Ακολουθήστε τους γνωστούς σεφ Νίκο Κριτσωτάκη και Ιωάννη Μωυσάκη σε ένα συναρπαστικό σεμινάριο και παρασκευάστε μαζί τους μια σειρά από νόστιμες και θρεπτικές Μπάρες και γκρανόλα.
Σχεδιασμένο για επίδοξους επαγγελματίες του χώρου αλλά και για αρχάριους, αυτό το σεμινάριο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να μάθετε από τους καλύτερους του κλάδου. Θα ανακαλύψετε πώς να δημιουργήσετε μια σειρά από υγιεινά και ικανοποιητικά σνακ, από μπάρες πορτοκαλιού μέχρι μπάρες ταχινιού και όλα τα ενδιάμεσα.
Εκτός από τις μπάρες, οι σεφ θα σας δείξουν επίσης πώς να φτιάχνετε vegan choco balls, energy balls και granola. Το σεμινάριο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να μάθετε νέες τεχνικές από έμπειρους σεφ.
Περιλαμβάνονται όλα τα υλικά του σεμιναρίου και θα λάβετε ένα φυλλάδιο συνταγών για το σπίτι σας, ώστε να συνεχίσετε να πειραματίζεστε με τις νέες σας γνώσεις. Είτε είστε καλοφαγάς με συνείδηση της υγείας είτε επίδοξος σεφ, αυτό το σεμινάριο είναι βέβαιο ότι θα σας ενθουσιάσει και θα σας εμπνεύσει.
Ελάτε μαζί μας για μια μέρα μαγειρικής εξερεύνησης και ανακαλύψτε τις ατελείωτες δυνατότητες των μπάρες και των γκρανόλα!
Διάρκεια : 8 διδακτικές ώρες Κόστος συμμετοχής 90€.
Ημερομηνίες διεξαγωγής : Πέμπτη 06/04/2023 ώρες 17:00μμ – 20:15μμ και Παρασκευή 07/04/2023 ώρες 17:00μμ – 20:15μμ
*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.
Εισηγητές :
Νικόλαος Κριτσωτάκης, Bakery Chef . Ο κος Κριτσωτάκης εξασκεί την τέχνη του αρτοποιού εδώ και 23 χρόνια. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος παραγωγής στις εταιρίες Τσατσάκης, Επιούσιος, Μαγαράκης και Δαμιανάκης ενώ μεταγενέστερα διετέλεσε τεχνικός Αρτοποιίας στις εταιρίες πρώτων υλών Bacaldrin, Ledra και Olympic Foods για όλη την Ελλάδα. Σήμερα εργάζεται ώς RnD Manager στις εταιρείες Βενέτη (Αθήνα), Εστία (Θεσσαλονίκη), και είναι υπεύθυνος Αρτοποιίας στο ξενοδοχείο Kapsaliana village hotel με απόλυτα παραδοσιακή αρτοποίηση. Τέλος διεκπεραιώνει σεμινάρια Αρτοποιίας σε πρόγραμμα του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.
Ο Γιάννης Μωυσάκης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων με 20ετή εμπειρία στο χώρο της Ζαχαροπλαστικής. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και συνεχίζει να επιμορφώνεται σε θέματα που αφορούν τις νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής.