Ισπανικά στον Τουρισμό. Έναρξη: 21/10/2020

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ξενοδοχοϋπαλλήλους και υπαλλήλους τουριστικών γραφείων, στα τμήματα κρατήσεων, υποδοχής και εστίασης, καθώς και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εντάξει τα ισπανικά στις βασικές του δεξιότητες προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του τουρισμού.

Διαβάστε Περισσότερα..

PLC-SCADA για αρχάριους. Εισαγωγή στο ‘TIA PORTAL’ με πρακτική εξάσκηση. Έναρξη 29/09/2020

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες εγκαταστάτες, ηλεκτρολόγους, προγραμματιστές αλλά και σε αρχάριους που ασχολούνται με την βιομηχανία και θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και ικανότητες στην χρήση PLC και το περιβάλλον TIA PORTAL.

Διαβάστε Περισσότερα..

Αυτοματισμοί PLC με το LOGO 8! της Siemens με πρακτική εξάσκηση. Έναρξη 27/10/2020

 

Πρακτική εξάσκηση σε Βιομηχανικές και Οικιακές Εφαρμογές.

Ο προγραμματισμός ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συστημάτων και διακοπτών αποτελεί πλέον οριζόντια δεξιότητα απαραίτητη σε πολλά επαγγέλματα από ηλεκτρολόγους μέχρι εγκαταστάτες κουφωμάτων και υδραυλικούς.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες εγκαταστάτες, ηλεκτρολόγους, προγραμματιστές αλλά και σε αρχάριους που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και ικανότητες στην χρήση PLC με LOGO.

Διαβάστε Περισσότερα..

Εστιατοριακή Τέχνη και Τεχνική.

 

Απευθύνεται σε επαγγελματίες και μη του επισιτιστικού κλάδου.

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι ο συμμετέχοντας να αποκτήσει μια σωστή εικόνα για τους τρόπους σερβιρίσματος σε ένα εστιατόριο. Με τις νέες γνώσεις που θα αποκτήσει ο συμμετέχοντας θα μπορέσει να εκμεταλευτεί στο έπακρο τις ικανότητες του αναγάγοντας την τέχνική του σερβιρίσματος σε Τέχνη. Ιστορική γνώση, εξέλιξη και φιλοσοφία του σωστού service.

Ενότητες σεμιναρίου:

Διαβάστε Περισσότερα..

Εξειδίκευση εργαζομένων του τουρισμού και της εστίασης στο room service.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και μη του τουρισμού καθώς και σεε εργαζόμενους που εργάζονται είδη στο συγκεκριμένο τμήμα ή που πρόκειται να εργαστούν.

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι ο εργαζόμενος να αποκτήσει μια σωστή και ολοκληρωμένη εικόνα για τους τρόπους σερβιρίσματος, συμπεριφοράς, διαχείρισης και λειτουργίας του τμήματος.

Θα αποκτήσει γνώσεις όπου θα τον βοηθήσουν να καταλάβει γιατί  δεν είναι ένα απλό τμήμα το Room service αλλά και δεξιότητες ώστε να φτάσει στο μέγιστο δυνατό τις ικανότητες του στο service. Εξέλιξη και φιλοσοφία του σωστού service.

Ενότητες σεμιναρίου

  • Τι είναι  το  Room  Service
  • σωστή εξυπηρέτηση,
  • εξοπλισμός και σωστή  λειτουργία. 
  • Λόγοι για  τους οποίους (δεν, και) προτιμάται και η συγκεκριμένη υπηρεσία.
  • Το ανθρώπινο δυναμικό και ο ρόλος του.
  • Η Επικοινωνία και η δυναμική της.
  • Mise n place και παραγγελιοληψία.
  • 3 ζώνες εξυπηρέτησης και Μenu τμήματος.
  • Άνοιγμα και κλείσιμο τμήματος.

Χρόνος διεξαγωγής: 15 διδακτικές ώρες

Κόστος προγράμματος: 90€ ανά συμμετοχή.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Πληροφορίες: 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

Εισηγητής: Ο Καρακωνσταντάκης Δημήτριος με επαγγελματική εμπειρία ως Assistant F&B Manager (Amirandes, Grecotel 5 star luxury resort&spa) αλλά και εκπαιδευτική τα τελευταία χρόνια σε διάφορα Ι.Ι.Ε.Κ.

Είναι πτυχιούχος του Οργανισμού τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, κάτοχος WSET LEVEL 1,2 AWARD IN WINES QCF & Certificate Μοdern Sommelier και έχει πιστοποίηση στις αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Ανακαλύπτοντας τον κόσμο του Οίνου.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και μη του επισιτιστικού κλάδου και σε όσους ενδιαφέρονται για τον Οίνο.

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι ο συμμετέχοντας να αποκτήσει μια ολοκληρωτική εικόνα για τον Οίνο.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου ο συμμετέχοντας με τις γνώσεις που θα έχει αποκομίσει θα γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του οίνου σαν ποτό και θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει τις ανάγκες των πελατών ώστε να κάνει αποτελεσματικές πωλήσεις.

Ακόμα θα αποκτήσει δεξιότητες σχετικά με το σωστό άνοιγμα του οίνου και την αποφυγή σπασίματος του φελλού αλλά και την μετάγγιση του, επίσης θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει πότε ένας οίνος είναι ακατάλληλος.

Διαβάστε Περισσότερα..

PREHOSPITAL TRAUMA LIFE SUPPORT/PHTLS

Πλαίσιο-Ιστορική αναδρομή

 

Η αντιμετώπιση του τραυματία στον προνοσοκομειακό χώρο απασχολεί τα συστήματα υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Prehospital Trauma Life Support (PHTLS), είναι ένα εντατικό σεμινάριο αντιμετώπισης τραύματος προνοσοκομειακά. Με παρουσία σε 69 χώρες αποτελεί το πιο αναγνωρίσιμο πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης παγκοσμίως και αριθμεί περί τους 11.000 πιστοποιημένους εκπαιδευτές και περί τους 700.000 πιστοποιημένους εκπαιδευμένους επαγγελματίες υγείας παγκοσμίως.

Σκοπός του PHTLS είναι η εκπαίδευση όλων των επαγγελματιών υγείας και των εθελοντών διασωστών που δραστηριοποιούνται στον προνοσοκομειακό χώρο και από τη στιγμή του τραυματισμού υποστηρίζουν τον τραυματία με την αντιμετώπιση στο σημείο συμβάντος, τη διαχείριση κατά τη διακομιδή έως και την ολοκληρωμένη παράδοση στην ομάδα τραύματος των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών - Τ.Ε.Π.

Διαβάστε Περισσότερα..

Πιστοποιημένη εξ αποστάσεως εκπαίδευση υπεύθυνων για τον έλεγχο του βακτηρίου Legionella spp. (Νόσος των Λεγεωνάριων).

 

Πιστοποιημένη εξ αποστάσεως εκπαίδευση υπεύθυνων για τον έλεγχο του βακτηρίου Legionella spp. (Νόσος των Λεγεωνάριων) – Βασικές γνώσεις ασφάλειας και ποιότητας νερού δικτύων ύδρευσης και αναψυχής.

Σκοπός του προγράμματος είναι:

  • Να παρέχει στον εκπαιδευόμενο γνώσεις που αφορούν τον έλεγχο της Legionella spp και τη Νόσο των λεγεωνάριων.
  • Να παρέχει τις επιπλέον ειδικές πληροφορίες σχετικά με τη νόσο των λεγεωνάριων για διευθυντές τουριστικών καταλυμάτων.
  • Να παρέχει στον εκπαιδευόμενο γνώσεις που αφορούν στη διαχείριση της ποιότητας καθώς και της υγιεινής και ασφάλειας των δικτύων ύδρευσης.
  • Ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει γνώση των κινδύνων που απειλούν την ασφάλεια και ποιότητα του νερού καθώς και των υλικών και των ενεργειών που απαιτούνται για τον έλεγχο και την επιτήρηση αυτών.
  • Ο εκπαιδευόμενος να μάθει καινοτόμες τεχνικές και υλικά καθώς και εισαγωγικές γνώσεις σχεδίων ασφάλειας νερού (water safety plans).

Απευθύνεται σε εργαζόμενους, ιδιοκτήτες ή υπεύθυνους ξενοδοχειακών μονάδων – ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων, Νοσοκομείων, ΔΕΥΑ κ.α.

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Legionella spp - Νόσος των λεγεωνάριων: Τι είναι η νόσος των λεγεωνάριων; Πώς μεταδίδεται; Ποια είναι τα επικίνδυνα σημεία; Πού μπορούν να επιβιώσουν και να πολλαπλασιαστούν τα βακτήρια Legionella spp;
  • Μείωση του κινδύνου: σχέδιο 15 σημείων για τη μείωση του κινδύνου από τη Legionella
  • Κίνδυνοι (Χημικοί, φυσικοί, μικροβιολογικοί,)
  • Μικροβιολογία υδάτων
  • Μέθοδοι δειγματοληψίας νερού
  • Επιτόπιες μετρήσεις
  • Μεθοδολογία σχεδίων ασφάλειας νερού
  • Καινοτόμες πρακτικές απολύμανσης και χρήση νέων υλικών.

Κόστος 90 ευρώ – στο ποσό συμπεριλαμβάνεται και το κόστος των εξετάσεων. Ειδικές εκπτώσεις σε ομαδικές εγγραφές από ξενοδοχεία.

Διάρκεια προγράμματος: 16 ώρες - 8 ώρες σύγχρονης εξ αποστάσεως τηλεκατάρτισης και 8 ώρες προσωπικής μελέτης σε πλατφόρμα διαδικτυακής ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Βεβαίωση παρακολούθησης: Με την ολοκλήρωση του επιμορφωτικού προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης 16 ωρών.

Πιστοποίηση επιμόρφωσης: Έκδοση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ), μετά από επιτυχία σε εξετάσεις και παροχή πιστωτικών μονάδων ECVET.

Σχετικά με το πρόγραμμα: Αποτελεί νομοθετική απαίτηση σύμφωνα με την Γ1(δ)/ ΓΠ οικ.67322 (ΦΕΚ 3282 ‘Β 19/9/2017 Ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης σε συμμόρφωση προς τις διατάξεις της Οδηγίας 98/83/ΕΚ του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της 3ης Νοεμβρίου 1998 όπως τροποποιήθηκε με την Οδηγία (ΕΕ) 2015/1787 (L260, 7.10.2015).
Βασικές γνώσεις για την σωστή εφαρμογή της Υ.Δ. Γ1/433/1973 (ΦΕΚ 87/Β’/1973) «Περί κολυμβητικών δεξαμενών μετά οδηγιών κατασκευής και λειτουργίας αυτών», όπως ισχύει και της Εγκυκλίου Δ1/ ΓΠοικ.32965/ 27 -05-2020 Πρόληψη της νόσου των λεγεωνάριων στο πλαίσιο της πανδημίας COVID-19.

Εισηγητής: Δρ. Παπαδάκης Αντώνιος, Υγιεινολόγος M.Sc., M.Sc., Ph.D.- Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης. Διδάκτορας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, Επιστημονικός συνεργάτης μονάδας Μικροβιολογικής Υγιεινής ύδατος τροφίμων και περιβάλλοντος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης. Εκπαιδευτής Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης. Εκπαιδευτής εγγεγραμμένος στο Μητρώο Εκπαιδευτών ΕΦΕΤ (3602013708) Εκπαίδευση προσωπικού σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Εκπαιδευτής εγγεγραμμένος στο Μητρώο εκπαιδευτών ΛΑΕΚ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗ: 48232 Πιστοποιημένος εκπαιδευτής πληροφορικής εγγεγραμμένος στο μητρώο εκπαιδευτών ECDL Foundation Hellas.

Εκμάθηση Γαλλικής Γλώσσας επιπέδου Α1/Α2 Έναρξη 02/09/2020

 Παρακολουθήστε το σεμινάριο δια ζώσης σε αίθουσα είτε εξ αποστάσεως μέσω σύγχρονης τηλεεκπαίδευσης!!!

Όλα τα μαθήματα θα βιντεοσκοπηθούν και θα είναι διαθέσιμα την επόμενη ημέρα.

Απευθύνεται : Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τη γαλλική γλώσσα ακόμη και σε αρχάριους και να αποκτήσουν Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας.

Διαβάστε Περισσότερα..

Δωρεάν σεμινάριο - Εκπαίδευση στελεχών στον τομέα της διεθνοποίησης των επιχειρήσεων

 

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων στον τομέα της διεθνοποίησης επιχειρήσεων με την χρήση ενός ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος ασύγχρονης εκπαίδευσης μέσω διαδικτύου.

Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες, μάνατζερ και προσωπικό Μικρό και Μεσαίων Επιχειρήσεων αλλά και σε εν δυνάμει επιχειρηματίες.

Εκπαιδευτικές ενότητες:

  1. Επιχειρησιακά μοντέλα διεθνοποίησης
  2. Διεθνές μάρκετινγκ
  3. Διεθνής δικτύωση επιχειρήσεων
  4. Ηλεκτρονικό εμπόριο
  5. Διεθνής διαχείριση ανοιχτής καινοτομίας

Η διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης περιλαμβάνει:

  • Εργαλείο αυτοαξιολόγησης το οποίο δίνει την δυνατότητα στον συμμετέχοντα να ανακαλύψει τα αδύνατα και δυνατά του σημεία στο τομέα της διεθνοποίησης
  • Webinars από καταξιωμένους επαγγελματίες/ εκπαιδευτές στον κλάδο τους
  • Φόρουμ επικοινωνίας το οποίο θα δίνει την δυνατότητα στον συμμετέχοντα να έρθει σε επαφή με συναδέλφους και επιχειρηματίες σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες
  • Μελέτες περίπτωσης κάθε χώρας

Προ απαιτούμενα:

  • Ικανότητα παρακολούθησης εξ αποστάσεώς του εκπαιδευτικού κύκλου των 40 ωρών ( υπολογιστής με πρόσβαση στο ίντερνετ)

Διάρκεια προγράμματος: 40 ώρες - μελέτης σε πλατφόρμα διαδικτυακής ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης έως 30/7/2020.

Βεβαίωση παρακολούθησης:  Με την ολοκλήρωση του επιμορφωτικού προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης 40 ωρών.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος:

Οι αιτήσεις ολοκληρώθηκαν. Θα σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.

Πληροφορίες:  info@katartisi.gr,  2810302738,  www.katartisi.gr . υπεύθυνη προγράμματος Μαρία Βουιδάσκη.

Σύντομη περιγραφή του προγράμματος IN_DIGIT2EU

Το IN_DIGIT2EU είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ (με αριθμός έργου: 2018-1-RO01-KA204-049514), που στοχεύει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων στον τομέα της διεθνοποίησης  επιχειρήσεων με την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αυτό, από την μια πλευρά αξιολογεί την ετοιμότητα για διεθνοποίηση μιας επιχείρησης και από την άλλη, επιτρέπει την πρόσβαση σε μια πορεία αναβάθμισης των  δεξιοτήτων, προσαρμοσμένη στις εξατομικευμένες ανάγκες όχι μόνο των στελεχών των  Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων , αλλά κυρίως μεταξύ των οργανισμών που εργάζονται με τις Μικρό Μεσαίες Επιχειρήσεις και με το HR.

Subcategories

Ανακοινώσεις

  • Ενημερωτική εκδήλωση για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα IN_DIGIT2EU και για το Δωρεάν σεμινάριο «Εκπαίδευση στελεχών στον τομέα της διεθνοποίησης των επιχειρήσεων» στα πλαίσια του οποίου δημιουργήθηκε. +

    Στις 16.09.2020, Οι Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στις εγκαταστάσεις τους στην Αλικαρνασσό πραγματοποίησαν ενημερωτική εκδήλωση τηρώντας πάντα τις οδηγίες Περισσότερα..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

koino mitroo kek elmepa

 

Πολιτική Cookies