Το σεμινάριο υλοποιείται αποκλειστικά εξ αποστάσεως.

Όλα τα μαθήματα θα βιντεοσκοπηθούν και θα είναι διαθέσιμα την επόμενη ημέρα.

Απευθύνεται: 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ξενοδοχοϋπαλλήλους και υπαλλήλους τουριστικών γραφείων, αλλά και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να διευρύνει τις γνώσεις του στην Ισπανική Γλώσσα.

Ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων προαπαιτεί τις βασικές γνώσεις των ισπανικών (ουσιαστικά, κτητικές αντωνυμίες, ομαλά και ανώμαλα ρήματα στον Ενεστώτα, παραθετικά Επιθέτων).

 Σκοπός:

Με την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου μαθημάτων, ο εκπαιδευόμενος θα είναι σε θέση να διαχειρίζεται ποικίλες καταστάσεις τόσο στον τουριστικό τομέα όσο και σε θέματα της  καθημερινότητας.

Ενότητες:

Το σεμινάριο ολοκληρώνετε με τους χρόνους της Οριστικής Έγκλισης, ως εκ τούτου διδάσκει τους παρελθοντικούς αλλά και μελλοντικούς χρόνους της ισπανικής γλώσσας. Με την ολοκλήρωση του ο εκπαιδευόμενος θα έχει μια πληρέστερη εικόνα της Γραμματικής και του Συντακτικού της ισπανικής γλώσσας.  

  • Επανάληψη προηγούμενων
  • Εκμάθηση χρόνων παρελθοντικών
  • Εκμάθηση χρόνων μελλοντικών
  • Γραμματική
  • Συντακτικό
  • Λεξιλόγιο
  • Επανάληψη

Διάρκεια σεμιναρίου: 30 διδακτικές ώρες. Από 31/01/2022 έως 02/03/2022 κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 18:00-20:30.

Κόστος συμμετοχής: 140€* ανά συμμετοχή.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους,AMEA, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

 Εισηγήτρια: Η Καντικάκη Δέσποινα είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, στο τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Έχει εργαστεί σε διάφορα φροντιστήρια της Αθήνας και του Ηρακλείου και έχει λάβει μέρος στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας ως εξετάστρια προφορικού λόγου της ισπανικής γλώσσας. Εργάστηκε ως Διδάσκουσα στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης αλλά και σε Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα φορέας του οποίου υπήρξε η ‘’Αλληλεγγύη Κρήτης’’. Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται ως Διπλωματούχος Ξεναγός προσφέροντας υπηρεσίες σε πολυάριθμα γκρουπ της Ισπανίας και των λοιπών ισπανόφωνων χωρών.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου- Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλ/νο 302735, info@katartisi.gr από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Πολιτική Cookies