Θέλετε να μάθετε να αναγνωρίζετε τα αρχιτεκτονικά ρεύματα που βλέπετε γύρω σας σε ταξίδια αλλά και στον τόπο σας? Θέλετε επίσης να ενημερωθείτε για τον ευρύτερο χώρο και τα νέα της σύγχρονης διακόσμησης? Εάν ναι, τότε αυτό το σεμινάριο σας ενδιαφέρει!

Απευθύνεται :Το σεμινάριο απευθύνεται  σε όλους όσους  θέλουν να μάθουν τα χαρακτηριστικά των κυριότερων ρευμάτων στην Αρχιτεκτονική, τα σύγχρονα διακοσμητικά στιλ και τις νέες τάσεις στο Design.

Σκοπός : του σεμιναρίου είναι να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες τα κυριότερα ρεύματα της Αρχιτεκτονικής ώστε να μπορούν να τα αναγνωρίζουν, καθώς και να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις στην διακόσμηση και το Design. Πιο συγκεκριμένα οι ενότητες του σεμιναρίου είναι οι εξής:

  • Η Ιστορία της Αρχιτεκτονικής / Τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά ρεύματα και τα χαρακτηριστικά τους
  • Μοντερνισμός και Μεταμοντερνισμός
  • Τα σημαντικότερα  Σύγχρονα Διακοσμητικά στιλ και τα  χαρακτηριστικά τους
  • Τί είναι οι Τάσεις στην διακόσμηση και γιατί είναι σημαντικές (Design,Color and Decoration Trends)
  • Σημαντικοί σύγχρονοι Ιnterior designers και η δουλειά τους
  • Οι κυρίαρχες τάσεις από το Παρίσι (Μaison et Objet) και το Μιλάνο  (Milan Design Week) στο χώρο της διακόσμησης και του design
  • Η σημασία των αισθήσεων στην διακόσμηση
  • Το χρώμα διαμορφώνει και επηρεάζει την αισθητική και την ατμόσφαιρα του εκάστοτε χώρου - Η ψυχολογία των Χρωμάτων
  • Πρακτική εξάσκηση μέσω δημιουργίας Μοοdboard

Δικαίωμα συμμετοχής:
Το κόστος του προγράμματος είναι 120€*  ανά συμμετοχή. *στη δια ζώσης εκπαίδευση παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, επιχειρήσεις, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Χρόνος Διεξαγωγής: 20 ώρες. κάθε Τρίτη και Πέμπτη,  (17:00μμ-21:15μμ)

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 νέα Αλικαρνασσός

Εισηγητής: Η Χριστίνα Χατζηντεβέ :είναι Πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολή Καλών Τεχνών Ουτρέχτης της Ολλανδίας στην Ζωγραφική (ΒΑ in Visual Arts and Design, Utrecht School of Arts).  Έχει ολοκληρώσει κύκλο σεμιναρίων ''Αrt Therapy'' στην Αθήνα και ''Αrt Management for artists'' στην Ουτρέχτη. Έχει στο ενεργητικό της ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα, Ολλανδία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ην.Βασίλειο, ενώ έργα της έχουν συμπεριληφθεί σε καταλόγους τέχνης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Παράλληλα με την καλλιτεχνική της δραστηριότητα,  είναι Σύμβουλος Διακόσμησης και από το 2017 ασχολείται με την Εκπαίδευση Ενηλίκων.

Επικοινωνία:  Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ/νο 302730  φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από τις 08:00 έως 15:00 

Πολιτική Cookies