Διεξάγεται με σύχρονη εξ' αποστάσεως εκπαίδευση!

Στο παρόν διαδικτυακό σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με τις έννοιες της δικτύωσης, της συσχέτισης, της παρατήρησης, της ερώτησης και του πειραματισμού, οι οποίες ορίζονται ως οι απαρχές της καινοτόμου σκέψης. Η ανθρώπινη μάθηση και η φιλοδοξία για επαγγελματική ανέλιξη είναι βαρυσήμαντες, διότι μόνο μέσω αυτών καθίσταται εφικτή η προσδοκώμενη ανάπτυξη.

Με όχημα την τεχνολογία, οι συμμετέχοντες θα ενισχύσουν τις στρατηγικής σημασίας δεξιότητες τους όπως είναι η ενσυναίσθηση, η φαντασία, η δημιουργικότητα, η μεθοδικότητα, η επικοινωνία και η συνεργατικότητα. Μέσω της συμμετοχικής διάδρασης, στελέχη και εργαζόμενοι ακόμα και από την ίδια εταιρεία, θα αναπτύξουν ομαδοσυνεργατικές δεξιότητες, εδραιώνοντας έτσι την εμπιστοσύνη μεταξύ τους.

 

Απευθύνεται : Σε επιχειρηματίες και στελέχη που θέλουν να αναβαθμίσουν την επιχείρηση τους, σε εργαζόμενους ή/ και ανέργους που επιθυμούν να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις και επαγγελματικές δεξιότητες, σε εκπαιδευτές ενηλίκων που θέλουν να γνωρίσουν βιωματικά τη δημιουργική δια δραστική μάθηση, αλλά σε όλους όσους ασχολούνται γενικότερα με το επιχειρείν και τον επαγγελματικό προσανατολισμό και επιθυμούν να βρουν πιο δημιουργικούς τρόπους επαγγελματικής εξέλιξης

Σκοπός :  Οι συμμετέχοντες,  μέσα από μία διαφορετικά ευχάριστη, εκπαιδευτική διαδικασία  θα κατανοήσουν εις βάθος, γνωστικά αλλά και εμπειρικά, την αξία της δημιουργικής σκέψης, τα είδη, τα οφέλη της στον εργασιακό χώρο και πώς αυτή καθορίζει εν τέλει την καινοτομία και την εξέλιξη. Θα μάθουν, με εμπειρικό τρόπο, πώς να σκέφτονται και να δρουν πιο ευέλικτα, καινοτόμα, δημιουργικά  και αποτελεσματικότερα ακόμη και σε περιόδους κρίσεων, όπως αυτή που βιώνουμε σήμερα παγκόσμια.

Ενότητες Σεμιναρίου:

 

  • Καινοτόμο: το νέο ή/και το παλιό αλλιώς; 
  • Η Πανδημία: Απειλή ή Πρόκληση για εξέλιξη;
  • Χαρτογραφούμε την Καινοτόμο Σκέψη και Δημιουργούμε στην Πράξη
  • Δικτύωση, Συσχέτιση, Παρατήρηση, Ερώτηση, Πειραματισμός εν δράσει
  • Συναισθηματική Νοημοσύνη, Ψυχική Ανθεκτικότητα και Στρατηγικές Διαχείρισης Κρίσεων
  • Επενδύουμε στη Δια Βίου Εκπαίδευση και Επιμόρφωση
  • Συμμετέχουμε στις εξελίξεις

Δικαίωμα συμμετοχής:
Το κόστος του προγράμματος είναι 120€*  ανά συμμετοχή.


Χρόνος Διεξαγωγής: 20 ώρες, κάθε Τετάρτη 18.00μμ-21.15μμ 

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 νέα Αλικαρνασσός

Εισηγητής: η Ματίνα Καράλη είναι Ψυχολόγος (MBPsS)-Art Therapist, με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και επαγγελματικό μέλος των ανάλογων διεθνών επιστημονικών ενώσεων.

Ιδρύτρια και Διευθύντρια της 1ης Διεπιστημονικής Εταιρείας Παρεμβάσεων Ψυχικής Υγείας μέσω Τέχνης_ Art and Health. Έχοντας εξειδικευτεί σε διαφορετικές, αν και αλληλένδετα συμπληρωματικές προσεγγίσεις, δουλεύει με έναν ανθρωποκεντρικό, πλουραλιστικό και συνθετικό τρόπο, με κλινικό και εκπαιδευτικό έργο πάνω από 20 χρόνια, σε δημόσιους φορείς υγείας και εκπαίδευσης. Ως εισηγήτρια/ επιμελήτρια, υπεύθυνη συντονισμού, εκπαίδευσης και  εποπτείας έχει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων και στην εποπτεία φοιτητών ανθρωπιστικών σπουδών.  

Επικοινωνία:  Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ/νο 2810302730, info@katartisi.gr από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

*ειδικές εκπτώσεις σε ανέργους και φοιτητές.

 

Πολιτική Cookies