Αναμένεται να υλοποιηθεί νέο πρόγραμμα από το Υπουργείο Τουρισμού το οποίο θα απευθύνεται σε εργαζόμενους τουριστικών επιχειρήσεων ή ανέργους προερχόμενους από τον τομέα του τουρισμού.  Καλούμε τους δικαιούχους να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας την αίτηση συλλογής των στοιχείων τους ώστε να λάβουν έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν φυσικά πρόσωπα -άνεργοι και εργαζόμενοι μισθωτοί- που πληρούν κατ’ ελάχιστο τα παρακάτω κριτήρια:

 α. Είναι Έλληνες υπήκοοι, υπήκοοι κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.), ή/και υπήκοοι τρίτων χωρών (χωρών εκτός κρατών - μελών της Ε.Ε.), οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στη χώρα.

β. Είναι εποχικά εργαζόμενοι σε τουριστικές επιχειρήσεις ή μακροχρόνια ή πρόσκαιρα άνεργοι στον τομέα του τουρισμού ή ήταν εργαζόμενοι τουριστικών επιχειρήσεων, των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τέθηκαν, κατά τα έτη 2020 ή/και 2021, σε αναστολή λόγω της προσωρινής διακοπής ή της αναστολής λειτουργίας των επιχειρήσεων στις οποίες εργάζονταν, στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

γ. Έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.

δ. Διαθέτουν τη τελευταία δεκαετία τουλάχιστον διακόσια (200) ημερομίσθια συνολικά στον τομέα του τουρισμού ή σε ειδικότητα συναφή με την ειδικότητα κατάρτισης.

ε. Είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ανέργων της Δ.Υ.Π.Α. (πρώην Ο.Α.Ε.Δ.), ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι, προκειμένου περί υποψηφίων ανέργων.

Σε κάθε κύκλο κατάρτισης του προγράμματος το 5% των θέσεων δύναται να καλύπτεται από άτομα με αναπηρία, τα οποία έχουν ποσοστό πάνω από 67%, εφόσον υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον

 

Αντικείμενα Κατάρτισης:

  • Υπηρεσίες υποδοχής και ψηφιακές δεξιότητες.
  • Επισιτισμός και υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων.
  • Μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη.
  • Υπηρεσίες οροφοκομίας και περιβαλλοντική διαχείριση.
  • Εμψυχωτής Τουριστικών Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής.
  • Υπηρεσίες Λουτροθεραπείας/Θαλασσοθεραπείας - SPA.
  • Στέλεχος Τουριστικών Γραφείων.

Υλοποίηση και Διάρκεια Προγράμματος:

Η διάρκεια παρακολούθησης είναι 250 ώρες και το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως ασύγχρονης εκπαίδευσης.

Επίδομα Εκπαίδευσης:

Το ανώτατο ποσό που μπορεί να λάβει ο καταρτιζόμενος είναι 1.250€ (5€/ώρα)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά το πέρας της κατάρτισης αποκτάται πιστοποίηση από διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης.

Πληροφορίες:

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2810302600 – 2810287141 είτε ηλεκτρονικά στο email: meladini@katartisi.gr  και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ksira domisi aponomi 2

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

 δευτερεύουσα επικεφαλίδα 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies