Ένα σεμινάριο που απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί με την τέχνη της διακόσμησης σε αντικείμενα και να καταφέρει οποιοδήποτε παλιό αντικείμενο να το μετατρέψει σε κάτι νέο.

Decoupage είναι η τέχνη της διακόσμησης ενός αντικειμένου κολλώντας κομμένα χαρτιά σε συνδυασμό με άλλες τεχνικές και στυλ (με ζωγραφικές πινελιές, χρυσό, πατίνες, βερνίκια crackle κ.λ.π).

Ενότητες Σεμιναρίου:

  • Τεχνική παλαιωσης με χρώματα κιμωλίας dry brass και εφέ μαρμάρου
  • Καλούπια με μεταλλικά χρώματα κιμωλίας και πάστα κρακελέ
  • Τεχνική με εφέ δέρματος και στοιχεία πηλού
  • Παλαίωση με κερί

Το κόστος του προγράμματος: είναι 170€  ανά συμμετοχή. ( Συμπεριλαμβάνεται η λίστα των υλικών)

*στη δια ζώσης εκπαίδευση παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, επιχειρήσεις, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Χρόνος Διεξαγωγής:  συνολική διάρκεια 20 διδακτικές ώρες. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 27/06 έως 06/07 και ώρα 17:00μμ με 20:15μμ

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

Εισηγητής
Η Αγριμάνη Γεωργία ασχολείται χρόνια με την τεχνική του Decoupage προσωπικά αλλά και σαν εισηγήτρια στο συγκεκριμένο αντικείμενο σε διάφορους φορείς και πολιτιστικούς συλλόγους.

Επικοινωνία:  Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Ικάρου και Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός., τηλ/νο 2810-302730 &  2810244730,info@katartisi.gr από τις 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Πολιτική Cookies