Επαναλαμβανόμενα Τμήματα

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με τον τομέα της αισθητικής και της ομορφιάς γενικότερα. Επίσης απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις σε τεχνικές στον χώρο της υγείας και της ομορφιάς.

Healing Touch Massage: Πρόκειται για ένα είδος θεραπείας το οποίο  ανακουφίζει από το στρες και την ένταση που δημιουργείται στους ιστούς του σώματος κατά την διάρκεια φυσικής άσκησης, χειρονακτικής εργασίας ή έντονου έργου. Θεραπεία που υπάρχει σε κάθε Spa.
Ένα είδος μασάζ που βοηθάει τόσο τον αθλητή, όσο και κάποιον που κάνει χειρονακτική εργασία να επανέλθει σε μία καλή σωματική κατάσταση μετά από κουραστική προπόνηση αλλά και τραυματισμούς. Μαλάζεται το πιο βαθύ στρώμα μυϊκών ιστών με σκοπό να αποβάλλουν το γαλακτικό οξύ που έχει συσσωρευτεί ώστε να θεραπευτούν τραυματισμοί μαλακών μορίων.

Πατήστε εδώ για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο

Θεματολογία:
Ξεκινάμε με την εκμάθηση των κανόνων υγιεινής, την χρήση αντισηπτικού προϊόντος για την απολύμανση των πατουσών και συνεχίζουμε κάνοντας αναφορά στην ανατομία, στο μυϊκό, σκελετικό και νευρικό σύστημα, στα οφέλη του μασάζ καθώς επίσης μαθαίνουμε πότε απαγορεύεται το μασάς παίρνοντας ιατρικό ιστορικό.
Συνεχίζουμε με την εκμάθηση της τεχνικής και ακολουθούν αρκετές ώρες πρακτικής εξάσκησης μεταξύ των συμμετεχόντων για να μπορέσουν να μάθουν σωστά τις κινήσεις αλλά και να νιώσουν τις πιέσεις, με εξοπλισμό και υλικά που παρέχονται από εμάς.

Διάρκεια σεμιναρίου: 20 Ώρες

Κόστος προγράμματος: 160 ευρώ

Πατήστε εδώ για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο

Εισηγήτρια:
Η Αθηνά Ψυλλάκη γεννήθηκε και ζει στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σπούδασε Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων και ασχολήθηκε επαγγελματικά με την Διακόσμηση επί σειρά ετών. Παρακολούθησε Επιμορφωτικά και Εκπαιδευτικά Σεμινάρια διαφόρων Τεχνικών Χειρομάλαξης, Αισθητικής και Make up. Το 2013 πιστοποιήθηκε ως η πρώτη Ελληνίδα Δερμοτριχολόγος από την Accademia Dei Giardini στο Μιλάνο.
Από το 2011 έως και σήμερα διδάσκει και επιμορφώνει επαγγελματίες αλλά και ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με το μασάζ. Υπήρξε Διευθύντρια Σπουδών στο Σεμιναριακό Κέντρο Health & Beauty Workshops επί σειρά ετών και έχει διδάξει σε συνέδρια Δερμοτριχολογίας, Αισθητικής και Χειρομαλαξίας σε όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνία: Πληροφορίες και αιτήσεις στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλέφωνο 2810-302730, 2810302736 &, φαξ 2810-227189, e-mail venihaki@katartisi.gr και info@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 και ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Πολιτική Cookies