Τεχνικές αποτελεσματικής επικοινωνίας για ξενοδοχοϋπαλλήλους

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη και εργαζόμενους ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, καθώς και να αποκτήσουν καινούριες δεξιότητες στην αποτελεσματική επικοινωνία στο εργασιακό περιβάλλον.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες:

  1. Θα είναι σε θέση να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους συναδέλφους και τους πελάτες τους.
  2. Θα έχουν αποκτήσει νέες επικοινωνιακές δεξιότητες και τεχνικές που θα συμβάλλουν στην εργασιακή ανάπτυξη και διαχείριση του φόρτου εργασίας τους.
  3. Θα έχουν τη δυνατότητα να επιλύουν ζητήματα που προκύπτουν από εσφαλμένη επικοινωνία και να αποφεύγουν χρονοβόρες και ψυχοφθόρες επαναλήψεις.

Ενότητες:

  • Η διαδικασία της επικοινωνίας
  • Η αποτελεσματική επικοινωνία
  • Τα εμπόδια στην αποτελεσματική επικοινωνία

Διάρκεια: 10 διδακτικές ώρες.

Κόστος: 80 ευρώ (Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.)

Εκπαιδευτής: Ο δρ. Ιωάννης Ανυφαντάκης είναι ψυχολόγος και πιστοποιημένος απο τον ΕΟΠΠΕΠ εκπαιδευτής ενηλίκων με σημαντικότατη προϋπηρεσία στην εκπαίδευση ενηλίκων σε θέματα ψυχολογίας. Πιο συγκεκριμένα έχει διοργανώσει και εισηγηθεί μεγάλο αριθμό σεμιναρίων που αφορούν τη διαχείριση του στρες και των συγκρούσεων στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς και στην ανάπτυξη των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων.

Πολιτική Cookies