Επαναλαμβανόμενα τμήματα

Ένα πρωτοποριακό σεμινάριο που απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες οι οποίοι ασχολούνται ήδη ή θέλουν να ασχοληθούν, με το 3d printing.

Σκοπός του σεμιναρίου: Η πρώτη επαφή με την επαναστατική μέθοδο παραγωγής προϊόντων της 3D εκτύπωσης. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις αρχές λειτουργίας της μεθόδου, τις δυνατότητές της αλλά και βασικές γνώσεις χειρισμού ενός 3D Printer. Οι δεξιότητες που θα αποκτήσουν, αφορούν στο χειρισμό λογισμικών επεξεργασίας 3D μοντέλων, σε λογισμικό χειρισμού 3D Printer αλλά και στο Internet of things στον κλάδο της 3D εκτύπωσης.

Θεματικές ενότητες :

  • Εισαγωγή στην τεχνολογία της 3D εκτύπωσης (ιστορικό-τεχνολογίες-υλικά)
  • Εισαγωγή στη μέθοδο FDM (ιστορικό-τρόπος λειτουργίας-tips and tricks-υλικά)
  • 3D Printing και Internet (αγορά εξοπλισμού-outsourcing-κοινότητα)
  • Εισαγωγή στο σχεδιασμό αντικειμένου (χρήση λογισμικού Autodesk Meshmixer, Προγράμματα CAD, σημεία προσοχής στο σχεδιασμό, πρακτική επεξεργασίας)
  • Εισαγωγή στο χειρισμό 3D Printer (δυνατότητες ρύθμισης, βέλτιστες τεχνικές, σημεία προσοχής, πρακτική σε λογισμικό Cura)
  • Εισαγωγή στην επεξεργασία μοντέλων (Τεχνικές επεξεργασίας επιφάνειας, απαραίτητα εργαλεία)

Διάρκεια σεμιναρίου: 16 ώρες
Κόστος προγράμματος: 190 ευρώ

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας
Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Κορωναίου 9, τηλ. 2810-302730, φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr fb:www.facebook.com/KekTechnikesScholes 

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε άνεργους, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής τους, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

*Οι εκπτώσεις δεν παρέχονται αθροιστικά 

*Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης σε δόσεις

Εισηγητής:
Ο Μάνος Βελιδάκης είναι MSc Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ με προϋπηρεσία σε θέσεις ευθύνης, σε μεγάλες βιομηχανίες της χώρας. Ως φοιτητής συμμετείχε σε ερευνητικό πρόγραμμα του Πολυτεχνείου ενώ μετά το τέλος των σπουδών του εργάστηκε στον κλάδο της βαριάς βιομηχανίας, αναλαμβάνοντας ανά περιόδους σημαντικά project. Με την 3D εκτύπωση και σάρωση ασχολήθηκε από την περίοδο των φοιτητικών του χρόνων. Σήμερα, ασχολείται επαγγελματικά με όλο το φάσμα εφαρμοφών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες.

Πολιτική Cookies