Απευθύνεται σε επαγγελματίες και μη του επισιτιστικού κλάδου.

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι ο συμμετέχοντας να αποκτήσει μια σωστή εικόνα για τους τρόπους σερβιρίσματος σε ένα εστιατόριο. Με τις νέες γνώσεις που θα αποκτήσει ο συμμετέχοντας θα μπορέσει να εκμεταλευτεί στο έπακρο τις ικανότητες του αναγάγοντας την τέχνική του σερβιρίσματος σε Τέχνη. Ιστορική γνώση, εξέλιξη και φιλοσοφία του σωστού service.

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Εστιατοριακή Τέχνη και Τεχνική ένα τέλειο επάγγελμα,
  • σύγχρονες τάσεις,
  • ιστορική αναδρομή,
  • υγιεινή και ασφάλεια,
  • couvert,
  • σχήματα πετσετών

Χρόνος Διεξαγωγής:  Το σεμινάριο έχει διάρκεια 30 διδακτικές ώρες

Κόστος προγράμματος: 190€ ανά συμμετοχή.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Πληροφορίες: 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

Εισηγητής: Ο Καρακωνσταντάκης Δημήτριος με επαγγελματική εμπειρία ως Assistant F&B Manager (Amirandes, Grecotel 5 star luxury resort&spa) αλλά και εκπαιδευτική τα τελευταία χρόνια σε διάφορα Ι.Ι.Ε.Κ.

Είναι πτυχιούχος του Οργανισμού τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, κάτοχος WSET LEVEL 1,2 AWARD IN WINES QCF & Certificate Μοdern Sommelier και έχει πιστοποίηση στις αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Πολιτική Cookies