Γαλλική ζαχαροπλαστική φούρνου. Γλυκά και αλμυρά παρασκευάσματα αρτοζαχαροπλαστικής. Έναρξη 10/02/2020

Τo ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου με την υποστήριξη της εταιρείας ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, συνεχίζει την επιτυχημένη διοργάνωση σεμιναρίων με θέμα την Ευρωπαϊκή Αρτοποιία. Το νέο μας σεμινάριο αφορά τη Γαλλική ζαχαροπλαστική φούρνου και περιλαμβάνει γλυκά και αλμυρά παρασκευάσματα αρτοζαχαροπλαστικής.

Το σεμινάριο θα εισηγηθεί η καταξιωμένη Master Baker ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας κα. Lydia Steinbrich σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές αρτοζαχαροπλαστικής κυρίους Διαμαντή Παπαπαναγή και Αντώνη Αλεξανδρίδη στην ειδικά εξοπλισμένη αίθουσα αρτοποιίας της σχολής μας.

Μέχρι σήμερα, στα σεμινάρια μας έχουν συμμετάσχει και έχουν εκπαιδευτεί αρτοποιοί και ζαχαροπλάστες από αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία και επιχειρήσεις επισιτισμού όλης της Κρήτης όπως τα παρακάτω (αναφέρονται αλφαβητικά):

COSTIS PATISSERIE BOULANGERIE
CRETAN BAKER- ΟΡΕΣΤΗΣ ΛΑΜΟ
FRESH SNACK
HACIENDA και HACIENDA LA MINITA
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΤΑΚΗΣ
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ - ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΑΡΑΘΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ - ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θ. ΔΑΜΙΑΝΟΣ
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΜΥΡΤΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ κ ΟΛΓΑ ΙΚΕ
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΒΕΝΕΡΗΣ
ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ - ΚΡΑΣΑΝΑΚΗ ΣΕΒΑΣΤΗ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΟΥΜΑΚΗΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ - ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΣΩΠΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΝΤΕΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΟΕ
ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ "Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗ"
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ DAILY
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΗ
ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ ΠΡΙΝΑΡΗ - ΠΡΙΝΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΚΝΑΚΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ
Ο ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ
Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΔΑΛΗ
Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΟΥ ΦΑΚΙΩΛΗ, ΦΑΚΙΩΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ Α.Ε.
ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΚΗ
ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΡΗ - ΥΙΟΙ ΝΙΚΟΥ ΒΕΝΕΡΗ
ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ Θ. κ Ι. ΚΛΑΠΑΚΗΣ
ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Αρτοποιούς, αρτεργάτες, ζαχαροπλάστες, σεφ και λοιπούς επαγγελματίες των κλάδων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και επισιτισμού καθώς και
  • σε ιδιώτες που κατέχουν βασικές γνώσεις αρτοζαχαροπλαστικής και θέλουν να εμπλουτίσουν τις ικανότητές τους στην οικιακή ζαχαροπλαστική.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εμπλουτίσει τις γνώσεις των αρτοποιών και ζαχαροπλαστών, τις συνταγές και τις βιτρίνες των αρτοποιείων / ζαχαροπλαστείων με ποικιλία προϊόντων ευρείας αποδοχής, κατανάλωσης και υψηλής κερδοφορίας. Μέσα από τη διαδραστική συμμετοχή των εκπαιδευόμενων στις διαδικασίες προετοιμασίας και εκτέλεσης των συνταγών, θα γίνουν κατανοητές οι παραδοσιακές αλλά και οι σύγχρονες τεχνικές αρτοποίησης, ενώ παράλληλα θα γίνεται και θεωρητική κατάρτιση.

Ενότητες:

  • 1η μέρα : Γλυκές ζύμες
  • 2η μέρα : Επιδόρπια και γεμίσεις
  • 3η μέρα : Snacks

Διάρκεια:

θα υλοποιηθούν 2 τριήμερα τμήματα με συνολική διάρκεια 18 διδακτικές ώρες (3x6 ώρες)

Ημέρες και ώρες:
1ο τμήμα: Δευτέρα 10 έως και Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020, 13.00-18.00
2ο τμήμα: Πέμπτη 13 έως και Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, 13.00-18.00

Εισηγητές:

Η κα Lydia Steinbrich κατάγεται απο οικογένεια με παράδοση πολλών χρόνων στην αρτοζαχαροπλαστική και αφού σπούδασε ζαχαροπλαστική για 2 χρόνια, εργάστηκε στην Ολλανδία και σε ξενοδοχεία στην Αυστρία όπου και απέκτησε μεγάλη εμπειρία στη γαλλική ζαχαροπλαστική. Το 2017 τελείωσε με τη υψηλότερη βαθμολογία το μεταπτυχιακό της στην ζαχαροπλαστική και κέρδισε 2 βραβεία χάρη στις ικανότητές της. Το 2018 ίδρυσε την δική της επιχείρηση ενώ ταυτόχρονα εργάζεται στη Γερμανική Σχολή Αρτοποιίας στην οποία είναι και καθηγήτρια. Επίσης μιλάει άπταιστα αγγλικά και ισπανικά και στο τέλος του 2020 αναμένεται να μεταβεί στην Κολομβία για 3 χρόνια όπου και θα εργαστεί σε δημόσια φυλακή διδάσκοντας ζαχαροπλαστική στους κρατούμενους προκειμένου για την ομαλή επανένταξή τους στην κοινωνία.

Ο κος Διαμαντής Παπαπαναγής (Τεχνολόγος Τροφίμων, Dpl Quality Systems Manager) ασχολείται με την τεχνολογία των τροφίμων για πάνω από 30 χρόνια. Κατέχει 22 χρόνια εξειδίκευση στα άλευρα, με 18ετή εμπειρία στην εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη B2B. Είναι υπεύθυνος Έρευνας & Ανάπτυξης νέων και καινοτόμων προϊόντων στη βιομηχανία «Κυλινδρόμυλοι Κρήτης Α.Ε.», αρμόδιος για την τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση B2B σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρθρογράφος σε κλαδικά και επιστημονικά περιοδικά, καθηγητής Τεχνολογίας Τροφίμων σε ΙΙΕΚ και επί σειρά ετών επιστημονικός συνεργάτης στον ΕΦΕΤ ως εκπαιδευτής και αξιολογητής σε εκπαιδευτικά σεμινάρια επαγγελματιών στο χώρο των τροφίμων, καθώς και στον τομέα των επιθεωρήσεων στους Ολυμπιακούς Αγώνες «ΑΘΗΝΑ 2004» και στη βιομηχανία τροφίμων.

Ο κος Αντώνης Αλεξανδρίδης είναι Τεχνολόγος Τροφίμων και εργάζεται στους Μύλους Κρήτης τα τελευταία 29 χρόνια και είναι υπεύθυνος τεχνικής υποστήριξης των πελατών της εταιρείας. Εδώ και 28 χρόνια διενεργεί τεχνικά σεμινάρια για την παραγωγή νέων προϊόντων με την χρήση νέων τεχνολογιών και παραγωγικών διαδικασιών για τους επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας/ζαχαροπλαστικής και μαζικής εστίασης.

Σεμινάριο Εργαζομένων στην Προστασία Περιβάλλοντος - Θέματα Διαχείρισης Νερού - Λυμάτων - Αποβλήτων. Έναρξη: 10/02/2020

 

Μία νέα πρωτοβουλία εκπαίδευσης-αναβάθμισης των εργαζομένων σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος, επεξεργασίας και σωστής διαχείρισης νερού-λυμάτων-αποβλήτων

Απευθύνεται: Σε εργαζόμενους σε συστήματα επεξ/σίας νερού -αποβλήτων (σε ξενοδοχεία, εργοστάσια, οικισμούς σε φορείς του ευρύτερου Δημόσιου τομέα (ΔΕΥΑ-ΟΤΑ) αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται για εμπειρία, εξειδίκευση και πιστοποίηση στη διαχείριση συστημάτων νερών-αποβλήτων

Ενότητες σεμιναρίου:
1. Εισαγωγή-Γενικά
Oρθολογική διαχείριση νερού-λυμάτων-αποβλήτων και ρόλος των τεχνικών-χειριστών στη λειτουργία των έργων νερού & ΕΕΛ. Βασικές γνώσεις & πληροφορίες προστασίας περιβάλλοντος. Κύκλος & Χρήσεις νερού-Προστασία Υδατικών Πόρων, Ποιότητα νερού, Δημόσια Υγεία , Αειφόρα ανάπτυξη,
2. Κύριες Διεργασίες Επεξεργασίας Λυμάτων
Προκαταρκτική επεξεργασία (Διαχωρισμός αιωρημάτων-φερτών υλών-λιπών), Αντλιοστάσια λυμάτων, Πρωτοβάθμια Επεξεργασία (προ καθίζηση, σηπτική δεξαμενή). Δευτεροβάθμια Επεξεργασία. Βιολογική επεξεργασία αιωρούμενης βιομάζας και προσκολλημένης βιομάζας. Οικολογικά & Φυσικά συστήματα επεξεργασίας. Τριτοβάθμια (ανώτερη) επεξεργασία. Απολύμανση. Διαχείριση βιοστερεών-υπολειμμάτων. Κομποστοποίηση, αναερόβια χώνευση για βιοαεριο-ενέργεια
3. Έλεγχος Οσμών Συγκριτική παρουσίαση- αξιολόγηση των τεχνολογιών απόσμησης
4. Ανάκτηση-Ανακύκλωση Εκροών
Επαναχρησιμοποίηση εκροής ΕΕΛ (κανονισμοί, προδιαγραφές, διαδικασίες). Επαναχρησιμοποίηση υπολειμμάτων
5. Λειτουργία & Συντήρηση Εξοπλισμού
Ηλεκτρονικός & ηλεκτρολογικός εξοπλισμός. Μηχανολογικός, Υδραυλικός εξοπλισμός (Προληπτική & λειτουργική συντήρηση, προβλήματα-αντιμετώπιση, επισκευές, δοκιμές, έλεγχοι)
6. Οργάνωση Χημικού Εργαστήριου σε ΕΕΛ & Υπηρεσίες
Δειγματοληψίες, συντήρηση-μεταφορά δειγμάτων, βασικές και ειδικές μετρήσεις-αναλύσεις, αξιολόγηση αποτελεσμάτων
7. Θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας σε ΕΕΛ -Συστήματα Νερού -Λυμάτων -Αποβλήτων.
8. Δημόσιες Σχέσεις & Προβολή της ΕΕΛ & της Σωστής Διαχείρισης Λυμάτων -Ενημέρωση Κοινού Επισκεπτών
9. Νομοθεσία -Αδειοδοτήσεις -Εγκρίσεις- Κανονισμοί Διαχείρισης Λυμάτων-Προστασία Περιβάλλοντος
10. Επεξεργασία Νερού:
Τεχνολογίες ( Αποσκλήρυνση-Διύλιση-Αφαλάτωση κλπ), Αντλιοστάσια, Απολύμανση-Λειτουργία-Συντήρηση- Δίκτυα Ύδρευσης- Δεξαμενές -Έλεγχοι ποιότητας
11. Κολυμβητικές Δεξαμενές
(Πως λειτουργούμε και συντηρούμε μια Πισίνα ) Έλεγχος-Επεξεργασία-Καθαρισμός-Συντήρηση Νερού , Λειτ-Συντ. εξοπλισμού
12.Τεστ αξιολόγησης της εκπαίδευσης και των εκπαιδευομένων

Oι άμεσοι στόχοι του προγράμματος είναι:

  • Ενημέρωση-Προστασία-Αξιοποίηση των εργαζομένων : Πως να λειτουργούν & να συντηρούν συστήματα και μηχανήματα νερού-λυμάτων (παράμετροι, οδηγίες, ρυθμίσεις, έλεγχοι). Τα συνήθη λειτουργικά προβλήματα και πρόληψη-θεραπεία τους. Πως να τηρούν κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για να μην κινδυνεύουν και να είναι υγιείς.
  • Προστασία-Αξιοποίηση-Μακροζωία Υποδομών : βέλτιστη αξιοποίηση των έργων για αποδοτική λειτουργία, σωστή συντήρηση και μακροζωία των έργων , για μακροχρόνια-πλήρη αξιοποίηση των συστημάτων επεξεργασίας νερού -λυμάτων για προστασίας περιβάλλοντος & δημόσιας υγείας , με υγιεινή & ασφάλεια των εργαζομένων.

Διάρκεια Σεμιναρίου 50 ώρες ( 32 ώρες θεωρία-18 ώρες πρακτική, μαζί με έντυπο και ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό)

Δικαίωμα συμμετοχής: Το κόστος του προγράμματος είναι 350 ευρώ ανά συμμετοχή. Ειδικά για το πρώτο τμήμα 25 ατόμων θα δοθεί έκπτωση 20% (τελική τιμή 280 ευρώ)

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής: Θεωρία κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 10/02 έως 09/03 και ώρα 19.00μμ-22.15μμ. Πρακτική 4 ημέρες πρωινές ώρες (από 25/02 έως 08/03, 08.30-13.00)

Πρακτική-Επισκέψεις:
Προβλέπονται επισκέψεις-ξεναγήσεις, επίδειξη τεχνολογιών & συντηρήσεων Εξοπλισμού σε υφιστάμενα έργα ΔΕΥΑ, και επίδειξη δειγματοληψιών- αναλύσεων στα εργαστήρια της ΔΕΥΑΗ και στις εγκαταστάσεις του Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΑΤΕΙ) Κρήτης

Εισηγητές:
Ο Γιώργος Διαλυνάς είναι χημικός μηχανικός με 35ετή εμπειρία σε μελέτες & έργα καθώς και σε εκπαίδευση τεχνικών-μηχανικών σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος και επεξεργασίας νερού και λυμάτων-αποβλήτων. (με συγγραφή τεχνικών εγχειριδίων και e-learning για θέματα λειτ-συντ. συστημάτων νερού-λυμάτων -αποβλήτων.
Ο Δρ.Αντώνης Παπαδάκης είναι Υγιεινολόγος-Επόπτης Δημόσιας Υγείας, με μεγάλη δραστηριότητα (συγγραφικό έργο, δημοσιεύσεις, εκπαίδευση) σε θέματα δημόσιας υγείας & διαχείρισης αποβλήτων. Καθηγητής του ΕΚΔΔΑ (Εθν.Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης)
Ο Χαράλαμπος Παπαδογιάννης, Χημικός Μηχ/κός (ΕΜΠ-1980), εργάζεται στη ΔΕΥΑΗ από το 1987, είναι προϊστάμενος του τμήματος Αποχετεύσης και Βιολογικού καθαρισμού Ηρακλείου, με μεγάλη εμπειρία στα θέματα επεξεργασίας νερού & λυμάτων και πολλές εργασίες, δημοσιεύσεις και διδακτική εμπειρία
Η Κρυσταλλία Σηφακάκη είναι Μηχανολόγος Μηχ/κός, εργάζεται στη ΔΕΥΑΗ από το 2005 (λειτουργία-συντήρηση Βιολογικού και συστημάτων αντλιοστασίων Ηρακλείου), διδάσκει στο Μεσογειακό πανεπιστήμιο και με πλούσια διδακτική και συγγγραφική και πρακτική εμπειρία στα θέματα προστασίας περιβάλλοντος

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλέφωνο 2810-302736 & 302730 φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από τις 09:00 έως 14:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Βασικές γνώσεις ασφάλειας και ποιότητας νερού δικτύων ύδρευσης - ΈΝΑΡΞΗ: 11/02/2020

 

Σκοπός του προγράμματος είναι να:

  • παράσχει στον εκπαιδευόμενο γνώσεις   που  αφορούν  στη διαχείριση της ποιότητας καθώς και της  υγιεινής  και ασφάλειας των δικτύων ύδρευσης.
  • αποκτήσεi γνώση των κινδύνων που απειλούν την ασφάλεια και ποιότητα του νερού καθώς και των υλικών και των ενεργειών που απαιτούνται για τον έλεγχο και την επιτήρηση αυτών.
  • μάθει καινοτόμες τεχνικές και υλικά καθώς και εισαγωγικές γνώσεις σχεδίων ασφάλειας νερού (water safety plans).

Διαβάστε Περισσότερα..

Πιστοποίηση Επόπτη Ασφαλείας Κολυμβητικών Δεξαμενών. Έναρξη: Φεβρουάριος 2020

 

Απευθύνεται : Σε στελέχη επιχειρήσεων αλλά και πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν ως επόπτες κολυμβητικών δεξαμενών.

Σκοπός : είναι ο επόπτης να καταστεί ικανός στη διαχείριση της ασφάλειας της δεξαμενής/πισίνας και των λουομένων καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της. Με τις ειδικές και απαιτούμενες γνώσεις που θα αποκτήσει, θα μπορεί να απασχολείται ορθά με τους λουόμενους, έχοντας αρμοδιότητα να επιβάλει τους κανόνες ασφαλείας, υγιεινής και καλής συμπεριφοράς. Ακόμα, με την κατάλληλη εκπαίδευση στις μεθόδους τεχνητής αναπνοής και μέτρων ανάνηψης θα μπορεί να εξασφαλίσει την παροχής βοήθειας και διάσωσης των λουομένων-κολυμβητών.

Διαβάστε Περισσότερα..

Σεμινάριο αρτοποιίας και snack από καταξιωμένους Γερμανούς Master Bakers.

Τo ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου με την υποστήριξη της εταιρείας ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, συνεχίζουν την επιτυχημένη διοργάνωση σεμιναρίων με θέμα την Γερμανική και Ευρωπαϊκή Αρτοποιία. Το σεμινάριο θα δοθεί από καταξιωμένους Γερμανούς Master Bakers στην ειδικά εξοπλισμένη αίθουσα αρτοποιίας της σχολής μας.

Μέχρι σήμερα, στα σεμινάρια έχουν συμμετάσχει και έχουν εκπαιδευτεί αρτοποιοί και ζαχαροπλάστες απο αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία όλης της Κρήτης όπως τα παρακάτω (αναφέρονται αλφαβητικά):

  • COSTIS PATISSERIE BOULANGERIE
  • CRETAN BAKER - ΟΡΕΣΤΗΣ ΛΑΜΟ
  • FRESH SNACK
  • ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΤΑΚΗΣ
  • ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ - ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΑΡΑΘΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ
  • ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΒΕΝΕΡΗΣ
  • ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ  - ΚΡΑΣΑΝΑΚΗ ΣΕΒΑΣΤΗ
  • ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΟΥΜΑΚΗΣ
  • ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ "Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗ"
  • ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ DAILY
  • ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ ΠΡΙΝΑΡΗ - ΠΡΙΝΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  • ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΚΝΑΚΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ
  • Ο ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ
  • Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΔΑΛΗ
  • Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΟΥ ΦΑΚΙΩΛΗ, ΦΑΚΙΩΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  • ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ Α.Ε.
  • ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΚΗ
  • ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΡΗ - ΥΙΟΙ ΝΙΚΟΥ ΒΕΝΕΡΗ
  • ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ Θ. κ Ι. ΚΛΑΠΑΚΗΣ
  • ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ

Αυτή τη φορά θα δοθούν 2 σεμινάρια με τις εξής θεματολογίες:

  1. Γερμανικά ψωμιά από καταξιωμένους Γερμανούς master bakers - 18/11 έως 20/11
  2. Γλυκά και αλμυρά σνακ αρτοποιείου από καταξιωμένους Γερμανούς master bakers - 21/11 έως 23/11

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις επιλέξτε το σεμινάριο(α) που θέλετε να παρακολουθήσετε:

 

Γλυκά και αλμυρά σνακ αρτοποιείου από καταξιωμένους Γερμανούς master bakers

 

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εμπλουτίσει τις γνώσεις των αρτοποιών, τις συνταγές και τις βιτρίνες των αρτοποιείων / ζαχαροπλαστείων με ποικιλία προϊόντων ευρείας αποδοχής και κατανάλωσης και υψηλής κερδοφορίας. Μέσα από τη διαδραστική συμμετοχή των εκπαιδευομένων στις διαδικασίες προετοιμασίας και εκτέλεσης των συνταγών, θα γίνουν κατανοητές οι παραδοσιακές αλλά και οι σύγχρονες τεχνικές αρτοποίησης, ενώ παράλληλα θα γίνεται και θεωρητική κατάρτιση.

Απευθύνεται:
Σε αρτοποιούς, αρτεργάτες, σεφ και λοιπούς επαγγελματίες των κλάδων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και επισιτισμού.

Ενότητες:

  1. 1η μέρα : Γλυκά σνακ αρτοποιείου
  2. 2η μέρα : Αλμυρά σνακ αρτοποιείου
  3. 3η μέρα : Cookies και άλλα μπισκότα

Συνολική διάρκεια: 18 διδακτικές ώρες (3x6 διδακτικές ώρες)

Ημέρες: Πέμπτη 21 έως και Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, 13.00-18.00

Εισηγητές:

  • Ο κος Tobias Pfaff (Master Baker) εργάζεται στον τομέα της αρτοποιίας από το 2005 ενώ σπούδασε και ζαχαροπλαστική στην Ιταλία. Το 2009 έλαβε τον τίτλο του Master Baker και έκτοτε διδάσκει την τέχνη της αρτοποιίας στην σχολή αρτοποιίας της Στουτγκάρδης στην οποία από το 2018 είναι πλέον ο διευθυντής. Ταυτόχρονα, κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και πραγματοποιεί ποιοτικούς ελέγχους για το Ινστιτούτο Γερμανικού Ψωμιού.
  • Ο κος Διαμαντής Παπαπαναγής (Τεχνολόγος Τροφίμων, Dpl Quality Systems Manager) ασχολείται με την τεχνολογία των τροφίμων για πάνω από 30 χρόνια. Κατέχει 22 χρόνια εξειδίκευση στα άλευρα, με 18ετή εμπειρία στην εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη B2B. Είναι υπεύθυνος Έρευνας & Ανάπτυξης νέων και καινοτόμων προϊόντων στη βιομηχανία «Κυλινδρόμυλοι Κρήτης Α.Ε.», αρμόδιος για την τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση B2B σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρθρογράφος σε κλαδικά και επιστημονικά περιοδικά, καθηγητής Τεχνολογίας Τροφίμων σε ΙΙΕΚ και επί σειρά ετών επιστημονικός συνεργάτης στον ΕΦΕΤ ως εκπαιδευτής και αξιολογητής σε εκπαιδευτικά σεμινάρια επαγγελματιών στο χώρο των τροφίμων, καθώς και στον τομέα των επιθεωρήσεων στους Ολυμπιακούς Αγώνες «ΑΘΗΝΑ 2004» και στη βιομηχανία τροφίμων.
  • Ο κος Αντώνης Αλεξανδρίδης είναι Τεχνολόγος Τροφίμων, ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9),

τηλ: 2810302730

φαξ: 2810227189

email: info@katartisi.gr

από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ.

→ Ηλεκτρονικές αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Προστασία Κύριας Κατοικίας και Ρύθμιση Οφειλών. Έναρξη: 02/12/2019

 

Ενημερωθείτε για τη ρύθμιση οφειλών φυσικών προσώπων από στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια, με την συνεισφορά του δημοσίου από 20% έως 50% στην μηνιαία δόση και την προστασία της κύριας κατοικίας από αναγκαστική ρευστοποίηση (Ν. 4605/2019).

Διαβάστε Περισσότερα..

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Design Thinking.

In Adult Education, we often design educational programmes and courses without really knowing our clients. When we see that the two don’t fit, we seek for ways how to close that gap, by changing methods, content, approach…. Or we change the whole attitude?

Design thinking can help you to do just that!

Your experience is in the heart of this seminar. You need to bring openness of mind, curiosity and pencil and paper.

Διαβάστε Περισσότερα..

Διακόπτες Διαφορικής Προστασίας RCD.

 

Απευθύνεται: Σε κατασκευαστές τεχνικούς ειδικότητας ηλεκτρολόγου, ηλεκτρονικού, τηλεπικοινωνιακού, μηχανολόγου, ναυπηγού κλπ., σε μελετητές μηχανικούς των αντίστοιχων ειδικοτήτων, σε μηχανικούς και τεχνικούς του δημόσιου τομέα αντίστοιχων ειδικοτήτων, σε τεχνικούς ασφαλείας, σε ελεγκτές δόμησης, σε πραγματογνώμονες και σε φοιτητές αντίστοιχων ειδικοτήτων.

Σκοπός: του σεμιναρίου είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την αποτελεσματική επιλογή, χρήση, συντήρηση και επιθεώρηση διακοπτών διαφορικής προστασίας (RCD, αντιηλεκτροπληξιακά ρελέ), σύμφωνα με τους πλέον σύγχρονους κανονισμούς.

Διαβάστε Περισσότερα..

Αντικεραυνική Προστασία Κτιρίων και Εγκαταστάσεων.

 

Απευθύνεται: Σε κατασκευαστές τεχνικούς ειδικότητας ηλεκτρολόγου, ηλεκτρονικού, μηχανολόγου, ναυπηγού κλπ., σε μελετητές μηχανικούς των αντίστοιχων ειδικοτήτων, σε μηχανικούς και τεχνικούς του δημόσιου τομέα αντίστοιχων ειδικοτήτων, σε πραγματογνώμονες και σε φοιτητές αντίστοιχων ειδικοτήτων.

Σκοπός: του σεμιναρίου είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους όλες τις απαραίτητες γνώσεις-δεξιότητες και την θεωρητική κατάρτιση για την αποτελεσματική και πλήρη σχεδίαση, κατασκευή, συντήρηση και επιθεώρηση συστήματος αντικεραυνικής προστασίας, κτιρίων & εγκαταστάσεων, σύμφωνα με το νέο ελληνικό πρότυπο  ΕΛΟΤ EN 62305.

Θεματικές Ενότητες :

Διαβάστε Περισσότερα..

Subcategories

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

  • Πως μπορώ να πληρώσω για τα σεμινάρια; +

    Οι πληρωμές Μπορούν να πραγματοποιηθούν με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους :

    1. Online μέσα από την σελίδα του σεμιναρίου, όπου θα βρείτε το σχετικό κουμπί πληρωμής στο τέλος της περιγραφής κάθε σεμιναρίου.
    2. Με κατάθεση στον λογαριασμό του ΚΕΚ στην παγκρήτια τράπεζα με στοιχεία:
      Τράπεζα: ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
      Δικαιούχος: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
      ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 1100043-3
      ΙΒΑΝ: GR 6708700970000000011000433.
    3. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας του ΚΕΚ με μετρητά στην οδό Κορωναίου 9 στο κέντρο του Ηρακλείου.
    4. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας ΚΕΚ με ή Χρεωστική/Πιστωτική στην οδό Κορωναίου 9 στο κέντρο του Ηρακλείου.
  • Πότε πρέπει να πληρώσω για το σεμινάριο; +

    Η πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής στο σεμινάριο πρέπει να γίνει το αργότερο 4 μέρες πριν την έναρξη του. Σε κάθε περίπτωση η διασφάλιση της συμμετοχής δεν κατοχυρώνεται από την απλή εγγραφή αλλά με την πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής –διδάκτρου-.
  • Πως μπορώ να ενημερώνομαι για σεμινάρια? +

  • Είμαι εισηγητής πως μπορώ να κάνω αίτηση για συνεργασία με την σχολή σας? +

    Αν είστε εισηγητής μπορείτε να πατήσετε εδώ και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συνεργασία.
  • Που διεξάγονται τα Σεμινάρια; +

    Οι αίθουσες υλοποίησης των Σεμιναρίων βρίσκονται στην Νέα Αλικαρνασσό, Ικάρου & Αρχιμήδους 1. Η Γραμματεία του ΚΕΚ όπου πραγματοποιούνται οι εγγραφές βρίσκεται εντός του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9.
  • Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνω πιστοποίηση; +

    Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνετε βεβαίωση παρακολούθησης.
  • Ενδιαφέρομαι για ένα Σεμινάριο αλλά οι ημερομηνίες έχουν οριστεί με τον όρο "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα". Τι σημαίνει αυτό? +

    Τα "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα" είναι σεμινάρια τα οποία επαναλαμβάνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Η ημερομηνία διεξαγωγής και έναρξης ανακοινώνεται συνήθως 2 μήνες πριν την έναρξή. Αν θέλετε να ενημερώνεστε αμέσως μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής μπορείτε να συμπληρώσετε την online αίτηση που υπάρχει αναρτημένη ώστε να σας καλέσουν από την γραμματεία για να σας ενημερώσουν μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής.
  • 1

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Ανακοινώσεις

  • Εξετάσεις πιστοποίησης υπολογιστών για ΑΣΕΠ +

    Στις 30/01/2020 θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις Πιστοποίησης Υπολογιστών αναγνωρισμένες απο τον ΑΣΕΠ στις ενότητες: Internet / Outlook Word Excel Η Πιστοποίηση χειρισμού Περισσότερα..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

koino mitroo kek elmepa

 

Πολιτική Cookies