Ένα νέο σεμινάριο το οποίο απευθύνεται σε όλους όσους είναι ήδη γνώστες της αγγλικής γλώσσας και επιθυμούν πιστοποίηση στο Bulats (αντίστοιχο πτυχίο Lower - Proficiency)

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η επανάληψη και o εμπλουτισμός προηγούμενης γνώσης αγγλικών.
Μετά το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι ικανοί να αντιλαμβάνονται και να αναλύουν επιχειρηματική ορολογία τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο. Η κατανόηση της γλώσσας και η σωστή έκφραση ιδεών και προσωπικών απόψεων, η διαχείριση  επαγγελματικών συζητήσεων και η βελτίωση της ορολογίας είναι μερικοί μόνο από τους στόχους που θα επιτευχθούν στο σεμινάριο.

Με αυτό το σεμινάριο σας δίνεται η δυνατότητα να δώσετε εξετάσεις μέσω του Bulats. Tο πτυχίο που θα αποκτήσετε δίνοντας τις απαιτούμενες εξετάσεις είναι αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ. Η πιστοποίηση γίνεται σε όλα τα επίπεδα από (Β1 έως Γ2 αντίστοιχο πτυχίο Lower - Proficiency). Οι εξετάσεις είναι αυτοπροσδιοριζόμενες, δηλαδή οι ορθές απαντήσεις αυξάνουν το επίπεδο δυσκολίας των εξετάσεων και αντίστροφα. Επίσης οι εξετάσεις διενεργούνται σε συχνά χρονικά διαστήματα και η διάρκεια τους μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 90 λεπτά. Η εξέταση χωρίζεται σε ακουστικό μέρος και μέρος κατανόησης κειμένου, δηλαδή κατανόηση λεξιλογίου και γραμματικών φαινομένων.

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Επανάληψη λεξιλογίου και Γραμματικής
  • Εξοικίωση με το περιβάλλον εξέτασης
  • Εξάσκηση στην ενότητες εξέτασης
  • Προετοιμασία για την εξέταση
  • Χρήσιμες τεχνικές

Διάρκεια σεμιναρίου: 56 ώρες

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:  επαναλαμβανόμενα τμήματα

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν, στην Νέα Αλικαρνασσό Αρχιμήδους 1 και Ικάρου
Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Κόστος προγράμματος: 300 ευρώ  (ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 105 ευρω)

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

€ 300,00 ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 

Πληροφορίες και αιτήσεις: Στο ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο Κρήτης, Τηλ.κέντρο: 2810302730,info@katartisi.grweb:www.katartisi.gr  - fb:www.facebook.com/KekTechnikesScholes

 

Πολιτική Cookies