Απευθύνεται : Σε εκπαιδευτικούς κάθε ειδικότητας όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης αλλά και σε όσους ασχολούνται με εκδηλώσεις γενικότερα.

Σκοπός : Το σεμινάριο θα βοηθήσει τους εκπαιδευόμενους να εκπαιδευτούν στη δημιουργία δια δραστικών εκδηλώσεων – παρουσιάσεων ποικίλης ύλης αλλά και να συνδέσουν το γνωστικό τους αντικείμενο με την παρουσίασή του προσεγγίζοντας θεωρητικά αλλά και βιωματικά την παρουσίαση.

Σήμερα ο επικοινωνιακός και εξωστρεφής χαρακτήρας του σχολείου αλλά και ποικίλων επιχειρήσεων κυριαρχεί με αποτέλεσμα την αναγκαιότητα γνώσεων σε επίπεδο οργάνωσης και διδασκαλίας μιας εκδήλωσης και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παιδιά.

Αν, λοιπόν, επιθυμείτε να μάθετε τους τρόπους, τα στάδια, τις ανάγκες και τα οφέλη τέτοιων δράσεων στο σχολείο αλλά και σε άλλες δομές είτε ιδιωτικές είτε δημόσιες, το εξειδικευμένο αυτό σεμινάριο θα σας δώσει την κατάλληλη γνώση αλλά και την εμπειρία. Το αντικείμενο του σεμιναρίου δεν διδάσκεται αλλού με αποτέλεσμα να σας δίνει τη δυνατότητα κατοχής ιδιαίτερης εξειδίκευσης η οποία θα σας βοηθήσει στην ανεύρεση εργασίας.
Το σεμινάριο προσφέρει μοριοδότηση για IEK

Οι εκπαιδευόμενοι θα ασχοληθούν κυρίως με την παρουσίαση διαφόρων αντικειμένων ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους

  • Ενεργοποίηση «Stand for yourself”: Επιδίωξη ανάδειξης χαρακτηριστικών παρουσίασης – διαχείρισης κοινού
  • Τεχνικές παρουσίασης
  • Τα παιδιά ως κοινό
  • Εργασίες αξιολόγησης
  • Εξ’ αποστάσεως πλατφόρμα εργασίας
  • Δημιουργία εκδηλώσεων-παρουσιάσεων ποικίλης ύλης

Δικαίωμα συμμετοχής και χρόνος διεξαγωγής : Το κόστος του προγράμματος είναι 150€ ανά συμμετοχή.Το σεμινάριο περιλαμβάνει 24 ώρες διδασκαλίας δια ζώσης και 26 ώρες εκτιμώμενο χρόνο εξ αποστάσεως μελέτης, 

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 νέα Αλικαρνασσός

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

€ 150,00 ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

(function (vivapayments, undefined) { vivapayments.load_widgets = vivapayments.load_widgets || function () { }; vivapayments.widgets = vivapayments.widgets || []; vivapayments.widgets.push({ ProductID: '11607482-ffbd-457a-bac4-5f7550e63053', widget_type: 'store_item_buy_now', anchor_id: 'vivapayments_widget_anchor_11607482-ffbd-457a-bac4-5f7550e63053', popup: 'False', lang: 'el-GR', widget_options: { ProductID: '11607482-ffbd-457a-bac4-5f7550e63053', Key: 'MF9Ujtobp5Bm9AdjLe1c970m6k4TSmwQWOGBbuZpUmQ%3d' } }); if (!vivapayments.script) { vivapayments.script = document.createElement('script'); vivapayments.script.type = 'text/javascript'; vivapayments.script.async = true; vivapayments.script.src = 'https://www.vivapayments.com/members/widget/js/widgets.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(vivapayments.script, s); } else if (vivapayments.load_widgets) { vivapayments.load_widgets(); } })(window.vivapayments = window.vivapayments || {});

Εισηγήτρια: Η Ελλη Αντωνάκη σπούδασε στο Ρέθυμνο στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης όπου ολοκλήρωσε και το μεταπτυχιακό της στη Γλώσσα και τον Γραμματισμό με εξειδίκευση στο παιδικό βιβλίο. Είναι Πιστοποιημένη εισηγήτρια ενηλίκων. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα συνεδρίων και σεμιναρίων σχετικά με τις σπουδές της και είναι γνώστης της γραφής Braille. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται στην προσχολική εκπαίδευση ενώ παράλληλα δρα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαδίκτυο). Ασχολείται με το θέατρο και παρουσιάσεις διαφόρων ειδών και ιδιαίτερα με τις δια δραστικές παρουσιάσεις βιβλίων. Σκηνοθετεί παραστάσεις για παιδιά και αγαπάει το παιχνίδι, τον χορό, τα ταξίδια και τα παραμύθια. Θα τη βρείτε στο YouTube στο κανάλι Ellie Pause.
Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ/νο, info@katartisi.gr από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr
*ειδικές εκπτώσεις σε ανέργους και φοιτητές.

Πολιτική Cookies