Επαναλαμβανόμενα Τμήματα.

Το Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου διοργανώνει το 1ο από μια σειρά τριών σεμιναρίων των 30 ωρών για επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων με θέμα «Βασικές γνώσεις ορολογίας επιχειρηματικών συναλλαγών στα ρώσικα»

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες και σε στελέχη των επιχειρήσεων που επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους στην ρώσικη γλώσσα, ώστε ν’ ανταποκρίνονται σωστά σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών συναλλαγών.

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της γλώσσας και η σωστή έκφραση ιδεών και προσωπικών απόψεων, η διαχείριση λεπτομερειών σε επαγγελματικές συζητήσεις και σε γραπτά κείμενα, η δυνατότητα σύνταξης επαγγελματικών επιστολών, αναφορών και σημείων καθώς επίσης η εκμάθηση και βελτίωση της ορολογίας.

Θεματικές ενότητες:

  • Γνωριμία με την γλώσσα (αλφάβητο – βασικοί κανόνες προφοράς)
  • Βασικές εκφράσεις επικοινωνίας
  • Λεξιλόγιο σε εμπορικά καταστήματα
  • Αριθμοί – ώρες – ωράρια
  • Τρόποι τραπεζικών συναλλαγών
  • Εξάσκηση προφορικού λόγου
  • Επανάληψη

Διάρκεια σεμιναρίου: 30 ώρες

Κόστος προγράμματος: 140 ευρώ

Ημέρες Διεξαγωγής: Δευτέρα – Τετάρτη  και ώρες 18:00μμ-20:30μμ

€ 140,00 ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 

Εισηγήτρια:
Κωνσταντίνα Λύγκουρη, Απόφοιτη το 2009 από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. καθηγήτρια Ρώσικης γλώσσας με ειδίκευση στην Ρώσικη γλώσσα και Φιλολογία. Διαθέτει εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης ενηλίκων, με ενεργή συμμετοχή σε Ημερίδες και Συνέδρια με θέματα τη Ρώσικη Γλώσσα και τον Πολιτισμό στην Ελλάδα και τις Παρευξείνιες χώρες.

Επικοινωνία: Πληροφορίες και αιτήσεις στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Κορωναίου 9, κ. Μαίρη Βενιχάκη τηλ. 2810-302736 & 2810302730 φαξ 2810-227189, και info@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 και ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Πολιτική Cookies