Το Κ.Ε.Κ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου διοργανώνει το 2ο από μια σειρά τριών σεμιναρίων των 30 ωρών σε επιχειρηματίες ή σε στελέχη επιχειρήσεων με θέμα « Βασικές γνώσεις ορολογίας επιχειρηματικών συναλλαγών στα ρώσικα »

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: Απογευματινό τμήμα: 2 Δεκεμβρίου έως 8 Ιανουαρίου
Πρωινό τμήμα: 11 Δεκεμβρίου έως 5 Φεβρουαρίου


Απευθύνεται:
Στους επιχειρηματίες ή σε στελέχη των επιχειρήσεων που επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους στην Ρώσικη γλώσσα, ώστε ν’ ανταποκρίνονται σωστά σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών συναλλαγών.
Σκοπός:
Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της γλώσσας και η σωστή έκφραση ιδεών και προσωπικών απόψεων, η διαχείριση λεπτομερειών σε επαγγελματικές συζητήσεις και σε γραπτά κείμενα, η δυνατότητα σύνταξης επαγγελματικών επιστολών, αναφορών και σημείων καθώς επίσης η εκμάθηση και βελτίωση της ορολογίας.
Θεματικές Ενότητες :

 • Επανάληψη (α’ κύκλου)
 • Λεξιλόγιο και Εξάσκηση προφορικού λόγου για καταστήματα
  1. Ένδυση, Υπόδηση
  2. Αξεσουάρ, κοσμήματα
  3. Τουριστικά κοσμήματα
  4. Σνακ μπαρ, καφέ, εστιατόρια
  5. Ξενοδοχεία
 • Λεξιλόγιο και εξάσκηση για καταστήματα με παραδοσιακά προϊόντα
 • Λεξιλόγιο και εξάσκηση για τουριστικά γραφεία και γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων
 • Συναλλαγές, προβλήματα συναλλαγών
 • Επανάληψη

Εισηγήτρια: η Κατερίνα Πάπους είναι Καθηγήτρια Ρώσικης Γλώσσας, αποφοίτησε το 1999 από το Πανεπιστήμιο Ντονετσκ της Ουκρανίας με πτυχίο Φιλολογίας Ρώσικης Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Ελληνικής Γλώσσας.
Διαθέτει εμπειρία 10 χρονών σε αντίστοιχα θέματα εκπαίδευσης ενηλίκων.


Διάρκεια σεμιναρίου: 30 ώρεςαπογευματινό : Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 20:00μ.μ - 22:00μ.μ. και πρωινό : Τετάρτη και Παρασκευή 09:00πμ – 11:00πμ

Κόστος προγράμματος: τιμή 90 ευρώ.

Μπορείτε να κάνετε online αίτηση συμμετοχής πατώντας το παρακάτω σύνδεσμο:

Online Αίτηση Συμμετοχής

Σχετικά Αρχεία:


Επικοινωνία:
Πληροφορίες και αιτήσεις στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ/νο 2810-342136 κα Μαίρη Βενιχάκη venihaki@katartisi.gr και κα Έφη Κουτεντάκη koutentaki@katartisi.gr από τις 08:00πμ έως 3:00 μ.μ. Ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Πολιτική Cookies