Απευθύνεται : Σε όλους όσους θέλουν να ξεκινήσουν τα πρώτα τους βήματα στην κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων και να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργίας και υλοποίησης ενός site εύκολα και γρήγορα.
Παράλληλα θα διδαχτούν τις απαραίτητες λειτουργίες του Photoshop ώστε να μπορούν να  επεξεργαστούν τις εικόνες που θα χρησιμοποιήσουν αλλά και να δημιουργήσουν web Banners  για χρήση σε ιστοσελίδες ή Social Media.

Η σημερινή εξέλιξη των λογισμικών επιτρέπει την υλοποίηση ιστοσελίδων χωρίς το "επίπονο" κομμάτι της γνώσεως γλώσσας προγραμματισμού. Η δημοφιλέστερη πλατφόρμα σήμερα είναι το Wordpress και ένα από τα καλύτερα πρόσθετα σε αυτό είναι το Elementor που σχεδιάζει ιστοσελίδες με πολύ εύκολο τρόπο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε αρχάριους και προϋποθέτει γνώση λειτουργίας ΗΥ.  Στο τέλος των μαθημάτων ο σπουδαστής θα μπορεί να κατασκευάσει μόνος του δυναμικές  ιστοσελίδες και να μπει εύκολα στην αναζήτηση περισσότερων δεξιοτήτων.

Σκοπός:  Σκοπός των μαθημάτων είναι να διδάξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες με στόχο την κατασκευή δυναμικών Ιστοσελίδων, μέσω του WordPress είτε για τη δική τους επιχείρηση, ή εκεί που εργάζονται, είτε για να ξεκινήσουν τα πρώτα τους βήματα σε αυτό το επάγγελμα.

 

Ενότητες Σεμιναρίου:

 • Εισαγωγή στο Photoshop
 • Κατανόηση ανάλυσης εικόνας και επεξεργασία αυτής
 • Πρόσθεση κειμένου - λογοτύπων σε μια εικόνα
 • Εξαφάνιση ενοχλητικών αντικειμένων
 • Τρόπος αποθήκευσης εικόνας κατάλληλης για χρήση στο διαδίκτυο
 • Βασικές έννοιες τρόπου λειτουργίας του διαδικτύου
 • Αρχιτεκτονική ιστοσελίδας και τα μέρη αυτής
 • Κατανόηση απαραίτητων εννοιών και όρων του internet, όπως Domain, DNS, php, html, css, analytics κλπ.
 • Γνωριμία με το Wordpress και εγκατάσταση του σε server σε πραγματικές συνθήκες.
 • Ρύθμιση της πλατφόρμας, κατασκευή μενού και διαχείριση σελίδων.
 • Εγκατάσταση πρόσθετων για ασφάλεια, SEO, φόρμες επικοινωνίας κλπ.
 • Εγκατάσταση του Elementor και εκπαίδευση στη λειτουργία του.

Δικαίωμα συμμετοχής: Το κόστος του προγράμματος είναι 250€*ανά συμμετοχή.*ειδικές εκπτώσεις σε ανέργους και φοιτητές.

Χρόνος Διεξαγωγής:40 διδακτικές ώρες, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή  και ώρα 18:00μμ – 21:15μμ

*στη δια ζώσης εκπαίδευση παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, επιχειρήσεις, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 νέα Αλικαρνασσός

Εισηγητής: Ο Χαρης Γρηγορέλης είναι επαγγελματίας γραφίστας με πολυετή προϋπηρεσία σε Computer graphics, 3d animation μοντάζ και εικονικές περιηγήσεις. Επίσης διατηρεί δική του εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων. Έχει εργαστεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες, διαφημιστικές εταιρείες.

Επικοινωνία:  Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ/νο 302730  φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

 

Πολιτική Cookies