Η Τέχνη της Επιλογής Προσωπικού. Διεξάγοντας αποτελεσματικές συνεντεύξεις. Έναρξη: 14/02/2023

 Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις και εργαλεία στον τομέα της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού. Ενισχύστε τις γνώσεις και τις δεξιότητες σας σε τομείς όπως η επιλογή και πρόσληψη προσωπικού και η διαχείριση της διαφορετικότητας του προσωπικού. Δικτυωθείτε με επαγγελματίες του τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού και διδαχθείτε από τις εμπειρίες τους. Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα παρέχει στον εκπαιδευόμενο τη δυνατότητα να αναπτύξει μια βαθύτερη κατανόηση του τομέα των ανθρώπινων πόρων μέσα από πρακτικές συμβουλές που μπορούν άμεσα να χρησιμοποιηθούν στον εργασιακό χώρο. Παρακολουθήστε το σεμινάριο και παραμείνετε ενημερωμένοι, μάθετε από τους άλλους και αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον εργασιακό χώρο.

Απευθύνεται σε Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων χωρίς οργανωμένη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, HR Managers, Διευθυντές επιχειρήσεων, Προϊστάμενους τμημάτων

Παρακολουθήστε το σεμινάριο δια ζώσης 

Περιγραφή εκπαιδευτικών στόχων:

  • Εκμάθηση σωστών τεχνικών προσέλκυσης υποψηφίων
  • Σωστή προετοιμασία συνέντευξης
  • Μείωση λαθών κατά τη διάρκεια της συνέντευξης
  • Προσδιορισμός σκοπού συνέντευξης
  • Εκμάθηση αποτελεσματικών ερωτήσεων στην συνέντευξη
  • Εκμάθηση διεξαγωγής συνεντεύξεων οι οποίες θα αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα, προηγούμενες εμπειρίες και συμπεριφορές του υποψηφίου, βασικές αξίες και τις προσδοκίες του

 Ενότητες σεμιναρίου: 

  • Δημιουργία- Ανάρτηση Αγγελιών
  •  Προετοιμασία Συνέντευξης (Ερωτηματολόγιο, Φύλλο Αξιολόγησης)
  •  Συμπεριφοριστικό Μοντέλο Συνέντευξης
  •  Αξιολόγηση και Επιλογή Υποψηφίων
  •  Συχνά λάθη πριν-κατά τη διάρκεια – μετά τη συνέντευξη
  •  Γλώσσα σώματος

Διάρκεια σεμιναρίου: 16 διδακτικές ώρες. Κάθε Τρίτη και Παρασκευή 14/02, 17/02, 21/02 και 27/02 και ώρες 17.30μμ – 20.45μμ

Κόστος σεμιναρίου: 130 ευρώ

Εισηγητής: Η Σοφία Κορναράκη, είναι HR Manager, MSc και διαθέτει 10 χρόνια εμπειρίας στον Ξενοδοχειακό Χώρο. Τα τελευταία 9 έτη εργάζεται στον ξενοδοχειακό όμιλο PHĀEA RESORTS έχοντας υπηρετήσει το οικονομικό τμήμα για 5 έτη και τα τελευταία 4 έτη το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού. Επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου, Certificate σε Coaching και Human Resources Management, καθώς επίσης πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων. Ως άνθρωπο την διακατέχουν έντονα στοιχεία ενσυναίσθησης και πάθος για διά βίου μάθηση και εξέλιξη.

 *στη δια ζώσης εκπαίδευση παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, επιχειρήσεις, ΑΜΕΑ, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 302730 kai 2810244730, info@katartisi.gr από 08:30 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Παραδοσιακά κρητικά κέικ. Έναρξη: 15/02/2023

Είστε εκπαιδευόμενος που αναζητά μια μοναδική εμπειρία μάθησης; Λοιπόν, μην ψάχνετε άλλο! Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε το διήμερο σεμινάριό μας πάνω στα παραδοσιακά κρητικά κέικ.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξερευνήσουμε την ιστορία των παραδοσιακών κρητικών κέικ και θα μάθουμε πώς να δημιουργούμε νέες συνταγές! Θα δοθούν πρακτικές οδηγίες από έμπειρους αρτοποιούς που αποτελούν αυθεντίες σε αυτές τις νόστιμες λιχουδιές. Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής των γλυκών δημιουργιών κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Τέλος, όλες οι συνταγές αλλά και η εκτέλεσή τους θα είναι διαθέσιμες στους καταρτιζόμενους ώστε να μπορούν να τις ανασκευάσουν οποτεδήποτε επιθυμούν!

Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πολύτιμες δεξιότητες ψησίματος, αλλά θα γνωρίσουν επίσης έθιμα της πλούσιας γαστρονομικής ιστορία της Κρήτης. Η σύσταση διαφορετικών συνταγών παρέχει μια εικόνα για τις παραδόσεις, τις γεύσεις και τα συστατικά που χρησιμοποιούνται, κάτι που κάνει το συγκεκριμένο σεμινάριο ακόμα πιο ενδιαφέρον!

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε νέες γνώσεις ζαχαροπλαστικής αλλά και να απολαύσετε πολλά γευστικά δείγματα από τα καταπληκτικά επιδόρπια της Κρήτης διασκεδάζοντας παράλληλα στην πορεία, εγγραφείτε σήμερα!

 Μάθετε:

  • ιστορία του κέικ
  • τα είδη των κέικ
  • παραγωγή κέικ / hands on
  • toppings τυριού
  • toppings βουτύρου
  • διακόσμηση και παρουσίαση κέικ

Tι θα φτιάξουμε μαζί:

  • κέικ λαδιού
  • κέικ βουτύρου
  • carrot cake
  • lemon cake
  • apple cake
  • vegan cake
  • αλμυρό cake
  • νηστίσιμο cake

Εισαγωγικό Επίπεδο

Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να δίνει στους σπουδαστές εκπαίδευση πάνω σε βασικές έννοιες και τεχνικές.

Κόστος συμμετοχής ανά ενότητα 90€.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Πέμπτη 15/02 και Παρασκευή 16/02 και ώρα 09.00πμ – 13.15μμ

Εισηγητής

Ο Γιάννης Καλαθάκης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων με 25ετή εμπειρία στο χώρο της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας. Έχει παρακολουθήσει πάρα πολλά σεμινάρια και συνεχίζει να επιμορφώνεται για να εμπλουτίζει τις γνώσεις του και να μαθαίνει για τις νέες τάσεις της αρτοζαχαροπλαστικής. Επίσης έχει συνεργαστεί με διάσημους Pastry Chef όπως KARIM BURGI, FRANK HASNOOT, CARLES MAMBEL, AMAURY CUICHON, ΜΟF OLIVIER MAGNIE καθώς και με μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους και Τοπικές Επιχειρήσεις. Είναι ενεργό μέλος της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος και παίρνει μέρος σε παρουσιάσεις των Forum αντιπροσωπεύοντας την λέσχη.

 

Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε Παραδοσιακές πίτες. Έναρξη: 26/01/2023

Από ορεκτικά ως επιδόρπια, οι πίτες αποτελούν μεγάλο κομμάτι της κρητικής κουζίνας. Η παρασκευή τους απαιτεί συχνά μαεστρία, και για τη δημιουργία μιας γευστικήςαλλά και εμφανισιακά εντυπωσιακής πίτας χρειάζεται να γνωρίζει κανείς σημαντικά tips!

Έτσι, μαθαίνουμε μαζί την τέχνη της παρασκευής αλμυρών και γλυκών πιτών
της παραδοσιακής μας γαστρονομίας!

Με τη βοήθεια του pastry chef Γιάννη Καλαθάκη, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες συνταγές αλλά και να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις γενικής εφαρμογής στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική όπως την επιλογή σωστής θερμοκρασίας ψησίματος και το σωστό συνδυασμό των πρώτων υλών!

Εάν επιθυμείτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας στην παρασκευή πίτας, στη δημιουργία συνταγών και στα μυστικά μιας επιτυχημένης εκτέλεσης, δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε γνώσεις που θα ωφελούν όλα τα μαγειρικά σας εγχειρήματα!

Μαζί θα φτιάξουμε:

  • πορτοκαλόπιτα
  • αμυγδαλόπιτα
  • βυζαντινό
  • σάμαλι
  • ραβανί
  • σοκολοατόπιτα
  • πετιμεζόπιτα

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Πέμπτη 26/01 και Παρασκευή 27/01 και ώρα 09.00πμ – 13.15μμ

Εισαγωγικό Επίπεδο

Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να δίνει στους σπουδαστές εκπαίδευση πάνω σε βασικές έννοιες και τεχνικές.

Κόστος συμμετοχής ανά ενότητα 90€.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Πέμπτη 26/01 και Παρασκευή 27/01 και ώρα 09.00πμ – 13.15μμ

Εισηγητής:
Ο Γιάννης Καλαθάκης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων με 25ετή εμπειρία στο χώρο της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας. Έχει παρακολουθήσει πάρα πολλά σεμινάρια και συνεχίζει να επιμορφώνεται για να εμπλουτίζει τις γνώσεις του και να μαθαίνει για τις νέες τάσεις της αρτοζαχαροπλαστικής. Επίσης έχει συνεργαστεί με διάσημους Pastry Chef όπως KARIM BURGI, FRANK HASNOOT, CARLES MAMBEL, AMAURY CUICHON, ΜΟF OLIVIER MAGNIE καθώς και με μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους και Τοπικές Επιχειρήσεις. Είναι ενεργό μέλος της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος και παίρνει μέρος σε παρουσιάσεις των Forum αντιπροσωπεύοντας την λέσχη.

Ειδικός Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων με Πιστοποίηση. Έναρξη: 16/01/2023

Απευθύνεται: Στελέχη Φορέων και Επιχειρήσεων, Στελέχη Αυτοδιοίκησης, Απόφοιτους Πανεπιστημίου, Άνεργους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, εργαζόμενους που θέλουν να βελτιώσουν το εργασιακό τους επίπεδο.

*Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά

Οι συμμετέχοντες με το πέρας του σεμιναρίου και την επιτυχία τους στις γραπτές εξ’ αποστάσεως εξετάσεις, θα λάβουν πιστοποιητικό από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και Πιστοποιητικό από την Βέλγικη Εταιρεία Group

Πρακτικές γνώσεις για:

  • το πως μπορεί να αναζητήσει χρηματοδοτήσεις από Ευρωπαϊκό Πόρο,
  • πως μπορεί να αξιολογήσει αν το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα είναι κατάλληλο για το Φορέα/Υπηρεσία/Επιχείρηση του,
  • και τελικά να αποκτήσει βασικές γνώσεις συγγραφής του δικού του Ευρωπαϊκού Προγράμματος.

Διαβάστε Περισσότερα..

Τσικουδιά Κρήτης: από την απόσταξη, στην επεξεργασία και την κατανάλωση. Νέο τμήμα Έναρξη 06/03/2023

Απευθύνεται:

  • Οινολόγους, οινοποιούς.
  • Παραγωγούς οίνου και αποσταγμάτων για ιδία κατανάλωση.
  • Διήμερους αποσταγματοποιούς (καζανάριδες).
  • Ιδιοκτήτες και προσωπικό καταστημάτων – ξενοδοχείων που πωλούν αλκοολούχα ποτά είτε συσκευασμένα, είτε σε για άμεση κατανάλωση.
  • Ιδιοκτήτες και προσωπικό ποτοποιίας.
  • Bartenders κ.α.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γνωρίσουμε το Κρητικό απόσταγμα από την παραγωγή μέχρι και την κατανάλωση του μέσα από ένα ταξίδι στην ιστορία του, την νομοθεσία, τον σωστό τρόπο παραγωγής, αποθήκευσης και κατανάλωσης.

Διαβάστε Περισσότερα..

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ: Προετοιμασία πανελλήνιου διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2Γ/2022. Έναρξη: 13/02/2023

 Τα μαθήματα υλοποιούνται δια ζώσης ή εξ' αποστάσεως μέσω σύχρονης τηλεπλατφόρμας

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΑΧΘΟΥΝ: ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απευθύνεται: Σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (Προκήρυξη 2Γ/2022)

Σε όσους επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γενικές γνώσεις τους σε αντικείμενα που άπτονται του Δημοσίου Δικαίου και της Δημόσιας Διοίκησης.

Διαβάστε Περισσότερα..

Αυθεντικές κρητικές γεύσεις.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ερασιτέχνες αλλά και αρχάριους ενηλίκες οι οποίοι επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με την Κρητική Παραδοσιακή κουζίνα και να μυηθούν στις Αυθεντικές Κρητικές Γεύσεις.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν την εκτέλεση παραδοσιακών συνταγών από τον έμπειρο Σεφ και εκπαιδευτή Γιώργο Λαζανάκη.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένας κύκλος σεμιναριών με άρωμα Κρήτης όπου θα έχουμε τέσσερα αυτοτελή σεμινάρια τρίωρης διάρκειας το καθένα, με διαφορετική θεματολογία

  • 1η Ενότητα Φρέσκα χειροποίητα κρητικά ζυμαρικά. Διάρκεια 3 ώρες
  • 2η Ενότητα Κρητικές πίτες. Διάρκεια 3 ώρες
  • 3η Ενότητα Μαγειρευτά φαγητά (γιαχνερά) συνδυασμένα με χοιρινό κρέας. Διάρκεια 3 ώρες
  • 4η Ενότητα Μαγειρευτά φαγητά (όσπρια) συνδυασμένα με χοιρινό κρέας. Διάρκεια 3 ώρες

Κόστος συμμετοχής για όλες τις ενότητες συνολικά 140€.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

 

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 12 διδακτικές ώρες, ώρες 18.30μμ - 21.00μμ


Εισηγητής: Ο Γιώργος Λαζανάκης είναι πτυχιούχος μάγειρας ζαχαροπλάστης επίσης είναι πιστοποίημενος αρχιμάγειρας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αλλά και πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΠΕΠ ως εκπαιδευτής ενηλίκων.
Έως σήμερα έχει απασχοληθεί ως αρχιμάγειρας σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ενώ παράλληλα έχει διδάξει σε πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων με θεματικό αντικείμενο την μαγειρική τόσο σε επίπεδο σεμιναρίων όσο και σε επίπεδο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Μαθήματα ύφανσης με τον επιτραπέζιο αργαλειό «Ανθέμιο». Έναρξη: 30/01/2023

 Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που θα θέλουν να ασχοληθούν με την τέχνη του αργαλειού και να δημιουργήσουν τα δικά τους χειροτεχνήματα με επιτραπέζιο αργαλειό είτε για ατομική είτε για επαγγελματική χρήση.

Φτιάξτε τα δικά σας χειροποίητα μοναδικά προϊόντα για να στολίσετε τους χώρους σας ή για να αποκτήσετε ένα συμπληρωματικό εισόδημα.

τα έργα που θα δημιουργήσουν οι μαθητές στη σχολή θα μπορέσουν να τα κρατήσουν μετά το πέρας του προγράμματος

Διαβάστε Περισσότερα..

3d Printing στην πράξη.

 

Ένα πρωτοποριακό σεμινάριο που απευθύνεται σε ερασιτέχνες και σε επαγγελματίες οι οποίοι ασχολούνται ήδη ή θέλουν να ασχοληθούν, με το 3D Printing (Additive Manufacturing).

Σκοπός του σεμιναρίου: Η πρώτη επαφή με την επαναστατική μέθοδο παραγωγής προϊόντων της 3D εκτύπωσης. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις αρχές λειτουργίας της μεθόδου, τις δυνατότητές της αλλά και βασικές γνώσεις χειρισμού ενός 3D Printer. Οι δεξιότητες που θα αποκτήσουν, αφορούν στο χειρισμό λογισμικών επεξεργασίας 3D μοντέλων, σε λογισμικό χειρισμού 3D Printer αλλά και στο Internet of things στον κλάδο της 3D εκτύπωσης.

Διαβάστε Περισσότερα..

2oς Διαγωνισμός Ηλεκτροσυγκόλλησης στις 04/08/2022

 

2ος Διαγωνισμός Ηλεκτροσυγκόλλησης από τις Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Οι Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου διοργανώνουν το 2ο διαγωνισμό Ηλεκτροσυγκόλλησης στο Ηράκλειο Κρήτης, την Πέμπτη 4 Αυγούστου και ώρα 17.00 μ.μ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι απόφοιτοι των εκπαιδευτικών τμημάτων ηλεκτροσυγκόλλησης που έχουν καταρτιστεί από το 2017 έως σήμερα.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις των Τεχνικών Σχολών (Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός), στα σύγχρονα εργαστήρια ηλεκτροσυγκόλλησης.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να προωθήσει το θεσμό της εφαρμοσμένης Ηλεκτροσυγκόλλησης στην Ελλάδα και να αναδείξει και να υποστηρίξει τους ταλαντούχους ηλεκτροσυγκολλητές προσφέροντάς τους περαιτέρω εξειδίκευση και επιμόρφωση.

Οι διαγωνιζόμενες ομάδες, -συνολικά τέσσερις στον αριθμό και αποτελούμενες από τρία άτομα η καθεμία- θα δοκιμαστούν στη δημιουργία μιας συγκεκριμένης μεταλλικής κατασκευής την οποία καλούνται να ολοκληρώσουν σε 120 λεπτά.
Κριτήρια αξιολόγησης του διαγωνισμού, αποτελούν μεταξύ άλλων η ποιότητα συγκόλλησης (οπτικός έλεγχος), η ακρίβεια του πάχους κόλλησης, η επιλογή του κατάλληλου ηλεκτροδίου και τύπου συγκόλλησης, η συμφωνία διαστάσεων και σχήματος τελικής κατασκευής με το αρχικό σχέδιο, η ανθεκτικότητα και η λειτουργικότητα της τελικής κατασκευής. Με το πέρας της κατασκευαστικής διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων.

Το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα θα είναι η δωρεάν συμμετοχή στο δεκαπενθήμερο πρόγραμμα μετεκπαίδευσης ηλεκτροσυγκολλητών που θα πραγματοποιηθεί το χειμώνα του 2023 στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής εταιρείας Ηλεκτροσυγκολλήσεων DVS-GSI στο Dusseldorf της Γερμανίας καθώς και άλλα δώρα.

Subcategories

Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ksira domisi aponomi 2

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

koino mitroo kek elmepa

 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies