Ένα σεμινάριο το οποίο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων (τμήμα marketing, εμπορική διεύθυνση), εκπροσώπους φορέων ή οργανισμών που σχετίζονται με την παραγωγή, μεταποίηση ή διανομή αγροτικών προϊόντων και τροφίμων. Επίσης απευθύνεται σε παραγωγούς αγροτικών προϊόντων αλλά και σε άνεργους ή ακόμα σε όποιον θέλει να διευρύνει τις γνώσεις του πάνω στο εξαγωγικό τομέα.

Σκοπός του σεμιναρίου:
Το σεμινάριο αυτό θα βοηθήσει όσους το παρακολουθήσουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων και τροφίμων.

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Διάγνωση επιπέδου εξαγωγικής ετοιμότητας
  • Έρευνα αγοράς και επιλογή αγορών-στόχων
  • Το μείγμα marketing στις διεθνείς αγορές
  • Επικοινωνία και προβολή στις αγορές του εξωτερικού
  • Συμμετοχή σε εκθέσεις, επιχειρηματικές αποστολές, εκδηλώσεις B2B, προσκλήσεις αγοραστών
  • Εξαγωγικές πωλήσεις και διαπραγματεύσεις

Κόστος προγράμματος: 190€ ανά συμμετοχή
Διάρκεια σεμιναρίου: 25 διδακτικές ώρες
Ημέρες και ώρες διεξαγωγής:

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός

€ 190.00 ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 

Εισηγητής:
Ο Μανώλης Κουτεντάκης είναι πτυχιούχος της σχολής Αγροτικής Οικονομίας και Μάρκετινγκ Τροφίμων του Πανεπιστημίου Newcastle upon Tyne. Επίσης είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου MSc in Management από το London School of Economics (LSE). Έχει διδάξει περισσότερο από 10 χρόνια σε διάφορα επίπεδα σπουδών έως και μεταπτυχιακού τίτλου MBA, ενώ, ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων έχει καταρτίσει μεγάλο αριθμό στελεχών επιχειρήσεων στο πλαίσιο επιχειρησιακών σεμιναρίων. Επίσης έχει ασχοληθεί με τη συμβουλευτική και το mentoring σε θέματα εξαγωγών, νεανικής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. Αυτή την περίοδο είναι σε διαδικασία πιστοποίησης ως επαγγελματίας Coach επιχειρήσεων. Για σχεδόν 15 χρόνια έχει διατελέσει στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και σε γνωστές Ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, με εξειδίκευση στις εξαγωγές.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Κορωναίου 9, τηλ. 2810 302730 email: info@katartisi.gr από 09:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Πολιτική Cookies