Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε Italian Vegan Street Food

Η ιταλική κουζίνα φημίζεται για τις υπέροχες γεύσεις και την πλούσια ιστορία της και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Από την πίτσα και τα ζυμαρικά μέχρι το ριζότο και τις σαλάτες, το ιταλικό φαγητό προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για όλους.
Ευτυχώς, δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών για το vegan street food. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από vegan πίτσα με σάλτσα ντομάτας και ποικιλία λαχανικών μέχρι φρέσκες σαλάτες, ριζότο φτιαγμένο με ζωμό λαχανικών και ποικιλία λαχανικών αλλά και πολλά άλλα!!

Το Italian Vegan Street food δεν είναι μόνο νόστιμο, αλλά παρέχει επίσης μια υγιεινή και βιώσιμη επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν τις γεύσεις της Ιταλίας χωρίς να συμβιβαστούν με τις διατροφικές τους επιλογές. Είτε είστε χορτοφάγος είτε απλά αναζητάτε μια πιο υγιεινή επιλογή φαγητού, το Italian Vegan Street food
αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσετε.

Ελάτε να μάθουμε μαζί την τέχνη της παρασκευής αλμυρών και γλυκών Italian Vegan Street Food της παραδοσιακής Ιταλικής γαστρονομίας και να μαγειρέψουμε!

Με τη βοήθεια του Executive Pizza chef Giorgio Manganiello, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία
να ανακαλύψουν νέες συνταγές αλλά και να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις γενικής εφαρμογής
στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική!

Απευθύνεται: σε όλους και σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον κλάδο η είναι ήδη επαγγελματίες
Μαζί θα φτιάξουμε:

• Impasto Pizza Vegan Pizza GURMET
• Wurstel Vegan
• Burger Vegan
• Cotoletta alla Milanese Vegan
• Dolce Brownies/ Cookie Vegan

Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να δίνει στους σπουδαστές εκπαίδευση πάνω σε βασικές έννοιες και τεχνικές.

Κόστος συμμετοχής 110€.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, ΑΜΕΑ, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Χώρος υλοποίησης: Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Παρασκευή και Σάββατο, ώρα 09.00πμ – 12.15πμ

Ο Giorgio Manganiello: είναι γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986, Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος πάνω στην Διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto ενώ παράλληλα διατηρεί Σχολή Εκμάθησης στην Ιταλική κουζίνα. Συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης.

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

  • Πως μπορώ να πληρώσω για τα σεμινάρια; +

    Οι πληρωμές Μπορούν να πραγματοποιηθούν με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους :

    1. Online μέσα από την σελίδα του σεμιναρίου, όπου θα βρείτε το σχετικό κουμπί πληρωμής στο τέλος της περιγραφής κάθε σεμιναρίου.
    2. Με κατάθεση στον λογαριασμό του ΚΕΚ στις παρακάτω τράπεζες με στοιχεία:
      ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR6708700970000000011000433
      EUROBANK: GR6002601340000080201393247
    3. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με μετρητά στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
    4. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
  • Πότε πρέπει να πληρώσω για το σεμινάριο; +

    Η πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής στο σεμινάριο πρέπει να γίνει το αργότερο 4 μέρες πριν την έναρξη του. Σε κάθε περίπτωση η διασφάλιση της συμμετοχής δεν κατοχυρώνεται από την απλή εγγραφή αλλά με την πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής –διδάκτρου-.
  • Πως μπορώ να ενημερώνομαι για σεμινάρια; +

  • Είμαι εισηγητής πως μπορώ να κάνω αίτηση για συνεργασία με την σχολή σας; +

    Αν είστε εισηγητής μπορείτε να πατήσετε εδώ και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συνεργασία.
  • Που διεξάγονται τα Σεμινάρια; +

    Οι αίθουσες υλοποίησης των Σεμιναρίων, όπως και η γραμματεία, βρίσκονται στην Νέα Αλικαρνασσό, Ικάρου & Αρχιμήδους 1.
  • Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνω πιστοποίηση; +

    Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνετε βεβαίωση παρακολούθησης.
  • Ενδιαφέρομαι για ένα Σεμινάριο αλλά οι ημερομηνίες έχουν οριστεί με τον όρο "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα". Τι σημαίνει αυτό; +

    Τα "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα" είναι σεμινάρια τα οποία επαναλαμβάνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Η ημερομηνία διεξαγωγής και έναρξης ανακοινώνεται συνήθως 2 μήνες πριν την έναρξή. Αν θέλετε να ενημερώνεστε αμέσως μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής μπορείτε να συμπληρώσετε την online αίτηση που υπάρχει αναρτημένη ώστε να σας καλέσουν από την γραμματεία για να σας ενημερώσουν μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής.
  • 1

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ksira domisi aponomi 2

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

 δευτερεύουσα επικεφαλίδα 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies