Το σεμινάριο απευθύνεται σε ξενοδοχοϋπαλλήλους και υπαλλήλους τουριστικών γραφείων, στα τμήματα κρατήσεων, υποδοχής και εστίασης, καθώς και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εντάξει τα ισπανικά στις βασικές του δεξιότητες προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του τουρισμού.

 

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου ο εκπαιδευόμενος θα είναι σε θέση να διατηρεί ένα διάλογο, γραπτό ή προφορικό, σχετικά με την ιδιότητα του ως εργαζόμενος στον τουρισμό. Θα μπορεί επίσης να ανταπεξέλθει στα αιτήματα αλλά και στα τυχόν παράπονα των ισπανόφωνων επισκεπτών ή και συνεργατών του,και θα είναι ικανός να διαχειρίζεται καταστάσεις επιδεικνύοντας ένα ικανοποιητικό επίπεδο της ξένης γλώσσας.

Ενότητες:

  • Βασικές γνώσεις γραφής, ανάγνωσης και γραμματικής
  • Προσωπικά στοιχεία και παρουσίαση των υπηρεσιών που προσφέρουμε
  • Σύνταξη αλληλογραφίας και τουριστικών κειμένων.   
  • Πληροφορίες και περιγραφή ξενοδοχείων με τις υπηρεσίες που προσφέρουν,
  • Σύνταξη προγραμμάτων και προσφορών για ταξιδιωτικά γραφεία
  • Πληροφορίες σχετικά με τον τόπο διαμονής και για τα πολιτιστικά δρώμενα,
  • Χαιρετισμοί και παράπονα πελατών

Διάρκεια σεμιναρίου: 30 διδακτικές ώρες, Δευτέρες και Τετάρτες από 21/10 έως 25/11 18:00-20:30.

Δικαίωμα συμμετοχής: 140€

Εισηγήτρια: Η Καντικάκη Δέσποινα είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, στο τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Έχει εργαστεί σε διάφορα φροντιστήρια της Αθήνας και του Ηρακλείου και έχει λάβει μέρος στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας ως εξετάστρια προφορικού λόγου της ισπανικής γλώσσας. Εργάστηκε ως Διδάσκουσα στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης αλλά και σε Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα φορέας του οποίου υπήρξε η ‘’Αλληλεγγύη Κρήτης’’. Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται ως Διπλωματούχος Ξεναγός προσφέροντας υπηρεσίες σε πολυάριθμα γκρουπ της Ισπανίας και των λοιπών ισπανόφωνων χωρών.

Πολιτική Cookies