Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εμπλουτίσει τις γνώσεις των αρτοποιών, τις συνταγές και τις βιτρίνες των αρτοποιείων / ζαχαροπλαστείων με ποικιλία προϊόντων ευρείας αποδοχής και κατανάλωσης και υψηλής κερδοφορίας. Μέσα από τη διαδραστική συμμετοχή των εκπαιδευομένων στις διαδικασίες προετοιμασίας και εκτέλεσης των συνταγών, θα γίνουν κατανοητές οι παραδοσιακές αλλά και οι σύγχρονες τεχνικές αρτοποίησης, ενώ παράλληλα θα γίνεται και θεωρητική κατάρτιση.

Απευθύνεται:
Σε αρτοποιούς, αρτεργάτες, σεφ και λοιπούς επαγγελματίες των κλάδων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και επισιτισμού.

Ενότητες:

  1. 1η μέρα : Γλυκά σνακ αρτοποιείου
  2. 2η μέρα : Αλμυρά σνακ αρτοποιείου
  3. 3η μέρα : Cookies και άλλα μπισκότα

Συνολική διάρκεια: 18 διδακτικές ώρες (3x6 διδακτικές ώρες)

Ημέρες: Πέμπτη 21 έως και Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, 13.00-18.00

Εισηγητές:

  • Ο κος Tobias Pfaff (Master Baker) εργάζεται στον τομέα της αρτοποιίας από το 2005 ενώ σπούδασε και ζαχαροπλαστική στην Ιταλία. Το 2009 έλαβε τον τίτλο του Master Baker και έκτοτε διδάσκει την τέχνη της αρτοποιίας στην σχολή αρτοποιίας της Στουτγκάρδης στην οποία από το 2018 είναι πλέον ο διευθυντής. Ταυτόχρονα, κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και πραγματοποιεί ποιοτικούς ελέγχους για το Ινστιτούτο Γερμανικού Ψωμιού.
  • Ο κος Διαμαντής Παπαπαναγής (Τεχνολόγος Τροφίμων, Dpl Quality Systems Manager) ασχολείται με την τεχνολογία των τροφίμων για πάνω από 30 χρόνια. Κατέχει 22 χρόνια εξειδίκευση στα άλευρα, με 18ετή εμπειρία στην εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη B2B. Είναι υπεύθυνος Έρευνας & Ανάπτυξης νέων και καινοτόμων προϊόντων στη βιομηχανία «Κυλινδρόμυλοι Κρήτης Α.Ε.», αρμόδιος για την τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση B2B σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρθρογράφος σε κλαδικά και επιστημονικά περιοδικά, καθηγητής Τεχνολογίας Τροφίμων σε ΙΙΕΚ και επί σειρά ετών επιστημονικός συνεργάτης στον ΕΦΕΤ ως εκπαιδευτής και αξιολογητής σε εκπαιδευτικά σεμινάρια επαγγελματιών στο χώρο των τροφίμων, καθώς και στον τομέα των επιθεωρήσεων στους Ολυμπιακούς Αγώνες «ΑΘΗΝΑ 2004» και στη βιομηχανία τροφίμων.
  • Ο κος Αντώνης Αλεξανδρίδης είναι Τεχνολόγος Τροφίμων, ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9),

τηλ: 2810302730

φαξ: 2810227189

email: info@katartisi.gr

από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ.

→ Ηλεκτρονικές αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Πολιτική Cookies