Σκοπός είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες βασικές γνώσεις όσον αφορά τη Διοίκηση και την Οργάνωση των επιχειρήσεων εστίασης. Θα αναπτυχθούν μέθοδοι ανάπτυξης των πωλήσεων και βελτίωσης ανταγωνιστικότητας, πρακτικά θέματα όπως χρηματοδότηση, οργάνωση καταστήματος, Εξυπηρέτηση πελατών , τιμολόγηση, Διαχείριση εφοδιασμού κλπ
Απευθύνεται:
Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων Εστίασης -εργαζόμενοι στην κλάδο της εστίασης ή και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αποκτήσει ή να επεκτείνει της ήδη γνώσεις του πάνω στον τομέα τις εστίασης.
Ενότητες Σεμιναρίου:
- Marketing επιχειρήσεων εστίασης
- Οργάνωση επιχειρήσεων εστίασης
- Αρχές Food and Beverage Management
- Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων Εστίασης
- Τιμολόγηση, Διαχείριση εργαζομένων
- Τεχνικές πωλήσεων και βελτίωσης Ανταγωνιστικότητας
Δικαίωμα συμμετοχής:
Το κόστος του προγράμματος είναι 70€ ανά συμμετοχή.
Σχετικά Αρχεία:
Εισηγητής
Ο Νίκος Σχοινιωτάκης είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην οργάνωση και διοίκηση με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά από το Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει διατελέσει εισηγητής σε διαλέξεις σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ σε σεμινάρια εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων, είναι επιχειρηματικός σύμβουλος(mentoring) στο ΙΜΕ ΓΕΣΒΕΕ, στην ΕΣΕΕ, και στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει συγγράψει βιβλία χρηματοοικονομικής και τραπεζικής, εργάζεται σε χρηματοπιστωτικό όμιλο σε θέματα επιχειρήσεων και επιχειρηματικότητας και διδάσκει στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου θέματα Διοίκησης επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικής
Επικοινωνία:
Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ/νο 2810-302735 & 302730 κ Λεονταράκης Κυριάκος email: Leontarakis@katartisi.gr φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από τις 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr