Αναμένεται άμεσα η προκήρυξη νέων επιδοτούμενων προγραμμάτων Κατάρτισης της Δ.ΥΠ.Α. << Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε  κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις πράσινες δεξιότητες>>. Καλούμε τους δικαιούχους να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας την αίτηση συλλογής των στοιχείων τους, ώστε να μπορέσουμε να τους ενημερώσουμε άμεσα για τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν όταν βγει η προκήρυξη.

Δικαίωμα συμμετοχής:

  • Απόφοιτοι υποχρεωτικής εκπαίδευσης
  • Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα Μητρώα Ανεργίας της Δ.ΥΠ.Α., είτε λαμβάνουν επίδομα , είτε όχι ή να είναι Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα
  • Άνω των 18 ετών.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Έπειτα από νέα ανακοίνωση της ΔΥΠΑ δικαίωμα συμμετοχής πρόκειται να έχουν και όσοι άνεργοι ή εργαζόμενοι είχαν συμμετάσχει ήδη στην προηγούμενη δράση Ψηφιακών και Πράσινων Δεξιοτήτων με την προϋπόθεση να μην έχουν καταρτισθεί στο ίδιο αντικείμενο.

Δικαιολογητικά συμμετοχής:

  • Αντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας/Διαβατηρίου (2 όψεις) σε ισχύ σε μορφή pdf (ταυτοποίηση).
  • Αντίγραφο απολυτηρίου, τουλάχιστον, Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ή ανώτερου τίτλου σπουδών, καθώς και επίσημη μετάφραση και πράξη αναγνώρισης σε περίπτωση που ο τίτλος σπουδών αποκτήθηκε στην αλλοδαπή σε pdf (όχι εικόνα).
  • Επίσημο έγγραφο που αναγράφεται ο ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ
  • Φωτοτυπία τραπεζικού λογαριασμού όπου θα αναγράφεται το ΙΒΑΝ, ποια τράπεζα είναι και ότι είστε πρώτος δικαιούχος
  • Πτυχίο Πληροφορικής (αν υπάρχει)
  • Πτυχίο Ξένης Γλώσσας (αν υπάρχει)

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή διότι η επιλογή των ωφελούμενων γίνεται με σειρά προτεραιότητας έως ότου συμπληρωθούν οι 25.000 θέσεις.

Υλοποίηση και Διάρκεια Προγράμματος

Για τους ανέργους ωφελούμενους η διάρκεια παρακολούθησης είναι 200 ώρες και το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί με δια ζώσης εκπαίδευση 70 ώρες του συνόλου των ωρών κάθε προγράμματος και με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (τηλεκατάρτιση), η οποία θα περιλαμβάνει 70 ώρες σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και 60 ώρες ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Για τους εργαζομένους ωφελούμενους η διάρκεια παρακολούθησης είναι στις 80 ώρες και το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί με δια ζώσης εκπαίδευση σε ποσοστό τουλάχιστον 12 ωρών του συνόλου των ωρών κάθε προγράμματος και με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (τηλεκατάρτιση), η οποία θα περιλαμβάνει 48 ώρες σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και έως 20 ώρες ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Επίδομα Εκπαίδευσης

Το ανώτατο ποσό που μπορεί να λάβει ο εργαζόμενος καταρτιζόμενος είναι 400€  (5€/ώρα)

Το ανώτατο ποσό που μπορεί να λάβει ο άνεργος καταρτιζόμενος είναι 1.000€ καθαρά (5€/ώρα)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά το πέρας της κατάρτισης αποκτάται πιστοποίηση από διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα.

Πληροφορίες:

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2810302600 - 2810287141, στo meladini@katartisi.gr ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ksira domisi aponomi 2

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

 δευτερεύουσα επικεφαλίδα 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies