dwrean seminario site fbΠέμπτη 30/6/2016

Ένα σεμινάριο με τίτλο "Υγιεινή, Ασφάλεια, Κίνδυνοι και Κρίσεις” το οποίο θα διαρκέσει 3 διδακτικές ώρες από τις 18:00 έως τις 21:00 με δωρεάν συμμετοχή για όλους κατόπιν προηγούμενης εγγραφής.

Οι εισηγητές κ. Λευτέρης Καπανταϊδάκης, κ. Γιάννης Ασπιρτάκης και η κα. Εύα Ορφανουδάκη, επαγγελματίες με εκτεταμένη εμπειρία στο χώρο, θα μοιραστούν μαζί σας γνώσεις απαραίτητες για όλους τους επιχειρηματίες, εργαζόμενους αλλά και όποιον θέλει να αποκτήσει ή και να επεκτείνει τις γνώσεις του στον τομέα της επαγγελματικής ασφάλειας και όχι μόνο.

Ενδεικτικά οι ενότητες που θα υλοποιηθούν είναι:

 • Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία,
 • Ο Τεχνικός Ασφαλείας και ο Ιατρός Εργασίας σε μια επιχείρηση, νομοθεσία, κόστος ατυχήματος
 • Μελέτη Εκτίμησης Επαγγελματικού Κινδύνου: Νομοθεσία, εντοπισμός κινδύνων, Μελέτη περίπτωσης, «Εκτίμηση επικινδυνότητας», οφέλη.
 • Μελέτη περίπτωσης: «Διαχείριση Κρίσεων», Εξοπλισμός έκτακτης ανάγκης.

Πατήστε εδώ για δηλώσετε συμμετοχή στο δωρεάν σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας Eventbrite

Εισηγητές θα είναι:
Ο Ελευθέριος Καπανταϊδάκης είναι Διπλωματούχος Τεχνολόγος Ηλεκτρολόγος μηχανικός, Τεχνικός Επιθεωρητής του Υπουργείου Εργασίας στο Τμήμα Τεχνικής και Υγειονομικής Επιθεώρησης Ηρακλείου και πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων με πολυετή εμπειρία σε διάφορα προγράμματα κατάρτισης σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας.
Ο Γιάννης Ασπιρτάκης Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ με μεταπτυχιακό δίπλωμα (MEng) στην Επαγγελματική Υγεία και Ασφάλεια με προϋπηρεσία στο συγκεκριμένο τομέα πάνω από 15 έτη, με εξειδίκευση σε θέματα OH&S management, εκτίμησης κινδύνων, διερεύνησης ατυχημάτων και επιθεωρήσεων ασφαλείας. Ο Γιάννης Ασπιρτάκης Διαθέτει πολυετή εμπειρία ως Project Manager σε έργα που σχετίζονται με τo Risk Management, ανάπτυξη διαδικασιών διαχείρισης κινδύνων και επιθεωρήσεις εγκαταστάσεων για την πρόληψη και αντιμετώπιση επιχειρησιακού ρίσκου. Είναι Διευθυντής του τομέα Επαγγελματικής Ασφάλειας και Περιβάλλοντος της ΕΞΥΠΠ ErgoProlipsis από το 2008.
Η Εύα Ορφανουδάκη Διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Οργάνωση & Διοίκηση. Ασχολείται τα τελευταία χρόνια στον τομέα υγείας και ασφάλειας στην εργασία, με εξειδίκευση σε θέματα OH&S management και εκτίμησης κινδύνων. Είναι Υπεύθυνη Λειτουργίας στην ΕΞΥΠΠ Ergoprolipsis.

Χώρος διεξαγωγής του σεμιναρίου: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Κορωναίου 9, ΤΚ: 71202, αίθουσα Καστελλάκη 1ος όροφος.

Για την συμμετοχή στο σεμινάριο είναι απαραίτητη η δωρεάν εγγραφή στο ηλεκτρονικό σύστημα eventbrite.

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

Η είσοδος γίνεται μόνο με την κατοχή του αντίστοιχου εισιτηρίου.

Πατήστε εδώ για δηλώσετε συμμετοχή στο δωρεάν σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας Eventbrite

Το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηρακλείου εγκαινιάζει την υλοποίηση μιας σειράς δωρεάν εφαρμοσμένων εργαστηριακών σεμιναρίων με βάση τις ανάγκες της αγοράς που στόχο έχουν τη υποστήριξη και ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Τα Σεμινάρια διάρκειας 3 διδακτικών ωρών, πραγματοποιούνται από τις 18.00 έως τις 20.00 και απευθύνονται σε επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων αλλά και πολίτες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τις καταιγιστικές αλλαγές που πραγματοποιούνται στους τομείς της τεχνολογίας, της καινοτομίας, του εμπορίου, της κοινωνίας της πληροφορίας, της γνώσης και της επιστήμης.

Καταξιωμένοι εισηγητές με πολυετή εμπειρία από τους χώρους της επιστήμης, της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων θα αναπτύξουν σύγχρονα θέματα και θα απαντήσουν σε ερωτήματα και απορίες σχετικά με καθημερινά προβλήματα και ανάγκες ενώ θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις της αγοράς και τις επικείμενες διεθνείς εξελίξεις.

Στους συμμετέχοντες παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης. Ενώ για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η δωρεάν εγγραφή και χρήση εισιτηρίου εισόδου. Η εγγραφή γίνεται αυτόματα με το σύστημα Eventbrite.

Πατήστε εδώ για δηλώσετε συμμετοχή στο δωρεάν σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας Eventbrite

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

 • Πως μπορώ να πληρώσω για τα σεμινάρια; +

  Οι πληρωμές Μπορούν να πραγματοποιηθούν με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους :

  1. Online μέσα από την σελίδα του σεμιναρίου, όπου θα βρείτε το σχετικό κουμπί πληρωμής στο τέλος της περιγραφής κάθε σεμιναρίου.
  2. Με κατάθεση στον λογαριασμό του ΚΕΚ στις παρακάτω τράπεζες με στοιχεία:
   ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR6708700970000000011000433
   EUROBANK: GR6002601340000080201393247
  3. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με μετρητά στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
  4. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
 • Πότε πρέπει να πληρώσω για το σεμινάριο; +

  Η πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής στο σεμινάριο πρέπει να γίνει το αργότερο 4 μέρες πριν την έναρξη του. Σε κάθε περίπτωση η διασφάλιση της συμμετοχής δεν κατοχυρώνεται από την απλή εγγραφή αλλά με την πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής –διδάκτρου-.
 • Πως μπορώ να ενημερώνομαι για σεμινάρια? +

 • Είμαι εισηγητής πως μπορώ να κάνω αίτηση για συνεργασία με την σχολή σας? +

  Αν είστε εισηγητής μπορείτε να πατήσετε εδώ και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συνεργασία.
 • Που διεξάγονται τα Σεμινάρια; +

  Οι αίθουσες υλοποίησης των Σεμιναρίων, όπως και η γραμματεία, βρίσκονται στην Νέα Αλικαρνασσό, Ικάρου & Αρχιμήδους 1.
 • Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνω πιστοποίηση; +

  Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνετε βεβαίωση παρακολούθησης.
 • Ενδιαφέρομαι για ένα Σεμινάριο αλλά οι ημερομηνίες έχουν οριστεί με τον όρο "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα". Τι σημαίνει αυτό? +

  Τα "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα" είναι σεμινάρια τα οποία επαναλαμβάνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Η ημερομηνία διεξαγωγής και έναρξης ανακοινώνεται συνήθως 2 μήνες πριν την έναρξή. Αν θέλετε να ενημερώνεστε αμέσως μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής μπορείτε να συμπληρώσετε την online αίτηση που υπάρχει αναρτημένη ώστε να σας καλέσουν από την γραμματεία για να σας ενημερώσουν μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής.
 • 1

Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ksira domisi aponomi 2

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

koino mitroo kek elmepa

 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies