Μαγειρέψτε αυθεντικές ιταλικές Χριστουγεννιάτικες συνταγές και μάθετε τα μυστικά της ιταλικής κουζίνας για την εορταστική περίοδο, είτε ασχολείστε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά με τη μαγειρική μπορείτε να μυηθείτε στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας και να εκπλήξετε ευχάριστα τους πελάτες σας (αν είστε επαγγελματίας) ή τους δικούς σας ανθρώπους (αν ασχολείστε ερασιτεχνικά) παρασκευάζοντας μόνοι σας μικρά αριστουργήματα!

Στο σεμινάριο: Στο σεμινάριο θα μάθετε τα μυστικά που κρύβονται πίσω από ένα επιτυχημένο πιάτο και θα παρασκευάσετε 3 διαφορετικά γλυκά, 3 διαφορετικά είδη για πρώτο πιάτο και 3 είδη για δεύτερο πιάτο.

Ενότητες σεμιναρίου:

  1. Εισαγωγή
  2. Εργαλεία της δουλειάς
  3. Οργάνωση της εργασίας
  4. Συντήρηση των τροφίμων
  5. Επιχειρησιακή μεθοδολογία
  6. Εκμάθηση της παρασκευής των τροφίμων
  7. Πρακτική εργασία
  8. Εξετάσεις

Δικαίωμα συμμετοχής: Το κόστος του προγράμματος είναι 160€* ανά συμμετοχή (στην τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος των υλικών)

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Διάρκεια σεμιναρίου: 18 διδακτικές ώρες 

  • Παρασκευή 27/11 18:30-21:00
  • Δευτέρα 30/11 18:30-21:00
  • Τετάρτη 2/12 18:30-21:00
  • Παρασκευή 4/12 18:30-21:00
  • Δευτέρα 7/12 18:30-21:00
  • Τετάρτη 9/12 18:30-21:00

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Nέα Αλικαρνασσός

Στους καταρτιζόμενους με το πέρας του σεμιναρίου θα δοθούν, βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου από το ΚΕΚ αλλά και CERTIFICATE από το Italian Pizza Academy

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας

Εισηγητής: 
Ο Giorgio Manganiello είναι γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της ιταλικής κουζίνας από το 1986, είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος πάνω στην διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto ενώ παράλληλα διατηρεί Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Κορωναίου 9, τηλ. 302730 φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Πολιτική Cookies