών δεδομένων σας ή σε ορισμένες συγκεκριμένες κατηγορίες των προσωπικών δεδομένων σας, στο ανάλογο και εξουσιοδοτημένο προσωπικό μας, ανεξάρτητα από το εάν βρίσκεται στην έδρα μας ή σε κάποιο υποκατάστημά μας. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται:
  • Γραμματεία, Λογιστήριο, Γραμματεία Υλοποίησης Εκπαίδευσης, Διοίκηση, Τμήμα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.Α.Μ. - Σ.Ε.Κ.Ο.Ο.Μ.Ε), Τεχνικό Τμήμα (ΙΤ) και το Διοικητικό Συμβούλιο
 • Πάροχοι υπηρεσιών ή/και κάθε τρίτος που τυχόν εκτελεί την επεξεργασία για λογαριασμό μας. Ενδέχεται επίσης να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας ή εκ μέρους μας, όπως υπεργολάβοι πληροφορικής, εταιρείες που αποστέλλουν μαζικά email εκ μέρους μας, τράπεζες, εκδότες πιστωτικών καρτών, δικηγορικά γραφεία, εταιρείες υπηρεσιών ταχυδρομείου, εταιρείες υπηρεσιών εκτύπωσης, κτλ.
 • Εμπορικοί συνεργάτες, Πάροχοι Υπηρεσιών Πιστοποίησης, Δημόσιοι Φορείς που διενεργούν, επιδοτούν ή με οποιονδήποτε τρόπο εμπλέκονται σε εκπαιδευτικά προγράμματα.
 • Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε από κοινού προσωπικά δεδομένα με τρίτους, αν αυτό ζητηθεί από εσάς ή κατόπιν δική σας συγκατάθεσης.
 • Στον βαθμό που απαιτείται ή επιτρέπεται από τον νόμο. Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σε ρυθμιστικές αρχές, δικαστήρια και κυβερνητικούς φορείς, στις περιπτώσεις όπου κρίνουμε ότι αυτό θα επιτρεπόταν ή θα επιβαλλόταν από τον νόμο ή από ρυθμιστική ή νομική διαδικασίας ή προκειμένου να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα, τα δικαιώματα ή την ιδιοκτησία μας ή άλλων.
 • για να επιβεβαιώσουμε ή να εφαρμόσουμε τη συμμόρφωσή μας με τις πολιτικές που διέπουν τις Υπηρεσίες μας και
 • για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια της επιχείρησής μας ή τυχόν συγγενούς εταιρείας, επιχειρηματικού συνεργάτη ή πελάτη μας.

Σε περίπτωση που μεταφέρουμε/διαβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα  εκτός του «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου» σε τρίτους που μας βοηθούν να παράσχουμε κάποια από τις υπηρεσίες μας ή εξυπηρετούν τις εμπορικές δραστηριότητές μας, οι οποίες περιγράφονται στην παρούσα πολιτική, φροντίζουμε να αποκτούμε από αυτούς συμβατικές δεσμεύσεις (όπως συμβατικές ρήτρες) για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

 1. Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων κατά τη Διεθνή Μεταφορά

Το «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου» δεν διαβιβάζει προσωπικά Δεδομένα των πελατών του σε χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).

Σε περίπτωση που μία τέτοια διαβίβαση παραστεί αναγκαία το «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου»  θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλίσει ότι η διαβίβαση προσωπικών δεδομένων σας θα γίνεται σύμφωνα με τη νομοθεσία περί επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, προκειμένου να διασφαλίζεται η επαρκής προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και ότι οι όποιες μεταφορές περιορίζονται σε χώρες που αναγνωρίζεται ότι παρέχουν επαρκές επίπεδο νομικής προστασίας ή όπου μπορούμε να είμαστε βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν εναλλακτικές ρυθμίσεις για την προστασία των δικαιωμάτων απορρήτου σας. 

 1. Ασφάλεια Πληροφοριών

Το «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου»  έχει λάβει εύλογα οργανωτικά και τεχνικά μέσα για να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγει σε σχέση με τις Υπηρεσίες και ιδίως τυχόν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που τυγχάνουν συλλογής. Οι συνεργάτες Πληροφορικής μας ακολουθούν διεθνή πρότυπα και πρακτικές προκειμένου να εξασφλίσουν την ασφάλεια των εγκαταστάσεών μας και την κρυπτογράφηση των δεδομένων.

Ωστόσο, παρόλο που λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας, η ασφάλεια δεν μπορεί να είναι απολύτως εγγυημένη έναντι όλων των απειλών.

 

 1. Διατήρηση των προσωπικών σας πληροφοριών

Το «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου» διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν, τυχόν συμβατούς σκοπούς, τους οποίους στη συνέχεια καθορίζουμε ή για οποιονδήποτε νέο σκοπό, για τον οποίο θα ζητήσουμε εκ νέου τη συγκατάθεσή σας ή για όσο διάστημα απαιτείται βάσει σύμβασης ή βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

Ορισμένες πληροφορίες (όπως φορολογικά αρχεία και ορισμένες πληροφορίες που απαιτούνται για να αποδειχθεί η συμμόρφωση σε έννομες υποχρεώσεις μας ή η διασφάλιση των δικαιωμάτων του «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου») ενδέχεται να χρειαστεί να διατηρηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 1. Cookies, beacons και Παρεμφερείς Τεχνολογίες

Καθώς πλοηγείστε σε έναν Ιστότοπο, ορισμένες πληροφορίες ενδέχεται να συλλέγονται παθητικά (δηλαδή, να συγκεντρώνονται χωρίς εσείς να τις παρέχετε ενεργά), με τη χρήση διαφόρων τεχνολογιών και μέσων, όπως διευθύνσεις πρωτοκόλλου Διαδικτύου, cookies, Internet tags, καθώς και συλλογή δεδομένων πλοήγησης. Εμείς, καθώς και ορισμένα τρίτα μέρη που παρέχουν περιεχόμενο, διαφημίσεις ή άλλες λειτουργίες στις Υπηρεσίες μας, ενδέχεται να χρησιμοποιούμε αυτού του είδους τεχνολογίες σε ορισμένα τμήματα των Υπηρεσιών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική σχετικά με τα cookies και ελέγξτε τον Πίνακα ρυθμίσεων cookies για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται στον Ιστότοπό μας https://www.katartisi.gr/politiki-cookies . Σε αυτήν την Πολιτική, θα βρείτε επίσης πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης των cookies και των τεχνολογιών παρακολούθησης εάν δεν συμφωνείτε με τη χρήση τους. Εάν δεν απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε cookies ή άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης, θα συμπεράνουμε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση τους.

 1. Τα Δικαιώματά σας

Σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχετε όλα τα ακόλουθα δικαιώματα:

 • Δικαίωμα ενημέρωσης: Έχετε το δικαίωμα να ενημερώνεστε για τη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων
 • Δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε από το «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου»  επιβεβαίωση για το κατά πόσον ή όχι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν υφίστανται επεξεργασία και, εάν συμβαίνει τούτο, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε σύντομη, κατανοητή, διαφανή και εύκολα προσβάσιμη μορφή .
 • Δικαίωμα διόρθωσης: Μπορείτε να ζητήσετε και το «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου» θα διασφαλίσει ότι χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση θα προβεί στη διόρθωση ανακριβών ή ελλιπών Προσωπικών Δεδομένων, μεταξύ άλλων μέσω συμπληρωματικής δήλωσης.
 • Δικαίωμα διαγραφής: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από το «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου» τη διαγραφή των Προσωπικών Δεδομένων που σας αφορούν, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και το «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου» υποχρεούται να προβεί στη διαγραφή, υπό τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.
 • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από το «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου» να περιορίσει τις δραστηριότητες επεξεργασίας μόνο σε συγκεκριμένους σκοπούς, υπό τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.
 • Δικαίωμα εναντίωσης: Δικαιούστε να αντιτάσσεστε, ανά πάσα στιγμή και για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας, στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν. Το «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου» δεν θα υποβάλλει πλέον τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε επεξεργασία, εκτός εάν καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους για την επεξεργασία οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
 • Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων: Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, και τα οποία έχει παράσχει στο «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου», σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και το δικαίωμα να ζητάτε τη διαβίβαση των λόγω δεδομένων σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας χωρίς αντίρρηση από το «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου», υπό τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.
 • Δικαίωμα απόκτησης ανθρώπινης παρέμβασης: Έχετε το δικαίωμα να μην υπόκεισθε σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, η οποία παράγει έννομα αποτελέσματα που σας αφορούν ή σας επηρεάζουν σημαντικά με παρόμοιο τρόπο.

Το «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου» θα ικανοποιήσει το αίτημά σας σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος. Η δυνατότητα άσκησης ενός δικαιώματος που σας απονέμει ο νόμος, δεν συνεπάγεται πάντα τη δυνατότητα να ικανοποιηθεί πλήρως, ιδίως όταν υπάρχουν άλλες νομικές διατάξεις που το περιορίζουν. Εφόσον δεν είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας, θα σας ενημερώσουμε για τους λόγους.

 1. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας

Το «Κ.Ε.Κ. – Τεχνικές Σχολές Επμελητηρίου Ηρακλείου»  σέβεται τα δικαιώματα που έχετε στα προσωπικά σας δεδομένα και σας διευκολύνει στην άσκησή τους. Μπορείτε να απευθύνετε οποιοδήποτε αίτημα, ερώτημα ή παράπονο σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων τηλεφωνικά στο 2810302730 ή μέσω email στη διεύθυνση Leontarakis@katartisi.gr

Θα απαντήσουμε στο αίτημά σας εντός τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή του. Στην περίπτωση που απαιτηθεί επέκταση της ανωτέρω προθεσμίας για την διερεύνηση ή/και τη διεκπεραίωση του αιτήματός σας, θα σας ενημερώσουμε σχετικά, εξηγώντας σας τους λόγους για τους οποίους είναι απαραίτητη η επέκταση της προθεσμίας.

Σε κάθε περίπτωση, εάν αισθάνεστε ότι έχει παραβιαστεί η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων με οποιονδήποτε τρόπο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr)

 1. Ενημέρωση

Η παρούσα πολιτική ενδέχεται να τροποποιείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ή για την επίτευξη βέλτιστων πρακτικών. Από την πλευρά μας θα ανακοινώνουμε κάθε αλλαγή στην πολιτική απορρήτου μας, ώστε να διασφαλίζουμε πως είστε ενήμεροι για τυχόν αλλαγές. Με την πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας ή τη χρήση αυτών, αφού έχουμε αναρτήσει μία τέτοια ενημερωμένη έκδοση της Πολιτικής απορρήτου, συμφωνείτε με τις νέες πρακτικές που περιέχονται στην ενημέρωση. Η πλέον πρόσφατη έκδοση της Πολιτικής απορρήτου θα βρίσκεται πάντα στην ιστοσελίδα της επιχείρησής μας www.katartisi.gr.

Έντυπη μορφή της παρούσας Πολιτικής μπορείτε να βρείτε στη γραμματεία της επιχείρησής μας ή μπορεί να σας αποσταλεί κατόπιν επικοινωνίας με το τμήμα προγραμματισμού και υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης.

 1. Ερωτήσεις και Επικοινωνία

Για κάθε ερώτηση σχετικά με την παρούσα πολιτική ή γενικά την προστασία και την ασφάλεια των δεδομένων στην επιχείρησή μας, επικοινωνήστε με το τμήμα προγραμματισμού και υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης στην παρακάτω διεύθυνση:

ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Τμήμα προγραμματισμού και υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης

#Δ/νση  Αρχιμήδους 1

# Τηλέφωνο:  2810302730

# Email: info@katartisi.gr

 

ekpaideusi ekpaideutwn enilikwn se oli tin ellada small

Με μεγάλη ικανοποίηση παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα δημόσιους φορείς να αναγγέλλουν προγράμματα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών που δίνουν τη δυνατότητα σε υποψήφιους Εκπαιδευτές να συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ (με παράλληλη εγγραφή τους σε Μητρώο Εκπαιδευτών).

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, γιατί αυτή η διαδικασία ξεκίνησε ουσιαστικά εδώ και έξι σχεδόν χρόνια από το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου που σε συνεργασία με το ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. (Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο) και την Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων, οργάνωσε ένα υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό πρόγραμμα, δίνοντας σε εκατοντάδες υποψήφιους σε όλη την Ελλάδα (ενδεικτικά: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Καβάλα, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Άγιος Νικόλαος) την ευκαιρία να συμμετέχουν στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ.

Τα αποτελέσματα όσων έχουν δώσει μέχρι σήμερα εξετάσεις προσεγγίζουν το απόλυτο 100% της επιτυχίας, ενώ τα σχόλια των συμμετεχόντων στα σεμινάριά μας είναι ιδιαίτερα θετικά, όπως θα δείτε παρακάτω.

Βασικό στοιχείο της επιτυχίας είναι η έμφαση που δίνουμε στις δια ζώσης συναντήσεις, τα χαρακτηριστικά των οποίων είναι:

 • 50 ώρες φυσικής παρουσίας σε αίθουσα με πιστοποιημένους Εκπαιδευτές Εκπαιδευτών
 • Ολιγομελή τμήματα, ώστε να προάγεται η συμμετοχή όλων
 • Κάλυψη σημαντικών τμημάτων της θεωρίας και έμφαση στον σχεδιασμό της μικροδιδασκαλίας
 • Παρουσίαση μικροδιδασκαλιών από όλους τους συμμετέχοντες και ανατροφοδότηση σε καθένα ξεχωριστά

Για εμάς είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο το γεγονός ότι μέσα από το πρόγραμμά μας δίνεται η δυνατότητα για συμμετοχή στις εξετάσεις, αλλά κυρίως ότι οι συμμετέχοντες προετοιμάζονται ουσιαστικά και αξιόπιστα για την επιτυχία τους σε αυτές.

Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη τους όλους τους συμμετέχοντες στα προγράμματά μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης με την ίδια αγάπη.

epistoli eoppep Page 1  epistoli eoppep Page 2

Σχόλια Καταρτιζομένων

 • "Στο σεμινάριο έφτιαξα μια απίστευτα καλή μικροδιδασκαλία (η μνήμη και η λειτουργία της) την οποία ήμουν σε θέση να σχεδιάσω, να υλοποιήσω αλλά και να τεκμηριώσω απόλυτα.."
  Μ. Ζ.
 • "Με βοηθήσατε πολύ να ξεπεράσω το άγχος μου. Στις εξετάσεις οι εξεταστές να ενθουσιάστηκαν με όλα όσα έκανα. Χαρακτηριστικά μου είπαν ότι ήμουν άψογη."
  Λ. Κ.
 • Οι εισηγητές υπήρξαν εύστοχοι σε πολλές παρατηρήσεις τους κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας που έκαναν, κι έτσι το αποτέλεσμα είναι μόνο θετικό.
  Γ. Ο.
 • Η προετοιμασία που είχαμε κάνει στο σεμινάριο ήταν καταλυτική για την επιτυχία της. Το ίδιο ειπώθηκε και από τους υπόλοιπους συν – εκπαιδευόμενους του σεμιναρίου.
  Β. Λ.
 • 1
 • 2

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Συμμετοχή με τρία Βήματα στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ

 • Βήμα 1. Εγγραφείτε σε ένα από τα σεμινάρια μας σε όλη την Ελλάδα -ήδη έχουν ολοκληρωθεί 9 κύκλοι αποφοίτων
 • Βήμα 2. Ολοκληρώστε το σεμινάριο θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας 110 ωρών στην μοναδική στην Eλλάδα πλατφόρμα τηλεεκπαιδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων
 • Βήμα 3. Εγγραφείτε ηλεκτρονικά στο μητρώο Εκπαιδευτών του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ksira domisi aponomi 2

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

 δευτερεύουσα επικεφαλίδα 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies