Αναβαθμίστε την απόδοσή σας με τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης «Elevate Your Performance: Personal Growth with AI Tools»

Ξεκλειδώστε την απόλυτη δύναμη που κρύβετε και εκτοξεύστε την απόδοσή σας χρησιμοποιώντας εξελιγμένα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, σχεδιασμένα για να προκαλέσουν επανάσταση στην προσωπική σας ανάπτυξη.

Παρακολουθείστε το διαδραστικό, καθηλωτικό σεμινάριό μας ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ Ή ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ και ανακαλύψτε πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να επιταχύνει την παραγωγικότητά σας, να ομαλοποιήσει τη διαδικασία μάθησης και να σας καταξιώσει σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Ξεκινήστε μια μεταμορφωτική οδύσσεια που θα ανανεώσει τον τρόπο που εργάζεστε, μαθαίνετε και επιτυγχάνετε στον σύγχρονο κόσμο που αλλάζει με φοβερή ταχύτητα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης και να διαμορφώσετε το μονοπάτι προς την προσωπική σας αριστεία!

Tο πρόγραμμα είναι εύκολο στην παρακολούθηση και σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τη δύναμη των εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης αιχμής, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Μην μείνετε πίσω - ελάτε μαζί μας σε αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι και ανακαλύψτε πόσο απλό είναι να αυξήσετε την απόδοσή σας, να μάθετε νέες δεξιότητες και να εξορθολογήσετε τη ζωή σας με την ΤΝ στα χέρια σας.

Περιεχόμενα

 • Εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης
 • Επίδειξη δυνατοτήτων και λειτουργιών εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης στις κατηγορίες: Avatars, Chat, Generative Art, Generative Video, Image Improvement, Productivity, Research, Speech-To-Text, Text-To-Speech, Text-To-Video, Translation.
 • Ενδεικτικές εφαρμογές: validatorai, mixo, dreamstudio, midjourney, looka, synthesia, myheritage, cleanup.pictures, pexels, deepl
 • Εμβάθυνση στη χρήση  και τις λειτουργίες των εφαρμογών της openai GPT, model GPT3,5 και GPT4

Διάρκεια : 8 διδακτικές ώρες για 2 ημέρες  15 και 16/05 από 18.00μμ έως 21.15μμ 
                  4 διδακτικές ώρες αυτομελέτης μέσω της πλατφόρμας (Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης 12 ωρών)

Κόστος συμμετοχής:  130€.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσό

Εισηγητής:

Ο Δρ. Μιχάλης Καθαράκης είναι αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας Κρήτης. Διαθέτει εκτενή εμπειρία ανάπτυξης, διαχείρισης και διοίκησης προγραμμάτων, έργων και ομάδων καινοτομίας, καθώς έχει εργαστεί για περισσότερα από είκοσι έτη ως διαχειριστής χρηματοδοτούμενων ευρωπαϊκών επιστημονικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων για το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. πρώην ΤΕΙ Κρήτης) και το Επιμελητήριο Ηρακλείου. Ο Δρ. Μ. Καθαράκης είναι σήμερα διευθυντής των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου
Απέκτησε το πτυχίο του Φυσικού και εξειδίκευση στην ατομική και μοριακή φυσική, από το τμήμα φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και διδακτορικό τίτλο, από τη σχολή ΣΕΜΦΕ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στον τομέα των Laser. Κατέχει και δεύτερο διδακτορικό δίπλωμα με τίλο «Διαχείριση της τεχνολογίας και ενσωμάτωση της καινοτομίας σε περιφερειακές δομές: διαμόρφωση κριτηρίων στρατηγικής ανάπτυξης» που απέκτησε στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Ικάρου και Αρχιμήδους  Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-302730 & info@katartisi.gr από 09:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

 • Πως μπορώ να πληρώσω για τα σεμινάρια; +

  Οι πληρωμές Μπορούν να πραγματοποιηθούν με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους :

  1. Online μέσα από την σελίδα του σεμιναρίου, όπου θα βρείτε το σχετικό κουμπί πληρωμής στο τέλος της περιγραφής κάθε σεμιναρίου.
  2. Με κατάθεση στον λογαριασμό του ΚΕΚ στις παρακάτω τράπεζες με στοιχεία:
   ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR6708700970000000011000433
   EUROBANK: GR6002601340000080201393247
  3. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με μετρητά στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
  4. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
 • Πότε πρέπει να πληρώσω για το σεμινάριο; +

  Η πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής στο σεμινάριο πρέπει να γίνει το αργότερο 4 μέρες πριν την έναρξη του. Σε κάθε περίπτωση η διασφάλιση της συμμετοχής δεν κατοχυρώνεται από την απλή εγγραφή αλλά με την πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής –διδάκτρου-.
 • Πως μπορώ να ενημερώνομαι για σεμινάρια; +

 • Είμαι εισηγητής πως μπορώ να κάνω αίτηση για συνεργασία με την σχολή σας; +

  Αν είστε εισηγητής μπορείτε να πατήσετε εδώ και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συνεργασία.
 • Που διεξάγονται τα Σεμινάρια; +

  Οι αίθουσες υλοποίησης των Σεμιναρίων, όπως και η γραμματεία, βρίσκονται στην Νέα Αλικαρνασσό, Ικάρου & Αρχιμήδους 1.
 • Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνω πιστοποίηση; +

  Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνετε βεβαίωση παρακολούθησης.
 • Ενδιαφέρομαι για ένα Σεμινάριο αλλά οι ημερομηνίες έχουν οριστεί με τον όρο "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα". Τι σημαίνει αυτό; +

  Τα "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα" είναι σεμινάρια τα οποία επαναλαμβάνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Η ημερομηνία διεξαγωγής και έναρξης ανακοινώνεται συνήθως 2 μήνες πριν την έναρξή. Αν θέλετε να ενημερώνεστε αμέσως μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής μπορείτε να συμπληρώσετε την online αίτηση που υπάρχει αναρτημένη ώστε να σας καλέσουν από την γραμματεία για να σας ενημερώσουν μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής.
 • 1

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ksira domisi aponomi 2

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

 δευτερεύουσα επικεφαλίδα 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies