Απευθύνεται σε επαγγελματίες και μη του επισιτιστικού κλάδου.
Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι ο συμμετέχοντας να αποκτήσει μια σωστή εικόνα για τους τρόπους σερβιρίσματος σε ένα εστιατόριο. Με τις νέες γνώσεις που θα αποκτήσει ο συμμετέχοντας θα μπορέσει να εκμεταλευτεί στο έπακρο τις ικανότητες του αναγάγοντας την τέχνική του σερβιρίσματος σε Τέχνη. Ιστορική γνώση, εξέλιξη και φιλοσοφία του σωστού service.
Ενότητες σεμιναρίου:
- Εστιατοριακή Τέχνη και Τεχνική ένα τέλειο επάγγελμα,
- σύγχρονες τάσεις,
- ιστορική αναδρομή,
- υγιεινή και ασφάλεια,
- couvert,
- σχήματα πετσετών
Χρόνος Διεξαγωγής: Το σεμινάριο έχει διάρκεια 30 διδακτικές ώρες
Κόστος προγράμματος: 190€ ανά συμμετοχή.
*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.
Πληροφορίες: 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr
Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.
Εισηγητής: Ο Καρακωνσταντάκης Δημήτριος με επαγγελματική εμπειρία ως Assistant F&B Manager (Amirandes, Grecotel 5 star luxury resort&spa) αλλά και εκπαιδευτική τα τελευταία χρόνια σε διάφορα Ι.Ι.Ε.Κ.
Είναι πτυχιούχος του Οργανισμού τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, κάτοχος WSET LEVEL 1,2 AWARD IN WINES QCF & Certificate Μοdern Sommelier και έχει πιστοποίηση στις αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων.