«Οργανώστε την επαγγελματική ζωή σας έξυπνα και εύκολα:

Αποκτήστε ψηφιακές δεξιότητες και απογειώστε την παραγωγικότητα σας και κατά συνεπεία την επιχείρηση σας »

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και  απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου που θέλουν να διευκολυνθούν από την χρήση των ψηφιακών εργαλείων με τρόπο εύχρηστο και πρακτικό από οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιούν, είτε τον υπολογιστή του γραφείου τους, τον προσωπικό τους υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τους.

Θα ασχοληθούμε με ψηφιακά εργαλεία και τεχνικές που θα μας βοηθήσουν σε διαδικασίες όπως:

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο

 • Γνωριμία με τα Windows ( Function keys - Λειτουργιές πληκτρολογίου - Έξυπνες εφαρμογές- Πίνακας έλεγχου)
 • Οι βασικές λειτουργίες των Google Apps ( Google Drive, Google Hangouts, Google Calendars και Google Docs, Google Keeps )
 • Εγγραφή σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες Δημόσιων & ιδιωτικών φορέων  (Υπηρεσίες υγείας, Υπηρεσίες Taxisnet, Yπηρεσίες έκδοσης εισιτήριων, Υπηρεσίες κράτησης ραντεβού στην Υγεία)
 • Διαχείριση τραπεζικών συναλλαγών (E-banking)- Ηλεκτρονικοί μέθοδοι πληρωμής
 • Δημιουργία & διαχείριση Email (Συγχρονισμός επαφών- δημιουργία ομάδων, δημιουργία κατηγοριών αλληλογραφίας, διαχείριση ανεπιθύμητης αλληλογραφίας)
 • Χρήσιμες ιστοσελίδες (Διακοπές- Εύρεση προορισμών – Ξενοδοχείων – Εκδρομές –Αξιοθέατα - Μέσα μεταφοράς)
 • Ηλεκτρονικές αγορές (Αγορά από E-shop του εσωτερικού και εξωτερικού, Συμβουλές online αγορών)
 • Η/Υ - Smartphone Χρήσιμες δωρεάν εφαρμογές
 • Τεχνικές μετατροπής αρχείων ( Pdf σε Word, Image to Word, κτλ)
 • Διαδίκτυο και Επικοινωνία (Ασφάλεια)- Δημιουργικό σερφάρισμα- Χρήσιμες ιστοσελίδες (σύγκριση τιμών προϊόντων –εύρεση στοχευόμενων πληροφοριών εισιτήρια -προορισμοί)
 • Tips για σωστή δικτύωση και προβολή στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook,Instagram)

Τα νέα ψηφιακά εργαλεία και οι τεχνικές αυτές αποτελούν υλοποίηση Web 2.0 τεχνικών και είναι διαθέσιμα δωρεάν σε όλους αρκεί να μάθουν να τα χρησιμοποιούν. Μη μένετε ψηφιακά αναλφάβητοι, οργανώστε ψηφιακά το χαρτοφυλάκιο σας και χρησιμοποιείστε με "έξυπνο τρόπο" το smart phone και το laptop.

 

Το κόστος του προγράμματος: Το σεμινάριο είναι Δωρεάν για επιχειρηματίες μέλη του ΕΒΕΗ. Επίσης πρέπει να είναι ταμειακά ενήμεροι για το έτος 2018.

Χρόνος Διεξαγωγής:  Τρίτη 2/10 17:00-22:00, Πέμπτη 4/10 17:00-22:00 και Τρίτη 9/10 17:00-22:00. 

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

Περιορισμένες θέσεις!!! Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!!

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο

Εισηγητές

Ο Κούνουπας Νικόλαος σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική και πολυμέσα στο ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ. Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα εκπαιδευτικών τεχνολογιών σε σχέση με τα web 2.0 εργαλεία στην εκπαίδευση με πλήθος επιμορφώσεων. Εργάζεται ως εκπαιδευτής ενήλικων στον θεματικό άξονα της πληροφορικής και ως καθηγητής Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευσης από το 2006. Έχει διατελέσει εισηγητής στους θεματικούς τομείς των Νέων τεχνολογιών στην Εκπαίδευση και των Web 2.0 εργαλείων σε φορείς εκπαίδευσης ενήλικων καθώς ως εισηγητής σε συνέδρια. Είναι εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Εκπαίδευση Ενήλικων του ΕΑΠ. Συνεργάζεται με το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ σε θέματα σχεδιασμού προγραμμάτων για την Εκπαίδευση Ενήλικων.

Επικοινωνία:  Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ/νο 2810-302735 & 302730,info@katartisi.gr από τις 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Πολιτική Cookies