Τo ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου με την υποστήριξη της εταιρείας ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, συνεχίζουν την επιτυχημένη διοργάνωση σεμιναρίων με θέμα την Γερμανική και Ευρωπαϊκή Αρτοποιία. Το σεμινάριο θα δοθεί από καταξιωμένους Γερμανούς Master Bakers στην ειδικά εξοπλισμένη αίθουσα αρτοποιίας της σχολής μας.
Μέχρι σήμερα, στα σεμινάρια έχουν συμμετάσχει και έχουν εκπαιδευτεί αρτοποιοί και ζαχαροπλάστες απο αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία όλης της Κρήτης όπως τα παρακάτω (αναφέρονται αλφαβητικά):
- COSTIS PATISSERIE BOULANGERIE
- CRETAN BAKER - ΟΡΕΣΤΗΣ ΛΑΜΟ
- FRESH SNACK
- ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΤΑΚΗΣ
- ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ - ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΑΡΑΘΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ
- ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΒΕΝΕΡΗΣ
- ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ - ΚΡΑΣΑΝΑΚΗ ΣΕΒΑΣΤΗ
- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΟΥΜΑΚΗΣ
- ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ "Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗ"
- ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ DAILY
- ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
- ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ ΠΡΙΝΑΡΗ - ΠΡΙΝΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΚΝΑΚΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ
- Ο ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ
- Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΔΑΛΗ
- Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΟΥ ΦΑΚΙΩΛΗ, ΦΑΚΙΩΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
- ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ Α.Ε.
- ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΚΗ
- ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΡΗ - ΥΙΟΙ ΝΙΚΟΥ ΒΕΝΕΡΗ
- ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ Θ. κ Ι. ΚΛΑΠΑΚΗΣ
- ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ
Αυτή τη φορά θα δοθούν 2 σεμινάρια με τις εξής θεματολογίες:
- Γερμανικά ψωμιά από καταξιωμένους Γερμανούς master bakers - 18/11 έως 20/11
- Γλυκά και αλμυρά σνακ αρτοποιείου από καταξιωμένους Γερμανούς master bakers - 21/11 έως 23/11
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις επιλέξτε το σεμινάριο(α) που θέλετε να παρακολουθήσετε: