diaxeirisi epixeirisewn estiasis

Επαναλαμβανόμενα τμήματα

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες βασικές γνώσεις για τη διοίκηση και την οργάνωση των επιχειρήσεων εστίασης. Θα αναπτυχθούν μέθοδοι ανάπτυξης των πωλήσεων και βελτίωσης ανταγωνιστικότητας αλλά και πρακτικά θέματα όπως χρηματοδότηση, οργάνωση καταστήματος, εξυπηρέτηση πελατών, τιμολόγηση, διαχείριση εφοδιασμού κλπ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης - εργαζόμενους στην κλάδο αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αποκτήσει ή να επεκτείνει τις γνώσεις του στον τομέα της εστίασης.

Πατήστε εδώ για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Marketing επιχειρήσεων εστίασης
  • Οργάνωση επιχειρήσεων εστίασης
  • Αρχές Food and Beverage Management
  • Χρηματοδότηση επιχειρήσεων εστίασης
  • Τιμολόγηση, διαχείριση εργαζομένων
  • Τεχνικές πωλήσεων και βελτίωσης ανταγωνιστικότητας

Δικαίωμα συμμετοχής: Το κόστος του προγράμματος είναι 90€ ανά συμμετοχή
Διάρκεια: 12 ώρες

Πατήστε εδώ για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο

Εισηγητής:
Ο Νίκος Σχοινιωτάκης είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην οργάνωση και διοίκηση με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά από το Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει διατελέσει εισηγητής σε διαλέξεις σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ σε σεμινάρια εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων, είναι επιχειρηματικός σύμβουλος (mentoring) στο ΙΜΕ ΓΕΣΒΕΕ, στην ΕΣΕΕ, και στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει συγγράψει βιβλία χρηματοοικονομικής και τραπεζικής, εργάζεται σε χρηματοπιστωτικό όμιλο σε θέματα επιχειρήσεων και επιχειρηματικότητας και διδάσκει στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου θέματα Διοίκησης επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικής

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Κορωναίου 9, τηλ. 2810-302736 & 302730 κ. Μαίρη Βενιχάκη - email: venihaki@katartisi.gr φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από 09:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Μένουμε Σπίτι - Ράβουμε Μάσκες

RAVOUME MASKES 2 1

Πολιτική Cookies