Διαδικασίες Διαχείρισης Επεξεργασίας και Παράθεσης Φρέσκων Αλλιευμάτων

Η διαχείριση, επεξεργασία και παράθεση φρέσκων αλιευμάτων είναι μια σημαντική διαδικασία που απευθύνεται τόσο σε μαθητές όσο και σε επαγγελματίες στον τομέα της αλιείας και της εστίασης.

  Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να εργάζονται αποτελεσματικά με αλιεύματα από τη θάλασσα και να παρουσιάζονται στο κοινό ή στα άτομα στους επαγγελματικούς τους χώρους. Μέσα από το πρόγραμμα οι συμμετέχοντες:

Θα κατανοήσουν την ορθή χρήση και επεξεργασία των φρέσκων αλιευμάτων

Θα αποκτήσουν δεξιότητες στην κοπή αλιευμάτων και την χρήση τους σε πιάτα
Θα αποκτήσουν γνώσεις για την ορθή διαδικασία επεξεργασίας αλιευμάτων βάση των προτύπων HACPP για την αποφυγή μικροβιολογικών κίνδυνων στα Raw πιάτα

Διαδικασία παραλαβής φρέσκων αλιευμάτων και της διαχείρισής τους
Τεχνικές και διαδικασία συντήρησης
Κοπές ψαριών και παρουσίαση σε πιάτα
Διαδικασία Raw βάση προτύπων HACPP
Συνταγές παράθεσης αλιευμάτων

Συνολική διάρκεια σεμιναρίου: 7 διδακτικές ώρες / κόστος 160 ευρώ

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Ο Λουκίδης Παντελής γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1982, είναι απόφοιτος σχολής τουριστικών επαγγελμάτων στο τμήμα μαγειρικής τέχνης και δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού. Έχει εργαστεί σε γνωστά εστιατόρια του Ηρακλείου από θέσεις ευθύνης αναλαμβάνοντας πολλές ειδικές εκδηλώσεις και επίσημα δείπνα. Τα τελευταία έξι χρόνια εργάζεται στο ξενοδοχείο Amirandes του ομίλου Grecotel στην θέση chef Alacarte τον εστιατορίων.

 photo face 2

 

Ιταλική Γλώσσα στον Τουρισμό Ι Έναρξη: 05/02/2024

Πρόκειται για έναν κύκλο μαθημάτων, 30 ωρών, αρχικού επιπέδου, ο οποίος απευθύνεται σε επαγγελματίες του τουρισμού όλων των ειδικοτήτων που επιθυμούν να επικοινωνούν με ευχέρεια στα ιταλικά στον χώρο της εργασίας τους.

Με την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων οι εκπαιδευόμενες/οι θα είναι σε θέση, ως βασικοί χρήστες της ιταλικής, να διαχειρίζονται, στον γραπτό και στον προφορικό λόγο, βασικές καθημερινές επικοινωνιακές καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα, μεταξύ άλλων, σε εμπορικά καταστήματα, γραφεία ταξιδιών, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, χώρους εστίασης, μονάδες φιλοξενίας, ξενοδοχεία και άλλου τύπου καταλύματα.

• Γνωριμία με τη γλώσσα σε επίπεδο προφοράς και ορθογραφίας
• Στοιχειώδεις κανόνες γραμματικής και συντακτικού της ιταλικής
• Τακτικά και απόλυτα αριθμητικά, η ώρα, ωράρια·
• Συστάσεις
• Διαδικασίες Υποδοχής (τηλεφωνήματα, κρατήσεις, παροχές)
• Πληροφορίες για ξενοδοχεία και για ταξιδιωτικά γραφεία
• Προθέσεις και προτιμήσεις πελατών
• Διαχείριση εστίασης (εξυπηρέτηση πελατών σε χώρους εστίασης, τρόφιμα και ποτά, εξοπλισμός)
• Μεταφορές (Αεροπορικές και Ακτοπλοϊκές εταιρίες, Γραφεία Ταξιδιών, Ενοικιάσεως αυτοκινήτων κλπ)
• Λογαριασμοί, υπολογισμοί, τρόποι οικονομικών συναλλαγών

Κόστος ανά συμμετοχή: 160€* (στην τιμή περιλαμβάνεται το βιβλίο), σε περίπτωση κάρτας μέλους χρεώνεται μόνο το κόστος του βιβλίου

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, AMEA, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη. 

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 05/02/24 έως 06/03/2024, 18:00-20:30

Υπεύθυνες Σπουδών
¬ Δρ. Αθανασία (Σούλα) Δρακούλη
¬ Υπ. Δρ. Άννα Ειρήνη Τσαταλμπασόγλου

Αθανασία (Σούλα) Δρακούλη
Η Αθανασία Δρακούλη διδάσκει Ιταλική Γλώσσα και Ορολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, στo Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στην Ανώτατη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης.
Είναι Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μέλος της Επιτροπής Ακαδημαϊκής Εποπτείας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σύγχρονος Ιταλικός Πολιτισμός Και Ειδικά Ζητήματα Ορολογίας Και Ερμηνεία στο ΕΑΠ.
To συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μονογραφίες και διδακτικά βιβλία, εισηγήσεις σε διεθνή συνέδρια καθώς και μελέτες και άρθρα που έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους.
Το 2022 τιμήθηκε με το Διεθνές Βραβείο Ιταλικών Γραμμάτων Ennio Flaiano (Luca Attanasio - Italianistica).

Άννα Ειρήνη (Ρένα) Τσαταλμπασόγλου
Η Άννα Ειρήνη Τσαταλμπασόγλου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Οι μεταπτυχιακές σπουδές της αφορούν στην Αγωγή και την Εκπαίδευση με ειδίκευση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο).
Είναι Υποψήφια Διδάκτορας του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
Μελέτες και άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά, συλλογικούς τόμους και πρακτικά συνεδρίων.

 

 

Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε Italian Vegan Street Food.

Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε Italian Vegan Street Food

Η ιταλική κουζίνα φημίζεται για τις υπέροχες γεύσεις και την πλούσια ιστορία της και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Από την πίτσα και τα ζυμαρικά μέχρι το ριζότο και τις σαλάτες, το ιταλικό φαγητό προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για όλους.
Ευτυχώς, δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών για το vegan street food. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από vegan πίτσα με σάλτσα ντομάτας και ποικιλία λαχανικών μέχρι φρέσκες σαλάτες, ριζότο φτιαγμένο με ζωμό λαχανικών και ποικιλία λαχανικών αλλά και πολλά άλλα!!

Το Italian Vegan Street food δεν είναι μόνο νόστιμο, αλλά παρέχει επίσης μια υγιεινή και βιώσιμη επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν τις γεύσεις της Ιταλίας χωρίς να συμβιβαστούν με τις διατροφικές τους επιλογές. Είτε είστε χορτοφάγος είτε απλά αναζητάτε μια πιο υγιεινή επιλογή φαγητού, το Italian Vegan Street food
αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσετε.

Ελάτε να μάθουμε μαζί την τέχνη της παρασκευής αλμυρών και γλυκών Italian Vegan Street Food της παραδοσιακής Ιταλικής γαστρονομίας και να μαγειρέψουμε!

Με τη βοήθεια του Executive Pizza chef Giorgio Manganiello, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία
να ανακαλύψουν νέες συνταγές αλλά και να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις γενικής εφαρμογής
στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική!

Απευθύνεται: σε όλους και σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον κλάδο η είναι ήδη επαγγελματίες
Μαζί θα φτιάξουμε:

• Impasto Pizza Vegan Pizza GURMET
• Wurstel Vegan
• Burger Vegan
• Cotoletta alla Milanese Vegan
• Dolce Brownies/ Cookie Vegan

Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να δίνει στους σπουδαστές εκπαίδευση πάνω σε βασικές έννοιες και τεχνικές.

Κόστος συμμετοχής 110€.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Παρασκευή και Σάββατο, ώρα 09.00πμ – 12.15πμ

Ο Giorgio Manganiello: είναι γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986, Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος πάνω στην Διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto ενώ παράλληλα διατηρεί Σχολή Εκμάθησης στην Ιταλική κουζίνα. Συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης.

Η Τέχνη της Επιλογής Προσωπικού. Διεξάγοντας αποτελεσματικές συνεντεύξεις. Έναρξη: 26/03/24

 Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις και εργαλεία στον τομέα της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού. Ενισχύστε τις γνώσεις και τις δεξιότητες σας σε τομείς όπως η επιλογή και πρόσληψη προσωπικού και η διαχείριση της διαφορετικότητας του προσωπικού. Δικτυωθείτε με επαγγελματίες του τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού και διδαχθείτε από τις εμπειρίες τους. Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα παρέχει στον εκπαιδευόμενο τη δυνατότητα να αναπτύξει μια βαθύτερη κατανόηση του τομέα των ανθρώπινων πόρων μέσα από πρακτικές συμβουλές που μπορούν άμεσα να χρησιμοποιηθούν στον εργασιακό χώρο. Παρακολουθήστε το σεμινάριο και παραμείνετε ενημερωμένοι, μάθετε από τους άλλους και αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον εργασιακό χώρο.

Απευθύνεται σε Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων χωρίς οργανωμένη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, HR Managers, Διευθυντές επιχειρήσεων, Προϊστάμενους τμημάτων

Παρακολουθήστε το σεμινάριο δια ζώσης 

Περιγραφή εκπαιδευτικών στόχων:

 • Εκμάθηση σωστών τεχνικών προσέλκυσης υποψηφίων
 • Σωστή προετοιμασία συνέντευξης
 • Μείωση λαθών κατά τη διάρκεια της συνέντευξης
 • Προσδιορισμός σκοπού συνέντευξης
 • Εκμάθηση αποτελεσματικών ερωτήσεων στην συνέντευξη
 • Εκμάθηση διεξαγωγής συνεντεύξεων οι οποίες θα αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα, προηγούμενες εμπειρίες και συμπεριφορές του υποψηφίου, βασικές αξίες και τις προσδοκίες του

 Ενότητες σεμιναρίου: 

 • Δημιουργία- Ανάρτηση Αγγελιών
 •  Προετοιμασία Συνέντευξης (Ερωτηματολόγιο, Φύλλο Αξιολόγησης)
 •  Συμπεριφοριστικό Μοντέλο Συνέντευξης
 •  Αξιολόγηση και Επιλογή Υποψηφίων
 •  Συχνά λάθη πριν-κατά τη διάρκεια – μετά τη συνέντευξη
 •  Γλώσσα σώματος

Διάρκεια σεμιναρίου: 16 διδακτικές ώρες.  Τρίτη 26/03,  Πέμπτη 28/03 και Παρασκευή 29/03/24 και ώρα από 17.00μμ έως 21.15μμ. Τελευταία ημέρα θα τελειώσουμε 22.00.

Κόστος σεμιναρίου: 130 ευρώ

 

 

 

 

Εισηγητής: Η Σοφία Κορναράκη διαθέτει 12 χρόνια εμπειρίας στον Ξενοδοχειακό Χώρο. Ξεκίνησε τον επαγγελματικό της βίο υπηρετώντας για 7 έτη οικονομικά τμήματα μεγάλων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και τα τελευταία 5 έτη ασχολείται με τον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού. Σήμερα είναι HR Manager στο ξενοδοχείο Candia Maris, μέλος του Metaxa Hospitality Group.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Accouning and Auditing , Certificate σε Coaching και Human Resources Management, καθώς επίσης πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.
Ως άνθρωπο την διακατέχουν έντονα στοιχεία ενσυναίσθησης και πάθος για διά βίου μάθηση και εξέλιξη.

 *στη δια ζώσης εκπαίδευση παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, επιχειρήσεις, ΑΜΕΑ, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 302600, info@katartisi.gr από 08:30 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Ειδικός Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων με Πιστοποίηση.

Απευθύνεται: Στελέχη Φορέων και Επιχειρήσεων, Στελέχη Αυτοδιοίκησης, Απόφοιτους Πανεπιστημίου, Άνεργους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, εργαζόμενους που θέλουν να βελτιώσουν το εργασιακό τους επίπεδο.

*Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά

Οι συμμετέχοντες με το πέρας του σεμιναρίου και την επιτυχία τους στις γραπτές εξ’ αποστάσεως εξετάσεις, θα λάβουν πιστοποιητικό από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και Πιστοποιητικό από την Βέλγικη Εταιρεία Group

Πρακτικές γνώσεις για:

 • το πως μπορεί να αναζητήσει χρηματοδοτήσεις από Ευρωπαϊκό Πόρο,
 • πως μπορεί να αξιολογήσει αν το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα είναι κατάλληλο για το Φορέα/Υπηρεσία/Επιχείρηση του,
 • και τελικά να αποκτήσει βασικές γνώσεις συγγραφής του δικού του Ευρωπαϊκού Προγράμματος.

Διαβάστε Περισσότερα..

Τσικουδιά Κρήτης: από την απόσταξη, στην επεξεργασία και την κατανάλωση.

Απευθύνεται:

 • Οινολόγους, οινοποιούς.
 • Παραγωγούς οίνου και αποσταγμάτων για ιδία κατανάλωση.
 • Διήμερους αποσταγματοποιούς (καζανάριδες).
 • Ιδιοκτήτες και προσωπικό καταστημάτων – ξενοδοχείων που πωλούν αλκοολούχα ποτά είτε συσκευασμένα, είτε σε για άμεση κατανάλωση.
 • Ιδιοκτήτες και προσωπικό ποτοποιίας.
 • Bartenders κ.α.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γνωρίσουμε το Κρητικό απόσταγμα από την παραγωγή μέχρι και την κατανάλωση του μέσα από ένα ταξίδι στην ιστορία του, την νομοθεσία, τον σωστό τρόπο παραγωγής, αποθήκευσης και κατανάλωσης.

Διαβάστε Περισσότερα..

Αυθεντικές κρητικές γεύσεις. Έναρξη: 28/03/2024

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ερασιτέχνες αλλά και αρχάριους ενηλίκες οι οποίοι επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με την Κρητική Παραδοσιακή κουζίνα και να μυηθούν στις Αυθεντικές Κρητικές Γεύσεις.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν την εκτέλεση παραδοσιακών συνταγών από τον έμπειρο Σεφ και εκπαιδευτή Γιώργο Λαζανάκη.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένας κύκλος σεμιναριών με άρωμα Κρήτης όπου θα έχουμε τρία μαγειρικά σκέλη τεσσάρων σαρανταπενταλέπτων (45) διάρκειας το καθένα, με διαφορετική θεματολογία

 • 1η Ενότητα Φρέσκα χειροποίητα κρητικά ζυμαρικά. Διάρκεια 4 ώρες
 • 2η Ενότητα Κρητικές πίτες. Διάρκεια 4 ώρες
 • 3η Ενότητα Μαγειρευτά φαγητά: τσιγαριαστό ζυγούρι με ξύγαλο. Διάρκεια 2 ώρες
 • 4η Ενότητα Μαγειρευτά φαγητά: αρνί με μελιτζάνες και ξυνόχονδρο. Διάρκεια 2 ώρες

Κόστος συμμετοχής για όλες τις ενότητες συνολικά 140€.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

 

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 12 διδακτικές ώρες,
Πέμπτη 21/03 17.00μμ-20.15, Παρασκευή 22/03 17.00μμ-20.15μμ και Σάββατο 23/03 11.00πμ-14.15μμ. ΠΛΗΡΕΣ

ΝΈΟ ΤΜΗΜΑ Πέμπτη 28/03 17.00μμ-20.15, Παρασκευή 29/03 17.00μμ-20.15μμ και Σάββατο 30/03 11.00πμ-14.15μμ.


Εισηγητής: Ο Γιώργος Λαζανάκης είναι πτυχιούχος μάγειρας ζαχαροπλάστης επίσης είναι πιστοποίημενος αρχιμάγειρας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αλλά και πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΠΕΠ ως εκπαιδευτής ενηλίκων.
Έως σήμερα έχει απασχοληθεί ως αρχιμάγειρας σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ενώ παράλληλα έχει διδάξει σε πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων με θεματικό αντικείμενο την μαγειρική τόσο σε επίπεδο σεμιναρίων όσο και σε επίπεδο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Μαθήματα ύφανσης με τον επιτραπέζιο αργαλειό «Ανθέμιο».

 Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που θα θέλουν να ασχοληθούν με την τέχνη του αργαλειού και να δημιουργήσουν τα δικά τους χειροτεχνήματα με επιτραπέζιο αργαλειό είτε για ατομική είτε για επαγγελματική χρήση.

Φτιάξτε τα δικά σας χειροποίητα μοναδικά προϊόντα για να στολίσετε τους χώρους σας ή για να αποκτήσετε ένα συμπληρωματικό εισόδημα.

τα έργα που θα δημιουργήσουν οι μαθητές στη σχολή θα μπορέσουν να τα κρατήσουν μετά το πέρας του προγράμματος

Διαβάστε Περισσότερα..

Ταχύρρυθμη σχολή HORECA – με πρακτική εξάσκηση σε service – bar - barista Έναρξη 08/02/2024

 

Απευθύνεται:

Σε επαγγελματίες των χώρων Ξενοδοχείου, εστιατορίου ή του καφέ οι οποίοι θέλουν είτε να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους είτε να αποκτήσουν έξτρα προσόντα ώστε να εξελιχθούν στην εργασία τους, αλλά και σε άτομα τα οποία δεν έχουν σχέση με αυτά τα επαγγέλματα και αναζητούν τρόπο να αποκτήσουν συγκεκριμένες δεξιότητες και πρόσβαση σε επαγγέλματα με μεγάλη απορρόφηση εργαζομένων.

Με τη συμμετοχή στο σεμινάριο οι καταρτιζόμενοι με την καθοδήγηση των έμπειρων εισηγητών και μέσω ενός προγράμματος προσεκτικά σχεδιασμένου που εμπεριέχει τόσο θεωρητικό αλλά και πρακτικό μέρος θα αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με το χώρο HORECA και ειδικότερα σχετικά με τρία συγκεκριμένα πόστα, το service, το bar αλλά και τον καφέ.

Διαβάστε Περισσότερα..

3d Printing στην πράξη.

 

Ένα πρωτοποριακό σεμινάριο που απευθύνεται σε ερασιτέχνες και σε επαγγελματίες οι οποίοι ασχολούνται ήδη ή θέλουν να ασχοληθούν, με το 3D Printing (Additive Manufacturing).

Σκοπός του σεμιναρίου: Η πρώτη επαφή με την επαναστατική μέθοδο παραγωγής προϊόντων της 3D εκτύπωσης. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις αρχές λειτουργίας της μεθόδου, τις δυνατότητές της αλλά και βασικές γνώσεις χειρισμού ενός 3D Printer. Οι δεξιότητες που θα αποκτήσουν, αφορούν στο χειρισμό λογισμικών επεξεργασίας 3D μοντέλων, σε λογισμικό χειρισμού 3D Printer αλλά και στο Internet of things στον κλάδο της 3D εκτύπωσης.

Διαβάστε Περισσότερα..

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

 • Πως μπορώ να πληρώσω για τα σεμινάρια; +

  Οι πληρωμές Μπορούν να πραγματοποιηθούν με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους :

  1. Online μέσα από την σελίδα του σεμιναρίου, όπου θα βρείτε το σχετικό κουμπί πληρωμής στο τέλος της περιγραφής κάθε σεμιναρίου.
  2. Με κατάθεση στον λογαριασμό του ΚΕΚ στις παρακάτω τράπεζες με στοιχεία:
   ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR6708700970000000011000433
   EUROBANK: GR6002601340000080201393247
  3. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με μετρητά στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
  4. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
 • Πότε πρέπει να πληρώσω για το σεμινάριο; +

  Η πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής στο σεμινάριο πρέπει να γίνει το αργότερο 4 μέρες πριν την έναρξη του. Σε κάθε περίπτωση η διασφάλιση της συμμετοχής δεν κατοχυρώνεται από την απλή εγγραφή αλλά με την πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής –διδάκτρου-.
 • Πως μπορώ να ενημερώνομαι για σεμινάρια; +

 • Είμαι εισηγητής πως μπορώ να κάνω αίτηση για συνεργασία με την σχολή σας; +

  Αν είστε εισηγητής μπορείτε να πατήσετε εδώ και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συνεργασία.
 • Που διεξάγονται τα Σεμινάρια; +

  Οι αίθουσες υλοποίησης των Σεμιναρίων, όπως και η γραμματεία, βρίσκονται στην Νέα Αλικαρνασσό, Ικάρου & Αρχιμήδους 1.
 • Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνω πιστοποίηση; +

  Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνετε βεβαίωση παρακολούθησης.
 • Ενδιαφέρομαι για ένα Σεμινάριο αλλά οι ημερομηνίες έχουν οριστεί με τον όρο "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα". Τι σημαίνει αυτό; +

  Τα "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα" είναι σεμινάρια τα οποία επαναλαμβάνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Η ημερομηνία διεξαγωγής και έναρξης ανακοινώνεται συνήθως 2 μήνες πριν την έναρξή. Αν θέλετε να ενημερώνεστε αμέσως μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής μπορείτε να συμπληρώσετε την online αίτηση που υπάρχει αναρτημένη ώστε να σας καλέσουν από την γραμματεία για να σας ενημερώσουν μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής.
 • 1

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ksira domisi aponomi 2

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

 δευτερεύουσα επικεφαλίδα 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies