Απευθύνεται: Στελέχη Φορέων και Επιχειρήσεων, Στελέχη Αυτοδιοίκησης, Απόφοιτους Πανεπιστημίου, Άνεργους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, εργαζόμενους που θέλουν να βελτιώσουν το εργασιακό τους επίπεδο.

*Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά

Οι συμμετέχοντες με το πέρας του σεμιναρίου και την επιτυχία τους στις γραπτές εξ’ αποστάσεως εξετάσεις, θα λάβουν πιστοποιητικό από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και Πιστοποιητικό από την Βέλγικη Εταιρεία Group

Πρακτικές γνώσεις για:

 • το πως μπορεί να αναζητήσει χρηματοδοτήσεις από Ευρωπαϊκό Πόρο,
 • πως μπορεί να αξιολογήσει αν το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα είναι κατάλληλο για το Φορέα/Υπηρεσία/Επιχείρηση του,
 • και τελικά να αποκτήσει βασικές γνώσεις συγγραφής του δικού του Ευρωπαϊκού Προγράμματος.

 

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με προσομοίωση για τη διαχείριση ενός εγκεκριμένου Ευρωπαϊκού Έργου. Θα αναπτύξουμε τη μεθοδολογία για το πως συμπληρώνουμε τα απαραίτητα έντυπα παρακολούθησης του έργου μας, πως το παρακολουθούμε και πως πιστοποιούμε δαπάνες.

Με την παρούσα πιστοποίηση οι συμμετέχοντες μπορούν να εργαστούν σε εταιρίες Συμβούλων Ανάπτυξης, σε Επιχειρηματικούς και Εκπαιδευτικούς Φορείς, σε Κοινωνικές Επιχειρήσεις, σε Αναπτυξιακές Εταιρίες και ΟΤΑ, αλλά και σε Πολιτιστικούς και Καλλιτεχνικούς Οργανισμούς ή και να μπορούν να γράψουν πρόγραμμα για χρηματοδοτήσεις της επιχείρησής τους.

Ενότητες:

 1. Εισαγωγή στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα
  Που τα βρίσκουμε? Ποια είναι? Ποιος τα προκηρύσσει? Πως λειτουργούν?
 2. Deep Dive-Συγγραφή Τεχνικού Δελτίου
  Δουλεύουμε πάνω στις περιπτώσεις των Erasmus+ KA2 και Creative Europe Small Scale. Αυτή η κατηγορία προγραμμάτων είναι η βάση εξέτασης των Ευρωπαϊκών Προκηρύξεων, αγγίζει μεγάλη μερίδα φορέων και επιχειρήσεων και είναι ένας βατός τρόπος προσέγγισης του αντικειμένου
 3. Υλοποίηση και Παρακολούθηση Ευρωπαϊκών Εγκεκριμένων Έργων 
  Δημιουργία Φύλλων Ωροχρέωσης, Καταγραφή Εξόδων, Δημιουργία Εκθέσεων Πιστοποίησης, Παραδοτέα

Διάρκεια: Ημερομηνίες διεξαγωγής 16/01 με 27/01, 3 ημέρες, 25 ώρες
Module 1 και 3 μαγνητοσκοπημένα
Module 2 εξ’ αποστάσεως live

 24ώρες / (module 1: 7 ώρες μαγνητοσκοπημένες διαλέξεις + 1 ώρα επίλυση αποριών 16/01 στις 18.00), (module 2: 16-17-18/01 18.00-20.30 live streaming), (module 3: 7 ώρες μαγνητοσκοπημένες διαλέξεις + 1 ώρα επίλυση αποριών 27/01 στις 18.00)

 παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, επιχειρήσεις, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Εισηγητές/τριες:

Τσαλταμπάση Λίνα, Διευθύνουσα Σύμβουλος της OECON Group-Σύμβουλοι Επιχειρήσεων. Η κα Τσαλταμπάση έχει 25ετη εμπειρία σε Ευρωπαϊκά Έργα, και μαζί με την Ομάδα της διαχειρίζεται περισσότερα από 50 Έργα παρέχοντας υπηρεσίες σε περισσότερους από 500 Φορείς ετησίως. Η εταιρία της είναι μία από τις δύο πιστοποιημένες Ελληνικές εταιρίες μέλος του EIAC (European Innovation Association of Consultants). Τα Έργα της OECON Group φιγουράρουν ετησίως στις Καλές Πρακτικές της Ε.Ε. Είναι Υποψήφια Διδάκτορας του Παν.Μακεδονίας στην Επιχειρηματικότητα.

Κοπανάροβα Έλενα, Επικεφαλής του Τμήματος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της OECON Group-Σύμβουλοι Επιχειρήσεων. Η κα Κοπανάροβα έχει 15ετή εμπειρία στη Συγγραφή και Υλοποίηση Ευρωπαϊκών Έργων. Η εμπειρία της εκτείνεται από τα Προγράμματα Erasmus ως και τα Horizons, ενώ έχει δημιουργήσει πλατφόρμες συνεργασίας που παράσχουν συνεχή υποστήριξη σε Ευρωπαϊκά Έργα ανά θεματική ενότητα.

Θωμαϊδου Αλεξάνδρα, Μελετήτρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της OECON Group-Σύμβουλοι Επιχειρήσεων. Η κα Θωμαϊδου έχει εξειδίκευση στα Προγράμματα Κοινωνικής Συνοχής και Κοινωνικής Ένταξης, με συνεργασίες σε περισσότερες από 20 χώρες και ένα αξιοσημείωτο track record επιτυχημένων υποβολών.

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

 • Πως μπορώ να πληρώσω για τα σεμινάρια; +

  Οι πληρωμές Μπορούν να πραγματοποιηθούν με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους :

  1. Online μέσα από την σελίδα του σεμιναρίου, όπου θα βρείτε το σχετικό κουμπί πληρωμής στο τέλος της περιγραφής κάθε σεμιναρίου.
  2. Με κατάθεση στον λογαριασμό του ΚΕΚ στις παρακάτω τράπεζες με στοιχεία:
   ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR6708700970000000011000433
   EUROBANK: GR6002601340000080201393247
  3. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με μετρητά στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
  4. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
 • Πότε πρέπει να πληρώσω για το σεμινάριο; +

  Η πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής στο σεμινάριο πρέπει να γίνει το αργότερο 4 μέρες πριν την έναρξη του. Σε κάθε περίπτωση η διασφάλιση της συμμετοχής δεν κατοχυρώνεται από την απλή εγγραφή αλλά με την πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής –διδάκτρου-.
 • Πως μπορώ να ενημερώνομαι για σεμινάρια; +

 • Είμαι εισηγητής πως μπορώ να κάνω αίτηση για συνεργασία με την σχολή σας; +

  Αν είστε εισηγητής μπορείτε να πατήσετε εδώ και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συνεργασία.
 • Που διεξάγονται τα Σεμινάρια; +

  Οι αίθουσες υλοποίησης των Σεμιναρίων, όπως και η γραμματεία, βρίσκονται στην Νέα Αλικαρνασσό, Ικάρου & Αρχιμήδους 1.
 • Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνω πιστοποίηση; +

  Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνετε βεβαίωση παρακολούθησης.
 • Ενδιαφέρομαι για ένα Σεμινάριο αλλά οι ημερομηνίες έχουν οριστεί με τον όρο "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα". Τι σημαίνει αυτό; +

  Τα "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα" είναι σεμινάρια τα οποία επαναλαμβάνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Η ημερομηνία διεξαγωγής και έναρξης ανακοινώνεται συνήθως 2 μήνες πριν την έναρξή. Αν θέλετε να ενημερώνεστε αμέσως μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής μπορείτε να συμπληρώσετε την online αίτηση που υπάρχει αναρτημένη ώστε να σας καλέσουν από την γραμματεία για να σας ενημερώσουν μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής.
 • 1

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ksira domisi aponomi 2

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

 δευτερεύουσα επικεφαλίδα 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies