Συναισθηματική Νοημοσύνη (EQ) και Ενσυναίσθηση. Έναρξη 18/06/2024

Πόσο συχνά σκέφτεστε ότι κανείς δε σας καταλαβαίνει στο περιβάλλον σας, επαγγελματικό ή προσωπικό? Πόσο συχνά δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε με τον περίγυρο σας, συναδέλφους, οικογένεια και φίλους? Αν η απάντηση είναι θετική, τότε σίγουρα η καλλιέργεια δεξιοτήτων συναισθηματικής νοημοσύνης και ενσυναίσθησης θα σας φανεί χρήσιμη, ωφέλιμη και θα βελτιώσει την καθημερινότητα σας.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα παρέχει στον εκπαιδευόμενο τη δυνατότητα να αναπτύξει μια βαθύτερη κατανόηση της αξίας της συναισθηματικής νοημοσύνης και της ενσυναίσθησης μέσα από πρακτικές συμβουλές και εξάσκησης.

Πρακολούθηση δια ζώσης ή εξ' αποστάσεως μέσω σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας

Εκπαιδευτικοί στόχοι:

• Εξοικείωση με τους ορισμούς της συναισθηματικής νοημοσύνης(ΕQ) και της ενσυναίσθησης
• Αποτύπωση υπάρχουσας κατάστασης των συμμετεχόντων σε επίπεδο συναισθηματικής νοημοσύνης (EQ) και ενσυναίσθησης
• 1 βήμα πιο κοντά προς την ανάπτυξη συναισθηματικής νοημοσύνης (EQ) και ενσυναίσθησης
• Υιοθέτηση και εφαρμογή της ενσυναίσθησης
Ενότητες σεμιναρίου:
• Έχω ενσυναίσθηση;
• Πώς η ενσυναίσθηση «δουλεύει» στον μυαλό μας;
• Ενσυναίσθηση και επικοινωνία?
• Εξοικείωση με την θεωρία της ενσυναίσθησης στον εργασιακό χώρο και στην προσωπική μας ζωή.
• Εξοικείωση με τις τεχνικές που βοηθούν στην εφαρμογή της ενσυναίσθησης.
• Κατανόηση των πλεονεκτημάτων της υιοθέτησης της ενσυναίσθησης
Σύντομη προηγούμενη εμπειρία εισηγητή/ων:

 Διάρκεια σεμιναρίου: 12 διδακτικές ώρες, Τρίτη 18/06, Τετάρτη 19/06 και Παρασκευή 21/06 και ώρα 18:00μμ- 21:15μμ

Δικαίωμα συμμετοχής: Το κόστος του προγράμματος είναι 110€ ανά συμμετοχή.
*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

 

Σοφία Κορναράκη, HR Professional, MSc, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων και Coach

Εισηγήτρια: Η Σοφία Κορναράκη διαθέτει 12 χρόνια εμπειρίας στον Ξενοδοχειακό Χώρο. Ξεκίνησε τον επαγγελματικό της βίο υπηρετώντας για 7 έτη οικονομικά τμήματα μεγάλων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και τα τελευταία 5 έτη ασχολείται με τον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού. Σήμερα είναι HR Manager στο ξενοδοχείο Candia Maris, μέλος του Metaxa Hospitality Group.
Έχει μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση και εισήγηση σεμινάρίων, έχει συντάξει άρθρα σχετικά με το θέμα στο περιοδικό ΗR Professional
Σχετική ομιλία σε ημερίδα του Συλλόγου Διευθυντών Κρήτης

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Accouning and Auditing , Certificate σε Coaching και Human Resources Management, καθώς επίσης πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.
Ως άνθρωπο την διακατέχουν έντονα στοιχεία ενσυναίσθησης και πάθος για διά βίου μάθηση και εξέλιξη.

1

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου- Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλέφωνο 2810-302600 info@katartisi.gr από τις 09:00 έως 14:00 μ.μ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ. Έναρξη 08/04/2024

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους που δεν έχουν υπερβεί το 41ο έτος της ηλικίας τους, έχουν επίπεδο γνώσεων 2, δηλαδή απολυτήριο μόνο Γυμνασίου και θέλουν να υποβάλλουν Αίτηση για ένταξή τους στο πρόγραμμα «Π3-75.1 – Εγκατάσταση Γεωργών Νεαρής Ηλικίας» του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ) της Ελλάδας 2023– 2027, για την απόκτηση του ποσού στήριξης. (προδημοσίευση 12 ΔΕΚ 2023).

Στόχος του σεμιναρίου, είναι η παροχή των γνώσεων για την απόκτηση της Βεβαίωσης Παρακολούθησης η οποία αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση αξιολόγησης και έγκρισης  του φακέλου της  Αίτησης.

Eισαγωγή στη σύγχρονη Γεωργία. Διάρκεια: 20 ώρες
Αγροτική Πολιτική και Επιχειρηματικότητα. Διάρκεια: 30 ώρες
Διαχείριση καλλιεργειών και κτηνοτροφίας. Διάρκεια: 30 ώρες
Περιβαλλοντική βιωσιμότητα και προσαρμογή στο κλίμα. Διάρκεια: 20 ώρες
Μάρκετινγκ. Διάρκεια: 20 ώρες
Τεχνολογία στη Γεωργία. Διάρκεια: 20 ώρες
Πρακτικές Μελέτες Περίπτωσης και Έργα. Διάρκεια: 10 ώρες

Διαρκεια 150 διδακτικές ώρες  Κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρες 17.00μμ με 20.15μμ εξ' αποστάσεως μέσω σύχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας

Το κοστος ειναι 300 ευρω.

Εναρξη από 08 Απριλίου 2024 (περίπου 2 μήνες)

Δύναται να υλοποιηθεί μόνο με εξ αποστάσεως παρακολούθηση.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου- Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλέφωνο 2810-302736 & 302730 info@katartisi.gr από τις 09:00 έως 14:00 μ.μ

Πρακτικό Σεμινάριο Μισθοδοσίας & Εργατικής Νομοθεσίας. Payroll Specialist-Έναρξη 13/05/2024

 
Απευθύνεται: σε απόφοιτους και φοιτητές οικονομικών τμημάτων σε πανεπιστήμια, τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και ΙΕΚ, καθώς και σε επαγγελματίες του επιχειρηματικού χώρου, συμπεριλαμβανομένων διευθυντικών στελεχών, υπευθύνων λογιστηρίων, οικονομικών και χρηματοοικονομικών τμημάτων, εργαζόμενων σε λογιστικά γραφεία, καθώς και σε όλους όσους επιδιώκουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες για την αποτελεσματική διαχείριση και εποπτεία των μισθολογικών διαδικασιών στις επιχειρήσεις, ενισχύοντας την ομαλή λειτουργία και την αποδοτικότητα τους.

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι να εμπλουτίσει τους συμμετέχοντες με βαθιά ειδικευμένη γνώση στον τομέα της μισθοδοσίας, χρησιμοποιώντας πραγματικά δεδομένα για την αναβάθμιση των επαγγελματικών τους προσόντων. Μέσα από την παρακολούθηση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναδειχθούν επαγγελματικά στην ειδικότητα του στελέχους μισθοδοσίας. Αυτό θα τους καταστήσει περισσότερο ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας και θα τους εξοπλίσει με τις απαραίτητες δεξιότητες για να αντιμετωπίσουν σύνθετα προβλήματα στον τομέα τους, ανοίγοντας νέους δρόμους για επαγγελματική ανέλιξη και επιτυχία.

Στο σεμινάριο θα καλυφθούν με απλό αλλά επιστημονικό τρόπο οι παρακάτω ενότητες:
Νομοθετικό πλαίσιο Μισθοδοσίας,
Βασικές εργατικές και ασφαλιστικές έννοιες
Συμβάσεις εργασίας- Περιεχόμενο Συμβάσεων
Μορφές Απασχόλησης (Πλήρης, Μερική, Εκ περιτροπής)
Πρόσληψη εργαζομένου με εξαρτημένη εργασία  με χρήση παραδειγμάτων
Οικειοθελής Αποχώρηση, Λήξη Συμβάσεων Ορισμένου Χρόνου, Καταγγελία σύμβασης εργασίας με ή χωρίς προειδοποίηση
Τις αλλαγές που έχει επιφέρει ο νέος εργασιακός νόμος 5053/2023.
Ανάλυση Τύπων Αδειών εργαζομένων
Άδεια μητρότητας- Ειδική Παροχή Προστασίας Μητρότητας.
Υπολογισμός Επιδομάτων Εορτών, Επιδομάτων Αδείας
Υπολογισμός Αποδοχών Ασθενείας
Υπολογισμός Πρόσθετων Αποδοχών Υπερεργασίας & Υπερωρίας.
Υπολογισμός Αποζημίωσης Εργαζομένων- Πρακτικά παραδείγματα
Πρακτικά παραδείγματα υπολογισμού Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών Φ.Μ.Υ
Πρακτικές εφαρμογές υπολογισμού μισθοδοσίας
Ψηφιακή Οργάνωση Χρόνου Εργασίας
Υποχρεώσεις εργοδότη & εργαζομένων σχετικά με την ψηφιακή κάρτα εργασίας.
Μισθοδοτικές Υποχρεώσεις Επιχειρήσεων & Προθεσμίες Υποβολής
Πρακτικές εφαρμογές υπολογισμού μισθοδοσίας

Διαρκεια: 24 διδακτικές ώρες. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 13/05 έως 29/05 και ώρα 18.00μμ-21.15μμ

Εισηγητής: Ο Γιάννης Ραπανάκης εργάζεται ως Λογιστής - Φοροτεχνικός Α' τάξης. Είναι απόφοιτος του κύκλου Μεταπτυχιακών σπουδών Εφαρμοσμένης Λογιστικής & Ελεγκτικής του Διιδρυματικού προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. - ΠΑ.ΜΑΚ. και απόφοιτος προπτυχιακού προγράμματος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Κρήτης.

Κόστος σεμιναρίου 180 ευρώ.  
*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ Ικάρου και αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810302600 & info@katartisi.gr από 09.00πμ έως 14.30μμ 

Η Τσικουδιά … στα Cocktails.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων F&B managers, Bartenter, Barista, ποτοποιούς, ιδιοκτήτες και προσωπικό καταστημάτων και ξενοδοχείων που πωλούν αλκοολούχα ποτά, καθώς και σε όσους θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις τόσο για το Κρητικό Απόσταγμα και πως μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στα Κοκτέιλ αλλά και για την δημιουργία cocktail και χρήση εξοπλισμού του μπαρ. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γνωρίσουμε την Τσικουδιά Κρήτης από την παραγωγή μέχρι, την κατανάλωση και την κατασκευή Κοκτέιλ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητικό αλλά και πρακτικό μέρος στην κατασκευή των Κοκτέιλ. Οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν το Κρητικό Απόσταγμα και θα αποκτήσουν γνώσεις για την ανάδειξή του καθώς και την ενσωμάτωση του στα Cocktail. Το πρόγραμμα καλύπτει επίσης την προσαρμογή του καταλόγου σε χώρους εστίασης, προσφέροντας στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα αποτελεσματικότερης προώθησης ή πώλησης της Τσικουδιάς και των Cocktail.


1. Τσικουδιά Κρήτης από την απόσταξη στην κατανάλωση.
- Ιστορία,
- Νομοθεσία
- Αποθήκευση
- Παραγωγή
- Κατηγορίες Ποτών
- Τρόποι προώθησης
2. Βασικές Γνώσεις ενός Μπαρ
3. Βασικές Γνώσεις σε Τεχνική Ανάμιξης
4. Πρακτική εξάσκηση σε Τεχνική Ανάμιξης
5. Ανάμιξη Cocktail και παρουσίαση

 

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι: 10 διδακτικές ώρες
Ημερομηνίες υλοποίησης: Τετάρτη 17/04/24 18:00-21:15, Δευτέρα 22/04/24 18:00-20:30 και Τετάρτη 24/04/24 18:00-20:30

Κόστος 120€* ανά συμμετοχή.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, AMEA, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη. 


Εισηγητές:
Ο Γιώργος Νικηφόρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Απέκτησε πτυχίο Διοίκησης και Οικονομίας στο ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.. Κατά την περίοδο 2006 – 2015 ήταν ιδιοκτήτης σε Συμβουλευτικό - Φοροτεχνικό γραφείο. Το 2015 ίδρυσε το ByRaki flavor με στόχο την αναβάθμιση και την αναγνώριση του Κρητικού Αποστάγματος. Το 2016 πήρε Πιστοποίηση Καινοτομίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας. Από το πρώτο έτος της λειτουργίας της επιχείρησής του ασχολείται με τις εξαγωγές. Το 2017 διοργάνωσε την πρώτη Ημερίδα για την Τσικουδιά Κρήτης στην Ελλάδα με θέμα «Η Τσικουδιά … από τη Παραγωγή, στην Γαστρονομία και τα Cocktail». Ακολούθησαν σεμινάρια και ενημερώσεις για το Κρητικό Απόσταγμα αλλά και για την επιχειρηματικότητα. Ανήκει στα Δίκτυα Μεντόρων Wise Greece, 100 Mentors και The Tipping Point.

Ο Μάριος Γιαλιτάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι Απόφοιτος της Σχολής Τεχνολόγων Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος και πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από το 2017. Από το 2005 δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης ως Bartender, Barista καθώς και ως Operation Manager. Απο το 2010 μέχρι σήμερα είναι ιδιοκτήτης ασφαλιστικού - Συμβουλευτικού Γραφείου, αλλά και Co-founder του #Tipsymixers από το 2021 που εξειδικεύεται στα Cocktails και στο Catering Cocktail Bar.

Ιταλικές Αυθεντικές Γεύσεις. Έναρξη Οκτωβριος

Το σεμινάριο απευθύνεται σε λάτρεις της ιταλικής κουζίνας, από ερασιτέχνες μέχρι επαγγελματίες  αλλά και όλους όσους θέλουν να βυθιστούν στον κόσμο της Ιταλικής Παραδοσιακής κουζίνας και ν’ ανακαλύψουν τις Αυθεντικές Ιταλικές Γεύσεις.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν την προετοιμασία και εκτέλεση παραδοσιακών Ιταλικών συνταγών από τον έμπειρο Σεφ και εκπαιδευτή Giorgio Manganiello συμμετέχοντας ενεργά σε αυτές.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένα 2ήμερο σεμινάριο με άρωμα Ιταλίας όπου θα έχουμε 2 αυτοτελή πιάτα για κάθε μέρα

1η μέρα RAVIOLI TOSCANI:
φρέσκα ζυμαρικά ravioli με παραδοσιακή ιταλική γέμιση και φρέσκο πέστο, τσουκνίδα και ρόκα  3 ώρες
 

2η μέρα PAPANZEROTTI  SOFICISSIMI AL FORNO E FRITTI
Ιταλικό καλτσόνε ψημένο με 2 τρόπους (φούρνο και τηγανητό) με γέμιση μυζήθρα, ζαμπόν, σπανάκι, καπνιστό τυρί, μοτσαρέλα και λιαστή ντομάτα. 3 ώρες
Κόστος συμμετοχής:  για τις τρεις ημέρες του προγράμματος το κόστος είναι 130€.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

Ημερομηνίες διεξαγωγής:  17.00μμ έως 20.15μμ

 

Εισηγητής: Ο Giorgio Manganiello είναι γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986, είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος πάνω στην Διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto ενώ παράλληλα διατηρεί Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης.

Wine World & Food Wine Pairing. Έναρξη 24/02/24

Απευθύνεται σε σε επαγγελματίες και μη του επισιτιστικού κλάδου και  σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις για τον Οίνο, την εμφιάλωση και τον συνδυασμό του με το φαγητό.

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποκτήσουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον Οίνο.  Πόσο σημαντική είναι η καλλιέργεια του σταφυλιού, η οινοποίηση, η εμφιάλωση καθώς και η διαδρομή του, ώσπου το τελικό προϊόν να φτάσει στο ποτήρι του καταναλωτή. Επίσης θα μπορούμε να αξιολογήσουμε και να σχολιάσουμε τεκμηριωμένα ένα καλό τελικό προϊόν όπου ονομάζεται Κρασί. Μετά από την απόκτηση της συγκεκριμένης εμπειρίας θα είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μια βασική γευσιγνωσία κρασιού. Συνεχίζοντας θα υπάρξουν οι γνώσεις, για το πως μπορεί να συνδυαστεί το κρασί με το φαγητό, καθώς και το πως ένα κρασί ακολουθει και αναδεικνύει με ένα μοναδικό τρόπο τις γεύσεις του φαγητού. Με όλα τα παραπάνω θα γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του οίνου σαν ποτό και θα μπορεί να αναγνωρίζει τις ανάγκες των πελατών ώστε να κάνει αποτελεσματικές πωλήσεις. Θα μπορεί να συνδυάσει τα γευστικά χαρακτηριστικά, όπου θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το φαγητό σε συνδυασμό με το κρασί για επαγγελματικούς ή μη λόγους. Τέλος θα αποκτήσει δεξιότητες σχετικά με το σωστό άνοιγμα του οίνου, την αποφυγή σπασίματος του φελλού και θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει πότε ένας οίνος είναι ακατάλληλος.

 

Ενότητες:

 • Προέλευση φυτού & ονοματολογία
 • Τι είναι Οίνος;
 • Βασικοί τύποι οίνου
 • Μέθοδοι οινοποίησης σε αφρώδη, λευκών, ροζέ & ερυθρών Οίνων
 • Κατηγοριοποίηση Οίνων
 • Terroir
 • Μεγάλοι σταθμοί στην ιστορία
 • Ελληνικές & Διεθνης ποικιλιες
 • Γευσιγνωσία θεωρητικο & πρακτικο κομματι
 • Food and wine pairing θεωρητικο & πρακτικο κομματι

Το κοστος ειναι 120€·          

Το σεμινάριο διαρκεί 12 διδακτικες ώρες.

Έναρξη 24/02/24 και 25/02/24  09:00-14:00

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους,AMEA, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

 Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλέφωνο 2810-302600,info@katartisi.gr από τις 09:00 έως 14:00μ.μ.

Ο Καρακωνσταντάκης Δημήτριος είναι πτυχιούχος του Οργανισμού τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, κάτοχος WSET LEVEL 1,2 AWARD IN WINES QCF & Certificate Μοdern Sommelier και έχει πιστοποίηση στις αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Έχει μεγάλη επαγγελματική αλλά και εκπαιδευτική εμπειρία και εργάζεται ως Operation Manager στο AMIRANDES GRECOTEL BOUTIQUE RESORT τα τελευταία χρόνια καθώς και ως εκπαιδευτής σε διάφορα Ι.Ι.Ε.Κ.

Εργαστήριο Βρεφικής Προίκας. Έναρξη: 23/09/2024

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους-ες επιθυμούν να δημιουργούν χρηστικά και ευφάνταστα προϊόντα για βρέφη και παιδιά και σε επαγγελματίες του χώρου των βρεφικών προϊόντων.

Οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν από το μηδέν προϊόντα που χρειάζονται τα βρέφη από τις πρώτες μέρες της ζωής τους, να τα διακοσμήσουν όπως επιθυμούν και να γνωρίζουν πώς θα επιλέξουν το κατάλληλο ύφασμα για κάθε κατασκευή.

Τι θα μάθουμε να φτιάχνουμε:

1. Σαλιάρα

2. Μαξιλαροθήκη, πανωσέντονο και κατωσέντονο με λάστιχο και θα τα διακοσμήσουμε με φάσα και ρέλι

3. Κουβερτάκι απο πικέ και ποπλίνα

4. Θήκη βιβλιαρίου υγείας

5. Ένα καλαθάκι/ οργανωτή καροτσιού

Χρόνος διεξαγωγής: 20 διδακτικές ώρες. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 23/09 έως 07/10 και ώρες 17.30μμ-20.45μμ

Δικαίωμα συμμετοχής: Το κόστος του προγράμματος είναι 190€ ανά συμμετοχή

 

Εισηγήτρια: Η Λαμπρινή Παναγοπούλου είναι fashion Designer.Το 2016 πιστοποιήθηκε ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων και εκ τότε πραγματοποιεί εργαστήρια ραπτικής και κατασκευής προϊόντων.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ Ικάρου και αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810302600 & info@katartisi.gr από 09.00πμ έως 14.30μμ 

Κτίσε το Personal Brand σου και κατέκτησε την αγορά εργασίας. Έναρξη: 27/02/2024

Ο σύγχρονος τρόπος για να επικοινωνήσετε σε όλους,
Ποιοι είστε, Τι γνωρίζετε, Τι θέλετε, Ποια ταλέντα έχετε, Ποιες δεξιότητες διαθέτετε, Τι σας ξεχωρίζει.
Επίκαιρος είναι αυτός που γνωρίζει πώς να επικοινωνεί καλύτερα και γρηγορότερα τις γνώσεις, τα ταλέντα, τις δεξιότητες και την διαφορετικότητα του.

Σε πιους απευθύνεται: Φοιτητές, σπουδαστές, μεταπτυχιακούς φοιτητές, ελεύθερους επαγγελματίες, άνεργους που επιθυμούν να εργαστούν, αλλά και σε όλους όσους θέλουν επιδέξια να προβάλλουν, να προάγουν, να ξεχωρίσουν, να αναπτύξουν και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τα δυνατά τους σημεία, έτσι ώστε να εξελίξουν στο μέγιστο την καριέρα τους.

Σκοπός του προγράμματος: Θα αποκτήσετε μία βάση γνώσεων για το “personal brand”, πως το κτίζετε και πως σας βοηθάει να παρουσιάζετε τον εαυτό σας. Μαθαίνετε να προάγετε το επαγγελματικό σας όνομα.
Αποκτάτε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και μαθαίνετε να αυτοπροβάλλεστε έξυπνα, σωστά και επαγγελματικά.

Διδακτικές ένότητες:

 • Πως, Πότε, Τι και Γιατί Personal Branding
 • Η Δημιουργία και η εφαρμογή του
 • Τι περιλαμβάνει και Τι το επηρεάζει
 • Διαφοροποιώντας τον εαυτό σου από τον ανταγωνισμό
 • S.W.O.T ανάλυση του Εαυτού μου
 • Τα Μυστικά, οι Παγίδες, τα Λάθη και οι Μύθοι του
 • Ολιστική Επικοινωνιακή εικόνα
 • Προσωπικό Branding Facebook και LinkedIn
 • Δημιουργία του CV και προετοιμασία για συνέντευξη

  Παρακολουθείστε το πρόγραμμά μας δια ζώσης ή με τη μέδοθο της σύγχρονης εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης μέσω νέας πλατφόρμας

Διάρκεια Προγράμματος: 16 ώρες, κάθε  Τρίτη και Πέμπτη 27/02, 29/02, 05/03, 07/03,

Κόστος προγράμματος: 140 ευρώ ανά συμμετοχή. 

*στη δια ζώσης εκπαίδευση παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, επιχειρήσεις, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

 Εισηγητής: Ο Μιχάλης Σαλούστρος σπούδασε Business Studies & Marketing Management στην Αγγλία. Eίναι διευθυντικό στέλεχος σε επιχείρηση τουρισμού και πολιτισμού με αρμοδιότητες marketing, management, HR, sales, cultural event planning. Η εργασιακή του εμπειρία καλύπτει τα 20 έτη. Παράλληλα με την επαγγελματική του καριέρα ασχολείται με το θεατρικό παιχνίδι, το ψυχόδραμα, τη μουσειοπαιδαγωγική, την ψυχολογία και την εκπαίδευση ενηλίκων.

Online Sales Optimization.

 Το σεμινάριο απευθύνεται:

-Σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο Ηλεκτρονικό εμπόριο
-Σε μεγάλες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που επιθυμούν να βελτιώσουν την παρουσία τους στο ecommerce.

Σκοπός σεμιναρίου:
-Απόκτηση μιας έγκυρης και ολοκληρωμένης εικόνας για την κατάσταση του Ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας.
-Ικανότητα χάραξης ψηφιακής στρατηγικής προσαρμοσμένη στο αντικείμενο και τις απαιτήσεις της εκάστοτε επιχείρησης.
-Κανόνες και πρακτικές στον τομέα του Digital Advertising
-Data Analysis

Εκπαιδευτικές Ενότητες:

1)Το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα, από τη γέννηση του έως και σήμερα.
2)Know your Business
3)Dos and Don’ts για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα
4)Account Management Basics
5)Digital Advertising
6)Email Marketing
7)Analytics
8)Optimization

 Διάρκεια προγράμματος : 20 διδακτικές ώρες 

Κόστος συμμετοχής: 170€. 

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσό

Εισηγητής: Ο Δημόκριτος Σαλούστρος είναι απόφοιτος του Τμήματος Multimedia – 3D Animation. Δραστηριοποιείται στο Ηλεκτρονικό εμπόριο τα τελευταία 14 χρόνια (σχεδόν από τη γέννηση του στη χώρα μας) και έχει διαχειριστεί περισσότερα από 8.000 ηλεκτρονικά καταστήματα ως Account Manager & Key Account Manager (BestPrice.gr). Παράλληλα δραστηριοποιείται στον τομέα του Digital Strategy (Advertising – Social Media Marketing – Ecommerce) παρέχοντας Consulting Services σε μεγάλες επιχειρήσεις που έχουν παρουσία και δραστηριότητα στο διαδίκτυο.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Ικάρου και Αρχιμήδους Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-302730 & info@katartisi.gr από 09:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr 

15 εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που θα αλλάξουν τη ζωή σας - Έναρξη 15/05/2024

Αναβαθμίστε την απόδοσή σας με τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης «Elevate Your Performance: Personal Growth with AI Tools»

Ξεκλειδώστε την απόλυτη δύναμη που κρύβετε και εκτοξεύστε την απόδοσή σας χρησιμοποιώντας εξελιγμένα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, σχεδιασμένα για να προκαλέσουν επανάσταση στην προσωπική σας ανάπτυξη.

Παρακολουθείστε το διαδραστικό, καθηλωτικό σεμινάριό μας ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ Ή ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ και ανακαλύψτε πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να επιταχύνει την παραγωγικότητά σας, να ομαλοποιήσει τη διαδικασία μάθησης και να σας καταξιώσει σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Ξεκινήστε μια μεταμορφωτική οδύσσεια που θα ανανεώσει τον τρόπο που εργάζεστε, μαθαίνετε και επιτυγχάνετε στον σύγχρονο κόσμο που αλλάζει με φοβερή ταχύτητα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης και να διαμορφώσετε το μονοπάτι προς την προσωπική σας αριστεία!

Tο πρόγραμμα είναι εύκολο στην παρακολούθηση και σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τη δύναμη των εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης αιχμής, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Μην μείνετε πίσω - ελάτε μαζί μας σε αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι και ανακαλύψτε πόσο απλό είναι να αυξήσετε την απόδοσή σας, να μάθετε νέες δεξιότητες και να εξορθολογήσετε τη ζωή σας με την ΤΝ στα χέρια σας.

Περιεχόμενα

 • Εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης
 • Επίδειξη δυνατοτήτων και λειτουργιών εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης στις κατηγορίες: Avatars, Chat, Generative Art, Generative Video, Image Improvement, Productivity, Research, Speech-To-Text, Text-To-Speech, Text-To-Video, Translation.
 • Ενδεικτικές εφαρμογές: validatorai, mixo, dreamstudio, midjourney, looka, synthesia, myheritage, cleanup.pictures, pexels, deepl
 • Εμβάθυνση στη χρήση  και τις λειτουργίες των εφαρμογών της openai GPT, model GPT3,5 και GPT4

Διάρκεια : 8 διδακτικές ώρες για 2 ημέρες  15 και 16/05 από 18.00μμ έως 21.15μμ 
                  4 διδακτικές ώρες αυτομελέτης μέσω της πλατφόρμας (Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης 12 ωρών)

Κόστος συμμετοχής:  130€.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσό

Εισηγητής:

Ο Δρ. Μιχάλης Καθαράκης είναι αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας Κρήτης. Διαθέτει εκτενή εμπειρία ανάπτυξης, διαχείρισης και διοίκησης προγραμμάτων, έργων και ομάδων καινοτομίας, καθώς έχει εργαστεί για περισσότερα από είκοσι έτη ως διαχειριστής χρηματοδοτούμενων ευρωπαϊκών επιστημονικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων για το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. πρώην ΤΕΙ Κρήτης) και το Επιμελητήριο Ηρακλείου. Ο Δρ. Μ. Καθαράκης είναι σήμερα διευθυντής των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου
Απέκτησε το πτυχίο του Φυσικού και εξειδίκευση στην ατομική και μοριακή φυσική, από το τμήμα φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και διδακτορικό τίτλο, από τη σχολή ΣΕΜΦΕ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στον τομέα των Laser. Κατέχει και δεύτερο διδακτορικό δίπλωμα με τίλο «Διαχείριση της τεχνολογίας και ενσωμάτωση της καινοτομίας σε περιφερειακές δομές: διαμόρφωση κριτηρίων στρατηγικής ανάπτυξης» που απέκτησε στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Ικάρου και Αρχιμήδους  Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-302730 & info@katartisi.gr από 09:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

 • Πως μπορώ να πληρώσω για τα σεμινάρια; +

  Οι πληρωμές Μπορούν να πραγματοποιηθούν με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους :

  1. Online μέσα από την σελίδα του σεμιναρίου, όπου θα βρείτε το σχετικό κουμπί πληρωμής στο τέλος της περιγραφής κάθε σεμιναρίου.
  2. Με κατάθεση στον λογαριασμό του ΚΕΚ στις παρακάτω τράπεζες με στοιχεία:
   ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR6708700970000000011000433
   EUROBANK: GR6002601340000080201393247
  3. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με μετρητά στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
  4. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
 • Πότε πρέπει να πληρώσω για το σεμινάριο; +

  Η πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής στο σεμινάριο πρέπει να γίνει το αργότερο 4 μέρες πριν την έναρξη του. Σε κάθε περίπτωση η διασφάλιση της συμμετοχής δεν κατοχυρώνεται από την απλή εγγραφή αλλά με την πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής –διδάκτρου-.
 • Πως μπορώ να ενημερώνομαι για σεμινάρια; +

 • Είμαι εισηγητής πως μπορώ να κάνω αίτηση για συνεργασία με την σχολή σας; +

  Αν είστε εισηγητής μπορείτε να πατήσετε εδώ και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συνεργασία.
 • Που διεξάγονται τα Σεμινάρια; +

  Οι αίθουσες υλοποίησης των Σεμιναρίων, όπως και η γραμματεία, βρίσκονται στην Νέα Αλικαρνασσό, Ικάρου & Αρχιμήδους 1.
 • Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνω πιστοποίηση; +

  Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνετε βεβαίωση παρακολούθησης.
 • Ενδιαφέρομαι για ένα Σεμινάριο αλλά οι ημερομηνίες έχουν οριστεί με τον όρο "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα". Τι σημαίνει αυτό; +

  Τα "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα" είναι σεμινάρια τα οποία επαναλαμβάνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Η ημερομηνία διεξαγωγής και έναρξης ανακοινώνεται συνήθως 2 μήνες πριν την έναρξή. Αν θέλετε να ενημερώνεστε αμέσως μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής μπορείτε να συμπληρώσετε την online αίτηση που υπάρχει αναρτημένη ώστε να σας καλέσουν από την γραμματεία για να σας ενημερώσουν μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής.
 • 1

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ksira domisi aponomi 2

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

 δευτερεύουσα επικεφαλίδα 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies