Το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και λειτουργεί ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με έδρα στο Ηράκλειο. Οι Τεχνικές Σχολές Ιδρύθηκαν με την απόφαση 28531/24-2-1950 του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και η πράξη ίδρυσης δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 45 με ημερομηνία 11/3/1950.
Πάνω από 50 χρόνια δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων και της επαγγελματικής κατάρτισης, έχει εκπονήσει σημαντικές έρευνες, μελέτες κι έχει οργανώσει πλήθος  συνεδρίων, ημερίδων και εκδηλώσεων .
Το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου είναι πιστοποιημένο ΚΕΚ Περιφερειακής Εμβέλειας, από το 2001 και συνεχίζει ύστερα από επαναπιστοποίηση του ΕΚΕΠΙΣ έως το 2009 με εξειδίκευση στις παρακάτω θεματικές ενότητες:
Περιβάλλοντος
Υγείας & Πρόνοιας
Πολιτισμού & Αθλητισμού
Παιδαγωγικά
Οικονομίας & Διοίκησης
Πληροφορικής
Τουριστικά & Παροχής Υπηρεσιών
Αγροτικά
Τεχνικά & Μεταφορών

 

Τα τελευταία χρόνια οι Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου έχουν υλοποιήσει πληθώρα προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης για ανέργους, επιχειρηματίες και εργαζομένους σε επιχειρήσεις σε όλους τους παραπάνω θεματικούς τομείς.
Εκτός από τους παραπάνω θεματικούς τομείς, οι Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου ευαισθητοποιούνται σε θέματα ίσων ευκαιριών. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται:
  • Υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης για άτομα με ειδικές ανάγκες (παράδειγμα σεμινάριο με τίτλο «Εφαρμογή μιας συστηματικής μεθοδολογίας στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της επαγγελματικής κατάρτισης ατόμων με ειδικές ανάγκες»).
  • Υποστήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας μέσω στενής συνεργασίας με τον Σύνδεσμο Γυναικών Επιχειρηματιών.

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ksira domisi aponomi 2

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

 δευτερεύουσα επικεφαλίδα 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies