epixeiro-allios15 κυρίαρχες δεξιότητες επιβίωσης σε περιόδους κρίσης
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

 

Δεν είναι εποχές γκρίνιας αλλά εποχές δράσης!
Αντί να χαλαρώνουμε και να περιμένουμε τα πράγματα να αλλάξουν από μόνα τους προς το καλύτερο, τώρα είναι η ώρα, να "σηκώσουμε τα μανίκια" και να διευρύνουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, και αντιδρούμε ώστε να αρχίσουμε να μαθαίνουμε και εφαρμόζουμε νέες δεξιότητες που θα μας οδηγήσουν σε μια αξιοπρεπή και κερδοφόρο κοινωνική και επαγγελματική επιβίωση, σε πείσμα όλων αυτών που θέλουν να μας θυμίζουν πόσο καταδικασμένοι είμαστε!

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
Ποιος είναι ο σκοπός της δικής σας επιχείρησης σήμερα στο μέσο της κρίσης; Πώς καταμετράτε την επιχειρηματική σας επιτυχία; Ποια είναι η Νο1 προϋπόθεση για επιχειρηματικό πλουτισμό σε περίοδο ύφεσης; Πού χρειάζεται να εστιάσετε προσοχή σας σαν επιχειρηματίας / επαγγελματίας; Ποια είναι η λέξη – «κλειδί» για την επιχειρηματική κερδοφορία σήμερα; Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε όταν παρουσιάζεται ένα πρόβλημα ή μια κρίση; Ποια είναι η Νο1 στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε; Ποια είναι η σπουδαιότερη δραστηριότητα στην οποία χρειάζεται να αφιερώσετε το χρόνο σας; Τι πρέπει να προσέχετε περισσότερο; Πώς μπορεί να δημιουργήσετε ένα σχέδιο ανάκαμψης και ανάπτυξης;

Ένα επίκαιρο, επιστημονικό και πάνω απ όλα, πρακτικό σεμινάριο και workshop που απευθύνεται σε Επιχειρηματίες, Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, Επαγγελματίες, Πωλητές. Το σεμινάριο υποστηρίζεται από εκπαιδευτικά βίντεο σύντομης διάρκειας αλλά απόλυτα διαφωτιστικά και χρήσιμα για κάθε επαγγελματία.

Το κόστος του προγράμματος είναι 25 € ανά συμμετοχή.
Χρόνος Διεξαγωγής: Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013 , 18:00 μ. μ – 21:00 μ. μ

Εισηγήτης:
Ο κ. Αγγελάκης είναι εκδότης, συγγραφέας και σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα πωλήσεων, προσωπικής ανάπτυξης, επικοινωνίας, επίτευξης στόχων. Διοργανώνει σεμινάρια και ομιλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.Είναι κάτοχος Πανεπιστημιακών τίτλων στο Ναυτασφαλιστικό Δίκαιο, διοίκηση επιχειρήσεων, δημιουργία, εποπτεία και υλοποίηση εκπαιδευτικών – επιμορφωτικών προγραμμάτων μάνατζμεντ. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής, κάτοχος πτυχίων των LFST, Nottingham Polytechnic, University of Wales & Southampton University. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Ψυχολογίας στο Ανοιχτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο και είναι απόφοιτος του διεθνούς Οργανισμού Sundoor International σε θέματα παρακίνησης ανθρώπινου δυναμικού, ηγεσίας και ειδικών Ασκήσεων Υποκίνησης. Σήμερα, εξακολουθεί και μαθητεύει στην επιστήμη της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, με στόχο την απόκτηση Πανεπιστημιακού τίτλου Masters In Counseling. Είναι κάτοχος διπλώματος σε Counseling Skills, από το σύνδεσμο Κολεγίων Stonebridge της Μ. Βρετανίας και η επιστημονική του διατριβή εξακολουθεί και αναπτύσσεται σε θέματα Counseling & Psychology. Επίσης, έχει αποκτήσει δίπλωμα σε Life Coaching Skills. Μέσα στο 2012 ολοκληρώνει τις σπουδές του στην Συνθετική Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση με πιστοποίηση από τον διεθνή οργανισμό Edexcel.

Σχετικά Αρχεία:
Ενημερωτικό Έντυπο.
Αίτηση Συμμετοχής.

Επικοινωνία:
Πληροφορίες και αιτήσεις στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ/νο 2810-342136 & 2810302731 φαξ 2810-227189, κα Έφη Κουτεντάκη koutentaki@katartisi.gr από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Πολιτική Cookies