Εργαστήριο Βρεφικής Προίκας - Έναρξη: 24/01/24

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους-ες επιθυμούν να δημιουργούν χρηστικά και ευφάνταστα προϊόντα για βρέφη και παιδιά και σε επαγγελματίες του χώρου των βρεφικών προϊόντων.

Οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν από το μηδέν προϊόντα που χρειάζονται τα βρέφη από τις πρώτες μέρες της ζωής τους, να τα διακοσμήσουν όπως επιθυμούν και να γνωρίζουν πώς θα επιλέξουν το κατάλληλο ύφασμα για κάθε κατασκευή.

Τι θα μάθουμε να φτιάχνουμε:

1. Σαλιάρα

2. Μαξιλαροθήκη, πανωσέντονο και κατωσέντονο με λάστιχο και θα τα διακοσμήσουμε με φάσα και ρέλι

3. Κουβερτάκι απο πικέ και ποπλίνα

4. Θήκη βιβλιαρίου υγείας

5. Ένα καλαθάκι/ οργανωτή καροτσιού

Χρόνος διεξαγωγής: 20 διδακτικές ώρες. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 24/01  έως 12/02 και ώρες 17.30μμ-20.45μμ

Δικαίωμα συμμετοχής: Το κόστος του προγράμματος είναι 190€ ανά συμμετοχή

 

Εισηγήτρια: Η Λαμπρινή Παναγοπούλου είναι fashion Designer.Το 2016 πιστοποιήθηκε ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων και εκ τότε πραγματοποιεί εργαστήρια ραπτικής και κατασκευής προϊόντων.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ Ικάρου και αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810302600 & info@katartisi.gr από 09.00πμ έως 14.30μμ 

Κτίσε το Personal Brand σου και κατέκτησε την αγορά εργασίας. Έναρξη: 27/02/2024

Ο σύγχρονος τρόπος για να επικοινωνήσετε σε όλους,
Ποιοι είστε, Τι γνωρίζετε, Τι θέλετε, Ποια ταλέντα έχετε, Ποιες δεξιότητες διαθέτετε, Τι σας ξεχωρίζει.
Επίκαιρος είναι αυτός που γνωρίζει πώς να επικοινωνεί καλύτερα και γρηγορότερα τις γνώσεις, τα ταλέντα, τις δεξιότητες και την διαφορετικότητα του.

Σε πιους απευθύνεται: Φοιτητές, σπουδαστές, μεταπτυχιακούς φοιτητές, ελεύθερους επαγγελματίες, άνεργους που επιθυμούν να εργαστούν, αλλά και σε όλους όσους θέλουν επιδέξια να προβάλλουν, να προάγουν, να ξεχωρίσουν, να αναπτύξουν και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τα δυνατά τους σημεία, έτσι ώστε να εξελίξουν στο μέγιστο την καριέρα τους.

Σκοπός του προγράμματος: Θα αποκτήσετε μία βάση γνώσεων για το “personal brand”, πως το κτίζετε και πως σας βοηθάει να παρουσιάζετε τον εαυτό σας. Μαθαίνετε να προάγετε το επαγγελματικό σας όνομα.
Αποκτάτε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και μαθαίνετε να αυτοπροβάλλεστε έξυπνα, σωστά και επαγγελματικά.

Διδακτικές ένότητες:

 • Πως, Πότε, Τι και Γιατί Personal Branding
 • Η Δημιουργία και η εφαρμογή του
 • Τι περιλαμβάνει και Τι το επηρεάζει
 • Διαφοροποιώντας τον εαυτό σου από τον ανταγωνισμό
 • S.W.O.T ανάλυση του Εαυτού μου
 • Τα Μυστικά, οι Παγίδες, τα Λάθη και οι Μύθοι του
 • Ολιστική Επικοινωνιακή εικόνα
 • Προσωπικό Branding Facebook και LinkedIn
 • Δημιουργία του CV και προετοιμασία για συνέντευξη

  Παρακολουθείστε το πρόγραμμά μας δια ζώσης ή με τη μέδοθο της σύγχρονης εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης μέσω νέας πλατφόρμας

Διάρκεια Προγράμματος: 16 ώρες, κάθε  Τρίτη και Πέμπτη 27/02, 29/02, 05/03, 07/03,

Κόστος προγράμματος: 140 ευρώ ανά συμμετοχή. 

*στη δια ζώσης εκπαίδευση παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, επιχειρήσεις, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

 Εισηγητής: Ο Μιχάλης Σαλούστρος σπούδασε Business Studies & Marketing Management στην Αγγλία. Eίναι διευθυντικό στέλεχος σε επιχείρηση τουρισμού και πολιτισμού με αρμοδιότητες marketing, management, HR, sales, cultural event planning. Η εργασιακή του εμπειρία καλύπτει τα 20 έτη. Παράλληλα με την επαγγελματική του καριέρα ασχολείται με το θεατρικό παιχνίδι, το ψυχόδραμα, τη μουσειοπαιδαγωγική, την ψυχολογία και την εκπαίδευση ενηλίκων.

Online Sales Optimization.

 Το σεμινάριο απευθύνεται:

-Σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο Ηλεκτρονικό εμπόριο
-Σε μεγάλες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που επιθυμούν να βελτιώσουν την παρουσία τους στο ecommerce.

Σκοπός σεμιναρίου:
-Απόκτηση μιας έγκυρης και ολοκληρωμένης εικόνας για την κατάσταση του Ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας.
-Ικανότητα χάραξης ψηφιακής στρατηγικής προσαρμοσμένη στο αντικείμενο και τις απαιτήσεις της εκάστοτε επιχείρησης.
-Κανόνες και πρακτικές στον τομέα του Digital Advertising
-Data Analysis

Εκπαιδευτικές Ενότητες:

1)Το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα, από τη γέννηση του έως και σήμερα.
2)Know your Business
3)Dos and Don’ts για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα
4)Account Management Basics
5)Digital Advertising
6)Email Marketing
7)Analytics
8)Optimization

 Διάρκεια προγράμματος : 20 διδακτικές ώρες 

Κόστος συμμετοχής: 170€. 

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσό

Εισηγητής: Ο Δημόκριτος Σαλούστρος είναι απόφοιτος του Τμήματος Multimedia – 3D Animation. Δραστηριοποιείται στο Ηλεκτρονικό εμπόριο τα τελευταία 14 χρόνια (σχεδόν από τη γέννηση του στη χώρα μας) και έχει διαχειριστεί περισσότερα από 8.000 ηλεκτρονικά καταστήματα ως Account Manager & Key Account Manager (BestPrice.gr). Παράλληλα δραστηριοποιείται στον τομέα του Digital Strategy (Advertising – Social Media Marketing – Ecommerce) παρέχοντας Consulting Services σε μεγάλες επιχειρήσεις που έχουν παρουσία και δραστηριότητα στο διαδίκτυο.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Ικάρου και Αρχιμήδους Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-302730 & info@katartisi.gr από 09:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr 

15 εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που θα αλλάξουν τη ζωή σας- Έναρξη Ιαν-Φεβρ 2024

Αναβαθμίστε την απόδοσή σας με τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης «Elevate Your Performance: Personal Growth with AI Tools»

Ξεκλειδώστε την απόλυτη δύναμη που κρύβετε και εκτοξεύστε την απόδοσή σας χρησιμοποιώντας εξελιγμένα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, σχεδιασμένα για να προκαλέσουν επανάσταση στην προσωπική σας ανάπτυξη.

Παρακολουθείστε το διαδραστικό, καθηλωτικό σεμινάριό μας ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ Ή ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ και ανακαλύψτε πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να επιταχύνει την παραγωγικότητά σας, να ομαλοποιήσει τη διαδικασία μάθησης και να σας καταξιώσει σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Ξεκινήστε μια μεταμορφωτική οδύσσεια που θα ανανεώσει τον τρόπο που εργάζεστε, μαθαίνετε και επιτυγχάνετε στον σύγχρονο κόσμο που αλλάζει με φοβερή ταχύτητα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης και να διαμορφώσετε το μονοπάτι προς την προσωπική σας αριστεία!

Tο πρόγραμμα είναι εύκολο στην παρακολούθηση και σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τη δύναμη των εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης αιχμής, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Μην μείνετε πίσω - ελάτε μαζί μας σε αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι και ανακαλύψτε πόσο απλό είναι να αυξήσετε την απόδοσή σας, να μάθετε νέες δεξιότητες και να εξορθολογήσετε τη ζωή σας με την ΤΝ στα χέρια σας.

Περιεχόμενα

 • Εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης
 • Επίδειξη δυνατοτήτων και λειτουργιών εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης στις κατηγορίες: Avatars, Chat, Generative Art, Generative Video, Image Improvement, Productivity, Research, Speech-To-Text, Text-To-Speech, Text-To-Video, Translation.
 • Ενδεικτικές εφαρμογές: validatorai, mixo, dreamstudio, midjourney, looka, synthesia, myheritage, cleanup.pictures, pexels, deepl
 • Εμβάθυνση στη χρήση  και τις λειτουργίες των εφαρμογών της openai GPT, model GPT3,5 και GPT4

Διάρκεια : 8 διδακτικές ώρες για 2 ημέρες από 17.00μμ έως 21.15μμ 
                  4 διδακτικές ώρες αυτομελέτης μέσω της πλατφόρμας (Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης 12 ωρών)

Κόστος συμμετοχής:  130€.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσό

Εισηγητής:

Ο Δρ. Μιχάλης Καθαράκης είναι αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας Κρήτης. Διαθέτει εκτενή εμπειρία ανάπτυξης, διαχείρισης και διοίκησης προγραμμάτων, έργων και ομάδων καινοτομίας, καθώς έχει εργαστεί για περισσότερα από είκοσι έτη ως διαχειριστής χρηματοδοτούμενων ευρωπαϊκών επιστημονικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων για το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. πρώην ΤΕΙ Κρήτης) και το Επιμελητήριο Ηρακλείου. Ο Δρ. Μ. Καθαράκης είναι σήμερα διευθυντής των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου
Απέκτησε το πτυχίο του Φυσικού και εξειδίκευση στην ατομική και μοριακή φυσική, από το τμήμα φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και διδακτορικό τίτλο, από τη σχολή ΣΕΜΦΕ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στον τομέα των Laser. Κατέχει και δεύτερο διδακτορικό δίπλωμα με τίλο «Διαχείριση της τεχνολογίας και ενσωμάτωση της καινοτομίας σε περιφερειακές δομές: διαμόρφωση κριτηρίων στρατηγικής ανάπτυξης» που απέκτησε στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Ικάρου και Αρχιμήδους  Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-302730 & info@katartisi.gr από 09:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Drink pairing Κρητική Τσικουδιά και Λικέρ σε συνδυασμό με την Τοπική Γαστρονομία

Drink Pairing: Κρητική Τσικουδιά και Λικέρ σε συνδυασμό με την Τοπική Γαστρονομία

Το Drink Pairing, μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει το παραδοσιακό κρητικό απόσταγμα, την τσικουδιά, με προσεκτικά επιλεγμένα λικέρ και φαγητό, είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στις γεύσεις και τον πολιτισμό της Κρήτης.

Μέσα από το πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση της κρητικής γαστρονομίας και κουλτούρας και θα ανακαλύψουν τρόπους ανάδειξης των γεύσεων των τοπικών προϊόντων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων παραγωγών κρασιού και αποσταγμάτων για δική τους κατανάλωση, οινολόγων, οινοποιών, αποσταγματοποιών, διήμερων αποσταγμάτων, ιδιοκτητών και προσωπικού καταστημάτων και ξενοδοχείων που πωλούν αλκοολούχα ποτά, ιδιοκτητών και προσωπικού αποσταγματοποιείων, επισκεπτών της Κρήτης που θέλουν να γνωρίσουν την γαστρονομία σε συνδυασμό με τα Κρητικά Ποτά, σεφ, μπάρμαν και άλλων που ενδιαφέρονται για την τέχνη του συνδυασμού ποτών.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, οι εκπαιδευόμενοι θα μάθουν για τις διάφορες κατηγορίες αλκοολούχων ποτών με πρόσθετες γεύσεις και παλαίωση, καθώς και για τις διάφορες μεθόδους κατανάλωσης, συμπεριλαμβανομένων του συνδυασμού ποτών, των κοκτέιλ, της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής.

Θα αποκτήσουν επίσης γνώσεις για την ιστορία και την παραγωγή της κρητικής τσικουδιάς, ενός από τα πιο δημοφιλή αποστάγματα στην Ελλάδα, και θα μάθουν πώς να την σερβίρουν με τον πιο κατάλληλο τρόπο για να αναδείξουν τη γεύση της.

Το Drink Pairing περιλαμβάνει την γευστική δοκιμή τσικουδιάς Κρήτης και έξι (6) διαφορετικών γεύσεων λικέρ, σε συνδυασμό με εκλεκτές γεύσεις.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, από τις 6:00 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ.

 

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2024

Κόστος συμμετοχής: 50€

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τους διαφορετικούς τρόπους απόλαυσης της τσικουδιάς με παραδοσιακές κρητικές συνταγές και θα εξερευνήσουν τους συνδυασμούς της με άλλα τοπικά λικέρ και φαγητά. Το πρόγραμμα καλύπτει επίσης την προσαρμογή του καταλόγου σε χώρους εστίασης, προσφέροντας στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα αποτελεσματικότερης προώθησης ή πώλησης του προϊόντος.

Για ομάδες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα "Συνδυασμός της Κρητικής Γαστρονομίας με την Τσικουδιά και τα Λικέρ", μπορούν να επικοινωνήσουν με τις Τεχνικές Σχολές για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές. Η διάρκεια του προγράμματος είναι ευέλικτη και η ώρα και η ημέρα μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας.

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε τις αυθεντικές γεύσεις της Κρήτης και να κατανοήσετε βαθύτερα τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της. Είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει όποιος ενδιαφέρεται για την τέχνη του συνδυασμού ποτών και την πλούσια ιστορία των ελληνικών αποσταγμάτων.

Εισηγητές:

Ο Γιώργος Νικηφόρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Απέκτησε πτυχίο Διοίκησης και Οικονομίας στο ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.. Κατά την περίοδο 2006 – 2015 ήταν ιδιοκτήτης σε Συμβουλευτικό - Φοροτεχνικό γραφείο. Το 2015 ίδρυσε το ByRaki flavor με στόχο την αναβάθμιση και την αναγνώριση του Κρητικού Αποστάγματος. Το 2016 πήρε Πιστοποίηση Καινοτομίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας. Από το πρώτο έτος της λειτουργίας της επιχείρησής του ασχολείται με τις εξαγωγές. Το 2017 διοργάνωσε την πρώτη Ημερίδα για την Τσικουδιά Κρήτης στην Ελλάδα με θέμα «Η Τσικουδιά … από τη Παραγωγή, στην Γαστρονομία και τα Cocktail». Ακολούθησαν σεμινάρια και ενημερώσεις για το Κρητικό Απόσταγμα αλλά και για την επιχειρηματικότητα. Ανήκει στα Δίκτυα Μεντόρων Wise Greece, 100 Mentors και The Tipping Point. 

Μπάρες και Γκρανόλα.

 

Ακολουθήστε τους γνωστούς σεφ Νίκο Κριτσωτάκη και Ιωάννη Μωυσάκη σε ένα συναρπαστικό σεμινάριο και παρασκευάστε μαζί τους μια σειρά από νόστιμες και θρεπτικές Μπάρες και γκρανόλα.

Σχεδιασμένο για επίδοξους επαγγελματίες του χώρου αλλά και για αρχάριους, αυτό το σεμινάριο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να μάθετε από τους καλύτερους του κλάδου. Θα ανακαλύψετε πώς να δημιουργήσετε μια σειρά από υγιεινά και ικανοποιητικά σνακ, από μπάρες πορτοκαλιού μέχρι μπάρες ταχινιού και όλα τα ενδιάμεσα.

Εκτός από τις μπάρες, οι σεφ θα σας δείξουν επίσης πώς να φτιάχνετε vegan choco balls, energy balls και granola. Το σεμινάριο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να μάθετε νέες τεχνικές από έμπειρους σεφ.

Περιλαμβάνονται όλα τα υλικά του σεμιναρίου και θα λάβετε ένα φυλλάδιο συνταγών για το σπίτι σας, ώστε να συνεχίσετε να πειραματίζεστε με τις νέες σας γνώσεις. Είτε είστε καλοφαγάς με συνείδηση της υγείας είτε επίδοξος σεφ, αυτό το σεμινάριο είναι βέβαιο ότι θα σας ενθουσιάσει και θα σας εμπνεύσει.

Ελάτε μαζί μας για μια μέρα μαγειρικής εξερεύνησης και ανακαλύψτε τις ατελείωτες δυνατότητες των μπάρες και των γκρανόλα!

Διάρκεια : 8 διδακτικές ώρες  Κόστος συμμετοχής 90€.  

Ημερομηνίες διεξαγωγής : Πέμπτη 06/04/2023 ώρες 17:00μμ – 20:15μμ και Παρασκευή 07/04/2023 ώρες 17:00μμ – 20:15μμ

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

Εισηγητές :

Νικόλαος Κριτσωτάκης, Bakery Chef . Ο κος Κριτσωτάκης εξασκεί την τέχνη του αρτοποιού εδώ και 23 χρόνια. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος παραγωγής στις εταιρίες Τσατσάκης, Επιούσιος, Μαγαράκης και Δαμιανάκης ενώ μεταγενέστερα διετέλεσε τεχνικός Αρτοποιίας στις εταιρίες πρώτων υλών Bacaldrin, Ledra και Olympic Foods για όλη την Ελλάδα. Σήμερα εργάζεται ώς RnD Manager στις εταιρείες Βενέτη (Αθήνα), Εστία (Θεσσαλονίκη), και είναι υπεύθυνος Αρτοποιίας στο ξενοδοχείο Kapsaliana village hotel με απόλυτα παραδοσιακή αρτοποίηση. Τέλος διεκπεραιώνει σεμινάρια Αρτοποιίας σε πρόγραμμα του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.

Ο Γιάννης Μωυσάκης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων με 20ετή εμπειρία στο χώρο της Ζαχαροπλαστικής. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και συνεχίζει να επιμορφώνεται σε θέματα που αφορούν τις νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής.

 

Ξεκλειδώνοντας τα μυστικά της Κρητικής Διατροφής.

 

Ελάτε μαζί μας σε ένα εντυπωσιακό και διαφωτιστικό σεμινάριο για την Κρητική Διατροφή, έναν τρόπο ζωής που έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο υγιεινούς στον κόσμο. Με επικεφαλής τους γνωστούς σεφ Νίκο Κριτσωτάκη και Γιώργο Λαζανάκη, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις παραδοσιακές συνταγές και τις τεχνικές μαγειρικής τη κρητικής παράδοσης.

Κατά τη διάρκεια των δύο τετράωρων ενοτήτων, οι συμμετέχοντες θα βιώσουν τις μοναδικές γεύσεις και τα συστατικά που κάνουν την Κρητική Διατροφή τόσο ξεχωριστή. Από τα φρέσκα λαχανικά και φρούτα μέχρι το ελαιόλαδο και τα πλούσια δημητριακά, αυτό το σεμινάριο είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να επεκτείνουν τις μαγειρικές τους δεξιότητες και να μάθουν περισσότερα για την κρητική διατροφή.


Το σεμινάριό μας έχει σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την Κρητική Διατροφή, συμπεριλαμβανομένων των σεφ, των επαγγελματιών υγείας και όσων λατρεύουν τη μαγειρική.


Εγγραφείτε τώρα και ανεβάστε τις μαγειρικές σας ικανότητες σε νέα ύψη με το σεμινάριο Σαρακοστιανού Μενού!

 1η Ενότητα
                     • Σουπιές με ρεβύθια
                     • Γιαχνερό με κουκιά
                     • Χοχλιοί με ασκολίμπρους

 2η Ενότητα

                    • Παραδοσιακά κουμπανάκια Κρήτης
                    • Σταφιδόπιτα με ταχίνι
                    • Γλυκό τζουλαμά

Διάρκεια : 8 διδακτικές ώρες

Κόστος συμμετοχής για όλες τις ενότητες συνολικά 90€.


*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.


Εισηγητές :

Νικόλαος Κριτσωτάκης, Bakery Chef (πρακτική). Ο κος Κριτσωτάκης εξασκεί την τέχνη του αρτοποιού εδώ και 23 χρόνια. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος παραγωγής στις εταιρίες Τσατσάκης, Επιούσιος, Μαγαράκης και Δαμιανάκης ενώ μεταγενέστερα διετέλεσε τεχνικός Αρτοποιίας στις εταιρίες πρώτων υλών Bacaldrin, Ledra και Olympic Foods για όλη την Ελλάδα. Σήμερα εργάζεται ώς RnD Manager στις εταιρείες Βενέτη (Αθήνα), Εστία (Θεσσαλονίκη), και είναι υπεύθυνος Αρτοποιίας στο ξενοδοχείο Kapsaliana village hotel με απόλυτα παραδοσιακή αρτοποίηση. Διεκπεραιώνει σεμινάρια Αρτοποιίας σε πρόγραμμα του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. και είναι εκπαιδευτής στη Σχολή Αρτοποιίας Κρήτης.

Ο Γιώργος Λαζανάκης είναι πτυχιούχος μάγειρας ζαχαροπλάστης επίσης είναι πιστοποίημενος αρχιμάγειρας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αλλά και πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΠΕΠ ως εκπαιδευτής ενηλίκων.
Έως σήμερα έχει απασχοληθεί ως αρχιμάγειρας σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ενώ παράλληλα έχει διδάξει σε πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων με θεματικό αντικείμενο την μαγειρική τόσο σε επίπεδο σεμιναρίων όσο και σε επίπεδο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

 

 

Σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου Ιταλικής Πίτσας με πιστοποίηση (Formazione professionale pizzaiolo).XANIA Έναρξη: 06/03/2024

Η Σχολή απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να απασχοληθούν επαγγελματικά σαν πιτσαδόροι σε ξενοδοχεία και εστιατόρια ανεξάρτητα αν έχουν ήδη εμπειρία ή όχι στον χώρο της πίτσας.

Οι συμμετέχοντες με την ολοκλήρωση των σπουδών τους στη Σχολή θα λάβουν:

 • Πιστοποίηση από τον φορέα πιστοποίησης δεξιοτήτων ISKILLS
 • Βεβαίωση Παρακολούθησης διάρκειας 80 ωρών από τις Τεχνικές Σχολές του επιμελητηρίου Ηρακλείου
 • Certificato από το Italian Pizza Academy

Διαβάστε Περισσότερα..

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

 • Πως μπορώ να πληρώσω για τα σεμινάρια; +

  Οι πληρωμές Μπορούν να πραγματοποιηθούν με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους :

  1. Online μέσα από την σελίδα του σεμιναρίου, όπου θα βρείτε το σχετικό κουμπί πληρωμής στο τέλος της περιγραφής κάθε σεμιναρίου.
  2. Με κατάθεση στον λογαριασμό του ΚΕΚ στις παρακάτω τράπεζες με στοιχεία:
   ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR6708700970000000011000433
   EUROBANK: GR6002601340000080201393247
  3. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με μετρητά στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
  4. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
 • Πότε πρέπει να πληρώσω για το σεμινάριο; +

  Η πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής στο σεμινάριο πρέπει να γίνει το αργότερο 4 μέρες πριν την έναρξη του. Σε κάθε περίπτωση η διασφάλιση της συμμετοχής δεν κατοχυρώνεται από την απλή εγγραφή αλλά με την πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής –διδάκτρου-.
 • Πως μπορώ να ενημερώνομαι για σεμινάρια; +

 • Είμαι εισηγητής πως μπορώ να κάνω αίτηση για συνεργασία με την σχολή σας; +

  Αν είστε εισηγητής μπορείτε να πατήσετε εδώ και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συνεργασία.
 • Που διεξάγονται τα Σεμινάρια; +

  Οι αίθουσες υλοποίησης των Σεμιναρίων, όπως και η γραμματεία, βρίσκονται στην Νέα Αλικαρνασσό, Ικάρου & Αρχιμήδους 1.
 • Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνω πιστοποίηση; +

  Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνετε βεβαίωση παρακολούθησης.
 • Ενδιαφέρομαι για ένα Σεμινάριο αλλά οι ημερομηνίες έχουν οριστεί με τον όρο "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα". Τι σημαίνει αυτό; +

  Τα "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα" είναι σεμινάρια τα οποία επαναλαμβάνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Η ημερομηνία διεξαγωγής και έναρξης ανακοινώνεται συνήθως 2 μήνες πριν την έναρξή. Αν θέλετε να ενημερώνεστε αμέσως μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής μπορείτε να συμπληρώσετε την online αίτηση που υπάρχει αναρτημένη ώστε να σας καλέσουν από την γραμματεία για να σας ενημερώσουν μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής.
 • 1

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Προκήρυξη θέσης υπαλλήλου για την Διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Team bro1

Προκήρυξη θέσης υπαλλήλου γραμματειακής υποστήριξης

Designer girl amico

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ksira domisi aponomi 2

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

koino mitroo kek elmepa

 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies