Επαναλαμβανόμενα τμήματα

Ένα νέο σεμινάριο το οποίο απευθύνεται σε όλους τους ξενοδοχοϋπαλλήλους ανεξαρτήτως θέσεως.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι εργαζόμενοι να μπορούν να διακρίνουν τα χαρακτηριστικά της ασφαλούς λειτουργίας του ξενοδοχείου, ν’ αποκτήσουν την ικανότητα να σχεδιάζουν και να εφαρμόζουν τα αναγκαία μέτρα για πρόληψη, αποτροπή, διαχείριση εγκληματικών ενεργειών και έκτακτων συμβάντων και να μπορούν να υιοθετήσουν μια θετική στάση στον τομέα της ασφάλειας στον τουρισμό.

Το σεμινάριο παρέχει 150 μόρια για την κατάταξη σε αστέρια στη μοριοδότηση ξενοδοχειακών μονάδων, σύμφωνα με την Απόφαση του Υπουργείου Τουρισμού με αριθμό 216/2015, άρθρο 7, με εκπαίδευση 10% του προσωπικού κατ' έτος.

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Ασφάλεια στην σύγχρονη εποχή, σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, κουλτούρα ασφάλειας
  • Βασικές γνώσεις νομοθεσίας
  • Επικοινωνία - γλώσσα σώματος, πληροφορίες, διάκριση κινδύνου, καθήκοντα προσωπικού
  • Σχέδιο ασφάλειας ξενοδοχείου – Security Manager
  • Φυσικά και ηλεκτρονικά μέτρα ασφαλείας (χρηματοκιβώτια – θυρίδες –CCTV)
  • Διαχείριση εγκληματικών ενεργειών (απειλητικά τηλεφωνήματα, κλοπές κ.α)
  • Ασφάλεια εγκαταστάσεων – προσωπικού - αντιμετώπιση «ειδικών» πελατών
  • Ασφάλεια δικτύου και πληροφοριών - ιδιαιτερότητες ξενοδοχείου
  • Διάκριση υπόπτων ατόμων- οχημάτων – αντικειμένων

Διάρκεια σεμιναρίου: 24 ώρες
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 
Κόστος προγράμματος: 190 ευρώ

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί, στη Νέα Αλικαρνασσό, Αρχιμήδους 1 και Ικάρου
Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

€ 190.00 ΠΛΗΡΩΜΗ
 

Εισηγητές:
Ο Χαρίδημος Φραγκομιχελάκης, είναι απόστρατος της Ελληνικής Αστυνομίας με βαθμό Υποστράτηγου ε.α. Εργάστηκε πολλά χρόνια σε μάχιμες υπηρεσίες αλλά και σε σημαντικές επιτελικές θέσεις. Έχει εκπονήσει και υλοποιήσει σχέδια για την πρόσληψη και καταστολή εγκληματικών ενεργειών και ατυχημάτων, για την αντιμετώπιση και διαχείριση κρίσεων. Είναι εξωτερικός συνεργάτης ΚΕΜΕΑ.

Η Ελένη Μπελενιώτου σπούδασε στο τμήμα  Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εργάστηκε πολλά χρόνια σε μάχιμες υπηρεσίες αλλά και σε σημαντικές επιτελικές θέσεις. Απόστρατη της Ελληνικής Αστυνομίας με βαθμό Υποστράτηγου ε.α. Υπηρέτησε για πολλά χρόνια στο Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας Ηρακλείου ως Διοικητής.  Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων που αφορούν θέματα Τουρισμού – ενημέρωσης επιθεωρητών ΕΟΤ, διαχείριση κρίσεων, Δημόσιας ασφάλειας κ.α. Είναι εξωτερικός συνεργάτης ΚΕΜΕΑ.

Πληροφορίες και αιτήσεις: Στο ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο Κρήτης, Τηλ.κέντρο: 2810302730, info@katartisi.gr web: www.katartisi.gr fb:www.facebook.com/KekTechnikesScholes

Πολιτική Cookies