2oς Διαγωνισμός Ηλεκτροσυγκόλλησης στις 04/08/2022

 

2ος Διαγωνισμός Ηλεκτροσυγκόλλησης από τις Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Οι Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου διοργανώνουν το 2ο διαγωνισμό Ηλεκτροσυγκόλλησης στο Ηράκλειο Κρήτης, την Πέμπτη 4 Αυγούστου και ώρα 17.00 μ.μ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι απόφοιτοι των εκπαιδευτικών τμημάτων ηλεκτροσυγκόλλησης που έχουν καταρτιστεί από το 2017 έως σήμερα.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις των Τεχνικών Σχολών (Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός), στα σύγχρονα εργαστήρια ηλεκτροσυγκόλλησης.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να προωθήσει το θεσμό της εφαρμοσμένης Ηλεκτροσυγκόλλησης στην Ελλάδα και να αναδείξει και να υποστηρίξει τους ταλαντούχους ηλεκτροσυγκολλητές προσφέροντάς τους περαιτέρω εξειδίκευση και επιμόρφωση.

Οι διαγωνιζόμενες ομάδες, -συνολικά τέσσερις στον αριθμό και αποτελούμενες από τρία άτομα η καθεμία- θα δοκιμαστούν στη δημιουργία μιας συγκεκριμένης μεταλλικής κατασκευής την οποία καλούνται να ολοκληρώσουν σε 120 λεπτά.
Κριτήρια αξιολόγησης του διαγωνισμού, αποτελούν μεταξύ άλλων η ποιότητα συγκόλλησης (οπτικός έλεγχος), η ακρίβεια του πάχους κόλλησης, η επιλογή του κατάλληλου ηλεκτροδίου και τύπου συγκόλλησης, η συμφωνία διαστάσεων και σχήματος τελικής κατασκευής με το αρχικό σχέδιο, η ανθεκτικότητα και η λειτουργικότητα της τελικής κατασκευής. Με το πέρας της κατασκευαστικής διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων.

Το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα θα είναι η δωρεάν συμμετοχή στο δεκαπενθήμερο πρόγραμμα μετεκπαίδευσης ηλεκτροσυγκολλητών που θα πραγματοποιηθεί το χειμώνα του 2023 στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής εταιρείας Ηλεκτροσυγκολλήσεων DVS-GSI στο Dusseldorf της Γερμανίας καθώς και άλλα δώρα.

Εκμάθηση συστήματος κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων AMADEUS και εφαρμογές στα τουριστικά πακέτα.

 

Απευθύνεται σε στελέχη ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων, αεροπορικών εταιρειών και αποφοίτους σχολών σχετικών με τον τουρισμό.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν:

Διαβάστε Περισσότερα..

Σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου Ιταλικής Πίτσας με πιστοποίηση (Formazione professionale pizzaiolo) Έναρξη 20/11/2024 Ηράκλειο

Η Σχολή απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να απασχοληθούν επαγγελματικά σαν πιτσαδόροι σε ξενοδοχεία και εστιατόρια ανεξάρτητα αν έχουν ήδη εμπειρία ή όχι στον χώρο της πίτσας.

Οι συμμετέχοντες με την ολοκλήρωση των σπουδών τους στη Σχολή θα λάβουν:

  • Πιστοποίηση από τον φορέα πιστοποίησης δεξιοτήτων ISKILLS
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης διάρκειας 80 ωρών από τις Τεχνικές Σχολές του επιμελητηρίου Ηρακλείου
  • Certificato από το Italian Pizza Academy

Απόκτησε τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για μια σίγουρη απορρόφηση στον κλάδο του δημοφιλέστερου πιάτου παγκοσμίως όπως κουζίνες ξενοδοχείων και εστιατόρια, μέσα από θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που θα σε μεταμορφώσει σε Σεφ Πίτσας!

Απόκτησε την μονάδική πιστοποίηση Επαγγελματία Πιτσαδόρου Ιταλικής Πίτσας από τον αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης ISKILLS

Η σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου ή Formazione Professionale Pizzaiolo δημιουργήθηκε στo πλαίσιo της αυξημένης ζήτησης επαγγελματιών και ανάγκης βελτιστοποίησης των γνώσεων τους, καθώς το κατ’ εξοχήν χαρακτηριστικό ιταλικό πιάτο κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στην ελληνική και παγκόσμια γαστρονομία.

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης

Θεωρητικό μέρος

  • Ιστορικές σημειώσεις για την Ιταλική πίτσα
  • Σε βάθος ανάλυση του μαλακού σίτου και του σκληρού σίτου: διαφορές, χαρακτηριστικά, παράγοντες που καθορίζουν την ποιότητα και τη χρηση
  • Σύνθεση από πυρήνες σιταριού
  • Στάδια επεξεργασίας στον αλευρόμυλο
  • Διαδικασίες διόγκωσης και ωρίμανσης ζύμης: οι διαφορές
  • Αντίδραση Maillard και πέψη τροφής
  • Μέθοδοι ζύμωσης/ζυμώματος
  • Απαραίτητα εργαλεία εργασίας
  • Κανόνες υγιεινής και ασφάλειας

Πρακτικό μέρος

  • Διογκωτικές ζύμες, άμεση και έμμεση με poolish και biga και αυτόλυση για κλασική Ιταλική στρογγυλή πίτσα
  • Γενοβέζικης focaccia & ciabatta
  • Εναλλακτικές ζύμες με διάφορα είδη αλεύρων
  • Έλεγχος και διαχείριση θερμοκρασίας ζύμης
  • Σχηματισμός των καρβελιών (staglio)
  • Διόγκωση και ωρίμανση ζύμης
  • Διαχείριση του φούρνου και μαγείρεμα σε διαφορετικές θερμοκρασίες

Διάρκεια: 80 διδακτικές ώρες εκ των οποίων

οι 15 διδακτικές ώρες εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση μέσω πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης τις ημερομηνίες και ώρες 20/11/24 09:00-13:15, 21/11/24 09:00-13:15, 22/11/24 09:00-13:15.

Οι 65 διδακτίκες ώρες πρακτικής άσκησης σε εργαστήριο μας Δευτέρα έως Σάββατο

25/11/24 09:00-16:45, 26/11/24 09:00-15:45, 27/11/24 09:00-15:45, 28/11/24 09:00-15:45, 29/11/24 09:00-15:45, 30/11/24 09:00-15:45, 02/12/24 09:00-15:45, 03/12/24 09:00-15:45.

Κόστος συμμετοχής: 600€ ανά συμμετοχή.

Θέσεις περιορισμένες !!!

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους,AMEA, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Εισηγητής:
Ο Giorgio Manganiello είναι γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986, είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος πάνω στην Διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto ενώ παράλληλα διατηρεί Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης.

Σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου Ιταλικής Πίτσας με πιστοποίηση (Formazione professionale pizzaiolo) Έναρξη 14/02/2023 Θεσσαλονίκη

Η Σχολή απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να απασχοληθούν επαγγελματικά σαν πιτσαδόροι σε ξενοδοχεία και εστιατόρια ανεξάρτητα αν έχουν ήδη εμπειρία ή όχι στον χώρο της πίτσας.

Οι συμμετέχοντες με την ολοκλήρωση των σπουδών τους στη Σχολή θα λάβουν:

  • Πιστοποίηση από τον φορέα πιστοποίησης δεξιοτήτων ISKILLS
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης διάρκειας 80 ωρών από τις Τεχνικές Σχολές του επιμελητηρίου Ηρακλείου
  • Certificato από το Italian Pizza Academy

Διαβάστε Περισσότερα..

Σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου Ιταλικής Πίτσας με πιστοποίηση (Formazione professionale pizzaiolo) Αθήνα Έναρξη 07/02/2024

Η Σχολή απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να απασχοληθούν επαγγελματικά σαν πιτσαδόροι σε ξενοδοχεία και εστιατόρια ανεξάρτητα αν έχουν ήδη εμπειρία ή όχι στον χώρο της πίτσας.

Οι συμμετέχοντες με την ολοκλήρωση των σπουδών τους στη Σχολή θα λάβουν:

  • Πιστοποίηση από τον φορέα πιστοποίησης δεξιοτήτων ISKILLS
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης διάρκειας 80 ωρών από τις Τεχνικές Σχολές του επιμελητηρίου Ηρακλείου
  • Certificato από το Italian Pizza Academy

 

Απόκτησε τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για μια σίγουρη απορρόφηση στον κλάδο του δημοφιλέστερου πιάτου παγκοσμίως όπως κουζίνες ξενοδοχείων και εστιατόρια, μέσα από θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που θα σε μεταμορφώσει σε Σεφ Πίτσας!

Απόκτησε την μονάδική πιστοποίηση Επαγγελματία Πιτσαδόρου Ιταλικής Πίτσας από τον αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης ISKILLS

Η σχολή Επαγγελματία Πιτσαδόρου ή Formazione Professionale Pizzaiolo δημιουργήθηκε στo πλαίσιo της αυξημένης ζήτησης επαγγελματιών και ανάγκης βελτιστοποίησης των γνώσεων τους, καθώς το κατ’ εξοχήν χαρακτηριστικό ιταλικό πιάτο κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στην ελληνική και παγκόσμια γαστρονομία.

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης

Θεωρητικό μέρος

  • Ιστορικές σημειώσεις για την Ιταλική πίτσα
  • Σε βάθος ανάλυση του μαλακού σίτου και του σκληρού σίτου: διαφορές, χαρακτηριστικά, παράγοντες που καθορίζουν την ποιότητα και τη χρηση
  • Σύνθεση από πυρήνες σιταριού
  • Στάδια επεξεργασίας στον αλευρόμυλο
  • Διαδικασίες διόγκωσης και ωρίμανσης ζύμης: οι διαφορές
  • Αντίδραση Maillard και πέψη τροφής
  • Μέθοδοι ζύμωσης/ζυμώματος
  • Απαραίτητα εργαλεία εργασίας
  • Κανόνες υγιεινής και ασφάλειας

Πρακτικό μέρος

  • Διογκωτικές ζύμες, άμεση και έμμεση με poolish και biga και αυτόλυση για κλασική Ιταλική στρογγυλή πίτσα
  • Γενοβέζικης focaccia & ciabatta
  • Εναλλακτικές ζύμες με διάφορα είδη αλεύρων
  • Έλεγχος και διαχείριση θερμοκρασίας ζύμης
  • Σχηματισμός των καρβελιών (staglio)
  • Διόγκωση και ωρίμανση ζύμης
  • Διαχείριση του φούρνου και μαγείρεμα σε διαφορετικές θερμοκρασίες

Διάρκεια: 80 διδακτικές ώρες εκ των οποίων

 

οι 15 διδακτικές ώρες θεωρίας εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση μέσω πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης τις ημερομηνίες και ώρες 07/02/24 17:00-21:15, 08/02/24 17:00-21:15, 09/02/24 17:00-21:15.

Οι 65 διδακτίκες ώρες πρακτικής άσκησης  

15/02/24 15:00-22:00, 16/02/24 15:00-22:00, 17/02/24 15:00-22:00, 19/02/24 15:00-21:45, 20/02/24 15:00-21:45, 21/02/24 15:00-21:45, 22/02/24 15:00-21:45, 23/02/24 15:00-21:45.

 

Κόστος συμμετοχής: 700€ ανά συμμετοχή.

Θέσεις περιορισμένες !!!

Χώρος υλοποίησης: Μύλοι Κρήτης διεύθυνση 1η παρ. Αγ. Σοφίας, θέση Σπιθάρια,
Ασπρόπυργος, Αθήνα

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους,AMEA, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Εισηγητής:
Ο Giorgio Manganiello είναι γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986, είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος πάνω στην Διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto ενώ παράλληλα διατηρεί Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης.

Αφαίρεσε τη γλουτένη -> Πρόσθεσε πελάτες

Ένα σεμινάριο για όσους θέλουν να δημιουργήσουν νέο πελατολόγιο μέσω ενός γευστικού Ιταλικού μενού χωρίς γλουτένη.

Θεωρητικό μέρος:

  • Πίτσα χωρίς γλουτένη: πρώτες ύλες, κατάλληλα καρυκεύματα και ποτά, επισήμανση και πιστοποιήσεις για ασφαλή προμήθεια
  • Διαδικασίες και βέλτιστες πρακτικές σε πιτσαρίες: αποθήκευση, επεξεργασία, μαγείρεμα, επιτραπέζια εξυπηρέτηση και take away
  • Haccp: το κρίσιμο σημείο χωρίς γλουτένη
  • Καθαρισμός και οργάνωση χώρων
  • Ειδικός εξοπλισμός και ρούχα

Διαβάστε Περισσότερα..

Κέρδισε μέσα από την δημιουργία προϊόντων Τουρισμού Εμπειρίας.

 

Απευθείνεται: Νεοεισερχόμενους στον τομέα του τουρισμού εμπειρίας. Φοιτητές του τουρισμού και άλλοι. Επιχειρηματίες ή και εργαζόμενοι σε τουριστικά καταλύματα, εστιατόρια ή αλλού που επιθυμούν να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους. Μουσειοπαιδαγωγούς, Ξεναγούς. Ιδιώτες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μια συμπληρωματική απασχόληση. Άνεργοι που αναζητούν απασχόληση.

Διαβάστε Περισσότερα..

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας (Γερμανική Πιστοποίηση).

 

Το σεμινάριο περιλαμβάνει σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες και μεθοδολογίες στο χώρο της Ξηράς Δόμησης με πρακτικά μαθήματα στα εργαστήρια κατασκευών των Τεχνικών Σχολών Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των τριών Σεμιναρίων οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν το δικαίωμα να δώσουν εξετάσεις πιστοποίησης (Σεπτέμβριος 2024) προκειμένου να αποκτήσουν ένα αναγνωρισμένο δίπλωμα του «Τεχνίτη Ξηράς Δόμησης» από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Φρανκφούρτης υπό την επιστασία του Ομοσπονδιακού Συνδέσμου Χρώματος, Διαμόρφωσης και Προστασίας Κτηρίων της Γερμανίας.  

Τα σεμινάρια είναι τα εξής:

1ο  Ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός εσωτερικών χώρων και οροφών συνολικής διάρκειας 40 ωρών που πραγματοποιείται σε 5 ημέρες και ολοκληρώνεται σε μία εβδομάδα, με συνολικό κόστος 480€. Έναρξη: 8 Απριλίου 2024    Λήξη: 12 Απριλίου 2024

 Περιεχόμενα  1ου Σεμιναρίου

2ο  Ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός εσωτερικών χώρων με αυξημένη υγρασία συνολικής διάρκειας 40 ωρών που πραγματοποιείται σε 5 ημέρες και ολοκληρώνεται σε μία εβδομάδα, με συνολικό κόστος 480€.Έναρξη: 13 Μαΐου 2024    Λήξη: 17 Μαΐου 2024

 Περιεχόμενα  2ου Σεμιναρίου

3ο  Ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός εσωτερικής και κρεμαστής οροφής/ψευδοροφής συνολικής διάρκειας 40 ωρών που πραγματοποιείται σε 5 ημέρες και ολοκληρώνεται σε μία εβδομάδα, με συνολικό κόστος 520€. Έναρξη: 10 Ιουνίου 2024     Λήξη: 14 Ιουνίου 2024

 Περιεχόμενα  3ου Σεμιναρίου

Το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιείται από τις Τεχνικές Σχολές του επιμελητηρίου Ηρακλείου σε συνεργασία με:

  • τον «Ομοσπονδιακό Σύνδεσμο Χρώματος, Διαμόρφωσης και Προστασίας Κτηρίων» της Γερμανίας, www.farbe.de
  • το «Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Φρανκφούρτης», (Handwerkskammer Frankfurt-Rhein-Main), www.hwk-rhein-main.de
  • την Ελληνογερμανική Συνέλευση www.grde.eu

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένους εργαστηριακούς χώρους οικοδομής στις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Αρχιμήδους 1& Ικάρου Ν. Αλικαρνασσός, στο Ηράκλειο Κρήτης όπου κάθε εκπαιδευόμενος θα αναλαμβάνει δικό του προσωπικό Project το οποίο θα πρέπει να ολοκληρώσει με επιτυχία υπό την καθοδήγηση έμπειρων τεχνικών.

Υπεύθυνοι Υλοποίησης Προγράμματος:

 Vitali Romme: Αρχιτεχνίτης (Meister) και εκπαιδευτής βαφέας, με εξειδίκευση στις βαφές, τυς ελαιοχρωματισμούς και την ξηρά δόμηση. Από το 2007 εργάζεται ως εκπαιδευτής στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Φρανκφούρτης.

 Mariusz Dechnig: Αρχιτεχνίτης (Meister), εκπαιδευτής βαφέας και ελαιοχρωματιστής. Από το 1997 είναι διευθυντής του εξειδικευμένου κέντρου «Χρώμα και Χώρος» του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Φρανκφούρτης. Είναι μέλος της ομάδας εργασίας του ομοσπονδιακού συνδέσμου χρώματος, διαμόρφωσης και προστασίας κτιρίων για την διδακτέα ύλη καθώς και για την διαμόρφωση ενιαίας (ομοσπονδιακής) εξεταστέας ύλης, αλλά και της επιτροπής εκπαίδευσης του ομοσπονδιακού συνδέσμου χρώματος, διαμόρφωσης και προστασίας κτιρίων. Από 2011 προπονεί την εθνική ομάδα «Paint technician Worldskills Germany» (WorldSkills Expert Skill 36). Συμμετείχε  σε διάφορα διεθνή πρότζεκτ σχετικά με την ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων, όπως στην φανοποιεία και βαφεία στην Ναμίμπια, στην εκπαίδευση εκπαιδευτών στην Γκάνα, κτλ.

Εκπαιδευτής Προγράμματος: 
Ιωάννης Αστρινάκης
 ο οποίος κατέχει την Γερμανική Πιστοποίηση, με προϋπηρεσία στον χώρο της Ξηράς Δόμησης από το 2004 όπου δραστηριοποιείτε επαγγελματικά ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Παρέχεται η δυνατότητα διαμονής, σε μονόκλινο με πρωινό, σε καλή τιμή για 5 ημέρες

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλέφωνο 2810-302600 & 287141, info@katartisi.gr από τις 09:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ.

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

  • Πως μπορώ να πληρώσω για τα σεμινάρια; +

    Οι πληρωμές Μπορούν να πραγματοποιηθούν με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους :

    1. Online μέσα από την σελίδα του σεμιναρίου, όπου θα βρείτε το σχετικό κουμπί πληρωμής στο τέλος της περιγραφής κάθε σεμιναρίου.
    2. Με κατάθεση στον λογαριασμό του ΚΕΚ στις παρακάτω τράπεζες με στοιχεία:
      ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR6708700970000000011000433
      EUROBANK: GR6002601340000080201393247
    3. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με μετρητά στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
    4. Επιτόπου στα γραφεία της γραμματείας των Τεχνικών Σχολών με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα στην οδό Ικάρου & Αρχιμήδους 1 στην Αλικαρνασσό.
  • Πότε πρέπει να πληρώσω για το σεμινάριο; +

    Η πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής στο σεμινάριο πρέπει να γίνει το αργότερο 4 μέρες πριν την έναρξη του. Σε κάθε περίπτωση η διασφάλιση της συμμετοχής δεν κατοχυρώνεται από την απλή εγγραφή αλλά με την πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής –διδάκτρου-.
  • Πως μπορώ να ενημερώνομαι για σεμινάρια; +

  • Είμαι εισηγητής πως μπορώ να κάνω αίτηση για συνεργασία με την σχολή σας; +

    Αν είστε εισηγητής μπορείτε να πατήσετε εδώ και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συνεργασία.
  • Που διεξάγονται τα Σεμινάρια; +

    Οι αίθουσες υλοποίησης των Σεμιναρίων, όπως και η γραμματεία, βρίσκονται στην Νέα Αλικαρνασσό, Ικάρου & Αρχιμήδους 1.
  • Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνω πιστοποίηση; +

    Με το πέρας του σεμιναρίου παίρνετε βεβαίωση παρακολούθησης.
  • Ενδιαφέρομαι για ένα Σεμινάριο αλλά οι ημερομηνίες έχουν οριστεί με τον όρο "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα". Τι σημαίνει αυτό; +

    Τα "Επαναλαμβανόμενα Τμήματα" είναι σεμινάρια τα οποία επαναλαμβάνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Η ημερομηνία διεξαγωγής και έναρξης ανακοινώνεται συνήθως 2 μήνες πριν την έναρξή. Αν θέλετε να ενημερώνεστε αμέσως μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής μπορείτε να συμπληρώσετε την online αίτηση που υπάρχει αναρτημένη ώστε να σας καλέσουν από την γραμματεία για να σας ενημερώσουν μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής.
  • 1

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Σπούδασε στο Ι.Ε.Κ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ksira domisi aponomi 2

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης - Γυψοσανίδας

 

 

Απονομή των πρώτων πιστοποιητικών στους απόφοιτους της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης

 

 

Σε ενδιαφέρει!

 

parking aerodromio irakleiou

 

enikoiasi aithousas didaskalias 4 3 small

 

 

 δευτερεύουσα επικεφαλίδα 

70 χρόνια προσφοράς στην Επαγγελματική Εκπαίδευση - Δείτε το Βίντεο

 

 

Πολιτική Cookies