Θέλεις να χτίσεις, να ξεκινήσεις και να αναπτύξεις ένα κερδοφόρο ηλεκτρονικό κατάστημα; Θέλεις να μπεις στον κόσμο του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, και να ξεκινήσεις άμεσα την δική σου επιχείρηση στο Διαδίκτυο χωρίς κεφάλαιο με εργασία από το σπίτι, τότε αυτό το σεμινάριο σε ενδιαφέρει.

Απευθύνεται : Σε όποιον θέλει να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση ή να συμπληρώσει το εισόδημα του δουλεύοντας ακόμα και από το σπίτι του.

Σκοπός : του σεμιναρίου είναι η γνωριμία με το μαγικό κόσμο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου αλλά και η διάκριση του «παραδοσιακού» Εμπορίου από το Ηλεκτρονικό .

Επίσης η δημιουργία λογαριασμών πωλητή στις κυριότερες πλατφόρμες του ηλεκτρονικού εμπορίου (π.χ. Ebay, Amazon, Bonanza,Shopify) & λογαριασμών πληρωμών (π.χ. Paypal,Stripe,Payoneer,Leupay)καθώς και η γνωριμία με εργαλεία δουλειάς για τις πλατφόρμες (π.χ. Zenmate, Fiverr, Picmonkey, Spinbot, Title-builder)

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο - ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ

Ενότητες Σεμιναρίου:

  • Εισαγωγή στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, τι είναι και ποιες είναι οι πλατφόρμες - Διάκριση Παραδοσιακού από το Ηλεκτρονικό Εμπόριο
  • Πως Ξεκινάς με το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και πως δημιουργείς λογαριασμό στο PayPal
  • International Payment methods & tips
  • Πώς να δημιουργήσεις λογαριασμό αγοραστή στο eBay - Επιλογές αναζήτησης στο ebay- Δημιουργία λογαριασμού Πωλητή στο eBay.
  • Πώς να κάνουμε πωλήσεις σε eBay US & UK ΑΜΕΣΑ και πως φτιάχνουμε σωστά τις αγγελίες πώλησης (listings) μας στο ebay
  • Πώς να ανεβάσουμε την προβολή των προϊόντων μας στο ebay  - Χειροκίνητο και αυτόματο «ανέβασμα» προϊόντων στο ebay.
  • Βρες ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ EBAY ΕΩΣ 1 €
  • Σωστή αρχή στο eBay, σωστό listing  -Πώς να πάρεις φτηνά Feedback από Auctions στο eBay Account σου
  • Ebay 90 days Business Plan for Success.

 

Δικαίωμα συμμετοχής:
Το κόστος του προγράμματος είναι 150€*  ανά συμμετοχή

Χρόνος Διεξαγωγής:  20 ώρες   

Πρόγραμμα: κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες από 18:00μμ έως 21:15μμ.

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 νέα Αλικαρνασσός

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο - ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ

€ 150,00 ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Εισηγητής: Ο Μιχάλης Τζανής: Σπούδασε στην Πάντειο στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών & Διεθνών Σπουδών & στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Έχει διδακτική εμπειρία σαν Καθηγητής ΦΑ σε τμήματα παιδιών αλλά και ενηλίκων στα προγράμματα Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου . Έχει μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και πήρε πιστοποίηση για να διδάξει Πληροφορική στο ΚΕΤΕΚ ΟΑΕΔ ,στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ & στα ολοήμερα Σχολεία.
Ασχολείται με τον Επιχειρηματικό στίβο από το 1992 με πολλές διαφορετικές δραστηριότητες και επιχειρηματικές επιτυχίες  σε διαφορετικές αγορές. Το πάθος του με τους Υπολογιστές και η διαρκής αναζήτηση νέων προκλήσεων τον οδήγησαν τα τελευταία χρόνια στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν με αποτέλεσμα αυτήν την στιγμή να έχει σε λειτουργία «καταστήματα» στις κυριότερες πλατφόρμες Ηλεκτρονικού Εμπορίου, παρακολουθώντας συνεχώς τις νέες εξελίξεις και αλλαγές στην αγορά.

Επικοινωνία:  Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ/νο 302730  φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

*ειδικές εκπτώσεις σε ανέργους και φοιτητές.

 

Πολιτική Cookies