Οι Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου ακολουθώντας την οδηγία του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την αποφυγή μετάδοσης των κρουσμάτων Κορονοϊού, αναβάλλoυν όλες τις Δια ζώσης εκπαιδευτικές δραστηριότητες από σήμερα 11/03/2020 μέχρι και τις 27/04/2020.

Με σεβασμό προς την Δημόσια Υγεία και τους συμπολίτες μας που μας επιλέγουν για την κατάρτισή τους, το προσωπικό των Τεχνικών Σχολών έχει ήδη ξεκινήσει την ενημέρωση των συμμετεχόντων και προχωράει ήδη στον επαναπρογραμματισμό των σεμιναρίων μας πάντοτε σε συμμόρφωση με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Στο πλαίσιο της συλλογικής αλλά και της ατομικής μας ευθύνης, θα πρέπει όλοι να λάβουμε δράση ώστε να συμβάλλουμε στον περιορισμό και όχι στη διασπορά του φαινομένου.

Για ενημέρωση και πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στο 2810302730 (09:00 - 15:00).

Ανακοινώσεις

• Συνεργασία με εισηγητή/τρια αγγλικής γλώσσας +

Οι Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου αναζητούν εισηγητή /τρια με πτυχίο  «Αγγλικής γλώσσας και φιλολογίας» για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε Περισσότερα..

Τρόποι Πληρωμής