Εξειδίκευση σε marketing/πωλήσεις από την Γερμανική Σχολή Αρτοποιίας Στουτγάρδης. Έναρξη: 29/04/2025

Παρακολουθήστε το σεμινάριο αποκλειστικα εξ αποστάσεως μέσω σύγχρονης τηλεεκπαίδευσης!!!

Όλα τα μαθήματα θα βιντεοσκοπηθούν και θα είναι διαθέσιμα την επόμενη ημέρα.

Aπευθύνεται σε:

Πωλητές και υπάλληλοι αρτοποιείων που επιθυμούν να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.
Ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν μια ισχυρή στρατηγική πωλήσεων και marketing.
Όσοι επιθυμούν να μάθουν πώς να δημιουργούν μια πιο ελκυστική και επικερδή εμπειρία για τον πελάτη τους.

Η επιτυχία στις πωλήσεις ενός αρτοποιείου δεν βασίζεται μόνο στην ποιότητα των προϊόντων, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται και προωθούνται στον πελάτη.
Από την τέχνη της σωστής συνομιλίας με τον πελάτη μέχρι τη στρατηγική τοποθέτηση διαφημιστικού περιεχομένου στα social media, κάθε πτυχή των πωλήσεων παίζει καθοριστικό ρόλο στην αύξηση των εσόδων και τη δημιουργία πιστών πελατών.

Αυτό το εξειδικευμένο σεμινάριο που έχει τη σφραγίδα της Akademie Deutsches Bäckerhandwerk Südwest e.V της Στουτγκάρδης έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας που επιθυμούν να βελτιώσουν τις πωλήσεις τους, να ενισχύσουν τη σχέση με τον πελάτη και να δημιουργήσουν μια ελκυστική αγοραστική εμπειρία.

Μέσα από πρακτικές ασκήσεις και στοχευμένη θεωρία, οι συμμετέχοντες θα μάθουν:

Πώς να διεξάγουν αποτελεσματικές συνομιλίες πώλησης.
Πώς να χειρίζονται αντιρρήσεις και παράπονα πελατών με επαγγελματισμό.
Πώς να αξιοποιούν το storytelling και τα social media για να ενισχύσουν την επιρροή τους.
Πώς να βελτιστοποιήσουν την παρουσίαση των προϊόντων για μεγαλύτερη αγοραστική απήχηση.
Είτε είστε πωλητής στο κατάστημα είτε διαχειρίζεστε τη στρατηγική marketing, αυτό το σεμινάριο θα σας εξοπλίσει με τα απαραίτητα εργαλεία για να ανεβάσετε τις πωλήσεις σας στο επόμενο επίπεδο!

Θεματικές Ενότητες

Η Δύναμη της Συνομιλίας με τον Πελάτη

• Η γλώσσα του σώματος στις πωλήσεις
• Δομή μιας αποτελεσματικής παρουσίασης προϊόντων
• Τεχνικές ερωτήσεων για αύξηση των πωλήσεων
• Ενεργή συμβουλευτική και upselling

Marketing & Storytelling: Η Σύνδεση με τον Πελάτη

• Βασικές αρχές marketing
• Σωστή τοποθέτηση διαφημίσεων
• Χρήση εικόνων και περιγραφών για ενίσχυση των προϊόντων
• Storytelling: Πώς να διηγείστε την ιστορία των προϊόντων σας
• Δημιουργία περιεχομένου για social media
• Σχεδιασμός διαφημιστικού πλάνου

Διαχείριση Πελατών σε Δύσκολες Καταστάσεις

• Αντιμετώπιση μεγάλου όγκου πελατών
• Διαχείριση παραπόνων και αντιρρήσεων
• Αντιμετώπιση αγχωτικών καταστάσεων στο χώρο εργασίας
• Επίλυση συγκρούσεων μεταξύ πελατών

Προβολή & Παρουσίαση Προϊόντων

• Ελκυστική παρουσίαση αρτοποιημάτων
• Σωστή τοποθέτηση προσφορών
• Διαχείριση και παρουσίαση προϊόντων κατά τη διάρκεια της ημέρας
• Διακοσμητικά στοιχεία για τον πάγκο και τα προϊόντα
• Διατήρηση πλούσιας βιτρίνας, ακόμη και με περιορισμένα αποθέματα

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά εξ αποστάσεως και θα μαγνητοσκοπηθεί ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν ξανά για δύο βδομάδες.

Γλώσσα υλοποίησης: Το σεμινάριο διεξάγεται στην Αγγλική γλώσσα με Ελληνική μεταγλώττιση.

Το σεμινάριο θα έχει συνολική διάρκεια 10 διδακτικές ώρες


Θα υλοποιηθεί σε δύο ημέρες:

Τρίτη 29/04/25 16:00-20:00

Τετάρτη 30/04/25 16:00-20:00

Τιμή 80€* ανά συμμετοχή


*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους,AMEA, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Εισηγήτρια:

Η Johanna Uhl είναι μια αφοσιωμένη και καταξιωμένη επαγγελματίας στον τομέα της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, συνδυάζοντας πρακτική εμπειρία με ακαδημαϊκή εξέλιξη.
Γεννημένη το 1995 στη Γερμανία, απέκτησε γερές βάσεις μέσα από τη μαθητεία της στο Café Edinger Bakery, προτού εξελιχθεί σε πιστοποιημένη αρτοποιό το 2019.
Η επαγγελματική της πορεία την οδήγησε σε καταξιωμένους χώρους, όπως το Burghotel Oberlech στην Αυστρία και η Akademie Deutsches Bäckerhandwerk στη Στουτγάρδη, όπου ανέπτυξε δεξιότητες τόσο στη διαχείριση όσο και στη δημιουργία αρτοποιημάτων.
Σήμερα, σπουδάζει Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο Hohenheim, συνδυάζοντας το πάθος της για τις γαστρονομικές τέχνες με στρατηγικές επιχειρηματικές γνώσεις.
Η εξειδίκευσή της στη διαχείριση πωλήσεων, σε συνδυασμό με την άριστη γνώση ψηφιακών εργαλείων όπως το Adobe Creative Cloud και το MS Office, την καθιστούν μια σύγχρονη επαγγελματία που γεφυρώνει την παραδοσιακή τεχνική με τη σύγχρονη καινοτομία

 

Θαλασσινές γεύσεις: From Nose to Tail. Έναρξη 07/04/2025

Ανακαλύψτε την τέχνη της αξιοποίησης του ψαριού στο σύνολό του, εφαρμόζοντας σύγχρονες και παραδοσιακές τεχνικές μαγειρικής. Το σεμινάριο "From Nose to Tail" επικεντρώνεται στη βιώσιμη διαχείριση των πρώτων υλών, δημιουργώντας ξεχωριστά πιάτα με μηδενική σπατάλη τροφίμων (Zero Waste Food).
Απευθύνεται σε:
• Επαγγελματίες μάγειρες που επιθυμούν να εξελίξουν τις δεξιότητές τους.
• Ιδιοκτήτες και προσωπικό εστιατορίων ή ταβερνών που θέλουν να προσφέρουν καινοτόμα πιάτα.
• Ερασιτέχνες που αγαπούν τη μαγειρική και θέλουν να μάθουν τεχνικές ψησίματος υψηλού επιπέδου.

Ενότητες:

  • Τεχνικές και δημιουργία πιάτων με βασικό συστατικό το ψάρι (Zero Waste Food)
    • Διαχείριση πρώτης ύλης: Επιλογή, συντήρηση και ορθές πρακτικές επεξεργασίας ψαριού.
    • Σεβίτσε: Φρεσκάδα και ισορροπία στις γεύσεις
    • Καρπάτσιο: Πώς να αναδείξετε την υφή και τη γεύση του ωμού ψαριού.
    • Κροκέτες ψαριού αλλιώς: Δημιουργικές παραλλαγές και τεχνικές για πεντανόστιμα ορεκτικά.
    • Φρικασε: Μία ανατρεπτική εκδοχή με βάση τα θαλασσινά.
    • Και το γλυκό μας: Τηγανητό ρυζόγαλο, μία πρωτότυπη προσέγγιση σε ένα αγαπημένο παραδοσιακό γλυκό.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να αποκομίσουν 2 έξτρα πρωτότυπες συνταγές δώρο!!!
Χρόνος διεξαγωγής: 4 διδακτικές ώρες, Δευτέρα 07/04και ώρα 17.00πμ – 20.15μμ
Χώρος υλοποίησης: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός
Το κόστος του προγράμματος είναι 90€ ανά συμμετοχή.

* παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, επιχειρήσεις, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Εισηγητές: Ο Αλέξανδρος Βρυθιάς είναι καταξιωμένος σεφ με πολυετή εμπειρία στη γαστρονομία των θαλασσινών, ειδικός στις σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής και την αξιοποίηση πρώτων υλών χωρίς σπατάλη.

 

Εικόνα1234

Τέχνη του Ψησίματος: Από το Αντικριστό στην Τέλεια Ψησταριά.

Ανακαλύψτε την τέχνη και τη μαγεία του ψησίματος μέσα από ένα μοναδικό διήμερο σεμινάριο που απευθύνεται σε επαγγελματίες και λάτρεις της γαστρονομίας. Εμβαθύνετε στις παραδοσιακές τεχνικές του Κρητικού αντικριστού, μαθαίνοντας πώς να ψήνετε τέλεια αρνί, γουρουνόπουλο και ψάρι, ενώ εξερευνείτε τις σύγχρονες μεθόδους ψησίματος σε κάρβουνο και υγραέριο.

Θα μάθετε βήμα προς βήμα τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές για μαρινάρισμα, ψήσιμο και σερβίρισμα που αναδεικνύουν τη γεύση και τη φιλοσοφία πίσω από το ψημένο φαγητό.

Αξιοποιήστε αυτό το σεμινάριο ως μια ευκαιρία να τελειοποιήσετε τις γνώσεις σας, να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες ή τους καλεσμένους σας με αψεγάδιαστα αποτελέσματα!

Απευθύνεται σε:

  • · Επαγγελματίες μάγειρες που επιθυμούν να εξελίξουν τις δεξιότητές τους.
  • · Ιδιοκτήτες και προσωπικό εστιατορίων ή ταβερνών.
  • · Ερασιτέχνες που αγαπούν τη μαγειρική και θέλουν να μάθουν τεχνικές ψησίματος υψηλού επιπέδου.

Ενότητες:

Ημέρα 1: Το Αντικριστό Ψήσιμο (5 ώρες)

  • · Ιστορία και φιλοσοφία του αντικριστού.
  • · Εξοπλισμός και σωστή προετοιμασία της θράκας.
  • · Τεχνικές κοπής και προετοιμασίας κρεάτων (αρνί, γουρουνόπουλο, ψάρι).
  • · Αντικριστό ψήσιμο: Τοποθέτηση, χρόνοι και έλεγχος θερμοκρασίας.
  • · Σερβίρισμα και αναδείξεις παραδοσιακών γεύσεων.

Ημέρα 2: Ψήσιμο σε φωτιά (5 ώρες)

  • · Εξοπλισμός και ρυθμίσεις.
  • · Τεχνικές μαριναρίσματος: Αναδείξτε τη γεύση του κρέατος και του ψαριού.
  • · Ψήσιμο κρέατος και ψαριού σε σχάρα: Χρόνοι, ανατροπές και τέλειο αποτέλεσμα.
  • · Τεχνικές σερβιρίσματος

Χρόνος διεξαγωγής: 10 διδακτικές ώρες

Χώρος υλοποίησης:  Ικάρου και Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός

Το κόστος του προγράμματος είναι 140€  ανά συμμετοχή. 

* παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, επιχειρήσεις, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Εισηγητές:

Ο Μάριος Κυρλάκης είναι ένας χαρισματικός εκπαιδευτής με βαθιά γνώση της γαστρονομικής τέχνης, συνδυάζει αριστοτεχνικά την πλούσια εμπειρία του ως executive chef στο ρεστοράν Πετούσης και στο ξενοδοχείο Petousis Hotel and suits, με το πάθος του για τη μετάδοση γνώσης. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης, σε ξενοδοχεία όπως το sendido Amounda Bay, Castello boutique, blue sea Stalis. Ο Μάριος έχει αναπτύξει μια μοναδική προσέγγιση στη διδασκαλία, ενσωματώνοντας παραδοσιακές κρητικές τεχνικές με σύγχρονες μεθόδους μαγειρικής. Η ικανότητά του να μεταδίδει πολύπλοκες τεχνικές με απλότητα και σαφήνεια, σε συνδυασμό με την εξειδίκευσή του στο αντικριστό ψήσιμο και τις σύγχρονες μεθόδους ψησταριάς, τον καθιστούν έναν εξαιρετικό μέντορα για επαγγελματίες και ερασιτέχνες μάγειρες. Η διδασκαλία του δεν περιορίζεται μόνο στην τεχνική κατάρτιση, αλλά εμπνέει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν βαθύτερα τη φιλοσοφία και την τέχνη του ψησίματος, δημιουργώντας μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη γαστρονομική καινοτομία.

O Αντώνης Καραολάνης είναι ένας καταξιωμένος executive chef με βαθιά γνώση και αγάπη για τη γαστρονομία, συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία του με την αφοσίωση στη διδασκαλία. Απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων (ΣΤΕ), ΙΕΚ και της Σχολής Κρεοπωλών, διαθέτει στέρεες βάσεις τόσο στη μαγειρική τέχνη όσο και στην εξειδίκευση του κρέατος, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη γαστρονομία. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας ως executive chef  και 10 χρόνια πορείας ως εισηγητής, έχει καθιερωθεί ως πρότυπο επαγγελματία και εκπαιδευτή. Η διδακτική του μεθοδολογία συνδυάζει την ακρίβεια και την τεχνική αρτιότητα με την έμπνευση και την αγάπη για την παράδοση. Ειδικεύεται στην προετοιμασία και διαχείριση κρεάτων, αναδεικνύοντας τόσο τις κλασικές όσο και τις σύγχρονες τεχνικές ψησίματος και παρουσίασης.

Εικόνα289   Εικόνα146544

 

Ζαχαροπλαστική Άλευρου: Γεύσεις που Συνδυάζουν Παράδοση και Καινοτομία.

Απευθύνεται σε :

• Επαγγελματίες ζαχαροπλάστες που θέλουν να ανανεώσουν το ρεπερτόριό τους και αναβάθμιση ξενοδοχειακού μπουφέ .
• Ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες που αγαπούν τη δημιουργία γλυκών.
• Μαθητές σχολών ζαχαροπλαστικής που επιθυμούν να εξελίξουν τις τεχνικές τους.
• Λάτρεις της ζαχαροπλαστικής που αναζητούν νέες ιδέες και γεύσεις.

Ανακαλύψτε τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής με βάση το αλεύρι σε ένα διήμερο γεμάτο δημιουργία, γεύσεις και καινοτομία.
Στο σεμινάριο «Ζαχαροπλαστική Άλευρου», θα μάθετε πώς να φτιάχνετε αγαπημένα γλυκά, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές σε συνδυασμό με σύγχρονα υλικά και προσεγγίσεις.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα παρακολουθήσετε τη δημιουργία:

1. Μπάρες χαρούπι: Μια υγιεινή επιλογή με πλούσια γεύση και θρεπτικά συστατικά.
2. Μπάρες αμυγδάλου με ζάχαρη καρύδας: Ιδανικές για όσους αναζητούν εναλλακτικά γλυκαντικά.
3. Soft cookies: Αφράτα μπισκότα που λιώνουν στο στόμα.
4. Μπισκότα ολικής άλεσης με μέλι και δημητριακά: Νόστιμα και ελαφριά, τραγανά και υγιεινά.
5. Μοσχοκούλουρα Κρήτης vegan: Άρωμα παράδοσης με σύγχρονη vegan προσέγγιση.
6. Βάφλες Βελγίου: Τραγανές εξωτερικά και αφράτες εσωτερικά, ένα κλασικό Βελγικό γλυκό.
7. Μηλόπιτα μπριός με φρέσκα καραμελωμένα μήλα: Ένας γλυκός συνδυασμός αφράτης ζύμης και καραμελωμένων μήλων.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναλυτικό συνταγολόγιο και κοστολόγιο με φωτογραφία για κάθε συνταγή, ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα τις γνώσεις τους, είτε για προσωπική χρήση είτε για επαγγελματικές εφαρμογές.

Ημέρα 1η:

•Παρασκευή μπαρών χαρουπιού, μπαρών αμυγδάλου με ζάχαρη καρύδας και soft cookies και μοσχοκούλουρα vegan!
• Εισαγωγή στις βασικές τεχνικές για τέλεια υφή και ισορροπημένη γεύση.

Ημέρα 2η:

• Δημιουργία μπισκότων ολικής άλεσης με μέλι και δημητριακά, βάφλας Βελγίου και μηλόπιτας μπριός.
• Τεχνικές παρουσίασης και διακόσμησης για επαγγελματικό αποτέλεσμα.

 400€ ανά συμμετοχή*

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους,AMEA, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

2 ημέρες 12 διδακτικές ώρες σύνολο


Ημερομηνίες υλοποίησης:

Σάββατο 29/03 17:00-22:00
Κυριακή 30/03 17:00-22:00


Ο Κώστας Κουμάκης, γεννημένος στο Ηράκλειο Κρήτης το 1973, είναι ένας διακεκριμένος ζαχαροπλάστης και αρτοποιός με πολυετή εμπειρία. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1985 και το 2003 ίδρυσε το πρώτο του ζαχαροπλαστείο, το οποίο σήμερα είναι ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο 650 τ.μ.
Έχει βραβευτεί σε διαγωνισμούς αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, μεταξύ αυτών το χρυσό βραβείο ΑΡΤΟΖΑ και πέντε χρυσά βραβεία σε Μεσογειακούς διαγωνισμούς. Το 2022 ίδρυσε το Ιστορικό Μουσείο Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, το μοναδικό στο είδος του στην Ευρώπη.
Έχει εκπαιδευτεί σε κορυφαία εργοστάσια σοκολάτας (VALRHONA, SELMI, BELGOLATE και παραδίδει σεμινάρια σε σχολές και εκθέσεις, καλύπτοντας θέματα όπως ελληνική ζαχαροπλαστική, κοστολόγηση και επιχειρηματικότητα. Σήμερα, είναι καθηγητής ζαχαροπλαστικής στις τεχνικές σχολές του Επιμελητηρίου, συμβάλλοντας στην εκπαίδευση των νέων επαγγελματιών.

Πίτες και Ζύμες: Τα Μυστικά της Τέλειας Ζύμης.

Απευθύνεται σε :

• Επαγγελματίες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και για αναβάθμιση ξενοδοχειακού μπουφέ .
• Ερασιτέχνες μάγειρες που αγαπούν την κουζίνα και θέλουν να δοκιμάσουν νέες τεχνικές.
• Μαθητές σχολών μαγειρικής που επιθυμούν πρακτική εξάσκηση σε ευέλικτες ζύμες και γεμίσεις.
• Λάτρεις της πίτας που αναζητούν δημιουργικές ιδέες για το οικογενειακό ή επαγγελματικό τραπέζι.

Απογειώστε τις ικανότητές σας στη δημιουργία πίτας και ζύμης με αυτό το μοναδικό διήμερο σεμινάριο, σχεδιασμένο για να αναδείξει τις πιο γευστικές και πρακτικές συνταγές.

Με τη βοήθεια εξειδικευμένου εισηγητή, θα ανακαλύψετε τις τεχνικές που κρύβονται πίσω από τις αφράτες ζύμες και τις ευφάνταστες γεμίσεις.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα εμβαθύνετε σε συνταγές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες:

1. Τεμπέλικη ζύμη: Μια ευέλικτη βάση για πολλές εφαρμογές.
2. Πίτα σε ταψί: Με ζύμη τεμπέλικη και αρωματική γέμιση κοτόπουλου αλά κρεμ.
3. Ατομική πίτα: Γεμισμένη με λιωμένο κασέρι για λαχταριστή απόλαυση.
4. Ζύμη κουρού: Εξαιρετική για soft και αλμυρές πίτες.
5. Πίτα κουρού: Με απαλή γέμιση κρέμας τυριού που λιώνει στο στόμα.
6. Ντόνατς: Με αφράτη ζύμη, ιδανικά για γλυκές και αλμυρές δημιουργίες.
7. Γλάσο βανίλιας και σοκολάτας: Για να δώσετε ξεχωριστή πινελιά στα ντόνατς σας.
8. Πιροσκί: Φτιαγμένα με αλμυρή ζύμη ντόνατς, για εναλλακτικές αλμυρές προτάσεις.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, κάθε συμμετέχων θα λάβει αναλυτικό συνταγολόγιο και κοστολόγιο για να εφαρμόσει άμεσα τις γνώσεις του στην καθημερινότητα ή σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ημέρα 1η:
• Εισαγωγή στη ζύμη τεμπέλικη και παρασκευή πίτας ταψιού και ατομικής πίτας.
• Βασικές τεχνικές για επιτυχία σε κάθε γέμιση.

Ημέρα 2η:
• Εστίαση στη ζύμη κουρού, τα ντόνατς, τα γλάσα και τα πιροσκί.
• Διακόσμηση και παρουσίαση τελικών προϊόντων.


2 ημέρες 12 διδακτικές ώρες σύνολο

Ημερομηνίες υλοποίησης:

Σάββατο 22/03 17:00-22:00
Κυριακή 23/03 17:00-22:00

350€ ανά συμμετοχή*

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους,AMEA, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Ο Κώστας Κουμάκης, γεννημένος στο Ηράκλειο Κρήτης το 1973, είναι ένας διακεκριμένος ζαχαροπλάστης και αρτοποιός με πολυετή εμπειρία. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1985 και το 2003 ίδρυσε το πρώτο του ζαχαροπλαστείο, το οποίο σήμερα είναι ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο 650 τ.μ.
Έχει βραβευτεί σε διαγωνισμούς αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, μεταξύ αυτών το χρυσό βραβείο ΑΡΤΟΖΑ και τέσσερα χρυσά σε Μεσογειακούς διαγωνισμούς. Το 2022 ίδρυσε το Ιστορικό Μουσείο Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, το μοναδικό στο είδος του στην Ευρώπη.
Έχει εκπαιδευτεί σε κορυφαία εργοστάσια σοκολάτας (VALRHONA, SELMI, Belgolate) και παραδίδει σεμινάρια σε σχολές και εκθέσεις, καλύπτοντας θέματα όπως ελληνική ζαχαροπλαστική, κοστολόγηση και επιχειρηματικότητα. Σήμερα, είναι καθηγητής ζαχαροπλαστικής στις τεχνικές σχολές του Επιμελητηρίου, συμβάλλοντας στην εκπαίδευση των νέων επαγγελματιών.

 

Κέικ και Γλυκά Ταψιού: Δημιουργίες με Γεύσεις που Σαγηνεύουν:

Απευθύνεται σε:

• Λάτρεις της ζαχαροπλαστικής που θέλουν να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους αναβάθμιση ξενοδοχειακού μπουφέ.
• Επαγγελματίες του χώρου που αναζητούν νέες ιδέες για το μενού τους.
• Μαθητές σχολών ζαχαροπλαστικής που θέλουν να αποκτήσουν ένα επιπλέον εφόδιο.
• Οποιονδήποτε θέλει να εξερευνήσει νέες γεύσεις και τεχνικές με καθοδήγηση από ειδικούς.

Ανακαλύψτε την τέχνη της ζαχαροπλαστικής με ένα μοναδικό διήμερο σεμινάριο που συνδυάζει παράδοση, δημιουργικότητα και σύγχρονες τεχνικές. Στο σεμινάριο «Κέικ και Γλυκά Ταψιού», θα εμβαθύνετε στις μυστικές συνταγές αγαπημένων γλυκών, εμπλουτισμένες με ιδιαίτερα υλικά και ξεχωριστές τεχνικές.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να φτιάχνουν:

• Μια αρωματική καρυδόπιτα με κρασί Μαδέρα.
• Ένα αφράτο ραβανί με βελούδινη κρέμα μαχλεπί από βουβαλίσιο γάλα .
• Μια λαχταριστή vegan μηλόπιτα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις παραδοσιακές.
• Κέικ με γλυκιά κολοκύθα και κρέμα τυρί που παντρεύει γεύσεις του φθινοπώρου.
• Ένα κέικ δαμάσκηνο γεμάτο ζεστασιά και αρώματα.
• Κέικ χαρούπι με πορτοκάλι, για όσους αναζητούν μια υγιεινή αλλά εξίσου νόστιμη επιλογή.
Στο τέλος του σεμιναρίου, κάθε συμμετέχων θα λάβει πλήρες συνταγολόγιο και αναλυτικό κοστολόγιο για κάθε δημιουργία, ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει τις γνώσεις στην πράξη, είτε για προσωπική απόλαυση είτε για επαγγελματική χρήση.

Ημέρα 1η:

• Παρασκευή καρυδόπιτας με κρασί Μαδέρα και ραβανί με κρέμα μαχλεπί θα ψήσουμε μήλα καραμελωμένα.
• Εισαγωγή στις βασικές τεχνικές για τέλεια υφή και γεύση.

Ημέρα 2η:

• Παρασκευή vegan μηλόπιτας, κέικ με γλυκιά κολοκύθα και κρέμα τυρί, κέικ δαμάσκηνο και κέικ χαρούπι με πορτοκάλι.
• Τεχνικές παρουσίασης και διακόσμησης για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

2 ημέρες 12 διδακτικές ώρες σύνολο

Ημερομηνίες υλοποίησης
:
Σάββατο 15/03 17:00-22:00
Κυριακή 16/03 17:00-22:00

Τιμή σεμιναρίου 350€* ανά συμμετοχή.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους,AMEA, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Ο Κώστας Κουμάκης, γεννημένος στο Ηράκλειο Κρήτης το 1973, είναι ένας διακεκριμένος ζαχαροπλάστης και αρτοποιός με πολυετή εμπειρία. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1985 και το 2003 ίδρυσε το πρώτο του ζαχαροπλαστείο, το οποίο σήμερα είναι ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο 650 τ.μ.
Έχει βραβευτεί σε διαγωνισμούς αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, μεταξύ αυτών το χρυσό βραβείο ΑΡΤΟΖΑ και πέντε χρυσά σε Μεσογειακούς διαγωνισμούς. Το 2022 ίδρυσε το Ιστορικό Μουσείο Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, το μοναδικό στο είδος του στην Ευρώπη.
Έχει εκπαιδευτεί σε κορυφαία εργοστάσια σοκολάτας (VALRHONA, SELMI, BELGOLATE και παραδίδει σεμινάρια σε σχολές και εκθέσεις, καλύπτοντας θέματα όπως ελληνική ζαχαροπλαστική, κοστολόγηση και επιχειρηματικότητα. Σήμερα, είναι καθηγητής ζαχαροπλαστικής στις τεχνικές σχολές του Επιμελητηρίου, συμβάλλοντας στην εκπαίδευση των νέων επαγγελματιών.

 

Ηγεσία με όραμα- Δεξιότητες και Στρατηγικές για σύγχρονους ηγέτες

Περιγραφή:

Σε έναν κόσμο που αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς, η ηγεσία δεν είναι απλώς ένας ρόλος, αλλά μια κρίσιμη δεξιότητα που μπορεί να διαμορφώσει το μέλλον κάθε ομάδας και οργανισμού. Το σεμινάριο "Η Τέχνη της Ηγεσίας" έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τα εργαλεία, τη γνώση και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να εμπνεύσετε, να καθοδηγήσετε και να επιτύχετε σε κάθε περιβάλλον.

Μέσα από διαδραστικές ασκήσεις, πραγματικά παραδείγματα και σύγχρονες τεχνικές, θα εξερευνήσετε τους πυλώνες της ηγεσίας: τη συναισθηματική νοημοσύνη, τη λήψη, τη διαχείριση κρίσεων και την ανάπτυξη δυνατών ομάδων. Θα μάθετε πώς να χτίσετε εμπιστοσύνη, να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά και να ενισχύετε τη δέσμευση των συνεργατών σας, δημιουργώντας έναν θετικό και παραγωγικό οργανωτικό πολιτισμό.

Είτε είστε νέος ηγέτης που επιθυμείτε να θέσει γερά θεμέλια, είτε ένας έμπειρος επαγγελματίας που αναζητά νέες στρατηγικές και φρέσκες ιδέες, αυτό το σεμινάριο θα σας δώσει την ώθηση να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο.

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να βελτιώσουν τις εγγενείς τους δεξιότητες.
  • Επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες που επιθυμούν να καθοδηγήσουν αποτελεσματικά τις ομάδες τους.
  • Νέοι ηγέτες ή υποψήφιοι managers που αναζητούν πρακτικά εργαλεία και στρατηγικές για να ξεχωρίσουν.
  • Όσοι ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν δεξιότητες που ενισχύουν την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη.

Θεματολογία:

  • Εισαγωγή στην Ηγεσία: Τύποι ηγεσίας, βασικές αρχές και χαρακτηριστικά.
  • Δημιουργία Οράματος: Καθορισμός στρατηγικής και έμπνευση της ομάδας.
  • Επικοινωνιακές Δεξιότητες: Ενεργητική ακρόαση, διαχείριση συγκρούσεων και πειθώ.
  • Διαχείριση Αλλαγών: Προσαρμογή σε νέες προκλήσεις και καινοτομία.
  • Αυτογνωσία και Συναισθηματική Νοημοσύνη: Ενίσχυση προσωπικών δεξιοτήτων για ηγεσία με ενσυναίσθηση.
  • Διαχείριση Ομάδων: Κίνητρα, επίλυση προβλημάτων και ενδυνάμωση της συνεργασίας.

  

Δραστηριότητες:

  • Προσομοιώσεις πραγματικών καταστάσεων.
  • Ομαδικές συζητήσεις και ανατροφοδότηση.
  • Ασκήσεις αυτοαξιολόγησης και καθοδήγησης.

Οφέλη για τους Συμμετέχοντες:

  • Ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων για τον εργασιακό χώρο και πέρα από αυτόν.
  • Καλύτερη κατανόηση του τρόπου διαχείρισης διαφορετικών προσωπικοτήτων.
  • Δημιουργία ισχυρού προσωπικού ηγετικού προφίλ.

Διάρκεια σεμιναρίου: 15 διδακτικές ώρες. 

Κόστος σεμιναρίου: 160 ευρώ

 Εισηγητής: Η Σοφία Κορναράκη διαθέτει 12 χρόνια εμπειρίας στον Ξενοδοχειακό Χώρο. Ξεκίνησε τον επαγγελματικό της βίο υπηρετώντας για 7 έτη οικονομικά τμήματα μεγάλων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και τα τελευταία 5 έτη ασχολείται με τον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού. Σήμερα είναι HR Manager στο ξενοδοχείο Candia Maris, μέλος του Metaxa Hospitality Group. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Accouning and Auditing , Certificate σε Coaching και Human Resources Management, καθώς επίσης πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων. Ως άνθρωπο την διακατέχουν έντονα στοιχεία ενσυναίσθησης και πάθος για διά βίου μάθηση και εξέλιξη.

 *στη δια ζώσης εκπαίδευση παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, επιχειρήσεις, ΑΜΕΑ, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 302600, info@katartisi.gr από 08:30 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Η τέχνη του Coaching- από τη θεωρία στην πράξη. Έναρξη: 08/05/2025

Περιγραφή:
Ανακαλύψτε τη δύναμη του Coaching και μάθετε πώς να εφαρμόσετε στην επαγγελματική σας ζωή για να επιτύχετε τους στόχους σας και να ενισχύσετε τις επιδόσεις σας. Το σεμινάριο "Coaching για Επαγγελματίες" σας καθοδηγεί σε έναν συναρπαστικό κόσμο προσωπικής ανάπτυξης, στρατηγικής σκέψης και αυτοπεποίθησης.

Σχεδιασμένο για άτομα που επιδιώκουν να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους σχέσεις, να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να αποκτήσουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το πώς να ξεπεράσουν τις προκλήσεις, το σεμινάριο αυτό προσφέρει πρακτικές τεχνικές coaching που να εφαρμοστούν άμεσα.

Μέσα από διαδραστικές συνεδρίες, παραδείγματα από την πραγματική ζωή και καθοδήγηση από έναν καταξιωμένο ειδικό στον χώρο, θα αποκτήσετε εργαλεία για να ενδυναμώσετε την ομάδα σας, να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις επαγγελματικές αλλαγές και να δημιουργήσετε μια κουλτούρα καινοτομίας και συνεργασίας. Ελάτε μαζί μας για να χτίσετε την επαγγελματική σας ευρωστία και να προχωρήσετε με σιγουριά προς ένα κινητό μέλλον.

Σε ποιους Απευθύνεται:

  • Σε επαγγελματίες των κλάδων που θέλουν να ενισχύσουν τις ηγετικές τους ικανότητες.
  • Σε στελέχη επιχειρήσεων που επιδιώκουν καλύτερη διαχείριση.
  • Σε ελεύθερους επαγγελματίες που στοχεύουν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητάς τους.
  • Σε όσους θέλουν να αποκτήσουν δεξιότητες καθοδήγησης για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Ενότητες Σεμιναρίου:

  1. Εισαγωγή στο Coaching : Τι είναι το coaching και πώς μπορεί να προωθήσει την επαγγελματική σας πορεία.
  2. Αυτογνωσία και Στρατηγική Σκέψη : Καλλιέργεια αυτοπεποίθησης και καθορισμός στόχων.
  3. Δεξιότητες Επικοινωνίας : Ακρόαση, ερωτήσεις και ανατροφοδότηση με στόχο τη συνεργασία.
  4. Διαχείριση Ομάδων και Συγκρούσεων : Τεχνικές για ενδυνάμωση και επίλυση διαφορών.
  5. Πρακτική Εφαρμογή : Εργαλεία coaching σε πραγματικές επαγγελματικές συνθήκες.
  6. Δημιουργία Δράσεων : Καθορισμός πλάνου για συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση.


Διάρκεια σεμιναρίου:
15 διδακτικές ώρες. Στις 08, 09 και 10/05 και ώρα από 17.00μμ έως 21.15μμ.

Κόστος σεμιναρίου: 160 ευρώ

 

 Εισηγητής: Η Σοφία Κορναράκη διαθέτει 12 χρόνια εμπειρίας στον Ξενοδοχειακό Χώρο. Ξεκίνησε τον επαγγελματικό της βίο υπηρετώντας για 7 έτη οικονομικά τμήματα μεγάλων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και τα τελευταία 5 έτη ασχολείται με τον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού. Σήμερα είναι HR Manager στο ξενοδοχείο Candia Maris, μέλος του Metaxa Hospitality Group. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Accouning and Auditing , Certificate σε Coaching και Human Resources Management, καθώς επίσης πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων. Ως άνθρωπο την διακατέχουν έντονα στοιχεία ενσυναίσθησης και πάθος για διά βίου μάθηση και εξέλιξη.

 *στη δια ζώσης εκπαίδευση παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, επιχειρήσεις, ΑΜΕΑ, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 302600, info@katartisi.gr από 08:30 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

 

Hotel…Service…Culture & Tourism Hospitality..!

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και μη του τουριστικού κλάδου.. Σε ανθρώπους όπου εργάζονται σε ξενοδοχειακές μονάδες και ασχολούνται είτε άμεσα είτε Έμεσα με τον τουρισμό. Καθώς οι ανάγκες και οι απαιτήσεις στο τομέα του τουρισμού όλο ένα και αυξάνονται, ο δρόμος της εκπαίδευσης και της εξέλιξης γίνονται πλέον μονόδρομος ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και αποτελεσματικοί σαν χώρα. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αναδειχτεί η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, η φιλοξενία που προσφέρουμε σαν χώρα και η σωστή εξυπηρέτηση που περιλαμβάνει και τον χειρισμό των ασυνήθιστων καταστάσεων που προκύπτουν κατά την διάρκεια της φιλοξενίας.

Οι ενότητες:
• Ο Τουρισμός στην Ελλάδα.
• Το ξενοδοχειακό προϊόν,
• προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και η φιλοξενία.
• Η κουλτούρα της εξυπηρέτησης μέσα από την Εστιατοριακή Τέχνη και Τεχνική, μια τέχνη που εξελίσσεται και βελτιώνεται συνεχώς.
• Τι εννοούμε service.
• Νέες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα του τουρισμού.
• Η επικοινωνία και η δυναμική της.
• Προφίλ εργαζομένων
• ορθή διαχείριση προσωπικού και φιλοξενούμενων.

 Διάρκεια :24 διδακτικές ώρες 

Ημέρες και ώρες υλοποίησης: Σάββατο 01/02/25 09:00-14:00, Κυριακή 02/02/25 09:00-14:00, Σάββατο 08/02/25 09:00-14:00 και Κυριακή 09/02/25 09:00-14:00

Το κόστος του προγράμματος είναι 200 ανά συμμετοχή.
*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου- Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλέφωνο 2810-302600 info@katartisi.gr από τις 09:00 έως 14:00 μ.μ

Εισηγητής: Ο Καρακωνσταντάκης Δημήτριος είναι πτυχιούχος του Οργανισμού τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, κάτοχος WSET LEVEL 1,2 AWARD IN WINES QCF & Certificate Μοdern Sommelier και έχει πιστοποίηση στις αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Έχει μεγάλη επαγγελματική αλλά και εκπαιδευτική εμπειρία και εργφάζεται ως Operation Manager στο AMIRANDES GRECOTEL BOUTIQUE RESORT τα τελευταία χρόνια και σε διάφορα Ι.Ι.Ε.Κ.

 

TEAM BUILDING, O δρόμος της εξέλιξης, σύνθεσης και διαχείρισης ομάδας.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται Σε τμηματάρχες, προϊστάμενους, σε ανθρώπους όπου θέλουν να εξελιχτούν και να περάσουν στο επόμενο επίπεδο της επαγγελματικής εξέλιξης.
Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι ο συμμετέχων να μπορέσει να αντιληφθεί πως πρέπει να διαχειρίζεται τους συναδέλφους του και την ομάδα του. Πως θα κάνει την διαφορά μέσα από την σωστή εξυπηρέτηση και τον σωστό συντονισμό του τμήματος του. Πως μπορεί να δημιουργηθεί μια ομάδα και πως εξελίσσετε ο ίδιος μέσα από αυτήν. Θα ανακαλύψει τα βασικά σημεία εξυπηρέτησης και πως το σωστό service ανοίγει νέους ορίζοντες.
Οι ενότητες είναι αρκετές και συνδέονται η μια με την άλλη. Κάποιες βασικές είναι οι εξής: H ομάδα μου και το όραμα μου. Είμαι ηγέτης, αν όχι πως; Πως θα γίνω προϊστάμενος. Βασικά σημεία εξυπηρέτησης. Προφίλ εργαζομένων. Διαχείριση ομάδας, στόχοι και αποτελέσματα αυτής.

Υλοποίηση:
6 διδακτικές ώρες 

Το κόστος του προγράμματος είναι 50€ ανά συμμετοχή.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου- Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλέφωνο 2810-302600 info@katartisi.gr από τις 09:00 έως 14:00 μ.μ


Εισηγητής: Ο Καρακωνσταντάκης Δημήτριος είναι πτυχιούχος του Οργανισμού τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, κάτοχος WSET LEVEL 1,2 AWARD IN WINES QCF & Certificate Μοdern Sommelier και έχει πιστοποίηση στις αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Έχει μεγάλη επαγγελματική αλλά και εκπαιδευτική εμπειρία και εργφάζεται ως Operation Manager στο AMIRANDES GRECOTEL BOUTIQUE RESORT τα τελευταία χρόνια και σε διάφορα Ι.Ι.Ε.Κ.

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

  • Πως μπορώ να πληρώσω για τα σεμινάρια; +

    Οι πληρωμές Μπορούν να πραγματοποιηθούν με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους :

    1. Online μέσα από την σελίδα του σεμιναρίου, όπου θα βρείτε το σχετικό κουμπί πληρωμής στο τέλος της περιγραφής κάθε σεμιναρίου.
    2. Με κατάθεση στον λογαριασμό του ΚΕΚ στις παρακάτω τράπεζες με στοιχεία:
      ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR6708700970000000011000433
      EUROBANK: GR6002601340000080201393247
    3. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με μετρητά στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
    4. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
  • Πότε πρέπει να πληρώσω για το σεμινάριο; +

    Η πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής στο σεμινάριο πρέπει να γίνει το αργότερο 4 μέρες πριν την έναρξη του. Σε κάθε περίπτωση η διασφάλιση της συμμετοχής δεν κατοχυρώνεται από την απλή εγγραφή αλλά με την πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής –διδάκτρου-.
  • Πως μπορώ να ενημερώνομαι για σεμινάρια; +

  • Είμαι εισηγητής πως μπορώ να κάνω αίτηση για συνεργασία με την σχολή σας; +

    Αν είστε εισηγητής μπορείτε να πατήσετε εδώ και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συνεργασία.
  • Που διεξάγονται τα Σεμινάρια; +

    Οι αίθουσες υλοποίησης των Σεμιναρίων, όπως και η γραμματεία, βρίσκονται στην Νέα Αλικαρνασσό, Ικάρου & Αρχιμήδους 1.
  • Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνω πιστοποίηση; +

    Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνετε βεβαίωση παρακολούθησης.
  • Ενδιαφέρομαι για ένα Σεμινάριο αλλά οι ημερομηνίες έχουν οριστεί με τον όρο "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα". Τι σημαίνει αυτό; +

    Τα "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα" είναι σεμινάρια τα οποία επαναλαμβάνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Η ημερομηνία διεξαγωγής και έναρξης ανακοινώνεται συνήθως 2 μήνες πριν την έναρξή. Αν θέλετε να ενημερώνεστε αμέσως μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής μπορείτε να συμπληρώσετε την online αίτηση που υπάρχει αναρτημένη ώστε να σας καλέσουν από την γραμματεία για να σας ενημερώσουν μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής.
  • 1

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ksira domisi aponomi 2

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

 δευτερεύουσα επικεφαλίδα 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies