Είναι πιθανή η εκ νέου έναρξη του προγράμματος της Δ.ΥΠ.Α. «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και  επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες». Καλούμε τους δικαιούχους να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας την αίτηση συλλογής των στοιχείων τους, ώστε να μπορέσουμε να τους ενημερώσουμε άμεσα για τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Δικαίωμα συμμετοχής:

  • Απόφοιτοι υποχρεωτικής εκπαίδευσης
  • Εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας της Δ.ΥΠ.Α., είτε λαμβάνουν επίδομα , είτε όχι
  • Άνω των 18 ετών.

Δικαιολογητικά συμμετοχής:

Για την αίτηση θα χρειαστείτε να έχετε στον υπολογιστή σας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α) Αντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας/Διαβατηρίου σε ισχύ σε μορφή pdf (ταυτοποίηση).

β) Αντίγραφο απολυτηρίου, τουλάχιστον, Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ή ανώτερου τίτλου σπουδών, καθώς και επίσημη μετάφραση και πράξη αναγνώρισης σε περίπτωση που ο τίτλος σπουδών αποκτήθηκε στην αλλοδαπή σε pdf (όχι εικόνα).

γ) Υπεύθυνη Δήλωση μέσω gov.gr, στην οποία θα δηλώνει ότι:

"

α. Δεν παρακολουθώ ή/ και δεν έχω παρακολουθήσει άλλο πρόγραμμα κατάρτισης που υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0" με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης- Next GenerationEU, της δράσης 16913 «SUB 2: Οριζόντια Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων για στοχευμένες πληθυσμιακές ομάδες (Horizontal upskilling/reskilling programs to targeted populations).

β. Δεν έχω παρακολουθήσει πρόγραμμα κατάρτισης στο ίδιο αντικείμενο κατά τα τελευταία δύο (2) έτη πριν από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης..

Προσοχή! Λόγω υπερφόρτωσης του συστήματος της Δ.ΥΠ.Α. και για να γίνει πιο εύκολη η διαδικασία υποβολής της αίτησης να έχετε όλα τα δικαιολογητικά στον υπολογιστή σας πριν την έναρξη της αίτησης.

Οι υποψήφιοι που χρειάζονται βοήθεια μπορούν να έρχονται στην γραμματεία καθημερινά 09:00 – 16:00 ώστε να κάνουν χρήση των συστημάτων μας για την υποβολή της αίτησης τους. Διεύθυνση: Ικάρου & Αρχιμήδους 1, Αλικαρνασσός 71601.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: -

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή διότι η επιλογή των ωφελούμενων γίνεται με σειρά προτεραιότητας έως ότου συμπληρωθούν οι 30.000 θέσεις.

Αντικείμενα κατάρτισης:

  • Digital Marketing
  • Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες Office - Windows
  • Ηλεκτρονικό Εμπόριο (E-Commerce)
  • Ειδικός Σχεδιασμού Ιστοσελίδων & Εφαρμογών

Υλοποίηση και Διάρκεια Προγράμματος

Η διάρκεια παρακολούθησης είναι 200 ώρες και το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί με δια ζώσης εκπαίδευση σε ποσοστό τουλάχιστον 35% του συνόλου των ωρών κάθε προγράμματος και με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (τηλεκατάρτιση), η οποία θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 35% σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και έως 30% ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Επίδομα Εκπαίδευσης

Το ανώτατο ποσό που μπορεί να λάβει ο καταρτιζόμενος είναι 1.000 € καθαρά (5€/ώρα)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά το πέρας της κατάρτισης αποκτάται πιστοποίηση από διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα.

Πληροφορίες:

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2810302600 - 2810287141, στo meladini@katartisi.gr ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ksira domisi aponomi 2

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

 δευτερεύουσα επικεφαλίδα 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies