Το σεμινάριο απευθύνεται σε λάτρεις της ιταλικής κουζίνας, από ερασιτέχνες μέχρι επαγγελματίες αλλά και όλους όσους θέλουν να βυθιστούν στον κόσμο της Ιταλικής Παραδοσιακής κουζίνας και ν’ ανακαλύψουν τις Αυθεντικές Ιταλικές Γεύσεις, μπαίνοντας στο κλίμα των Χριστουγέννων και φτιάχνοντας όμορφα γιορτινά τραπέζια. Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν την προετοιμασία και εκτέλεση Χριστουγεννιάτικών Ιταλικών συνταγών από τον έμπειρο Σεφ και εκπαιδευτή Giorgio Manganiello συμμετέχοντας ενεργά σε αυτές. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένα 2ήμερο σεμινάριο με άρωμα Ιταλίας όπου θα έχουμε 2 αυτοτελή πιάτα για κάθε μέρα 1η μέρα RAVIOLI TOSCANI: 2η μέρα Παραδοσιακό Panettone με γεύσεις από Μιλάνο
*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη. Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός. Ημερομηνίες διεξαγωγής: 8 διδακτικές ώρες. 09 και 10 Νοεμβρίου από 10.30πμ έως 14.00μμ |
Εισηγητής: Ο Giorgio Manganiello είναι γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986, είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος πάνω στην Διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto ενώ παράλληλα διατηρεί Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης. |