Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε Italian Vegan Street Food. Έναρξη: 20/09/2023

Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε Italian Vegan Street Food

Η ιταλική κουζίνα φημίζεται για τις υπέροχες γεύσεις και την πλούσια ιστορία της και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Από την πίτσα και τα ζυμαρικά μέχρι το ριζότο και τις σαλάτες, το ιταλικό φαγητό προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για όλους.
Ευτυχώς, δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών για το vegan street food. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από vegan πίτσα με σάλτσα ντομάτας και ποικιλία λαχανικών μέχρι φρέσκες σαλάτες, ριζότο φτιαγμένο με ζωμό λαχανικών και ποικιλία λαχανικών αλλά και πολλά άλλα!!

Το Italian Vegan Street food δεν είναι μόνο νόστιμο, αλλά παρέχει επίσης μια υγιεινή και βιώσιμη επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν τις γεύσεις της Ιταλίας χωρίς να συμβιβαστούν με τις διατροφικές τους επιλογές. Είτε είστε χορτοφάγος είτε απλά αναζητάτε μια πιο υγιεινή επιλογή φαγητού, το Italian Vegan Street food
αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσετε.

Ελάτε να μάθουμε μαζί την τέχνη της παρασκευής αλμυρών και γλυκών Italian Vegan Street Food της παραδοσιακής Ιταλικής γαστρονομίας και να μαγειρέψουμε!

Με τη βοήθεια του Executive Pizza chef Giorgio Manganiello, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία
να ανακαλύψουν νέες συνταγές αλλά και να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις γενικής εφαρμογής
στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική!

Απευθύνεται: σε όλους και σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον κλάδο η είναι ήδη επαγγελματίες
Μαζί θα φτιάξουμε:

• Impasto Pizza Vegan Pizza GURMET
• Wurstel Vegan
• Burger Vegan
• Cotoletta alla Milanese Vegan
• Dolce Brownies/ Cookie Vegan

Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να δίνει στους σπουδαστές εκπαίδευση πάνω σε βασικές έννοιες και τεχνικές.

Κόστος συμμετοχής 110€.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Τετάρτη 20/09 και Παρασκευή 22/09 και ώρα 17.00μμ – 20.15μμ

Ο Giorgio Manganiello: είναι γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986, Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος πάνω στην Διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto ενώ παράλληλα διατηρεί Σχολή Εκμάθησης στην Ιταλική κουζίνα. Συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης.

Η Τέχνη της Επιλογής Προσωπικού. Διεξάγοντας αποτελεσματικές συνεντεύξεις.

 Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις και εργαλεία στον τομέα της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού. Ενισχύστε τις γνώσεις και τις δεξιότητες σας σε τομείς όπως η επιλογή και πρόσληψη προσωπικού και η διαχείριση της διαφορετικότητας του προσωπικού. Δικτυωθείτε με επαγγελματίες του τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού και διδαχθείτε από τις εμπειρίες τους. Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα παρέχει στον εκπαιδευόμενο τη δυνατότητα να αναπτύξει μια βαθύτερη κατανόηση του τομέα των ανθρώπινων πόρων μέσα από πρακτικές συμβουλές που μπορούν άμεσα να χρησιμοποιηθούν στον εργασιακό χώρο. Παρακολουθήστε το σεμινάριο και παραμείνετε ενημερωμένοι, μάθετε από τους άλλους και αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον εργασιακό χώρο.

Απευθύνεται σε Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων χωρίς οργανωμένη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, HR Managers, Διευθυντές επιχειρήσεων, Προϊστάμενους τμημάτων

Παρακολουθήστε το σεμινάριο δια ζώσης 

Περιγραφή εκπαιδευτικών στόχων:

 • Εκμάθηση σωστών τεχνικών προσέλκυσης υποψηφίων
 • Σωστή προετοιμασία συνέντευξης
 • Μείωση λαθών κατά τη διάρκεια της συνέντευξης
 • Προσδιορισμός σκοπού συνέντευξης
 • Εκμάθηση αποτελεσματικών ερωτήσεων στην συνέντευξη
 • Εκμάθηση διεξαγωγής συνεντεύξεων οι οποίες θα αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα, προηγούμενες εμπειρίες και συμπεριφορές του υποψηφίου, βασικές αξίες και τις προσδοκίες του

 Ενότητες σεμιναρίου: 

 • Δημιουργία- Ανάρτηση Αγγελιών
 •  Προετοιμασία Συνέντευξης (Ερωτηματολόγιο, Φύλλο Αξιολόγησης)
 •  Συμπεριφοριστικό Μοντέλο Συνέντευξης
 •  Αξιολόγηση και Επιλογή Υποψηφίων
 •  Συχνά λάθη πριν-κατά τη διάρκεια – μετά τη συνέντευξη
 •  Γλώσσα σώματος

Διάρκεια σεμιναρίου: 16 διδακτικές ώρες. 

Κόστος σεμιναρίου: 130 ευρώ

Εισηγητής: Η Σοφία Κορναράκη, είναι HR Manager, MSc και διαθέτει 10 χρόνια εμπειρίας στον Ξενοδοχειακό Χώρο. Τα τελευταία 9 έτη εργάζεται στον ξενοδοχειακό όμιλο PHĀEA RESORTS έχοντας υπηρετήσει το οικονομικό τμήμα για 5 έτη και τα τελευταία 4 έτη το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού. Επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου, Certificate σε Coaching και Human Resources Management, καθώς επίσης πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων. Ως άνθρωπο την διακατέχουν έντονα στοιχεία ενσυναίσθησης και πάθος για διά βίου μάθηση και εξέλιξη.

 *στη δια ζώσης εκπαίδευση παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, επιχειρήσεις, ΑΜΕΑ, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 302730 kai 2810244730, info@katartisi.gr από 08:30 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Ειδικός Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων με Πιστοποίηση.

Απευθύνεται: Στελέχη Φορέων και Επιχειρήσεων, Στελέχη Αυτοδιοίκησης, Απόφοιτους Πανεπιστημίου, Άνεργους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, εργαζόμενους που θέλουν να βελτιώσουν το εργασιακό τους επίπεδο.

*Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά

Οι συμμετέχοντες με το πέρας του σεμιναρίου και την επιτυχία τους στις γραπτές εξ’ αποστάσεως εξετάσεις, θα λάβουν πιστοποιητικό από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και Πιστοποιητικό από την Βέλγικη Εταιρεία Group

Πρακτικές γνώσεις για:

 • το πως μπορεί να αναζητήσει χρηματοδοτήσεις από Ευρωπαϊκό Πόρο,
 • πως μπορεί να αξιολογήσει αν το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα είναι κατάλληλο για το Φορέα/Υπηρεσία/Επιχείρηση του,
 • και τελικά να αποκτήσει βασικές γνώσεις συγγραφής του δικού του Ευρωπαϊκού Προγράμματος.

Διαβάστε Περισσότερα..

Τσικουδιά Κρήτης: από την απόσταξη, στην επεξεργασία και την κατανάλωση.

Απευθύνεται:

 • Οινολόγους, οινοποιούς.
 • Παραγωγούς οίνου και αποσταγμάτων για ιδία κατανάλωση.
 • Διήμερους αποσταγματοποιούς (καζανάριδες).
 • Ιδιοκτήτες και προσωπικό καταστημάτων – ξενοδοχείων που πωλούν αλκοολούχα ποτά είτε συσκευασμένα, είτε σε για άμεση κατανάλωση.
 • Ιδιοκτήτες και προσωπικό ποτοποιίας.
 • Bartenders κ.α.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γνωρίσουμε το Κρητικό απόσταγμα από την παραγωγή μέχρι και την κατανάλωση του μέσα από ένα ταξίδι στην ιστορία του, την νομοθεσία, τον σωστό τρόπο παραγωγής, αποθήκευσης και κατανάλωσης.

Διαβάστε Περισσότερα..

Αυθεντικές κρητικές γεύσεις.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ερασιτέχνες αλλά και αρχάριους ενηλίκες οι οποίοι επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με την Κρητική Παραδοσιακή κουζίνα και να μυηθούν στις Αυθεντικές Κρητικές Γεύσεις.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν την εκτέλεση παραδοσιακών συνταγών από τον έμπειρο Σεφ και εκπαιδευτή Γιώργο Λαζανάκη.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένας κύκλος σεμιναριών με άρωμα Κρήτης όπου θα έχουμε τέσσερα αυτοτελή σεμινάρια τρίωρης διάρκειας το καθένα, με διαφορετική θεματολογία

 • 1η Ενότητα Φρέσκα χειροποίητα κρητικά ζυμαρικά. Διάρκεια 3 ώρες
 • 2η Ενότητα Κρητικές πίτες. Διάρκεια 3 ώρες
 • 3η Ενότητα Μαγειρευτά φαγητά (γιαχνερά) συνδυασμένα με χοιρινό κρέας. Διάρκεια 3 ώρες
 • 4η Ενότητα Μαγειρευτά φαγητά (όσπρια) συνδυασμένα με χοιρινό κρέας. Διάρκεια 3 ώρες

Κόστος συμμετοχής για όλες τις ενότητες συνολικά 140€.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

 

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 12 διδακτικές ώρες, ώρες 18.30μμ - 21.00μμ


Εισηγητής: Ο Γιώργος Λαζανάκης είναι πτυχιούχος μάγειρας ζαχαροπλάστης επίσης είναι πιστοποίημενος αρχιμάγειρας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αλλά και πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΠΕΠ ως εκπαιδευτής ενηλίκων.
Έως σήμερα έχει απασχοληθεί ως αρχιμάγειρας σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ενώ παράλληλα έχει διδάξει σε πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων με θεματικό αντικείμενο την μαγειρική τόσο σε επίπεδο σεμιναρίων όσο και σε επίπεδο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Μαθήματα ύφανσης με τον επιτραπέζιο αργαλειό «Ανθέμιο». Έναρξη: 08/05/2023

 Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που θα θέλουν να ασχοληθούν με την τέχνη του αργαλειού και να δημιουργήσουν τα δικά τους χειροτεχνήματα με επιτραπέζιο αργαλειό είτε για ατομική είτε για επαγγελματική χρήση.

Φτιάξτε τα δικά σας χειροποίητα μοναδικά προϊόντα για να στολίσετε τους χώρους σας ή για να αποκτήσετε ένα συμπληρωματικό εισόδημα.

τα έργα που θα δημιουργήσουν οι μαθητές στη σχολή θα μπορέσουν να τα κρατήσουν μετά το πέρας του προγράμματος

Διαβάστε Περισσότερα..

Ταχύρρυθμη σχολή HORECA – με πρακτική εξάσκηση σε service – bar - barista

 

Απευθύνεται:

Σε επαγγελματίες των χώρων Ξενοδοχείου, εστιατορίου ή του καφέ οι οποίοι θέλουν είτε να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους είτε να αποκτήσουν έξτρα προσόντα ώστε να εξελιχθούν στην εργασία τους, αλλά και σε άτομα τα οποία δεν έχουν σχέση με αυτά τα επαγγέλματα και αναζητούν τρόπο να αποκτήσουν συγκεκριμένες δεξιότητες και πρόσβαση σε επαγγέλματα με μεγάλη απορρόφηση εργαζομένων.

Με τη συμμετοχή στο σεμινάριο οι καταρτιζόμενοι με την καθοδήγηση των έμπειρων εισηγητών και μέσω ενός προγράμματος προσεκτικά σχεδιασμένου που εμπεριέχει τόσο θεωρητικό αλλά και πρακτικό μέρος θα αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με το χώρο HORECA και ειδικότερα σχετικά με τρία συγκεκριμένα πόστα, το service, το bar αλλά και τον καφέ.

Διαβάστε Περισσότερα..

3d Printing στην πράξη.

 

Ένα πρωτοποριακό σεμινάριο που απευθύνεται σε ερασιτέχνες και σε επαγγελματίες οι οποίοι ασχολούνται ήδη ή θέλουν να ασχοληθούν, με το 3D Printing (Additive Manufacturing).

Σκοπός του σεμιναρίου: Η πρώτη επαφή με την επαναστατική μέθοδο παραγωγής προϊόντων της 3D εκτύπωσης. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις αρχές λειτουργίας της μεθόδου, τις δυνατότητές της αλλά και βασικές γνώσεις χειρισμού ενός 3D Printer. Οι δεξιότητες που θα αποκτήσουν, αφορούν στο χειρισμό λογισμικών επεξεργασίας 3D μοντέλων, σε λογισμικό χειρισμού 3D Printer αλλά και στο Internet of things στον κλάδο της 3D εκτύπωσης.

Διαβάστε Περισσότερα..

2oς Διαγωνισμός Ηλεκτροσυγκόλλησης στις 04/08/2022

 

2ος Διαγωνισμός Ηλεκτροσυγκόλλησης από τις Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Οι Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου διοργανώνουν το 2ο διαγωνισμό Ηλεκτροσυγκόλλησης στο Ηράκλειο Κρήτης, την Πέμπτη 4 Αυγούστου και ώρα 17.00 μ.μ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι απόφοιτοι των εκπαιδευτικών τμημάτων ηλεκτροσυγκόλλησης που έχουν καταρτιστεί από το 2017 έως σήμερα.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις των Τεχνικών Σχολών (Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός), στα σύγχρονα εργαστήρια ηλεκτροσυγκόλλησης.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να προωθήσει το θεσμό της εφαρμοσμένης Ηλεκτροσυγκόλλησης στην Ελλάδα και να αναδείξει και να υποστηρίξει τους ταλαντούχους ηλεκτροσυγκολλητές προσφέροντάς τους περαιτέρω εξειδίκευση και επιμόρφωση.

Οι διαγωνιζόμενες ομάδες, -συνολικά τέσσερις στον αριθμό και αποτελούμενες από τρία άτομα η καθεμία- θα δοκιμαστούν στη δημιουργία μιας συγκεκριμένης μεταλλικής κατασκευής την οποία καλούνται να ολοκληρώσουν σε 120 λεπτά.
Κριτήρια αξιολόγησης του διαγωνισμού, αποτελούν μεταξύ άλλων η ποιότητα συγκόλλησης (οπτικός έλεγχος), η ακρίβεια του πάχους κόλλησης, η επιλογή του κατάλληλου ηλεκτροδίου και τύπου συγκόλλησης, η συμφωνία διαστάσεων και σχήματος τελικής κατασκευής με το αρχικό σχέδιο, η ανθεκτικότητα και η λειτουργικότητα της τελικής κατασκευής. Με το πέρας της κατασκευαστικής διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων.

Το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα θα είναι η δωρεάν συμμετοχή στο δεκαπενθήμερο πρόγραμμα μετεκπαίδευσης ηλεκτροσυγκολλητών που θα πραγματοποιηθεί το χειμώνα του 2023 στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής εταιρείας Ηλεκτροσυγκολλήσεων DVS-GSI στο Dusseldorf της Γερμανίας καθώς και άλλα δώρα.

Οίνος και Service Νέο τμήμα Έναρξη 21/02/2023

 

Ένα πρακτικό σεμινάριο που απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες που απασχολούνται ή πρόκειται να απασχοληθούν στο τομέα της εστίασης.

Με τη συμμετοχή στο σεμινάριο και την καθοδήγηση του έμπειρου εισηγητή οι καταρτιζόμενοι θα αποκτήσουν νέες γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με το κρασί και τη σωστή διαχείριση του τόσο κατά το σερβίρισμα παρέχοντας υπηρεσίες υψηλότερου επιπέδου στους πελάτες τους αλλά και ως προς την αποθήκευση και συντήρηση του.

Διαβάστε Περισσότερα..

Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ksira domisi aponomi 2

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

koino mitroo kek elmepa

 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies