Επαναλαμβανόμενα Τμήματα

Βασικές γνώσεις καθημερινής επικοινωνίας και συναλλαγών στην αραβική γλώσσα

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια βασική κατανόηση της αραβικής γλώσσας, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται σε καθημερινούς διαλόγους και να εκφράζουν απλές ανάγκες και επιθυμίες.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της γλώσσας και η σωστή έκφραση ιδεών και προσωπικών απόψεων, η διαχείριση λεπτομερειών σε επαγγελματικές συζητήσεις και σε γραπτά κείμενα, η δυνατότητα σύνταξης επαγγελματικών επιστολών, αναφορών, καθώς επίσης η εκμάθηση και βελτίωση της ορολογίας.

Πατήστε εδώ για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο

Θεματικές ενότητες :

  • Αλφάβητο - βασικοί κανόνες προφοράς
  • Βασικές εκφράσεις επικοινωνίας
  • Αριθμοί - ώρες
  • Λεξιλόγιο
  • Εξάσκηση προφορικού λόγου

Κόστος προγράμματος: 130 €

Διάρκεια σεμιναρίου: 30 ώρες

Εισηγήτρια:
Η Ράνια Μπαρίκου είναι καθηγήτρια αραβικής γλώσσας, έχει εργαστεί σαν μεταφράστρια αραβικής γλώσσας αλλά και σαν διερμηνέας σε διάφορους ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, όπως την Ελληνική Αστυνομία το Εφετείο αλλά και στην Ελληνική Πρεσβεία του Λιβάνου.

Πατήστε εδώ για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο

Επικοινωνία: Πληροφορίες και αιτήσεις στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Κορωναίου 9, κ. Κυριάκος Λεονταράκης τηλ. 2810-302730, 2810302735 &, φαξ 2810-227189, e-mail Leontarakis@katartisi.gr και info@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 και ιστοσελίδα:www.katartisi.gr

Πολιτική Cookies