Οι Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου ακολουθώντας την οδηγία του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την αποφυγή μετάδοσης των κρουσμάτων Κορονοϊού, αναβάλλoυν όλες τις Δια ζώσης εκπαιδευτικές δραστηριότητες από σήμερα 11/03/2020 μέχρι και τις 27/04/2020.

Με σεβασμό προς την Δημόσια Υγεία και τους συμπολίτες μας που μας επιλέγουν για την κατάρτισή τους, το προσωπικό των Τεχνικών Σχολών έχει ήδη ξεκινήσει την ενημέρωση των συμμετεχόντων και προχωράει ήδη στον επαναπρογραμματισμό των σεμιναρίων μας πάντοτε σε συμμόρφωση με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Στο πλαίσιο της συλλογικής αλλά και της ατομικής μας ευθύνης, θα πρέπει όλοι να λάβουμε δράση ώστε να συμβάλλουμε στον περιορισμό και όχι στη διασπορά του φαινομένου.

Για ενημέρωση και πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στο 2810302730 (09:00 - 15:00).

Ανακοινώσεις

• Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Επιλογή αναδόχου για την Παροχή υπηρεσιών συμβούλου και δημιουργίας φακέλου υποστήριξης για την προετοιμασία λήψης Πιστοποίησης σύμφωνα με τα Πρότυπα ISO 9001:2015, ISO/IEC 27001:2013, ISO/IEC 27701:2019 +

Οι Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου ενδιαφέρονται να αναθέσουν σε εξωτερικό συνεργάτη την παροχή υπηρεσιών συμβούλου και δημιουργίας φακέλου υποστήριξης για Περισσότερα..

Τρόποι Πληρωμής